Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

NordVPN Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Als lezer van dit artikel bent u ongetwijfeld geïnteresseerd in meer informatie over VPN's en hoe ze u kunnen helpen. NordVPN.com is een geweldige site om je onderzoek te beginnen; hier vindt u informatie over de soorten VPN's die beschikbaar zijn, evenals een uitleg van hun voor- en nadelen. Als je eenmaal alles hebt geleerd wat je moet weten over VPN's, lees dan mijn gedetailleerde NordVPN-beoordeling voor een compleet beeld van wat deze service te bieden heeft.

Nordvpn

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

nordvpn.com

Het internet kan een zeer gevaarlijke plek zijn, omdat er kwaadwillende mensen op de loer liggen in de digitale wereld, wachtend tot uw gevoelige gegevens opduiken, zodat ze deze kunnen exploiteren. Dit betekent dat uw creditcardnummers, persoonlijke informatie en andere gevoelige gegevens kunnen worden gezien door iedereen die technisch onderlegd genoeg is om erachter te komen hoe u er toegang toe kunt krijgen. Wees dus voorzichtig bij het surfen op internet - laat jezelf niet kwetsbaar voor misdaden zoals identiteitsdiefstal!
Afgezien daarvan zijn het echter niet alleen kwaadwillende personen die je willen stalken of oplichten als je online bent. Internet Service Providers (ISP's) kunnen ook uw online activiteiten bekijken. En velen van hen gaan zelfs zo ver dat ze die gegevens verkopen aan externe bedrijven, waardoor het voor hen gemakkelijker wordt om u te targeten met advertenties? waarvan we allemaal weten dat het net zo vervelend als griezelig kan zijn.
Verder kan (en doet) de overheid veelvuldig toezicht houden op het internetgebruik van burgers. Zelfs als u niets te verbergen heeft, kan het verontrustend zijn om te weten dat uw persoonlijke gegevens worden gedolven door overheidsinstanties. Bovendien delen veel regeringen die gegevens zelfs internationaal met andere federale agentschappen via internationale organisaties zoals de schimmige internationale alliantie die bekend staat als '14 Eyes'.
Openbare wifi-verbindingen zijn niet erg goed beveiligd, wat betekent dat iedereen die op hetzelfde netwerk is aangesloten, gemakkelijk kan volgen wat u doet.
Mensen die vaak reizen, lopen vooral het risico dat hun informatie wordt gehackt of gedeeld. De botte waarheid is dat iedereen die geen VPN (Virtual Private Network) gebruikt, het risico loopt dat zijn informatie wordt gezien, gedeeld of verkocht. Als u een persoon bent die geeft om privacy en / of persoonlijke beveiliging, is het misschien tijd om te overwegen een VPN te gebruiken. En NordVPN is een van de beste privacyservices die beschikbaar zijn.

Geschiedenis

Op de website staat dat vier jeugdvrienden nordVPN in 2012 zijn begonnen. Nord doorliep hun ontwikkelingsproces achteruit in vergelijking met hoeveel technologie-startups ontwikkeling benaderen. Wat ik hiermee bedoel is dat ze begonnen met een app en van daaruit groeiden en uitbreidden.
In mei 2016 bracht Nord VPN zijn Android-app uit. Pas in oktober 2017 introduceerde Nord VPN een Google Chrome-extensie. In juni 2018 was NordVPN actief in 62 landen met meer dan 4.000 servers in hun netwerk.
Naarmate Nord VPN populairder is geworden, zijn repressieve overheidsinstanties het potentieel ervan gaan zien als een waardevol hulpmiddel voor het verkrijgen van gevoelige informatie. In maart 2019 ontving Nord VPN bijvoorbeeld een richtlijn uit Rusland waarin werd geëist dat het zou worden toegevoegd aan een lijst met verboden websites. Als gevolg hiervan zouden Nord VPN-gebruikers in Rusland niet in staat zijn om de Russische staatscensuurwetten te omzeilen.
NordVPN kreeg naar verluidt een maand de tijd om aan de Russische richtlijn te voldoen. Als ze niet voldeden, drongen de Russische autoriteiten erop aan dat Nord VPN volledig voor Rusland zou worden geblokkeerd. Nord VPN, een principieel bedrijf, weigerde samen te werken met deze Russische autoriteiten. In plaats daarvan sloot Nord gewoon zijn lokale Russische servers af. Vanaf vandaag hebben Russische burgers toegang tot NordVPN, maar hebben ze geen toegang tot lokale servers.
Ik was blij om te horen dat Nord VPN altijd het juiste zal doen met mijn gevoelige gegevens, zelfs als ik onder druk sta van een van de machtigste regeringen ter wereld. Dit niveau van integriteit is precies wat ik wil van mijn VPN-serviceprovider.

Ontwerpen

De Nord VPN-website is zeer informatief en gemakkelijk te begrijpen. Het doet geweldig werk bij het uitleggen wat een VPN in het algemeen is, evenals hoe Nord zich onderscheidt van andere VPN's op de markt.
De website maakt gebruik van tekst, afbeeldingen en video's om complexe ideeën en services gemakkelijk te begrijpen. De site is schoon en gemakkelijk te gebruiken, en het heeft een esthetisch aangenaam blauw en wit thema. Het is zeer georganiseerd met een minimalistische maar zeer georganiseerde pagina-indeling die op de een of andere manier fris en geruststellend tegelijkertijd is.
De Nord VPN-website is een geweldige manier om meer te weten te komen over privacykwesties, wat VPN's zijn en waarom je er een nodig hebt? Het zal allemaal in minder dan 5 minuten worden gedaan. Nu is dat een uitstekend site-ontwerp als je het mij vraagt.

Tevreden

Er is heel weinig echte inhoud als het gaat om Nord VPN. Het is eenvoudig, wat een van de dingen is die Nord zo geweldig maakt. Wanneer u de app of de browserextensie downloadt, hoeft u zich alleen maar zorgen te maken over het klikken op een knop om uw VPN-services te activeren of te deactiveren. Dat is het. Dat is de inhoud van Nord. Dit is verfrissend omdat online beveiligingssoftware vaak erg verwarrend kan zijn, met veel te veel opties en instellingen om je zorgen over te maken. Ik hou van dit over Nord: klik op een knop, en je bent veilig om privé te bladeren!

Desktop- en mobiele ervaring

Ik zei dat de ervaring slechts het klikken op een knop is. Het is hetzelfde op uw laptop, CPU of smartphone als u de app gebruikt. Eenvoudiger kan het niet. In termen van de daadwerkelijke browse-ervaring kunnen sommige gebruikers echter gefrustreerd raken door het feit dat NordVPN potentieel schadelijke sites blokkeert. Als deze VPN echter van mening is dat een site onveilig is, bent u waarschijnlijk beter af als u deze toch niet bezoekt. Het is dus waarschijnlijk ten goede aan het einde van de dag.

Prijzen en plannen

Nord VPN biedt een verscheidenheid aan betalingsopties die redelijk en gunstig zijn voor de veiligheid van de gebruiker. Onder deze opties zijn verschillende vormen van betaling.
Als je NordVPN maar een maand wilt proberen, hebben we een abonnement voor $ 11.95 per maand. Zoals je zo meteen zult zien, zijn er echter veel andere manieren om NordVPN nog goedkoper te maken.
NordVPN is een betaalbare en betrouwbare online beveiligingsoplossing. Al hun diensten worden geleverd met een 30-dagen niet-goed-geld-terug-garantie, dus u kunt er zeker van zijn dat u ze uitprobeert als ze niet zijn wat u zoekt.

Suggesties die ik heb voor Nord VPN

Ik kan geen enkel ding bedenken, qua functionaliteit of effectiviteit, dat ik Nord graag anders zou zien doen. Het is misschien wel de perfecte VPN. Een gratis proefversie van Nord VPN kan echter geen kwaad (een gratis proefversie van een service kan nooit kwaad, toch?).

Conclusie

Als u zich zorgen maakt over uw gegevensbeveiliging, is Nord VPN zeker een service die het overwegen waard is. Ik hou van hun principiële benadering van privacy en ze hebben nog nooit gebruikersgegevens aan derden verkocht. Als u op zoek bent naar een VPN die het beveiligen van uw browsegegevens en gevoelige informatie zo eenvoudig mogelijk maakt, is Nord VPN de perfecte keuze.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Nordvpn

NordVPN Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Als lezer van dit artikel bent u ongetwijfeld geïnteresseerd in meer informatie over VPN's en hoe ze u kunnen helpen. NordVPN.com is een geweldige site om je onderzoek te beginnen; hier vindt u informatie over de soorten VPN's die beschikbaar zijn, evenals een uitleg van hun voor- en nadelen. Als je eenmaal alles hebt geleerd wat je moet weten over VPN's, lees dan mijn gedetailleerde NordVPN-beoordeling voor een compleet beeld van wat deze service te bieden heeft.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op