Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Paramount Plus Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Paramountplus.com net gelanceerd en veel mensen stellen dezelfde vraag: is het het waard? Ze bieden een unieke mix van films, tv-series, live streaming en sport, dus Paramount Plus is misschien niet uw typische filmstreamingsite. Sommige mensen zeggen dat het misschien wel de beste filmstreamingsite op de markt is op dit moment. Klinkt dit als iets waar je in geïnteresseerd zou zijn? Kom vandaag nog mijn review lezen om erachter te komen!

Paramount Plus

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

paramountplus.com

De meest verwachte nieuwe filmstreamingsite van 2021 is officieel hier. Dat klopt, Paramount Plus is op 3 maart van dit jaar gelanceerd en het is er al in geslaagd om veel hype te genereren onder zowel film- als tv-liefhebbers. Als het passieproject van een van de meest gerespecteerde en langstlopende filmstudio's ter wereld, Paramount Pictures, belooft Paramount Plus een succes van de ene op de andere dag te worden, en schiet het onmiddellijk omhoog in gesprekken van de beste filmstreamingsites. Ongetwijfeld zullen mensen tegen het einde van het jaar, wanneer ze de beste beschikbare filmstreamingsites bespreken, de gebruikelijke verdachten vermelden - Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, enz. - maar Paramount Plus zal waarschijnlijk ook in de mix worden gegooid.
De Paramount Plus hete nieuwe streamer is zeker een succes. Ze hebben niet alleen spraakmakende exclusieve en originele content aangekondigd, maar ze zullen ook samenvallen met theatrale releases van A Quiet Place 2 en Mission Impossible 7. Deze streamer is zeker het bekijken waard!
Paramount Plus biedt nieuwe must-see content samen met een schat aan klassiekers en fanfavorieten, waaronder toegang tot de zeer gewilde Star Trek-catalogus van CBS All Access. Vanaf 3 maart 2021 hebben CBS All Access-abonnees automatisch toegang tot Paramount Plus.
Wat betekent dit voor het streamen van films? Deze site heeft ongekende toegang tot populaire tv-programma's en films van netwerken zoals MTV, BET, VH1, Comedy Central en meer. Abonnees kunnen erop rekenen dat ze genieten van enkele van hun favoriete moeilijk te vinden shows en films van Paramount Pictures. Oh, en had ik al gezegd dat gebruikers ook toegang krijgen tot de hele catalogus van Paramount Pictures-films?
In het geval dat het aanbod van deze streamingsite een beetje te eenvoudig voor je klonk, vind je misschien opluchting in het leren dat Paramount Plus ook minimale live tv-streaming biedt. In vergelijking met andere live tv-streamingdiensten kan de selectie een beetje dun zijn. Afhankelijk van uw kijkgedrag kan het type live-inhoud dat wordt aangeboden echter het gebrek aan livekanalen compenseren. Maar daar gaan we later dieper op in.
Op basis van wat we tot nu toe hebben gezien, lijkt Paramount Plus absoluut een site die iets anders en van hogere kwaliteit biedt dan zijn concurrenten. De unieke kijkervaring is iets dat moeilijk te vinden is, vooral in de verzadigde premium streamingmarkt van vandaag. De maandelijkse abonnementskosten kunnen voor sommige mensen echter een beetje te duur zijn. Laten we de site eens nader bekijken en zien of deze alles heeft wat we nodig hebben om de beslissing te nemen of het de beste filmstreamingsite is die er is.

Ontwerpen

Paramount Plus presenteert een site-ontwerp dat ik zou verwachten van een 108 jaar oud miljardenbedrijf, vooral gezien de relatief recente fusie met Viacom CBS. Het conglomeraat achter deze filmstreamingsite heeft een budget waar de meeste andere filmstreamingsites nooit van zouden kunnen dromen (met Amazon en misschien Netflix als de meest opvallende uitzonderingen). Dit is te zien in het slanke, dynamische en bijna vlekkeloze siteontwerp van Paramount Plus.
Hoewel het websiteontwerp van Paramount niet revolutionair is, kan worden gezegd dat ze het bijna hebben geperfectioneerd. De startpagina van de site zal er bijvoorbeeld redelijk bekend uitzien voor iedereen die eerder een premium filmstreamingsite zoals Netflix of Hulu heeft gebruikt. U wordt begroet door een grote banner bovenop de pagina met films en shows. Daaronder kun je, zoals gebruikelijk, door aflopende rijen met inhoud scrollen, geordend op genre en categorie.
Een klein verschil tussen Paramount Plus en de meeste van zijn concurrenten is dat er een rij kanalen is tussen de banner en het bladermenu, zodat u snel kunt navigeren tussen de hubs van de site als u dat wilt. Klik op MTV, BET, VH1, Comedy Central, Nickelodeon, enz., Om naar de eigen pagina van uw gekozen kanaal te worden getransporteerd, waar u vindt wat mogelijk mijn enige ontwerpklacht is.
De hubpagina's zijn zowel gebruiksvriendelijk als strak, maar het zou fijn zijn als ze meer filteropties bieden. Als ik bijvoorbeeld op de MTV-pagina ben, wil ik gemakkelijk kunnen bladeren op genre - reality-tv-programma's, muziekprogramma's, wedstrijdprogramma's, enz. In plaats daarvan moet ik door alles bladeren wat MTV aanbiedt om te vinden waar ik zin in heb. Ik zie niet in waarom de hubs niet ook verder georganiseerd zijn - aangezien de belangrijkste films en tv-pagina's zo'n lay-out bieden.

Inhoud en functies

Paramount Plus biedt ongeveer 30.000 televisieprogramma's en honderden films. De hoeveelheid films en televisieprogramma's die deze filmstreamingservice biedt, zal dus geen probleem zijn. Ik heb al eerder aangestipt hoe het lijkt alsof veel van de inhoud hier van hoge kwaliteit is, dankzij een unieke mix van originele en gesyndiceerde inhoud en exclusieve releases aan de horizon.
In deze review zal ik enkele van de functies bespreken die Paramount Plus biedt met betrekking tot live tv-streaming. Als u op zoek bent naar een site die toegang biedt tot uw lokale CBS-livestream, is dit misschien niet de beste optie voor u; u hebt echter op zijn minst toegang tot uw lokale primetime showstreams. Lokaal nieuws en een groot deel van de dagprogrammering worden niet op deze site uitgezonden.
Paramount Plus maakt dit goed door indrukwekkende live sportverslaggeving te bieden. In tegenstelling tot veel andere streamingdiensten brengt Paramount Plus geen extra kosten in rekening in ruil voor toegang tot live sportstreaming. Of u zich nu abonneert op een basisabonnement of een upgrade met meer kanalen, iedereen kan alle games bekijken die worden uitgezonden op CBS TV en het CBS Sports Network.
Dat betekent dat abonnees bepaalde NFL-games kunnen bekijken (zelfs de Super Bowl op jaren dat CBS het uitzendt), veel NCAA March Madness-games, college hockey en Masters-golf. Daarnaast biedt Paramount Plus een indrukwekkende line-up van EUFA-wedstrijden, evenals de National Women's Soccer League. Dienovereenkomstig is het waarschijnlijk dat Paramount Plus de enige streamingsite zal zijn die u nodig hebt om aan al uw sportbehoeften te voldoen, maar het zal u veel dichterbij brengen dan de meeste andere filmstreamingsites op de markt.

Mobiele en desktopervaring

Het is niet verwonderlijk dat Paramount Plus mobiele apps beschikbaar heeft voor zowel Android- als iOS-apparaten. Gebruikers zullen merken dat de apps net zo intuïtief, gebruiksvriendelijk en effectief zijn als de desktopsite. De app is pas 1 dag beschikbaar in de Apple App Store en heeft 171.000 beoordelingen gekregen en een gemiddelde gebruikersbeoordeling van 4,5 uit 5.
Paramount Plus is beschikbaar op letterlijk elk apparaat, van Roku tot Xbox en alles daartussenin. In feite zou het gemakkelijker zijn om je de apparaten te vertellen waarop Paramount niet compatibel is, omdat er maar drie zijn: LG Smart TV's, Nintendo Switch en Wii.

Prijzen en plannen

Het komt steeds vaker voor dat de beste filmstreamingsites twee abonnementsplannen aanbieden: een met advertenties en een die advertentievrij is. Dit is ook het geval voor Paramount Plus, dat $ 5.99 / maand kost als je het niet erg vindt om advertenties te verdragen voor en nadat je films streamt, of $ 9.99 / maand als je dat liever niet doet. Ongeacht welk abonnement je kiest, de eerste maand is (voorlopig) gratis.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Paramount Plus

Paramount Plus Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Paramountplus.com net gelanceerd en veel mensen stellen dezelfde vraag: is het het waard? Ze bieden een unieke mix van films, tv-series, live streaming en sport, dus Paramount Plus is misschien niet uw typische filmstreamingsite. Sommige mensen zeggen dat het misschien wel de beste filmstreamingsite op de markt is op dit moment. Klinkt dit als iets waar je in geïnteresseerd zou zijn? Kom vandaag nog mijn review lezen om erachter te komen!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op