Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

People Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

People.com is de thuisbasis van een van 's werelds langstlopende en populaire entertainmentnieuwspublicaties, People Magazine. Sinds de jaren 1970 is People een bekende instelling in het gedrukte medialandschap, en ze hebben deze invloed ook meegenomen naar het digitale tijdperk, met tonnen entertainment en celebrity-nieuws, evenals hun eigen streaming tv-netwerk People TV (gratis). Lees mijn recensie van Mensen vandaag voor meer informatie!

People

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

people.com

Voor degenen onder ons die geobsedeerd zijn door roddels over beroemdheden, is entertainmentnieuws een betrouwbare manier om vermaakt te blijven.
Er zijn veel bronnen van entertainmentnieuws en het kan moeilijk zijn om te beslissen welke je moet kiezen. Het kan echter nooit kwaad om een standaardbron voor nieuws in de entertainmentindustrie te hebben. Dus welke is geschikt voor u?
Volgens sommige experts moet u, om de beste entertainmentnieuwssite voor u te vinden, eerst uzelf afvragen wat voor soort inhoud u interesseert. Sommige mensen geven de voorkeur aan filmnieuws, terwijl anderen meer geïnteresseerd zijn in roddels over beroemdheden of streamingshows. Het hangt er echt van af wat voor persoon je bent!
Voordat u kunt bepalen welke entertainmentnieuwsuitzending de juiste keuze voor u is, moet u eerst uitzoeken wat voor soort inhoud u interesseert. Zodra u dit weet, wordt de beslissing een eenvoudig proces om te leren welke sites uw favoriete soort inhoud bevoordelen en welke niet. Ik ben hier om hierbij te helpen.
Vandaag nemen we een kijkje naar een van de oude nietjes in het entertainmentnieuwsgenre: Mensen. Deze site bestaat al meer dan een eeuw en heeft geen tekenen van vertraging vertoond - ze zijn er zelfs in geslaagd om online relevant te blijven na de overgang van een gedrukt tijdschrift. Is People de juiste entertainmentnieuwsuitzending voor jou? Laten we het eens van dichterbij bekijken en erachter komen!

Geschiedenis

Het idee voor People magazine is vaak toegeschreven aan Andrew Heiskell, die ook wordt gecrediteerd met het conceptualiseren van Life magazine en de vorige uitgever van Time Inc. Heiskell was ook niet de enige die People oprichtte, hij was een van de grote journalistieke bedrijven. De oprichter van het tijdschrift was bijvoorbeeld Richard B.Stolley, die de Zapruder-tape van de moord op John F. Kennedy verwierf.
De visie voor People magazine was om een publicatie te zijn die zich zou richten op de mensen die het nieuws veroorzaken en die erin verstrikt zijn of het verdienen om erin te zitten. Onze focus lag op mensen, niet op problemen. Deze formule, zo bleek, was iets waar de massa's zich met gemak toe aangetrokken voelden. Mensen vonden snel en snel succes. Hoewel Time Inc. de onderneming versterkte met een initiële investering van $ 40 miljoen, zou people magazine binnen de eerste 18 maanden break-even hebben gebroken op die investering. Het tijdschrift debuteerde in maart 1974.
Mensen bleven groeien in populariteit en aanbod in 1996, toen het begon met het aanbieden van een Spaanstalige versie van het tijdschrift, People en Espanol. Het tijdschrift verschilde van zijn Engelse tegenhanger doordat het zich richtte op beroemdheden en mensen van belang in Latijnse landen, naast andere veranderingen.
Het tijdschrift uit 2002 introduceerde ook een aanvullend tijdschrift gericht op mode, celebrity-stijl en schoonheid. Dit was weer een succesvolle publicatie. Het wordt echter niet meer in druk gepubliceerd. Het is echter nog steeds online te vinden.
Er zijn verschillende andere iteraties van People magazine geweest. Naast de Spaanse versie hebben ze zich ook vertakt naar de Australische markt met who magazine, de jongerenmarkt met Teen People en, meer recent, de dot-com markt met People.com. Hoewel People magazine nog steeds één keer per maand wordt gepubliceerd, is verreweg de gemakkelijkste manier om toegang te krijgen tot de inhoud van People via hun stijlvolle en verrassend ingetogen website.

Ontwerpen

Als ik naar people.com kijk, vind ik het ontwerp minimalistisch. In vergelijking met andere sites die gericht zijn op roddels over beroemdheden, is het ontwerp van People verfijnder. Dit verbaast me, want People staat bekend om zijn journalistiek en berichtgeving over populaire cultuur. De meeste media die zich richten op entertainmentnieuws hebben de neiging om flitsend en over-the-top te zijn. Mensen daarentegen is stijlvol en elegant.
Bovendien is het heel gemakkelijk te gebruiken en te navigeren. Meteen zal iedereen een pro zijn bij het browsen op deze site. Dit is een goed voorbeeld van intuïtief siteontwerp. Het is heel eenvoudig - een heleboel artikelen om uit te kiezen, omdat de meeste nieuwssites zijn opgemaakt, in het midden van de pagina; en dan een snelle en luchtige site menubalk om te verkennen per sectie: Nieuws, Entertainment, Lifestyle, Royals, Shopping, People TV. Veel eenvoudiger dan dit wordt het niet.

Tevreden

Dit is weer een grote overwinning voor People.com, naar mijn mening. Er is hier veel inhoud, met tekst, afbeeldingen en video's. Bovendien biedt de site gratis volledige afleveringen van originele entertainmentnieuwsshows. Hoeveel entertainmentnieuwssites kunnen dat zeggen?
De website, People, wordt voortdurend bijgewerkt met nieuws en informatie met betrekking tot populair entertainment. Als er iets opmerkelijks gebeurt met betrekking tot popcultuur, zal People het nieuws kort daarna beschikbaar hebben.
Ik ben bezorgd dat het tijdschrift People.com zijn focus heeft verloren en dat het grootste deel van wat het vandaag biedt geen professionele journalistiek is. Vroeger vond ik het leuk om profielen en inzichten te lezen in de mensen die nieuws maken, maar nu lijkt de inhoud oppervlakkig en meer gericht op roddels dan op verslaggeving.
Ik denk dat Richard Stolley, als hij enige inspraak zou hebben in de zaak, niet tevreden zou zijn met de inhoud van people magazine. Als roddelen echter jouw ding is, verheug je dan. Als dat niet het geval is, zou het gedrukte tijdschrift misschien een betere weg voor u zijn als het gaat om mensen - het heeft misschien nog steeds een deel van zijn integriteit intact.

Desktop- en mobiele ervaring

Zoals ik al eerder heb gezegd, is het ontwerp van People.com professioneel en subtiel. Het is gemakkelijk te gebruiken, ongeacht welk apparaat u gebruikt. De in-browser desktop en in-browser mobiele ervaringen zijn uitstekend.
Er is een app genaamd de "Mensen" die de moeite waard is om te bekijken als je onderweg wilt lezen. Het is gestroomlijnd en gemakkelijker om op een smartphone te bladeren, en ook behoorlijk goed ontworpen. Het heeft een gemiddelde beoordeling van 4,3 sterren gekregen in de Apple App Store.

Prijzen en plannen

People.com is een gratis en open source site die lezers onbeperkte toegang biedt tot artikelen. Er is geen betaalmuur, maar abonnementen zijn beschikbaar om toegang te krijgen tot extra voordelen, zoals het archiveren van favoriete artikelen en het volgen van specifieke tags of interesses. Exclusieve content en deals zijn ook beschikbaar voor premium leden. De prijs voor het papieren tijdschrift varieert afhankelijk van hoe vaak het wordt bijgewerkt, meestal kost het ongeveer $ 89,99 per jaar.

Suggesties die ik heb voor Mensen

Ik zou graag zien dat People meer inhoudelijke inhoud biedt. In deze tijd is het zeldzaam om zinvolle en tot nadenken stemmende stukken te vinden. Ik zou ook graag zien dat de premium service van People meer stimulans biedt. Slechts een paar extra artikelen en de mogelijkheid om stukken te bookmarken lijkt me niet genoeg.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

People

People Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

People.com is de thuisbasis van een van 's werelds langstlopende en populaire entertainmentnieuwspublicaties, People Magazine. Sinds de jaren 1970 is People een bekende instelling in het gedrukte medialandschap, en ze hebben deze invloed ook meegenomen naar het digitale tijdperk, met tonnen entertainment en celebrity-nieuws, evenals hun eigen streaming tv-netwerk People TV (gratis). Lees mijn recensie van Mensen vandaag voor meer informatie!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op