Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Online Radio Box Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Online Radio Box is een website waarmee gebruikers radiostations van over de hele wereld live kunnen streamen. Om toegang te krijgen tot deze functie, hoeven gebruikers alleen maar op een paar knoppen te klikken en kunnen ze afstemmen op hun favoriete kanalen. Bovendien biedt deze website een aanpasbare ervaring waar gebruikers op genre kunnen bladeren, lijsten met favoriete stations kunnen maken en recensies kunnen schrijven over de verschillende radiostations waarnaar ze hebben geluisterd. Deze website is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken, waardoor het perfect is voor iedereen die geïnteresseerd is in het streamen van live radio van overal ter wereld. Ik raad Online Radio Box ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een geweldige streaming-ervaring!

Online Radio Box

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

onlineradiobox.com

Radio is niet dood. Honderden andere manieren om van muziek te genieten bestaan in het digitale tijdperk, maar veel mensen genieten nog steeds van het luisteren naar bekende radiostations en het uitwijken naar populaire deuntjes of tot nadenken stemmende talkshows.
Over het algemeen verplaatst inhoud zich steeds meer naar het domein van het persoonlijke. Mensen willen dingen die zijn gemaakt, samengesteld en uitsluitend gericht op hen als individuen. Dit is zonder twijfel de toekomst. En in veel opzichten het heden. Spotify, bijvoorbeeld, en andere streamingdiensten zoals het gebruiken complexe algoritmen om ons kennis te laten maken met nieuwe muziek die we waarschijnlijk zullen genieten op basis van onze luistergewoonten. Andere sites zoals Pandora en iHeart Radio hebben het idee van radiostations overgenomen en volledig aangepast aan onze smaak.
Nu kun je je favoriete artiest of nummer invoeren en een heel radiostation van die artiest / nummer krijgen, evenals andere artiesten en nummers die stilistisch vergelijkbaar zijn. Dit is veel handiger dan traditionele radio die slechts een beperkt aantal opties biedt op basis van genre en billboard-hitlijsten. Er is geen discussie met het feit dat dit een veel persoonlijkere manier is om tegemoet te komen aan uw specifieke smaak en / of een bepaalde stemming dan traditionele radio ooit zou kunnen hopen te bieden.
Het feit dat radiostations echter niet worden gedwongen om alleen in te spelen op specifieke genres of leeftijdscategorieën, betekent dat men nieuwe en interessante muziek kan ontdekken die ze anders nooit zouden hebben gehoord.
De onvoorspelbaarheid, het onvermogen om het te beheersen, is een van de grootste sterke punten van de publieke radio.
De publieke radio zal nooit sterven omdat mensen van tijd tot tijd moe worden van het altijd in controle zijn over wat ze consumeren. Af en toe vinden we het in ieder geval leuk om de heerschappij los te laten en te zien wat er gebeurt. Dat is waar radio floreerde - de audio-wildcard waar we nooit helemaal voorbij zullen gaan.
We hebben echter niet altijd radio's tot onze beschikking. Wanneer was de laatste keer dat je buiten de auto een radio tegenkwam die publieke golflengten kon oppikken? Welnu, voor radiofielen die er zijn, zijn er online bronnen die uw computer of mobiele apparaat op elk moment van de dag of nacht in een radio kunnen veranderen. Haal je favoriete lokale stations vandaag nog live op via streamingtechnologie. Dankzij sites als Online Radio Box zal radio tot ver in het digitale tijdperk overleven.

Geschiedenis

De internetradio is uitgevonden door de Amerikaanse technoloog en pleitbezorger van het publieke domein, Carl Malamud. In 1993 lanceerde hij wat werd genoemd ? Internet Talk Radio,? beschreven als een computer-radio talkshow, elke week interviewen van een computer expert. Op 24 juni 1993 zond deze show het eerste live concert uit via internet, met de band Severe Tire Damage. De technologie die dit mogelijk maakte, nam snel een vlucht over de hele wereld, op weg naar Ierland in 1994 en daarna terug naar de Verenigde Staten.
Op 7 november 1994 werd WXYC het eerste radiostation dat via internet uitzond met behulp van een FM-radio die was aangesloten op een computersysteem genaamd SunSite (later omgedoopt tot Ibiblio), met software gemaakt door Cornell, CU-SeeMe. Kort daarna kondigde een ander station, WREK uit Atlanta, Georgia publiekelijk aan dat ze diezelfde dag ook voor het eerst online werden uitgezonden. Van daaruit verspreidde de technologie zich en een toenemend aantal radiostations ging het web op.
Vandaag ben ik blij te kunnen melden dat bijna elk radiostation online toegankelijk is. Ga gewoon naar een website zoals Online Radio Box en selecteer het station van uw keuze. Leun achterover en geniet!

Ontwerpen

Online Radio Box heeft een eenvoudig ontwerp dat functioneel is. Het doet niet zijn best om iets te zijn dat het niet is. Ik vind dit leuk. Ik geef meestal de voorkeur aan een meer ervaringsgericht site-ontwerp, maar vorm volgt functie, wat mij betreft. En Online Radio Box hoeft niet meer te zijn dan een pagina waarop je kunt zoeken naar een station, stad, genre, taal of land. Van daaruit kies je je station en open je je oren.
Online Radio Box biedt ook een paar browse-opties. Deze omvatten browsen op staat, land, stad, enz.; per genretag, wereldwijde en nationale hitlijsten; nu afspelende lijsten; en topnummers in specifieke genres. Bovendien biedt Online Radio Box stations die u kunt streamen. Online Radio Box gaat echter verder dan dit door vele manieren te bieden om door de wijde wereld van radio te bladeren. Dit is alles wat ik echt ooit vraag op een site - om een extra stap te zetten.

Tevreden

Ik heb al alles beschreven wat Online Radio Box te bieden heeft, dus sta me toe om het in een lijst te herhalen. Het heeft vele functies, waaronder:
Met deze app kun je elk FM- of AM-radiostation live streamen, waar ook ter wereld.
, of postcode -Selecteer een station om te spelen Selecteer een station dat u wilt afspelen op genre, taal, land, staat, stad of postcode.
-Klik op de knop "Station toevoegen" om een nieuw station toe te voegen aan de favorietenlijst.
voor een lokaal radiostation Schrijf en lees recensies voor een lokaal radiostation.

Desktop- en mobiele ervaring

Ik was aangenaam verrast om te zien dat de app die Online Radio Box aanbiedt gebruiksvriendelijk is. Om wat voor reden dan ook, ik had dit niet verwacht, en het enthousiasmeert mijn liefde voor deze site alleen maar verder. De app is erg spartaans, er is helemaal niets flitsends of overdadigs aan ontworpen. Gewoon een lijst met stations, genres, favorieten en een eenvoudige audiospeler. Geen franje, alleen radio.

Prijzen en plannen

De website en app zijn beide gratis te gebruiken, geregistreerd of gast. Er zijn advertenties, maar die zijn niet zo invasief of frequent. Ze onderbreken de stream niet (deze advertenties staan natuurlijk los van de commercials die radiostations gewoon zijn om tussen uitzendingen door te spelen). Ze zijn strikt visueel.
Dat gezegd hebbende, kunt u de app upgraden naar een Pro-abonnement om van de advertenties af te komen. Dit kan worden gedaan voor een eenmalige prijs van $ 4,99. Hoewel dit misschien geen slechte deal is als je het mij vraagt, vooral gezien alles wat Online Radio Box doet voor radioliefhebbers, zou ik aanraden om te wachten tot de prijs daalt.

Suggesties die ik heb voor Online Radio Box

: Ik zou graag zien dat Online Radio Box de mogelijkheid toevoegt om song- en artiestgegevens op de meeste van zijn stations te zien. Mijn grootste klacht met online radiobox is dat je op de meeste stations geen song- of artiestengegevens kunt zien. Dat vind ik vervelend, om voor de hand liggende redenen. En ik zou kunnen zien hoe moeilijk dit zou zijn (misschien onmogelijk, ik weet het niet) als het radiostation in kwestie niet specifiek uitzendt via online radiobox. Maar het zou toch cool zijn als online radiobox luisteraars in staat zou stellen om dit soort informatie op zijn minst live bij te werken. Conclusie: Ik wil dat online radiobox de mogelijkheid toevoegt om song- en artiestengegevens op de meeste van zijn stations te zien.
Al met al is Online Radio Box een prachtige manier om online naar de radio te luisteren. Of u nu uw favoriete radiostations vanuit huis wilt streamen of wilt afstemmen op een radiostation in Guam, Online Radio Box maakt het mogelijk. Waar u ook bent - achter uw computer of op uw telefoon in de sportschool - Online Radio Box maakt het gemakkelijker dan ooit om af te stemmen. Afgezien van het feit dat informatie over liedjes en artiesten een leuke touch zou zijn, vinkt Online Radio Box vrijwel elk ander vakje aan als het gaat om online streaming van live radio.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Online Radio Box

Online Radio Box Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Online Radio Box is een website waarmee gebruikers radiostations van over de hele wereld live kunnen streamen. Om toegang te krijgen tot deze functie, hoeven gebruikers alleen maar op een paar knoppen te klikken en kunnen ze afstemmen op hun favoriete kanalen. Bovendien biedt deze website een aanpasbare ervaring waar gebruikers op genre kunnen bladeren, lijsten met favoriete stations kunnen maken en recensies kunnen schrijven over de verschillende radiostations waarnaar ze hebben geluisterd. Deze website is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken, waardoor het perfect is voor iedereen die geïnteresseerd is in het streamen van live radio van overal ter wereld. Ik raad Online Radio Box ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een geweldige streaming-ervaring!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op