Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

OpenSubtitles Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Opensubtitles.com is een website die beroemd is om zijn gemeenschap van ondertiteldownloaders en enthousiastelingen. Deze website biedt een uitgebreide selectie van downloadbare ondertitels voor al uw favoriete films, in elke taal die u maar wilt. Als u meer wilt weten over deze website, raad ik u aan mijn recensie vandaag te lezen.

Opensubtitles

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

opensubtitles.org

Ondertiteling is essentieel voor doven en slechthorenden. Zonder uitstekende ondertitels zouden slechthorenden niet ten volle van films en tv-programma's kunnen genieten. Gelukkig is er echter nooit een tijd in de geschiedenis van film of tv geweest dat ondertitels breder toegankelijk waren. Of het nu gaat om gemakkelijk beschikbare ondertitels op live tv, vooraf geschreven ondertitels in verschillende talen op streamingplatforms zoals Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, enz., Fatsoenlijke ondertitels zijn meestal niet zo moeilijk te vinden.
Velen van jullie weten al dat ondertitels onnauwkeurig kunnen zijn, en dit geldt vooral in films en shows. Ik heb te veel gevallen gezien waarin de ondertiteltekst verkeerd is en de acteur het ene zegt, maar de ondertitel het andere.
Het is onaanvaardbaar dat van de dove en slechthorende gemeenschap wordt verwacht dat ze in 2020 kijken naar wat in wezen een andere film of show is dan de rest van ons. Dit komt door het feit dat er tal van kleine dingen zijn die ondertitels en ondertitels verkeerd kunnen krijgen - spelling, het gebruik van het verkeerde homoniem, kleine grammaticale fouten hier en daar - evenals onjuiste informatie. Dit maakt het moeilijk voor degenen die van hen afhankelijk zijn om de inhoud te volgen. Het is belangrijk voor aanbieders van ondertitelings- en ondertitelingsdiensten om ervoor te zorgen dat hun inhoud nauwkeurig is, zodat iedereen ervan kan genieten.
Daarom is het belangrijk om de beste site voor het downloaden van ondertitels te vinden. Sommige bieden natuurlijk meer ondertitels dan andere. Sommige richten zich op een breder scala aan talen. Anderen hebben subs van hogere kwaliteit en nauwkeurigere vertalingen. Hoe weet u zeker dat u de beste site vindt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
De ondertitelingssites die ik beoordeel, worden gehouden aan de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard.
Zelfs als u niet slechthorend bent, kunnen ondertitels een enorm verschil maken als het gaat om het bekijken van films en televisie. Er zijn ongetwijfeld momenten waarop je niet helemaal opneemt wat er is gezegd - ondertitels laten je meelezen, dus je hoeft niet terug te spoelen om het opnieuw te horen. Misschien heeft een acteur een bijzonder dik accent dat je moeilijk kunt begrijpen. Voila, een ondertitel maakt glashelder wat er gezegd wordt als je het niet zeker weet.
Ondertitelingswebsites zijn een geweldige manier voor mensen met een gehoorbeperking om van buitenlandse films te genieten. Deze websites hebben vaak ondertitelde versies van de films in verschillende talen, zodat iedereen ervan kan genieten. Omdat deze websites echter alleen films subtitiliseren die audio beschikbaar hebben in dezelfde taal, laten ze veel mensen weg die geen Engels kennen of wiens Engels niet goed genoeg is om de film met ondertitels te volgen. Gelukkig zijn er ook goede ondertitelingswebsites met vrijwilligers die de ondertitels in andere talen vertalen. Deze websites maken buitenlandse films toegankelijker voor een breder publiek door ondertiteling in verschillende talen aan te bieden.
Als je voornamelijk films en tv-programma's bekijkt die vanaf Netflix worden gestreamd met hun ingebouwde ondertitels, kan het downloaden van subbestanden nuttig voor je zijn. Als u bovendien een film of programma hebt met de verkeerde ondertitelingstrack, kunnen subbestanden nodig zijn om de inhoud te bekijken.
- Maar helaas, te vaak wanneer mensen films van internet downloaden, is er helemaal geen ondertitelingsbestand inbegrepen. Door echter een van de beste ondertitelingswebsites te gebruiken, kunt u snel en eenvoudig een ondertiteling van hoge kwaliteit krijgen voor uw favoriete films. Daarna kan het niet eenvoudiger - upload gewoon uw ondertitelbestand naar uw mediaspeler naar keuze - VLC is een gratis die alle codecs, bestandstypen en ondertitels zonder problemen ondersteunt; Ik raad het ten zeerste aan? maar er zijn er meer.
Nu je meer hebt geleerd over ondertitels en waar je ze kunt vinden, is het tijd om een kijkje te nemen in een van de grootste gemeenschappen van ondertitelingsliefhebbers, vertalers en promotors op internet. De site waar we vandaag naar zullen kijken is Open Subtitles en heeft veel te bieden. Er zijn veel dingen om van te houden over Open Ondertitels en veel discussie te voeren, dus laten we er meteen in gaan, zullen we?

Ontwerpen

Helaas moeten we deze review met een relatief negatieve noot beginnen vanwege het feit dat design niet het sterkste aspect is van Open Subtitles. Sterker nog, het zou wel eens de achilleshiel van deze site kunnen zijn. Ik wil je echter niet ontmoedigen om zo vroeg van deze site af te komen - ik denk echt dat ontwerpfouten terzijde, het misschien wel een van de meest effectieve en nuttige ondertitelingssites op internet is. Dus laten we eerst de grootste klachten uit de weg ruimen, neem ik aan.
De website Open Subtitles is erg klein in vergelijking met de tekst die het bevat. Het is enigszins moeilijk te lezen en de algehele oriëntatie van de website zorgt ervoor dat het lijkt alsof uw browser is uitgezoomd. Dat is niet het geval. De website is net zo ontworpen. Wanneer u Open Ondertitels bezoekt, wordt u begroet door een wit en groen thema, doorspekt met blauwe hyperlinks.
Boven aan de pagina staan enkele koppelingen naar gekoppelde sites, zoals Klassieke films, BRAVE, Engelse ondertitels en Releaselogboek. Daaronder vind je een site menubalk. Blader hier door te klikken op Zoeken, Uploaden, Aanvragen, Forum, Blog of Speler (meer over deze functies in een ogenblik).
De zoekbalk is eenvoudig maar effectief. Typ de film of het programma dat u zoekt, selecteer uw taal in een vervolgkeuzemenu aan de rechterkant en u bent aan het werk. Je zult er heel goed naar moeten zoeken, maar er zijn ook opties voor een geavanceerde zoekopdracht en een Applet-zoekopdracht. Blijf naar beneden scrollen en je zult een paar vakjes vinden met ondertitels erin, met aanbevolen, nieuwe, maandelijkse topuploaderers, wekelijks meest gedownloade, nieuwste forumonderwerpen, nieuwste blogartikelen, aangevraagde en nieuwste opmerkingen.

Inhoud en functies

Ten tweede zijn de ondertitels georganiseerd in categorieën, waardoor het gemakkelijk is om te vinden wat u zoekt. Ten derde heeft Open Subtitles een zoekfunctie die het gemakkelijk maakt om ondertitels te vinden op titel, acteur of regisseur. Ten slotte biedt de site veel handige tools, zoals de mogelijkheid om ondertitels te delen en te vergelijken met andere gebruikers. Over het algemeen is Open Subtitles een uitstekende website voor het vinden en gebruiken van ondertitels.
Open Subtitles werkt aan een nieuwe, strakkere website die nog in ontwikkeling is, Opensubtitles.com. U kunt hun Chrome- en Firefox-extensies toevoegen om het zoeken en downloaden van ondertitels intuïtiever en gestroomlijnder te maken.
De site heeft een forum, dat op een geweldige manier bijdraagt aan het gemeenschapsaspect van deze site. Hier kunnen gebruikers films, vertalingen, verzoeken, de beste ondertitels en meer bespreken. Maak kennis met gelijkgestemden die ook gepassioneerd zijn door vertalen en ondertitelen.
Er is ook een blog. Het wordt af en toe bijgewerkt, maar de artikelen zijn interessant en relevant en bespreken onderwerpen zoals AI bij ondertiteling, de Oscars, waarom ondertitelaars een van de moeilijkste banen in tv hebben, enz. Een aantal goede lectuur hier.
Elke ondertitel wordt geleverd met een eigen commentaarsectie, wat een geweldige manier is voor gebruikers om de kwaliteit van de inhoud zelf te controleren. Als een ondertitel bijzonder slecht is, kan deze gemakkelijk door anderen worden becommentarieerd!
Er bestaan veel interessante en informatieve ondertitelingssites op internet. Dit is een van de weinige waar ik echt langere tijd aan wil besteden!

Mobiele en desktopervaring

De mobiele website, hoewel verbeterd, kan nog steeds veel beter. Er zijn veel advertenties. Het is niet volledig geoptimaliseerd voor telefoons en tablets. Tekst is klein. Het kan echter in een handomdraai op een telefoon worden gebruikt.

Prijzen en plannen

Met het VIP-lidmaatschap kunnen gebruikers advertenties vermijden. Door $ 15 te doneren, krijgen gebruikers levenslange toegang tot dit speciale lidmaatschap.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Opensubtitles

OpenSubtitles Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Opensubtitles.com is een website die beroemd is om zijn gemeenschap van ondertiteldownloaders en enthousiastelingen. Deze website biedt een uitgebreide selectie van downloadbare ondertitels voor al uw favoriete films, in elke taal die u maar wilt. Als u meer wilt weten over deze website, raad ik u aan mijn recensie vandaag te lezen.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op