Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

MX Player Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

MxPlayer.in is de populairste tv- en filmstreamingsite in India en zou mogelijk een van de populairste ter wereld kunnen zijn. Als u op zoek bent naar een gratis tv-streamingsite die honderdduizenden uren geweldige on-demand tv-series, films en live tv-streaming biedt? Als dat zo is, is MX Player misschien wel de beste gratis tv-streamingsite en -app voor u. Kom en lees mijn recensie vandaag om meer te leren!

Mx Player

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

mxplayer.in

De mediastreamingindustrie is nog nooit zo concurrerend geweest als nu. Nieuwe streamingsites worden regelmatig uitgebracht en het kan moeilijk zijn om te beslissen welke het beste voor u is.
Maak je geen zorgen, want ik ben hier om te proberen dit besluitvormingsproces zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ten eerste, door toegang te krijgen tot mijn diepgaande beoordelingen van alle beste gratis en premium streamingdiensten die er zijn, hoef je nooit een website te bezoeken of je aan te melden voor een streamingdienst voordat je eerst weet of het klinkt als iets dat je tijd waard is (en mogelijk je geld). Daarnaast ben ik hier echter ook om u een paar aanwijzingen te geven over hoe dit selectieproces kan worden vereenvoudigd en gestroomlijnd. Het kiezen van een streamingsite hoeft geen stressvolle onderneming te zijn!
Eerst moet u bepalen of u geïnteresseerd bent in een gratis tv-streamingsite of een premium site. Als je het geld in je budget hebt, is het misschien de moeite waard om enkele van de beste premium streamingsites voor 2021 te overwegen, zoals HBO Max, Peacock, Apple TV, enz. Als u echter besluit dat u nu geen nieuw betaald abonnement wilt, is dat ook prima - er zijn tal van gratis tv-streamingsites die inhoud van hoge kwaliteit aanbieden.
In 2021 is MX Player nog steeds de populairste mediaspeler van India, maar het wordt ook de populairste film- en tv-streamingdienst van het land.
MX Player heeft de afgelopen jaren een reeks uitbreidingen ondergaan, met nieuwe producten en landen die in 2020 worden toegevoegd. Deze uitbreidingen omvatten het vergroten van de breedte van hun diensten (door een van de beste streamingdiensten rechtstreeks in hun veelgeprezen mediaspeler in te bouwen) en hun bereik aanzienlijk uit te breiden. Terwijl de applicatie en streamingsite voorheen alleen beschikbaar waren voor burgers van India, kunnen beide producten nu worden genoten in 7 nieuwe landen: Australië, Bangladesh, Canada, Nepal, Nieuw-Zeeland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.
Met 175 miljoen maandelijkse gebruikers en groeiende, werd MX Player al snel de populairste streamingdienst van India en overtrof zowel Netflix als HotStar. Op dat moment was alleen een advertentie-ondersteund streamingmodel beschikbaar, maar tegenwoordig is een premium lidmaatschap beschikbaar indien gewenst.
Deze internationale uitbreiding door MX Player is groot nieuws. Maar worden de gigantische streamers zoals Netflix en Hulu echt bedreigd door MX Player in het buitenland? Misschien in de toekomst wel. Vanaf nu echter, aangezien MX Player uitsluitend Indiase inhoud lijkt aan te bieden (hoewel het inhoud in vele talen biedt, inclusief het Engels), voorzie ik niet dat het een aanzienlijk aantal maandelijkse gebruikers van Netflix dreigt weg te nemen. MX Player heeft naar verluidt echter verschillende historische deals gesloten met Amerikaanse film- en tv-studio's; dus, wie weet wat de toekomst in petto heeft - de streamingdienst is zeker goed genoeg om een doorn in het oog te zijn van enkele van de meest populaire streamingbedrijven op de wereldmarkt.
Wat maakt MX Player zo geweldig? Welnu, om dit te bepalen, zullen we deze freemium TV-streamingsite en -app van dichtbij bekijken en alles overwegen wat het te bieden heeft. Ik wil niet te ver op mezelf vooruitlopen, maar ik denk wel dat MX Player zou kunnen hebben wat nodig is om je nieuwe go-to gratis tv-streamingsite te worden. Laten we erin duiken en kijken of dit het geval is, zullen we?

Geschiedenis

MX Player, een mediaspeler-app ontwikkeld door MX Media & Entertainment, is populair geworden in India vanwege de mogelijkheid om alle bestandstypen af te spelen.
De overname van MX Player door Times Internet in 2018 kostte hen naar verluidt $ 140 miljoen. Het bedrijf haalde in oktober 2019 nog eens 110,8 miljoen dollar op door een investering van Tencent, een Chinees conglomeraat.
Vanaf vandaag heeft MX Player een indrukwekkende 280 miljoen actieve maandelijkse gebruikers over de hele wereld. Het beschikt over een bibliotheek met meer dan 150.000 uur aan inhoud in 12 talen en is op meerdere manieren toegankelijk - via de iOS-app, Android-app of als browsersite op elk apparaat dat is verbonden met internet.
Ik vraag me af of de makers van MX Player zich ooit hadden voorgesteld hoe populair hun videospeler zou worden op 18 juli 2011.

Ontwerpen

De lay-out is zeer eenvoudig te gebruiken, met grote knoppen aan de bovenkant van elk scherm voor navigatie. De linkerkant van het scherm heeft menu's voor zoeken en instellingen, terwijl de rechterkant trending en populaire inhoud biedt. Alles op deze site is gemakkelijk te vinden en snel toegankelijk. MX Player heeft een intuïtief, dynamisch en soepel ontwerp. Deze website, hoewel nieuwer, biedt de gebruikerservaring van een gevestigde, ervaren aanwezigheid op het web. Vanaf het moment dat u de startpagina van MX Player bezoekt, maakt de site een goede eerste indruk. Het eerste wat me opvalt is een extra grote banner bovenaan de pagina, met afwisselend uitgelichte titels en suggesties. Daaronder gaat de site veel verder in de iconische filmstreamerstijl die door Netflix werd gepopulariseerd. De lay-out is zeer eenvoudig te gebruiken, met grote knoppen aan de bovenkant van elk scherm voor navigatie. De linkerkant van het scherm heeft menu's voor zoeken en instellingen, terwijl de rechterkant trending en populaire inhoud biedt. Alles op deze website is gemakkelijk te vinden en snel toegankelijk.
Je vindt er verschillende slanke secties, gescheiden per categorie en/of genre. Elke sectie biedt een side-scroll voor eenvoudig browsen zonder terug en vooruit te klikken van pagina naar pagina. Blader bijvoorbeeld door films en tv-programma's op Must Watch Shows, MX Original Web Shows, Best Shows on MX, Blockbuster Movies, enzovoort.
Een ding dat ik echt waardeer aan het ontwerp van MX is hoe aanpasbaar het is. Als u liever door titels bladert in de donkere modus, is dat geen probleem - u kunt dit doen met een klik op een knop (waarvoor u automatisch wordt gevraagd). Bovendien zijn de vertalingen van MX gemakkelijk toegankelijk via een intuïtief vervolgkeuzemenu. U kunt er zoveel instellen als u wilt met een klik op de knop.

Inhoud en functies

MX Player biedt een uiterst gebruiksvriendelijke volglijst waarmee gebruikers elke tv-serie, aflevering of film aan hun volglijst kunnen toevoegen door simpelweg op de ?add? in de rechterbovenhoek van een miniatuur. Bovendien is de volglijst toegankelijk zonder de pagina van de site te verlaten waarop gebruikers zich bevinden. De volglijst is permanent ingesloten in de menubalk van de site - klik er gewoon op en kies binnen enkele seconden een titel uit uw vervolgkeuzelijst.
Bovendien biedt MX Player een van de grootste bibliotheken met inhoudstypen die ik ooit op een gratis streamingsite heb gezien. Naast honderdduizenden uren aan on-demand content biedt MX Player ook tal van live tv-kanalen. MX Player is dus niet alleen een van de beste gratis tv- en filmstreamingsites op internet, maar het is ook een van de beste gratis live tv-streamingsites.

Mobiele en desktopervaring

Mx Player stelt gebruikers in staat om gratis toegang te krijgen tot een grote hoeveelheid inhoud door advertentie-ondersteunde weergave te bieden. Ongeacht waar ze zich bevinden of welk apparaat ze gebruiken, ze worden onderbroken met advertenties. Dit ongemak is echter de geweldige desktop- en mobiele ervaring waard die MX Player biedt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Mx Player

MX Player Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

MxPlayer.in is de populairste tv- en filmstreamingsite in India en zou mogelijk een van de populairste ter wereld kunnen zijn. Als u op zoek bent naar een gratis tv-streamingsite die honderdduizenden uren geweldige on-demand tv-series, films en live tv-streaming biedt? Als dat zo is, is MX Player misschien wel de beste gratis tv-streamingsite en -app voor u. Kom en lees mijn recensie vandaag om meer te leren!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op