Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Nickelodeon Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

NickSplat is een streamingkanaal gehost door VRV. De site beweert enorme hoeveelheden nostalgische titels en throwbacks te hosten. De prijzen zijn aanzienlijk goedkoop, maar voelen nog steeds als te veel, tenzij u het volledige pakket voor de hoststreamingsite koopt. Laat je niet misleiden door hun beweringen dat je een enorme bibliotheek hebt - momenteel zijn er slechts 8 titels beschikbaar op de site.

Nickelodeon

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

nick.tv

De kinderen van de jaren 90 verheugen zich! Nickelodeon heeft een aangewezen streamingkanaal dat nu beschikbaar is via VRV. Je kunt shows zoals All That, Catdog en meer vinden op NickSplat.
Er is ook een proefversie beschikbaar voor nieuwe gebruikers. VRV is een streamingdienst waarmee gebruikers toegang hebben tot kanalen. Enkele van de kanalen die VRV biedt zijn NickSplat, Boomerang, Crunchyroll, Cartoon Hangover, Hidive, Mondo, Rooster Teeth en VRV Select. Er zijn meerdere abonnementsopties beschikbaar, waaronder individuele kanaalabonnementen voor $ 4,99 per maand of bundelabonnementen die alle kanalen bevatten voor $ 9,99 per maand. Er is ook een proefversie beschikbaar voor nieuwe gebruikers.
VRV, de moederstreaminghost van NickSplat?, werd in 2016 opgericht om een kijkervaring te creëren voor fans van anime, animatie, sci-fi, comic en technologie. De website is sinds de lancering blijven uitbreiden en heeft door de jaren heen veel opmerkelijke kanalen gehad. De horrorstreaming-app, Shudder, was vroeger een kanaal op VRV, samen met andere opmerkelijke kanalen. Shudder heeft VRV sindsdien echter verlaten, samen met Nerdist, Geek and Sundry en Funimation.

Website Ontwerp

Er is geen organisatie aan het menu en elke categorie is op elkaar gepropt. Het website-ontwerp van de ouderstreamingdienst is erg slecht. Het ontwerp is gepixeld met een paar felle kleuren. Elk kanaal heeft zijn eigen overeenkomstige kleur. NickSplat krijgt natuurlijk oranje toegewezen. Het hoofdmenu is een puinhoop. Er is geen organisatie aan het menu en elke categorie is op elkaar gepropt.
Het NickSplat-logo bevindt zich in een vervolgkeuzemenu waarmee kijkers het kanaal kunnen selecteren. In het midden van het menu staat het VRV-logo centraal. Aan de rechterkant staan symbolen die overeenkomen met de volglijst, zoekopdracht en profiel. Helaas weten kijkers niet echt wat de symbolen betekenen, tenzij ze erop klikken. Op het eerste gezicht dacht ik dat de volglijst een symbool was om de volledige bibliotheek te bekijken.
Onder het hoofdmenu bevindt zich een uitgelicht programma met de verklarende tekst als middelpunt. Ik wou dat de afbeelding het brandpunt was en de beschrijving verscheen wanneer je over de afbeelding zweefde of de tekst uit liet totdat je op de show klikte. Daaronder zit het beperkte aantal NickSplat-televisieprogramma's.
Er lijkt helemaal geen duidelijk ritme in het voer te zitten. De groeperingen op de hoofdpagina zijn niet alfabetisch. De enige echte categorie lijkt te bestaan uit populair en bijgewerkt. Het doorzoeken van de shows vanaf de startpagina ziet er misschien chaotisch uit, maar wanneer u op alles weergeven klikt, sorteert het alfabetisch.

Tevreden

De meeste inhoud op het kanaal van NickSplat is alleen voor abonnees. Er zijn echter een paar shows en afleveringen die kijkers gratis kunnen bekijken. VRV, de hostingstreamservice van NickSplat, is op dit moment alleen beschikbaar in de VS.
Volgens de website van Nickelodeon en hun eigen platform, VRV, is er een enorme bibliotheek met shows beschikbaar om te bekijken. Ik ontdekte echter dat dit niet het geval was. Wanneer u door de startpagina scrolt, ziet het er misschien veelbelovend uit, maar als u naar de volledige bibliotheek kijkt, zijn de cijfers er gewoon niet.
Beweren dat ik een enorme bibliotheek met shows heb, doet me denken aan honderden unieke titels, terwijl NickSplat maar liefst 8 shows in hun bibliotheek heeft. Naar verluidt rouleren ze shows van Nickelodeon volgens een schema. Ik kon alleen vinden wat er op dat moment speelde en de titels die ze eerder hadden getrokken. Al met al is de bibliotheek geen teleurstelling.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

Deze website biedt geen goede gebruikerservaring. Een probleem is het funky en saaie website-ontwerp. De video's laden ook niet snel en de audiokwaliteit is slecht. Bovendien is de bureaubladnavigatie verwarrend.
De mobiele browser van het ouderschapsbedrijf, VRV, brengt je naar een webpagina met de vraag om de app te downloaden en een account aan te maken. Toen ik op het NickSplat-kanaal klikte, vroeg het me om een gratis proefperiode van 30 dagen te proberen, in plaats daarvan downloadde ik de app.
VRV, de mobiele app om NickSplat te bekijken, heeft een felgeel logo en kleuren, zwart en wit, en een handige functie waarmee je je telefoon kunt schudden om een willekeurige gebruikersnaam te krijgen. Mijn eerste reactie op de applicatie is positief: ik heb een account gemaakt en er was een geweldige functie waarmee je je telefoon kon schudden om een willekeurige gebruikersnaam te krijgen. Sommige van de suggesties waren erg slim en de kunst voor de iconen was geweldig.
De startpagina voor de app is mooi in elkaar gezet, maar als het gaat om het kanaal van NickSplat, is het nog steeds een puinhoop. De organisatie van het onderste menu is schoner en nuttiger. Helaas is de NickSplat-feed nog steeds erg ongeorganiseerd en overal.

Positieven

Er zijn weinig positieve aspecten van NickSplat in vergelijking met VRV, die ik niet gewend ben te zien. Het ontwerp is niet erg gebruiksvriendelijk en het NickSplay-kanaal zelf is geen goede ervaring.
Een van de weinige positieve aspecten van de NickSplat-service is de prijs van $ 4,99 per maand. Bovendien klinkt minder dan $ 5 per maand goed, maar er is een addertje onder het gras - de bibliotheekgrootte is erg klein. Er is een optie om alle kanalen te bundelen voor $ 9,99, wat geen slechte deal is als je de inhoud van de andere kanalen leuk vindt.
Tot slot zijn de nostalgische titels het beste deel. Shows zoals Rocket Power, Catdog, All That, Rocko's Modern Life en nog een paar zijn nu beschikbaar. Hoewel er niet veel shows zijn, zijn er nogal wat afleveringen beschikbaar voor elke serie. Sommige afleveringen zijn zelfs gratis voor mensen zonder abonnement, dus dat is een pluspunt.

Negatieven

Veel problemen met NickSplat maken het meer frustrerend dan positief. Talloze problemen komen bijvoorbeeld voort uit het feit dat de wortel moeilijk te lokaliseren is.
Het kanaal gehost door VRV, NickSplat, is ongetwijfeld beperkend. VRV is de thuisbasis van het NickSplat-kanaal. Over het algemeen ben ik geen fan van hun lay-out of streamingdienst. Het ontwerp van de website is niet gebruiksvriendelijk. Het grijsschaalthema is populair onder streamingwebsites, maar deze is helemaal niet aantrekkelijk.
De navigatie van de website is erg verwarrend. Als u niet precies weet wat u zoekt, duurt het een paar minuten om erachter te komen. De doorstroming van de website is niet goed. Er is geen patroon voor de categorieën of de uitgelichte geblokkeerde shows.
Dit maakt het echter moeilijk om specifieke shows te vinden. Het gebrek aan organisatie op de website van NickSplat is het ergste deel. Het voelt alsof er weinig of geen moeite is gedaan om het kanaal er aantrekkelijk uit te laten zien. Tenzij u het tabblad 'Alle shows bekijken' bezoekt, vindt u geen rijm of reden voor de hoofdfeed. Zodra u op alle shows klikt, is deze alfabetisch georganiseerd, maar dit maakt het moeilijk om specifieke shows te vinden.
Een ander probleem is dat de prijs die je betaalt voor het aantal titels dat je ontvangt. Er zijn momenteel slechts 8 titels op NickSplat. Nickelodeon en VRV beweren allebei dat er een enorme bibliotheek van nostalgische goedheid is. Dat is echter een understatement. In mijn mijne is een grote bibliotheek meer dan 100 unieke titels, bij voorkeur meer.
Pogingen van de mediagigant Nickelodeon om hun website bij te werken met feloranje en groene afbeeldingen stuitten op teleurstelling bij de klant. De graphics van het kanaal voelden levenloos en misten leven, en leken meer op een verouderde website dan op een website die up-to-date is met de nieuwste trends. Er was geen Splat-kunstwerk aanwezig op de pagina, wat degenen teleurstelde die hoopten wat kleurrijke fanart te zien.

Verbeteringen nodig

Er zijn veel manieren om de NickSplat-stream te verbeteren. Een eenvoudige manier zou zijn om meer titels aan de stream toe te voegen. Het bedrijf beweert dat ze regelmatig shows rouleren, maar idealiter zou het veel beter zijn om hun hele bibliotheek beschikbaar te maken. Een ander idee zou zijn om meer graphics toe te voegen om het kanaal meer op Nickelodeon te laten lijken.
Als Nickelodeon alle beschikbare titels van Nick, Nick Jr., Noggin, TeenNick en de andere versies van hun merk zou gebruiken, zouden ze een geweldige streamingdienst kunnen creëren.

Samenvatting

NickSplat heeft het potentieel om een geweldige streamingervaring te zijn, maar momenteel is het een nachtmerrie. De prijzen voor het abonnement op het kanaal zijn klein, maar het is het niet waard.
De bibliotheek met titels die beschikbaar zijn voor abonnees is behoorlijk zielig. Nickelodeon en VRV beweren dat hun bibliotheek uitgebreid is, maar dit is onjuist. Er zijn slechts een paar afleveringen van shows tegelijk beschikbaar en deze worden alleen aangeboden voor bepaalde lidmaatschappen. Tenzij de bibliotheek uitgebreider wordt, zou ik deze streamingdienst aan niemand aanraden.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Nickelodeon

Nickelodeon Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

NickSplat is een streamingkanaal gehost door VRV. De site beweert enorme hoeveelheden nostalgische titels en throwbacks te hosten. De prijzen zijn aanzienlijk goedkoop, maar voelen nog steeds als te veel, tenzij u het volledige pakket voor de hoststreamingsite koopt. Laat je niet misleiden door hun beweringen dat je een enorme bibliotheek hebt - momenteel zijn er slechts 8 titels beschikbaar op de site.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op