Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Netflix Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Netflix werd een van de eerste premium streaming-apps die beschikbaar was in de Apple App Store en Android Marketplace. De app is prachtig uitgevoerd, net als de website zelf, en biedt toegang tot al je favoriete titels. Met de app kun je ook inhoud downloaden, zodat je deze kunt bekijken, zelfs als je geen wifi hebt. Ik heb vandaag de Netflix-app beoordeeld en vond dat het zeker de moeite waard is om waardevolle ruimte in te nemen op je smartphone!

Netflix

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

netflix.com/app

Netflix is met gemak de populairste streamingdienst, met een enorme wereldwijde impact. Bijna iedereen weet wat Netflix is en veel mensen gebruiken het regelmatig. Zelfs als je geen eigen Netflix-account hebt, is de kans groot dat je iemand kent die dat wel doet en op een gegeven moment zijn wachtwoord aan hen heeft kunnen ontfutselen.
Netflix had zo'n dominante positie op de streamingmarkt dat het gewoonlijk 'Netflix' werd genoemd. Mensen zouden zeggen: "Oh, dat moet ik netflixen als ik thuiskom." Het werd een cultureel fenomeen. Vóór Netflix spraken mensen nooit over het bekijken van inhoud in termen van 'binging'. Dankzij Netflix is het nu een nieuw criterium om te beoordelen hoe goed een serie is of niet. Dit heeft ervoor gezorgd dat mensen meer series kijken dan ooit tevoren, zelfs als ze niet noodzakelijkerwijs van elke aflevering genieten.
Netflix heeft de manier waarop we media consumeren volledig verstoord. Vóór Netflix keken we aflevering voor aflevering televisie. En we zouden meestal een volle week moeten wachten voordat de volgende aflevering wordt uitgebracht. Natuurlijk zijn er nog steeds shows en netwerken die deze nu archaïsche manier gebruiken om tv-afleveringen uit te brengen, maar Netflix heeft het spel volledig veranderd. Ze begonnen volledige seizoenen van hun originele en gesyndiceerde serie tegelijkertijd beschikbaar te maken, wat resulteerde in mensen die alle inhoud die ze in één keer konden verteren, tot zich namen. De wereld van films en televisie is voor altijd veranderd dankzij het innovatieve platform van Netflix.
Netflix maakte een enorme verandering in zijn inhoud toen het hele seizoenen van bepaalde tv-programma's en films tegelijk begon uit te brengen, in plaats van ze één voor één uit te brengen. Deze verandering heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we inhoud consumeren en stelde ons in staat om onze favoriete programma's en films op aanvraag te bekijken, waar we ook waren. Netflix creëerde ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app waarmee abonnees al hun favoriete shows en films konden meenemen, ongeacht waar ze waren.
Veel mensen zijn zich er misschien niet van bewust dat toen de Netflix-app voor het eerst uitkwam, het een enorme innovatie was. Voorheen hadden we geen handige manier om volledige films en hele series op onze mobiele telefoons en tablets te bekijken. Dit opende veel mogelijkheden, zoals het kunnen kijken tijdens het reizen. De Netflix-app was echt revolutionair in zowel de manier waarop het inhoud leverde als waar het werd gevonden.
Maar hoe heeft de Netflix-app het gedaan in dit nieuwe tijdperk waarin zowat elke grote premium streamingdienst nu zijn eigen app heeft? Houden mensen er nog steeds net zoveel van als toen het voor het eerst uitkwam? Welnu, kijkend naar de App Store-beoordelingen lijkt over het algemeen overwegend gunstige reacties te laten zien. Mensen hebben de neiging om erg kieskeurig te zijn als het gaat om premium streaming-apps, dus het is niet ongebruikelijk dat apps zoals Hulu en Amazon Prime Video niet zo'n hoog aantal beoordelingen hebben als men zou denken. De Netflix-app lijkt echter door de meeste mensen geliefd te zijn, zelfs na al die jaren.
De Netflix-app heeft een gemiddelde beoordeling van 4,1 van de 5 sterren volgens 176.000 individuele beoordelingen. Dit is helemaal niet erg als je kijkt naar de abominabel lage beoordelingen van concurrerende apps, zoals HBO Max en HBO Go. Dit is echter misschien niet zo hoog als verwacht. Dus wat is het aan de Netflix-app dat ervoor zorgt dat mensen het af en toe 1 of 2 sterren geven? Nou, laten we erin duiken en een kijkje nemen zullen we?

Ontwerpen

In 2020 zal de Netflix-app er anders uitzien dan in het verleden. De app probeerde oorspronkelijk de iconische lay-out en het ontwerp van de Netflix-interface te spiegelen zoals deze op laptops en Smart TV's verschijnt, maar nu lijkt het meer op een app voor sociale media. Titels verschijnen bijvoorbeeld een beetje zoals ze zouden kunnen op een nieuwsfeed op Instagram.
U kunt nog steeds op genre bladeren door naar beneden te scrollen, maar bovenaan de pagina vindt u een lijst met voorbeelden. Het ontwerp doet denken aan Instagram of Snapchat, hoe ze je in staat stellen om de verhalen van gebruikers te bekijken. Netflix heeft dit ontwerp geleend voor hun trailers, waarbij elk van hun toptitels bovenaan de thuissectie verschijnt zoals een verhaal op sociale media zou kunnen.
Hoewel dit me helemaal niet stoort, weet ik niet of het de beste interface is voor een app als Netflix. Als ik de leiding had over het ontwerpteam, zou ik de dingen waarschijnlijk een beetje gestroomlijnder maken en geen ontwerptechnieken van sociale media lenen omwille van het. Ik zou het waarschijnlijk liever hebben als previews van een titel toegankelijk zijn door je vinger boven een bepaalde show of film te houden in plaats van er een heel gedeelte van een toch al krappe app aan te wijden - hoeveel mensen kijken er eigenlijk echt naar previews op Netflix?
Er zijn andere delen van de Netflix-app die het vermelden waard zijn, zoals meldingen en downloads. Een ding dat de Netflix-app biedt die het mobieler maakt dan de originele website of Smart TV-versie van Netflix, is de manier waarop je inhoud kunt downloaden, waardoor deze offline speelbaar wordt. Dit is perfect voor op reis, zodat u vooraf kunt selecteren wat u tijdens een lange vliegreis wilt bekijken (zonder contant geld te hoeven uitgeven voor de wi-fi aan boord).
In het gedeelte met meldingen kunt u uw favoriete series en films bijhouden en u laten weten wanneer er nieuwe afleveringen van een serie zijn die u volgt of dat een nieuwe film die u waarschijnlijk leuk zult vinden, aan de bibliotheek is toegevoegd. Dit alles bij elkaar opgeteld resulteert in een zeer aanpasbare en gepersonaliseerde ervaring, wat het soort dingen is dat je zou verwachten van een app van zo'n premium service.

Tevreden

Hoewel de Netflix-app mogelijk geen extra content biedt, is dat prima. De Netflix-bibliotheek is al zo groot (en groeit voortdurend) dat er geen extra inhoud nodig is. Als een titel beschikbaar is op Netflix, kun je deze bovendien op je telefoon of tablet bekijken via de Netflix-app. Downloads van titels kunnen echter worden gezien als extra inhoud, omdat u uw eigen bibliotheek met films en shows kunt opbouwen waarvoor u geen internetverbinding nodig hebt om ze te bekijken.

Prijzen en plannen

Er zijn geen extra kosten verbonden aan de Netflix-app. Als je al een abonnement op Netflix hebt, is de app opgenomen in je account. Er moet echter worden opgemerkt dat het gebruik van de Netflix-app telt als het toevoegen van een apparaat aan je account. Dus als uw account een beperkt aantal apparaten heeft die op een bepaald moment kunnen worden gebruikt (de meeste wel, inclusief gezinsaccounts).

Suggesties die ik heb voor de Netflix-app

Ik stel voor om terug te keren naar het oudere app-ontwerp, dat minder op een sociaal netwerk leek en meer op een streamingdienst. Het zou ook geweldig zijn als je met de Netflix-app je eigen gepersonaliseerde afspeellijsten met films en afleveringen kunt maken, dus als je onderweg bent, kun je gewoon van tevoren een goede mix van inhoud voor een bepaalde situatie opzetten en deze laten afspelen. Anders dan dat, denk ik echter dat de Netflix-app een vakkundig uitgevoerde premium streaming-app is.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Netflix

Netflix Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Netflix werd een van de eerste premium streaming-apps die beschikbaar was in de Apple App Store en Android Marketplace. De app is prachtig uitgevoerd, net als de website zelf, en biedt toegang tot al je favoriete titels. Met de app kun je ook inhoud downloaden, zodat je deze kunt bekijken, zelfs als je geen wifi hebt. Ik heb vandaag de Netflix-app beoordeeld en vond dat het zeker de moeite waard is om waardevolle ruimte in te nemen op je smartphone!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op