Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

MovieMeter Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Volgens de honderdduizenden leden wordt Moviemeter.nl algemeen beschouwd als een van de beste filmrecensiesites van Nederland. Of u nu filmrecensies, filmbeoordelingen wilt vinden of in het constante discours van een hechte online community van filmliefhebbers wilt springen, Movie Meter heeft u gedekt. Maar dit is slechts het topje van de ijsberg. Om alles te ontdekken wat deze veelzijdige filmrecensie- en beoordelingssite te bieden heeft, bekijk vandaag nog mijn volledige recensie van Movie Meter!

Moviemeter

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

moviemeter.nl

Als u op zoek bent naar een online community van collega-filmliefhebbers, is Movie Meter misschien precies wat de dokter heeft besteld. Movie Meter biedt een enorme lijst met films, tv-series, gebruikersrecensies, beoordelingen en nieuws en wordt snel bekend als een van de beste filmrecensiesites ter wereld.
Op het moment van deze recensie bevat de Movie Meter-database 139.083 films; 6.444 tv-series; 19.587 seizoenen; 426.559 acteurs en actrices; 270.526 gebruikers; en 8.051.180 stemmen/filmbeoordelingen. Het beste deel van Movie Meter is dat het voortdurend groeit en uitbreidt dankzij zijn actieve en deskundige community base. Als het gaat om filmrecensiesites, zijn er maar weinig beter dan Movie Meter in termen van het bieden van een gevoel van gemeenschap.
Hou je van films? Als dat zo is, dan is Movie Meter zeker de moeite waard om te bekijken. Het heeft een breed scala aan functies om u te helpen genieten van uw filmervaring, van recensies en beoordelingen tot forums en toplijsten. Of je nu je favoriete film wilt vinden of meer wilt weten over een acteur, Movie Meter heeft alles wat je nodig hebt.
Maar geloof me niet alleen op mijn woord - de enige manier om zeker te weten of Movie Meter in feite de beste filmrecensiesite voor u is, is door de site zelf en alles wat het te bieden heeft van dichterbij te bekijken. Dus laten we er helemaal voor gaan, zullen we? Dames en heren, staat u mij toe u kennis te laten maken met uw nieuwe favoriete Nederlandse filmrecensiesite, Movie Meter.

Ontwerpen

Movie Meter biedt een site-ontwerp dat een geweldige manier biedt om door filmrecensies te bladeren. Dit is een ongewone functie van zelfs de beste filmrecensiesites, en het kan gewoon aan mij liggen, maar Rotten Tomatoes en IMDb bieden geen geweldige manier om door filmrecensies en artikelen te bladeren. Deze sites zijn echt het meest effectief wanneer u een film, show of acteur in gedachten heeft waarnaar u specifiek wilt zoeken. Movie Meter, aan de andere kant, biedt een heerlijke gebruikerservaring met zijn lay-out en selectie van functies.
De site is uitnodigend, intuïtief en stijlvol. Eerlijk gezegd biedt het het soort site-ontwerp waardoor ik uren op een site wil blijven. En dat kon ik, makkelijk, met Movie Meter. Ik denk dat dit misschien iets te maken heeft met het feit dat Movie Meter niet is bezweken voor het typische ontwerp van de filmrecensiesite. Als er iets is, lijkt deze site meer op een entertainmentnieuwssite - een stijlvolle, op dat moment.
De Movie Meter-website maakt uitstekend gebruik van de paginaruimte en presenteert veel inhoud op de pagina in één keer zonder het gevoel te hebben dat het concurreert om uw aandacht. Alles is goed georganiseerd en duidelijk gelabeld, waardoor het gemakkelijk is om door de gebruikerservaring te scrollen.
Zodra u op de startpagina terechtkomt, ziet u uitgelicht nieuws over aankomende films of favoriete acteurs en regisseurs. Dit is wat mij als eerste opviel. Net daarboven vind je een menubalk die het zo makkelijk en eenvoudig mogelijk maakt om te vinden wat je zoekt op Movie Meter. Je hebt de keuze tussen nieuws, films, series, cast & crew, tv, bioscoop, on demand, koop het, forum en updates. Elke keuze heeft een handig en dynamisch vervolgkeuzemenu, zodat u nog specifieker kunt worden als u dat wilt.
Rechts van het centrale nieuwsgedeelte van de startpagina vindt u een op zichzelf staande lijst met nieuwe items (films en series) die worden gestreamd op streamingdiensten zoals Netflix, Hulu, Prime Video, enz. De lijst wordt regelmatig bijgewerkt, zodat gebruikers snel de nieuwste inhoud kunnen ontdekken. Blijf naar beneden scrollen om nog een op zichzelf staande lijst met nieuwe items (films en series) te vinden die in winkels worden verkocht, een side-scrolling menu van populaire acteurs, een nieuwste trailers. sectie, en een kleine feed met de nieuwste gebruikersrecensies van de site.
Als u op een filmpagina klikt, krijgt u een even goed ontworpen als mooi georganiseerde informatiepagina. Hier vindt u alle informatie over een film die u kunt vinden op een van de beste filmrecensiesites, trailers, beoordelingen en meer. Elke filmpagina (en acteur/cast/crew pagina, trouwens) is ook erg mooi gepresenteerd, met een banner bovenaan, profielafbeelding en menu. Dit maakt het supereenvoudig om te schakelen tussen filminformatie, statistieken, cast& crew listings, stemmen, filmografie en meer. Handig springen tussen acteurs, films, regisseurs etc. ook dankzij een zorgvuldig georganiseerd tagging-systeem en aanbevelingen van gerelateerde filmserieacteurs enz.

Inhoud en functies

Eerlijk gezegd kan ik geen functie vinden die Movie Meter niet opneemt in zijn gebruikers. Dit is, voor zover ik kan nagaan, een uitgebreide filmrecensiesite. Alles wat kan worden gedaan op de beste filmrecensiesites en filmbeoordelingssites zoals IMDb en Rotten Tomatoes kan worden gedaan op Movie Meter. Zoals we al hebben besproken, kunt u uw favoriete films, series, acteurs, regisseurs en andere castleden ontdekken, doorbladeren en organiseren - dit is slechts de basislijn van hoe Movie Meter functioneert als een filmdatabase. Er is ook veel meer aan de hand - bijvoorbeeld: je kunt ook meer te weten komen over aankomende films voordat ze in de bioscoop komen, gebruikersrecensies lezen om te beslissen of je een bepaalde film wilt zien of niet, erachter komen wanneer een film wordt vertoond in bioscopen bij jou in de buurt (en zelfs kaartjes kopen!), En nog veel meer!
Uiteraard stelt Movie Meter gebruikers ook in staat om films te beoordelen en te beoordelen. Dit wordt gedaan door te stemmen op titels, films en series te scoren op 5 sterren. De gemiddelde beoordeling wordt dan de officiële filmmeterbeoordeling. Bovendien kan elke gebruiker op Movie Meter beoordelingen schrijven om mee te gaan met hun beoordeling als ze dat willen. Deze recensies worden echter als commentaar achtergelaten op de film- of seriepagina. Daarom kunnen andere gebruikers reageren op uw beoordeling, wat zorgt voor een zeer interactieve en robuuste gemeenschap van filmliefhebbers.
Movie Meter is een website en database die uitgebreide informatie biedt over films en tv-programma's, evenals up-to-date nieuws over acteurs en aankomende releases. Deze site blinkt uit in het op de hoogte houden van haar leden over wanneer films of tv-programma's worden uitgezonden, wanneer ze in de bioscoop worden uitgebracht of andere tijdgevoelige zaken. Dankzij deze onschatbare bron zit je nooit zonder informatie over de nieuwste filmreleases of je favoriete tv-programma's.
Dankzij de on-demand sectie van Movie Meter kun je bijhouden wat er beschikbaar is op je regionale Netflix-, Prime Video- of Disney Plus-bibliotheek (en waar binnenkort aan wordt toegevoegd). Hetzelfde geldt voor films en series die te koop zijn. Movie Meter heeft een geweldige database met te koop staande films, samen met links om ze te kopen. Al deze informatie is ook handig te vinden op de profielpagina van elke film.
Het toevoegen van een actief en interessant forum van collega-filmliefhebbers, een geweldige online community en een prachtig georganiseerde database van Nederlandse en internationale films en series aan deze toch al uitstekende site maakt het een van de beste filmrecensiesites, niet alleen in Nederland, maar in de hele wereld.

Mobiele en desktopervaring

Helaas is er momenteel geen mobiele app beschikbaar voor Movie Meter. Dat gezegd hebbende, de mobiele site is perfect geoptimaliseerd en achteraf uitgerust voor kleinere schermen. U zou geen enkele moeite moeten hebben met het laden en genieten van Movie Meter op de webbrowser van uw telefoon of tablet. Er zijn misschien een paar advertenties, maar dat is te verwachten. Ze zijn niet erg genoeg om de ervaring te verpesten, naar mijn mening.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Moviemeter

MovieMeter Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Volgens de honderdduizenden leden wordt Moviemeter.nl algemeen beschouwd als een van de beste filmrecensiesites van Nederland. Of u nu filmrecensies, filmbeoordelingen wilt vinden of in het constante discours van een hechte online community van filmliefhebbers wilt springen, Movie Meter heeft u gedekt. Maar dit is slechts het topje van de ijsberg. Om alles te ontdekken wat deze veelzijdige filmrecensie- en beoordelingssite te bieden heeft, bekijk vandaag nog mijn volledige recensie van Movie Meter!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op