Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

NOS Live Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Het gerespecteerde nieuwsmedium, Nos.nl, heeft een schat aan binnenlandse en internationale berichtgeving, waardoor het een van de meest vertrouwde bronnen is voor live tv-nieuwsprogramma's in Nederland. Daarnaast biedt Nos.nl enkele van de beste gratis live tv-streamingsites online vandaag met zijn verschillende streamingopties, waaronder live tv en on-demand inhoud. Dus als u op zoek bent naar een informatieve en betrouwbare bron voor uw live tv-behoeften, bekijk dan vandaag nog Nos.nl!

Nos Live

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

npostart.nl

We nemen vandaag een kijkje bij een van de populairste gratis live tv-streamingsites van heel Nederland, nos. Deze site staat bekend om zijn vertrouwde, gerespecteerde nieuwsorganisatie en is tevens een van de vele omroeparmen van de Nederlandse Publieke Omroep. Al een van de meest vertrouwde en vertrouwde nieuwsorganisaties in Nederland, kan NOS worden beschouwd als een van de beste gratis live tv-streamingsites die online beschikbaar zijn?
Laten we zelf eens kijken en het uitzoeken, zullen we?

Ontwerpen

NOS heeft een hele strakke uitstraling. De strakke lijnen, het spaarzame ontwerp en de strakke stijl geven de site een scherpe uitstraling. Het woord 'minimalisme' schiet me te binnen, net als het stilistische handelsmerk van onze tijd. De site heeft een eenvoudig te gebruiken en intuïtieve browse-ervaring, die zich leent voor een gebruiksvriendelijke en geavanceerde ervaring. In sommige opzichten zou je kunnen zeggen dat Nos een standaard look en feel heeft voor een nieuwssite.
Wanneer u op de startpagina terechtkomt, wordt u begroet door een mooi georganiseerde hiërarchie van verhalen. Helemaal bovenaan de pagina staan 2 belangrijke videoverhalen. Daaronder nog een klein beetje berichtgeving over de actualiteit. Een leuke functie die je niet elke site zoals NOS in hun siteontwerp ziet inbouwen, is een mini-feed aan de rechterkant van de pagina; hier kun je zoeken in de laatste NOS-nieuwsberichten, snel filterend op nieuws, sport of laatste.
De menubalk van de site bevindt zich helemaal bovenaan de pagina en bestaat uit drie opties: Nieuws, Sport en Uitzendingen. Wanneer u de muisaanwijzer op een van deze tabbladen plaatst, verschijnt er een submenu op ware grootte dat een miniatuurinkijkje in de pagina zelf biedt.
Bezoek het uitzendgedeelte op de NOS-site en je zult teleurgesteld zijn om alleen een galerij met miniaturen te vinden die alle beschikbare live nieuwsshows van NOS vertegenwoordigen. Er is geen manier om live tv te streamen op de NOS-site. In plaats daarvan wordt u gekoppeld aan NPO Start (een zeer capabele gratis live tv-streamingsite op zich).
Ik vind het een beetje teleurstellend dat ik niet rechtstreeks live televisie van NOS kan streamen. Ik vind het meestal niet leuk om extra websites te moeten invoeren als ik live televisie probeer te kijken. In dit geval weet ik op zijn minst dat de streamingsite van derden er een is die ik kan vertrouwen. Maar toch, waarom zou ik niet gewoon direct naar NPO Start gaan en het NOS-programma van mijn keuze bekijken, waarbij ik de tussenpersoon helemaal uitsluit?
Het beste antwoord dat ik kan bedenken om de vraag te beantwoorden of ik al dan niet liever toegang zou hebben tot deze live NOS-uitzendingen vanaf de NOS-site of vanuit NPO Start, is dat, hoewel de NOS-site een uitgebreidere journalistieke ervaring biedt, ik ook toegang heb tot al deze functies van NPO Start. Bovendien kan ik zoveel verhalen lezen als ik wil, korte, snelle video's van nieuwsberichtgeving bekijken en zelfs mijn favoriete sportteams bijhouden
Al met al denk ik dat NOS enkele van de beste gratis live tv-streaming site-ontwerpen biedt die ik in geruime tijd heb gezien. Daarmee staat NOS op de toch al uitgestrekte lijst van hoogwaardige Nederlandse streamingsites waarmee gebruikers gratis live tv kunnen streamen. Ik veronderstel dat dat een van de vele voordelen is van het hebben van goed gefinancierde nationale publieke media.

Inhoud en functies

Ik geloof het wel. Ik ben al begonnen met het bespreken van de functies die NOS te bieden heeft door het ontwerp van de site te bespreken. Het zal dan, op dit punt in de recensie, geen nieuws zijn dat je leert dat NOS in de eerste plaats een nieuwssite is. Ik denk dat ik het verhaal van wat voor nieuws je op NOS kunt verwachten nog kan breken. Bovendien, zoals we allemaal weten, zijn niet alle nieuwsuitzendingen gelijk. Is de NOS een eerlijke en evenwichtige nieuwsbron? Ik geloof het wel.
Het merendeel van de nieuwsberichten die nos laat zien, gaat direct over Nederland. Het biedt verschillende andere secties, waaronder buitenland, politiek, economie, koninklijke familie, technologie, cultuur en media en opmerkelijk (wat klassieke human-interestverhalen zijn). Dus wat je interesses ook zijn, je zult in staat zijn om iets relevants te vinden op NOS.
Dan is er natuurlijk ook nog een sportrubriek op NOS. Hier kunnen bezoekers op de hoogte blijven van het laatste nieuws in de wereld van wielrennen, formule 1, voetbal, schaatsen en tennis. En ja, er zijn een paar live tv-streamingprogramma's te vinden op NOS die zich volledig met sport bezighouden.
Veel van de inhoud van NOS wordt 24 uur per dag live gestreamd, dus ongeacht uw schema kunt u altijd op de hoogte blijven van het laatste live nieuws. NOS is echter misschien niet de beste gratis live tv-streamingsite voor iedereen (vooral als u op zoek bent naar puur vermakelijke inhoud). Maar als je jezelf iemand waant die graag op de hoogte is van de actualiteit, is NOS zeker een gratis streamingsite die je moet kennen.
Dat gezegd hebbende, vindt u niet veel extra functies op NOS. Dit is ook een teleurstelling, omdat er voor een nieuwsstreamingsite zoveel gemiste kansen zijn die de gebruikerservaring echt kunnen verbeteren. Het zou bijvoorbeeld ideaal zijn als een gratis live tv-streamingsite zoals deze, die zich uitsluitend richt op nieuws, u in staat stelt om specifieke onderwerpen te volgen. Als ik aangepaste meldingen zou kunnen ontvangen met betrekking tot het nieuws waar ik het meest om geef, zou NOS het potentieel hebben om mijn nummer één go-to gratis live tv-nieuwsstreamingsite te worden.
programmeren. NOS geeft geen handleiding voor haar programmeringsschema. Er is geen manier om te bepalen wanneer bepaalde nieuwsprogramma's op de site kunnen worden bekeken. Gelukkig is er echter een uitstekend interactief schema beschikbaar op NPO Start dat informatie geeft over wanneer de live NOS-programmering kan worden bekeken.
Ik blijf programmeren, ondanks het feit dat NOS weinig gratis live tv-streamingfuncties biedt in vergelijking met wat NPO Start uitbesteedt. Uiteindelijk zou ik willen dat NOS meer gratis functies zou bieden dan het nu doet.

Mobiele en desktopervaring

Er zijn verschillende NOS-apps beschikbaar. Hiervan is de officiële NOS-app waarschijnlijk de meest relevante. Het is een fatsoenlijke app op zich, vooral als het gaat om het gemakkelijk en snel doorbladeren van nieuwsverhalen en op de hoogte blijven vanaf uw mobiele apparaat. Als je echter gratis live tv wilt kunnen streamen, haat ik het om het te zeggen, maar ik denk dat je met de NPO Start-app moet gaan.
De app is gratis en beschikbaar op zowel Android- als iOS-apparaten.
Dat gezegd hebbende, de mobiele versie van de site is ook heel goed. Het is perfect geoptimaliseerd voor kleinere schermen, wat resulteert in een perfect op maat gemaakte en aangepaste lay-out, voor het geval u geen app-persoon bent.

Suggesties die ik heb voor NOS

Naar mijn mening is de grootste tekortkoming van NOS dat het geen live tv-streamingsite is, maar eerder een nieuwssite die linkt naar een andere live tv-streamingsite. Dit maakt het lastig voor kijkers die nos-uitzendingen live willen bekijken. Ik weet dat er meer in het verhaal zit dan dit, maar als ik gratis live tv-streamingsites op hun eigen merites beoordeel, zou ik willen dat NOS zijn eigen live tv-streamingmogelijkheid zou introduceren.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Nos Live

NOS Live Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Het gerespecteerde nieuwsmedium, Nos.nl, heeft een schat aan binnenlandse en internationale berichtgeving, waardoor het een van de meest vertrouwde bronnen is voor live tv-nieuwsprogramma's in Nederland. Daarnaast biedt Nos.nl enkele van de beste gratis live tv-streamingsites online vandaag met zijn verschillende streamingopties, waaronder live tv en on-demand inhoud. Dus als u op zoek bent naar een informatieve en betrouwbare bron voor uw live tv-behoeften, bekijk dan vandaag nog Nos.nl!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op