Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

niconico Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Niconico is de meest populaire gratis videostreamingsite in Japan en een van de top 5-sites ter wereld. Met honderden miljoenen geregistreerde gebruikers is deze site enorm. Als u op zoek bent naar een voortdurend groeiende bron van gratis video's en livestreams, is niconico precies wat u zoekt, vooral als u van anime, manga, gaming en Japanse cultuur houdt. Bekijk vandaag nog mijn review om erachter te komen of niconico iets voor jou is!

Niconico

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

nicovideo.jp

Sinds YouTube vele jaren geleden uitkwam, hebben andere videostreamingservices geprobeerd manieren te vinden om het beter te doen en zijn plaats in te nemen als de meest populaire en meest gebruikte gratis videostreamingsite op internet. Tot nu toe is geen van deze services succesvol geweest in het uitschakelen van YouTube. Het is nog steeds, met een enorme marge, de meest populaire en meest gebruikte gratis videostreamingsite op internet. Het heeft de grootste gemeenschap van gebruikers (met miljarden van hen) en is dus nog steeds de site met het hoogste aantal video's op het web.
Dat betekent echter niet dat er geen ruimte is voor een andere videostreamingsite om op te staan en de plek van YouTube in te nemen. Mensen, zo lijkt het, krijgen steeds meer genoeg van YouTube. Er zijn een aantal problemen die mensen hebben met de site, waarvan de meeste YouTube helemaal niet geïnteresseerd lijkt te zijn in verandering. De advertenties zijn bijvoorbeeld in de loop der jaren steeds frequenter en irritanter geworden op YouTube. Mensen zijn nogal uitgesproken over hoe vervelend ze dit vinden, maar YouTube heeft ze helemaal niet afgeknepen. Sterker nog, de advertenties op YouTube zijn sinds de verontwaardiging alleen maar prominenter geworden.
YouTube is de afgelopen jaren onder vuur komen te liggen voor het censureren van content. Dit heeft te maken met hun beleid van het demonetiseren van kanalen en video's die toevallig overtuigingen uitdrukken die verschillen van die van YouTube. Dat betekent dat als iemand een video publiceert waarin een politieke overtuiging wordt vermeld, bijvoorbeeld die YouTube niet leuk vindt, ze die video gewoon kunnen demonetiseren, zodat de gebruiker niet langer geld kan verdienen op de site, of, in de meest extreme gevallen, gewoon de video verwijderen.
Dit is de afgelopen jaren talloze keren gebeurd, met name met de beslissing van YouTube om Joe Rogan te demonetiseren over iets dat hij in zijn podcast zei. In plaats van het recht van Joe Rogan op vrijheid van meningsuiting te respecteren en een verklaring af te geven over hoe YouTube het niet eens is met wat hij zei, demonetiseerden ze gewoon zijn kanaal. Een nogal draconisch beleid, vind je niet? Vooral gezien het feit dat Joe Rogan niet eens een haatdragende, racistische of bijzonder kwetsende overtuiging uitte.
In de afgelopen tien jaar is er een toestroom geweest van tal van concurrerende sites die YouTube willen onttronen als de beste videostreamingsite. Ondanks hun inspanningen is echter geen van deze sites succesvol geweest om dit te doen. Gelukkig zijn er tal van alternatieve sites die een iets ander type inhoud bieden.
Misschien heb je gehoord van Daily Motion, Vimeo, Meta Cafã© of D Tube. Dit zijn slechts enkele van de levensvatbare YouTube-vervangingssites. Als je de advertenties van YouTube gewoon niet meer kunt verdragen, hun schandalige censuurmaatregelen, hun militante toewijding aan het handhaven van auteursrechtwetten, of als je gewoon iets anders wilt bekijken, biedt elk van deze sites urenlang entertainment.
Laten we zonder verder oponthoud meer te weten komen over deze geweldige videostreamingsite, Niconico. Het is gemakkelijk een van de top 5 sites in de wereld, met een grote en populaire verzameling video's. Het is geweldig voor nieuws, live tv, anime, manga, gaming en meer!

Geschiedenis

De eerste incarnatie van niconico haalde zijn video's van YouTube. Naarmate Niconico echter groter werd, begon You Tube de druk van verhoogde bandbreedte en verkeer te voelen die Niconico op hen uitoefende. Dit resulteerde erin dat You Tube de toegang tot niconico blokkeerde. De site stopte vrijwel onmiddellijk met zijn activiteiten.
Maar slechts tijdelijk. In twee weken was niconico weer operationeel en werd het opnieuw gelanceerd met een eigen on-premises videoserver. En op 7 mei 2007 kondigde niconico aan dat het de mobiele versie van de dienst zou uitbrengen. ? Niconico Douga Mobiel? is sinds 9 augustus 2007 beschikbaar op NTT DoCoMo en Au mobiele apparaten.
Niconico, een enorm populaire videostreamingsite, had bijna 24 miljoen geregistreerde gebruikers, 6,9 miljoen mobiele gebruikers en 1,4 miljoen premium gebruikers op 31 oktober 2011. In 2012 onthulde de site zijn ? Nul? update die de streamingsnelheden van videokwaliteit en andere upgrades aanzienlijk verhoogde. Sindsdien is niconico ook beschikbaar gesteld op de Nintendo Switch in Japan, waardoor het de eerste app van derden van de Switch is die beschikbaar is in de app store.

Ontwerpen

Wat webdesign betreft, zijn er veel slecht ontworpen videostreamingsites die er zijn. Ik denk niet dat ik met recht kan zeggen dat niconico slecht is ontworpen. Ik denk dat het nauwkeuriger zou zijn om te zeggen dat het ontwerp van deze site gewoon niet voor mij is. Het is een beetje rommelig, zwervend en moeilijk te navigeren. Ik heb moeite met het achterhalen van de logica van de gebruikerservaring terwijl je door de pagina scrolt - de sectiereeksen lijken me niet erg logisch, maar misschien ben ik dat gewoon.
Maar over het algemeen vind ik de menubalk een betrouwbare, eenvoudig te gebruiken manier om de site te verkennen. De slanke en gestileerde sitemenubalk maakt het een beetje gemakkelijker. Hier kunt u door de site bladeren op video's, afbeeldingen, live, kanalen, Blomaga, RPG, apps en meer. Ik denk dat ik het leuk zou vinden als deze secties ook duidelijker op de startpagina zouden verschijnen, zodat ik ze snel kan doorbladeren. Maar over het algemeen vind ik de menubalk een betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken manier om de site te verkennen.

Tevreden

Niconico heeft, net als YouTube, een enorme bibliotheek met video's om uit te kiezen. De kwaliteit van de video's en hoe interessant ze zijn, hangt echter af van het type inhoud waarnaar u op zoek bent. Als je graag manga, anime, gamevideo's, enz. Bekijkt, dan is de kans groot dat je dol zult zijn op alles wat beschikbaar is op Niconico. Bovendien heeft Niconico een coole live video-ervaring genaamd "Niconico Live." Hierdoor kunnen gebruikers unieke en originele virtuele reizen ervaren, zoals cruisen op een cruiseschip of inchecken bij live Japans nieuws.
Alle inhoud op niconico.com is gratis beschikbaar en veel van de video's van de site zijn ook in hoge definitie. Dit komt echter vooral door de uploaders; de site zelf bepaalt niet altijd hoe video's worden geformatteerd.

Mobiele en desktopervaring

Over het algemeen geloof ik dat de mobiele app is waar Niconico echt schittert. Het platform lijkt speciaal ontworpen voor mobiele apparaten en het is gemakkelijker te gebruiken en gebruiksvriendelijker dan de desktopbrowserversie. Video's worden gemakkelijk gearchiveerd en geordend op categorie, en recente uploads worden prominent weergegeven.
De app heeft een beoordeling van 4,3 uit 5 in de Apple App Store en ziet er geweldig uit. Mijn enige echte probleem met de app is dat deze alleen in het Japans wordt geleverd. Dus, tenzij je Japans spreekt en leest, zul je pech hebben met deze app.

Prijzen en plannen

Niconico biedt een premium service die beschikbaar is voor aankoop tegen de kosten van 550 yen per maand of 6.600 yen per jaar. Premium-leden ontvangen een advertentievrije ervaring, de mogelijkheid om hun eigen uitzendingen live te streamen en extra MyList-slots.

Suggesties die ik heb voor niconico

Ik zou graag zien dat Niconico meer uitbreidt voor een wereldwijd publiek. Ze hebben de aantallen, de grootte van de gemeenschap en de servers (lijkt het) om dit te doen? Ik zou graag zien hoe Niconico eruit zou zien als het wat meer buiten de grenzen van Japan zou uitbreiden. Maak de app beschikbaar in extra talen, begin een beetje uit te breiden naar de Europese en Amerikaanse markten. Anders dan dat, denk ik dat Niconico hier een behoorlijk geweldige videostreamingservice heeft, vooral voor Japan.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Niconico

niconico Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Niconico is de meest populaire gratis videostreamingsite in Japan en een van de top 5-sites ter wereld. Met honderden miljoenen geregistreerde gebruikers is deze site enorm. Als u op zoek bent naar een voortdurend groeiende bron van gratis video's en livestreams, is niconico precies wat u zoekt, vooral als u van anime, manga, gaming en Japanse cultuur houdt. Bekijk vandaag nog mijn review om erachter te komen of niconico iets voor jou is!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op