Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

MTV Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

MTV is een bekend kabelnetwerk dat de afgelopen veertig jaar een aanzienlijke impact heeft gehad op de muziekindustrie. Hun website is zeer goed ontworpen en staat vol met geweldige inhoud, evenals informatieve artikelen. Ik zou aanraden om mijn recensie van MTV.com te lezen om meer te weten te komen over deze uitstekende site!

Mtv

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

mtv.com

Er zijn echter ook talloze oplichting en hoaxes die kunnen profiteren van de onervarenen. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de risico's voordat u een website bezoekt, vooral als u er niet bekend mee bent of niemand hebt om u te begeleiden. Het internet is een steeds groter wordende bron van entertainment, informatie, nieuws, consumentisme en sociale media. Er is een website die biedt wat u zoekt, maar de uitgestrektheid van het internet kan zowel een zegen als een vloek zijn. Er zijn talloze websites waar u films, tv-programma's kunt streamen en op de hoogte kunt blijven van de nieuwste actuele gebeurtenissen. Er zijn echter ook talloze oplichting en hoaxes die kunnen profiteren van onervaren mensen. Het is belangrijk om je bewust te zijn van de risico's voordat je een website bezoekt, vooral als je er niet veel over weet of niemand hebt om je te begeleiden.
Maar het nadeel hiervan is dat er misschien te veel websites zijn om uit te kiezen. Het kan moeilijk zijn om erachter te komen welke uw tijd en geld waard zijn, en als het gaat om tv-streaming en entertainmentnieuwssites, kan de kwaliteit in extremen variëren. Voor elke geweldige site zijn er zo'n 100 slechte. Hoe moeten we het afval van de edelstenen verwijderen?
Een strategie die nuttig kan zijn, is om sites te gebruiken die een goede reputatie hebben. Sites zoals Netflix, Hulu en Amazon Prime Video hebben grote volgers en zijn doorgelicht op kwaliteit. Als u van de inhoud houdt die deze sites bieden, zijn ze waarschijnlijk een veilige gok als u op zoek bent naar een betrouwbare film- en televisiestreamingsite.
En wat entertainmentnieuws betreft, nou, je zult waarschijnlijk behoorlijk geluk hebben als je verkooppunten bezoekt die al lang bestaan - denk aan Rolling Stone, People, Us Magazine, Time, enz. - als een website de tand des tijds heeft doorstaan, negen van de tien keer. Dit is niet altijd een fail-safe; alleen omdat een site populair is, betekent niet dat het de juiste voor u zal zijn. Dus misschien moet je wat boodschappen doen. Maar sites zoals degene die ik zojuist noemde, zijn waarschijnlijk een goede plek om te beginnen, aangezien ze al tientallen jaren relevant zijn gebleven.
Een ideale site zou er naar mijn mening echter een zijn die het laatste entertainmentnieuws en originele streaming-inhoud allemaal op één plek biedt. Deze sites zijn natuurlijk een beetje zeldzamer te vinden, maar als je dat eenmaal doet, is het zeker de moeite waard om te zoeken. En weinig sites bieden bijna zoveel als MTV.com. Als u op zoek bent naar een go-to-site die u het laatste muziek-, film- en tv-nieuws brengt, evenals tonnen originele tv-inhoud, is de kans groot dat MTV de perfecte match is. Plus, op het gebied van reputatie, heeft MTV de cache over. Dus laten we erin duiken en een kijkje nemen naar alles wat MTV te bieden heeft â zullen we?

Geschiedenis

Toen MTV op 1 augustus 1981 van start ging, was de wereld verbaasd over wat het nieuwe kabelnetwerk te bieden had. Het was anders dan alles wat daarvoor was gekomen, en het veranderde de manier waarop mensen over muziek en televisie dachten. De impact van MTV op de cultuur was onmiskenbaar en het blijft een van de meest revolutionaire netwerken in de geschiedenis.
Het eerste op televisie uitgezonden muziekevenement vond plaats op MTV toen beelden van de lancering van Apollo 11 werden afgespeeld via een voice-over door John Lack. Onmiddellijk daarna werd het originele MTV-themalied afgespeeld - een knapperig hardrockdeuntje geschreven door Jonathan Elias en John Peterson. De Amerikaanse vlag verscheen toen, maar in plaats van de stars and stripes, pochte het het iconische logo van MTV. Dit moment, zo bleek, veranderde de televisie (en de muziekindustrie) voorgoed.
De eerste videoclip die op MTV werd uitgezonden, had de toepasselijke titel ? Video Doodde de RadioSter? van The Buggles. En voor de komende 20 jaar of zo zou MTV de première-uitlaatklep zijn voor muziekvideo's, muzieknieuws en muziekgerelateerde originele programmering. Shows als Bevis en Butthead, Yo! MTV Raps, Headbangers Ball, Total Request Live, MTV Unplugged en Sucker Free Sunday zouden de komende decennia allemaal een grote bijdrage leveren aan muziek en popcultuur. Tot op de dag van vandaag blijft MTV floreren, zij het met een heel ander soort programmering.
Naarmate de jaren 2000 zich ontvouwden, verlegde MTV zijn focus van muziekgerelateerde programmering naar reality-tv. Shows als Jersey Shore, 16 and Pregnant, Punk?d, Paris Hilton's My New BFF, Teen Mom en (meer recent) Catfish kwamen ervoor in de plaats.
Terwijl MTV bleef draaien in de richting van een online bron van digitale media, lijkt het erop dat ze een balans hebben kunnen vinden tussen de oude dagen van muzikale inhoud en het new age MTV-merk van reality-televisie. De huidige staat van de MTV-website lijkt ongeveer 60-40 te zijn, meer leunend op realityshows en nieuws - maar met een sterke doorgaande lijn van muziek die de afgelopen 20 jaar bijna volledig begraven was in hun live-uitzendingen. MTV.com staat nu als een geweldige bron van doordachte muziekjournalistiek, evenals de beste plek om de nieuwste MTV-programmering te bekijken.

Ontwerpen

MTV heeft in de loop der jaren zijn stijl veranderd om een meer mainstream publiek te weerspiegelen. In de jaren 80 en 90 koos MTV voor een zeer rock-'n-roll-esthetiek met lo-fi graphics en overlays, evenals opzettelijk mismatched en luide kleurencombinaties en naast elkaar geplaatste afbeeldingen. Het uiterlijk van het oude MTV wilde de status quo verstoren, het deed zijn uiterste best om kijkers te storen en tegen te werken.
De MTV van 2020 heeft een strakkere en professionelere uitstraling, met een meer popvriendelijke aantrekkingskracht. Het presenteert zich in een ingetogen wit, grijs en zwart thema, met strakke lijnen en duidelijk gescheiden secties die het browsen op de site gemakkelijk en handig maken. Ik moet zeggen, ik ben teleurgesteld in de richting die MTV de afgelopen 25 jaar of zo is opgegaan - ik mis de punkrock, in your face-houding die MTV ooit had. Dat gezegd hebbende, de site is goed ontworpen en, eerlijk gezegd, de schonere look is waarschijnlijk veel beter in termen van functionaliteit. Dus ik ben het daarmee eens.

Tevreden

Zoals ik eerder al zei, biedt MTV een mix van muziek- en popcultuurnieuws, albumrecensies, denkstukken en originele inhoud. U kunt deze inhoud streamen (live of on-demand) als u een traditionele kabelprovider hebt. Helaas lijkt het er op dit moment op dat je niet zomaar een MTV-abonnee kunt worden en toegang hebt tot alles wat de site te bieden heeft; u moet waarschijnlijk een traditionele kabelprovider hebben om shows of live-uitzendingen te streamen.
Dat gezegd hebbende, geloof ik dat MTV.com een van de beste bronnen is voor muziekjournalistiek op het web. Ze hebben een geschiedenis van het presenteren van doordachte en getalenteerde schrijvers - zoals een van mijn favoriete muziekschrijvers, Hanif Abdurraqib - die iets bieden dat verder gaat dan alleen muziekjournalistiek, vaak muziek- of popcultuurnieuws synthetiseert met persoonlijke en / of politieke thema's.

Mobiele en desktopervaring

De MTV-app is een uitstekende manier om op de hoogte te blijven van je favoriete muziek, popcultuur en tv-programma's. Het is zeer gebruiksvriendelijk en verbluffend ontworpen, met een gemiddelde beoordeling van 4,4 in de Apple App Store. Ik raad het ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een geweldige multimedia-ervaring.

Prijzen en plannen

Helaas biedt MTV geen eigen premium service. Ze zijn nog steeds verplicht aan traditionele kabelaanbieders. Dus de enige manier waarop u toegang krijgt tot het ledengedeelte van MTV.com, is door u aan te melden bij een kabelprovider. En zoals u weet, kunnen de prijzen voor kabelplannen sterk variëren. Je kunt echter zoveel artikelen lezen als je wilt, gratis.

Suggesties die ik heb voor MTV

Ik zou graag zien dat MTV hun eigen online televisiedienst aanbiedt. Dit zou me in staat stellen om hen een vergoeding van $ 10 per maand te betalen om toegang te krijgen tot hun originele inhoud. Ik wil geen $ 60 of $ 70 per maand betalen voor kabel-tv. Ik wil gewoon mijn MTV, zoals de oude slogan luidt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Mtv

MTV Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

MTV is een bekend kabelnetwerk dat de afgelopen veertig jaar een aanzienlijke impact heeft gehad op de muziekindustrie. Hun website is zeer goed ontworpen en staat vol met geweldige inhoud, evenals informatieve artikelen. Ik zou aanraden om mijn recensie van MTV.com te lezen om meer te weten te komen over deze uitstekende site!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op