Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Peacock Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Peacocktv.com is de thuisbasis van NBC-streamingdienst Peacock. De inhoud op Peacock is van de hoogste kwaliteit en is dat al bijna 100 jaar. Met al je favoriete NBC-shows, klassieke films, nieuwe originele Peacock-inhoud, nieuws en live sport, is er veel om van te houden over dit platform. Maar is het je geld eigenlijk wel waard? Kom vandaag nog mijn review van Peacock bekijken om erachter te komen!

Peacock

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

peacocktv.com

In de loop van de afgelopen dertig jaar leek de televisie-industrie bijna koppig sceptisch te zijn over het internet. Computers maakten televisies echter snel los als de nieuwe haard van het huis, en nu zijn slechts een handvol kabelnetwerken erin geslaagd te overleven.
Sommige bedrijven, zoals Netflix, stapten snel over van het aanbieden van dvd-verhuur via de postdienst naar het bedrijf dat synoniem is met streaming zelf. Dit was duidelijk te zien in de toenemende populariteit van het verwijzen naar alle streamingdiensten (Netflix, Hulu, Amazon Prime Video) als eenvoudig ? Netflix?. Deze uitdrukking wordt vaak gebruikt voor situaties waarin het kijken naar televisie of films leuk en ontspannend zou zijn, zoals 'Netflix en Chill'.
Tegen 2020 had vrijwel elk traditioneel kabelnetwerk zich aangepast aan de tijd door live en on-demand tv-streaming rechtstreeks op hun websites in te sluiten (hoewel kijkers zich vaker wel dan niet nog steeds moesten aanmelden via hun traditionele kabelprovider om iets te bekijken). Sommige netwerken zijn zelfs zo ver gegaan om zichzelf in directe concurrentie te plaatsen met de kolos die Netflix is door hun eigen premium streamingplatforms te creëren. HBO is een goed voorbeeld van een meer traditioneel netwerk dat snel de kloof tussen tv en internet overbrugde (in feite zijn er drie afzonderlijke platforms waarop je HBO-inhoud kunt streamen: HBO Max, HBO Now en HBO Go).
Ook Disney sloot zich vorig jaar eindelijk aan bij het streamingfeest toen ze hun geheel nieuwe streamingplatform, Disney Plus, introduceerden. Beter laat dan nooit, toch? NBC heeft echter onlangs besloten om zijn hoed in de ring te gooien - hun premium streamingdienst, Peacock, is eerder deze maand (15 juli 2020) gelanceerd.
Als je op zoek bent naar een kanaal dat voor elk wat wils heeft, is NBC het zeker.
Hoewel Peacock een grote selectie van gesyndiceerde inhoud biedt, is het niet alleen een streamingdienst voor NBC Original-inhoud. Peacock biedt ook veel gesyndiceerde films en tv-programma's, waardoor het een uitstekend alternatief is voor Netflix of Hulu. Ik denk niet dat Netflix het abonneebestand van Peacock zal kunnen bijhouden - vooral omdat The Office vanaf 1 januari 2021 exclusief voor Peacock zal zijn.
Peacock biedt een gevarieerde mix van inhoud, waaronder favoriete originele NBC-shows, honderden gesyndiceerde tv-series en klassieke films, evenals live sportevenementen uit de Engelse Premier League. Qua kwaliteit en kwantiteit begint Pauw er behoorlijk aantrekkelijk uit te zien, vind je niet?
Ik wil je graag kennis laten maken met Peacock, een nieuwe streamingdienst die veel content te bieden heeft. Deze service is erg belangrijk omdat u hiermee zeker weet of het uw geld waard is om u te abonneren. Om te beginnen, bekijk alles wat de service te bieden heeft en beoordeel zelf of het de moeite waard is of niet. Er is hier veel informatie, dus ik laat je je gang gaan en zelf verkennen.

Ontwerpen

Voorafgaand aan Peacock was de enige streamingdienst waarmee ik het echt kon vergelijken Apple TV. Beide diensten hebben een zeer strak en modern design. Ik hou van de manier waarop Peacock eruit ziet, en naar mijn mening is het de best uitziende streamingdienst die er op dit moment is. Het heeft dezelfde strakke lijnen en app-achtige navigatie als Apple TV, alleen met meer beschikbare kanalen en meer opties.
Enkele van de bruikbaarheidsproblemen die ik opmerkte, waren dat er geen ?skip? of ?volgende aflevering? knop, waardoor het vervelender was om mijn favoriete comfortshows te bingewatchen dan het zou moeten zijn (dit is ook een behoorlijke misser, gezien het feit dat Peacock nogal wat van zijn eer inzet om zijn exclusieve rechten op shows als The Office en Parks en Rec te bemachtigen). Je moet de moeite nemen om terug te keren naar de afleveringenlijst (die ook niet gemakkelijk toegankelijk is tijdens het bekijken van inhoud) elke keer dat je vooruit wilt springen in een serie.
Kortom, ik zou zeggen dat de pauwfunctie er fenomenaal uitziet. Helaas gaat dit echter ten koste van de gebruikerservaring.

Inhoud en functies

Peacock compenseert zijn bruikbaarheidstekortkomingen met de kwaliteit en kwantiteit van zijn inhoud. Vanaf volgend jaar is Peacock de enige streamingdienst waar je Amerika's twee favoriete komedies kunt bekijken: The Office en Parks and Rec. Het heeft elke andere NBC-show die je maar kunt bedenken.
Peacock biedt veel inhoud, waaronder films, nieuws, originele Peacock-shows en live sportevenementen. Ik geloof dat het belangrijker is om te investeren in onze streamingtoekomst door je nu aan te melden voor Peacock dan om je zorgen te maken over de huidige beschikbaarheid van NBC-shows op andere streamingdiensten. De meeste NBC-shows die momenteel beschikbaar zijn op Peacock zullen volgend jaar beschikbaar zijn op andere streamingdiensten, dus nu aanmelden voor Peacock is misschien de beste beslissing voor jou.

Mobiele en desktopervaring

Deze nieuwe app moet een aantal knikken uitwerken. Het ziet er leuk uit, maar de functionaliteit is ondermaats. Er is bijvoorbeeld geen mini-schermstreaming, waardoor u inhoud kunt blijven bekijken terwijl u naar iets anders bladert. Er zijn ook veel recensies in de Apple App Store die beweren dat de live streaming-kwaliteit niet geweldig is.
Ik heb een klacht over de apparaatbeperkingen van de service. Op dit moment is het niet beschikbaar op Roku of Firestick en er zijn geen plannen in de maak om het beschikbaar te maken op een van deze platforms. Als u echter een Vizio- of LG-smart-tv, een Android-tv, een Xbox One of een Chromecast gebruikt, kunt u ten volle genieten van de Peacock-service.

Prijzen en plannen

Een ding dat Peacock onderscheidt van andere streamingdiensten, is het feit dat het gratis streaming-inhoud biedt zonder dat een creditcard vereist is. Zoals bij alle gratis services zijn er echter grenzen aan wat beschikbaar is. Als u toegang wilt tot het volledige scala aan functies van Peacock, inclusief premium-inhoud zonder advertenties, moet u zich abonneren op het Premium Plus-abonnement van $ 4.99 / maand. Als alternatief kunt u voor een advertentievrije ervaring $ 5 meer per maand betalen voor het Premium-abonnement.
Met andere woorden, Peacock biedt niets revolutionairs op het gebied van maandelijkse betalingen. Het is echter de verdienste van de service dat ze u niets extra's in rekening brengen om te profiteren van de live sportstreaming, die eigenlijk vrij zeldzaam is in de wereld van streamingdiensten.

Suggesties die ik heb voor Pauw

Ik ben van mening dat Peacock meer bruikbaarheids- en functionaliteitstests moet doen om beter te begrijpen wat hun gebruikers van hun streamingdienst willen. Daarnaast zou ik graag zien dat ze nog een paar focusgroepen uitvoeren om een meer gedetailleerd inzicht te krijgen in de wensen van gebruikers. Ik ben echter hoopvol dat het bedrijf deze tekortkomingen in de loop van de tijd kan verbeteren.
Ten tweede moet Peacock werken aan zijn toegankelijkheidsprobleem. Eerlijk gezegd hadden ze dit al lang geleden geregeld moeten hebben. Het feit dat ik Peacock niet kan streamen op mijn Roku TV is onacceptabel.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Peacock

Peacock Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Peacocktv.com is de thuisbasis van NBC-streamingdienst Peacock. De inhoud op Peacock is van de hoogste kwaliteit en is dat al bijna 100 jaar. Met al je favoriete NBC-shows, klassieke films, nieuwe originele Peacock-inhoud, nieuws en live sport, is er veel om van te houden over dit platform. Maar is het je geld eigenlijk wel waard? Kom vandaag nog mijn review van Peacock bekijken om erachter te komen!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op