Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

MyDramaList Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

My Drama List is misschien wel de beste filmrecensiesite waar je nog nooit van hebt gehoord. Als je echter van Aziatische films en televisie houdt, is My Drama List waarschijnlijk de enige filmrecensie- en beoordelingssite die je ooit nodig zult hebben, met filmrecensies, beoordelingen en een gepersonaliseerde organisatie met indrukwekkende functies voor sociale media. Als u op zoek bent naar de beste online community voor het bespreken van Aziatische cinema, hoeft u niet verder te zoeken. Kom en lees mijn recensie vandaag om meer te leren!

Mydramalist

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

mydramalist.com

Ik heb het gevoel dat de wereld van filmrecensie- en beoordelingssites een beetje muf wordt. Ik bedoel, als je meer wilt weten over een film of een idee wilt krijgen of het wel of niet de moeite waard is om te bekijken, welke sites heb je dan de neiging om te bezoeken? Rotte Tomaten? IMDb? Misschien een site als The New York Times of Roger Ebert als je zin hebt om een volwaardige filmrecensie te lezen? Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik denk niet dat dezelfde oude filmrecensiesites het echt meer voor me snijden.
Er zijn een aantal redenen waarom ik de gebruikelijke zogenaamde "beste filmrecensiesites" vervelend vind. Ten eerste, hoewel sites zoals Rotten Tomatoes en IMDb geweldige bronnen kunnen zijn om snel een idee te krijgen van hoe mensen over het algemeen over een film dachten, is dat een beetje waar het gesprek stopt. Ik bedoel, natuurlijk zou ik elke individuele beoordeling kunnen opvolgen en bekijken, maar daar zit nog steeds iets van een ontkoppeling in. Ik lees slechts de gedachten van één persoon over een film, soms jaren na de feiten. Het is grotendeels een passief proces.
Ik verlang de laatste tijd naar een diepere verbinding en ik wil iets meer gemeenschapsgericht. Een filmrecensiesite bevolkt met gelijkgestemde mensen met wie ik diepgaande discussies kan voeren over mijn favoriete films en tv-programma's, op de hoogte kan blijven van het laatste nieuws en mijn eigen meningen kan delen, zou het beste voor mij zijn.
Ten tweede lijkt het erop dat IMDb en Rotten Tomatoes de voorkeur geven aan en prominenter westerse films en tv-series bevatten - of het nu de Verenigde Staten of het Verenigd Koninkrijk is. Als grote fan van Aziatische film en televisie word ik echter vaak in het ongewisse gelaten op deze sites. Japanse, Chinese en Koreaanse films, hoewel enorm populair over de hele wereld, lijken een achterbank te nemen op veel van de beste filmrecensiesites die ik heb gezien.
Als je ooit frustraties hebt gehad over een gebrek aan goede opties als het gaat om filmrecensiesites, heb ik heel goed nieuws voor je. Vandaag ben ik verheugd om te delen wat misschien wel de beste filmrecensiesite is voor Aziatische fans van televisie en films. Hoewel My Drama List op geen enkele manier een nieuwe site is, is het een nieuwe site voor mij, en het is een van die sites waarvan ik me afvraag, waar is dit mijn hele leven geweest??
My Drama List is een online bron die een verscheidenheid aan inhoud biedt die verder gaat dan alleen filmrecensies, ranglijsten en beoordelingen. Het bevat informatie over acteurs en regisseurs, evenals plotsamenvattingen en ander aanvullend materiaal. My Drama List is vergelijkbaar met Rotten Tomatoes, IMDb en je favoriete sociale netwerksite, allemaal in één.
Dit is geweldig nieuws voor fans van Aziatische cinema, omdat de My Drama List-community tegenwoordig meer verbonden en ondersteunend kan zijn dan andere filmrecensiewebsites.
My Drama List is een website die informatie biedt over Aziatische films. Het heeft een slogan van "Organiseer, ontdek, bespreek Aziatische films." Er is een community op deze website die zich toelegt op het bespreken van deze films.

Geschiedenis

Het is verbazingwekkend dat ik tot voor kort nog niet van My Drama List heb gehoord, aangezien het al sinds 2011 bestaat. Als een fervent fan van Aziatisch drama en een professionele recensent van een filmstreamingsite, kan ik niet geloven dat deze ongelooflijke site en online community erin geslaagd is om zo lang onder mijn radar te vliegen. Maar altijd beter laat dan nooit, toch?
Interessant is dat de site momenteel nog steeds in bètamodus is, wat de reden zou kunnen zijn waarom ik het over het hoofd heb gezien. Blijkbaar zijn de mensen achter My Drama Lists perfectionistisch en voelen ze zich niet op hun gemak om My Drama List officieel te lanceren totdat het aan hun (zeer hoge) verwachtingen voldoet. Zoals geschreven op de About-pagina van de site: "Momenteel bevindt de site zich nog steeds in de bètamodus, omdat deze niet perfect is (omdat we allemaal weten dat perfectie mogelijk is - ).?"
Desalniettemin is de site live en toegankelijk voor iedereen die een leuke en vriendelijke gemeenschap van mede-Aziatische cinefielen nodig heeft. Het is handig om nieuwe films te ontdekken / beoordelen / beoordelen en de films en series bij te houden om in de toekomst te bekijken op My Drama List. Er is echt geen andere site die lijkt op My Drama List, en dit is een van de vele redenen waarom het verdient om vandaag als een van de beste filmrecensiesites op internet te worden beschouwd.

Ontwerpen

Ik ben er niet helemaal zeker van dat de gebruikersinterface van My Drama List de beste lay-out van de filmrecensiesite biedt die ik ooit heb gezien.
Er is ook een uitgebreide blogsectie, maar ik heb het gevoel dat dit wel wat meer verfijning kan gebruiken. De lay-out van de pagina is rommelig en moeilijk te lezen. De website is een beetje wanordelijk, met elementen verspreid over een ongeorganiseerde manier, maar het is niet zo erg dat iemand die er niet bekend mee is, niet in staat zou zijn om erachter te komen hoe het te gebruiken. Het overschrijdt de grens tussen intuïtief zijn en voldoende details bieden voor gebruikers om te begrijpen, maar schiet op beide punten tekort. De organisatiestructuur van de site laat te wensen over; nieuws- en redactionele artikelen worden weergegeven in een kolom in het midden van de pagina en kunnen worden gefilterd door op aanbevolen, recente of redactionele artikelen te klikken. Ik zou liever zien dat deze categorieën worden opgesplitst in meer verschillende secties, en er is ook een uitgebreide blogsectie, maar ik heb het gevoel dat het wat verbetering kan gebruiken op het gebied van lay-out en leesbaarheid.
Hieronder vindt u een lijst met extra kolommen, die bijdragen aan het enigszins ongeorganiseerde siteontwerp waarover ik sprak. Hier vindt u populaire stemlijsten, topuitzendingen, aankomende shows, nieuwste recensies en populairste shows. Het kan echter moeilijk zijn om te vinden wat u zoekt. De site kan veel gemakkelijker worden gemaakt om te navigeren, veel beter georganiseerd.
De sitemenubalk op My Drama List biedt uitgebreide vervolgkeuzemenu's voor toegang tot verschillende secties van de site. Ik zou willen dat dezelfde aandacht voor detail ook aan de centrale delen van de startpagina kon worden besteed.

Inhoud en functies

Zoals ik al zei, My Drama List is zoiets als IMDb of Rotten Tomatoes, maar dan verbeterd, met een veel betere community. In feite is de community absoluut de kern van wat deze filmrecensiesite zo geweldig maakt. De gemeenschap is deskundig, vriendelijk en zeer actief. De meeste pagina's van films en series hebben honderden reacties. Elke reactie kan worden beantwoord en/of ?geliked.? Je zou het moeilijk vinden, denk ik, om een betere gemeenschap te vinden die zich toelegt op Aziatische films en tv-series.
Bovendien zijn gebruikersprofielen gedetailleerd, waardoor de sociale media-aspecten van de site verder worden versterkt. Blader door feeds, recensies, aanbevelingen, lijsten, artikelen, statistieken en meer van elke gebruiker. Gebruikersstatistieken worden zelfs geleverd met coole afbeeldingen om weer te geven hoe ze hun tijd op de site doorbrengen, door middel van grafieken en grafieken. Om de sociale media-componenten van My Drama List te voltooien, kunt u vrienden toevoegen en directe berichten verzenden voor meer diepgaande gesprekken.
Zelfs als je er niet zoveel om geeft om deel uit te maken van zo'n geweldige gemeenschap van Aziatische filmfans, is My Drama List nog steeds een van de beste filmrecensiesites die er zijn. De site bestaat uit een enorme database met Japanse, Chinese en Koreaanse films en serierecensies, beoordelingen en informatie. Dit is een site die elke fan van Aziatische media onmiddellijk moet kennen!

Mobiele en desktopervaring

Er is geen mobiele app beschikbaar (althans nog niet), maar de site is goed geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, zodat u filmrecensies kunt lezen, shows kunt beoordelen en de community kunt bijhouden, waar u ook bent. Advertenties kunnen echter vervelend zijn.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Mydramalist

MyDramaList Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

My Drama List is misschien wel de beste filmrecensiesite waar je nog nooit van hebt gehoord. Als je echter van Aziatische films en televisie houdt, is My Drama List waarschijnlijk de enige filmrecensie- en beoordelingssite die je ooit nodig zult hebben, met filmrecensies, beoordelingen en een gepersonaliseerde organisatie met indrukwekkende functies voor sociale media. Als u op zoek bent naar de beste online community voor het bespreken van Aziatische cinema, hoeft u niet verder te zoeken. Kom en lees mijn recensie vandaag om meer te leren!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op