Serie A
2'52'' geleden
Serie A
2'52'' geleden
Serie A
2'52'' geleden
Serie A
1'16'' geleden
Serie A
1'17'' geleden
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.
Belangrijke disclaimer  Wij onderschrijven of ondersteunen de site niet Pirlotv alternatief. Wanneer u online livestreams bekijkt, moet u ervoor zorgen dat u binnen uw lokale wet- en regelgeving werkt en inhoud van de oorspronkelijke riught-houders consumeert.

Pirlotv: Wij zijn de betere gratis voetbal live stream alternatief!

Bekijk ons eens en je zult versteld staan hoeveel meer gratis en legale voetbal vandaag we te bieden hebben dan Pirlotv. Je zal verrast zijn...

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Woensdag, 27.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.
Belangrijke disclaimer  Wij onderschrijven of ondersteunen de site niet Pirlotv alternatief. Wanneer u online livestreams bekijkt, moet u ervoor zorgen dat u binnen uw lokale wet- en regelgeving werkt en inhoud van de oorspronkelijke riught-houders consumeert.
Pirlotv.fr is een in Frankrijk gevestigde website die gratis livestreaming van sport, live tv en Pay Per View-evenementen aanbiedt. Pirlo TV is een van de meest gebruikte online streaming-sites. Het heeft live video"s maar mist afbeeldingen op de startpagina. Deze site heeft echter problemen. Het heeft problemen en zou door de autoriteiten worden gesloten. Te veel pop-up en irrelevante advertenties.

Invoering

Wat betreft sportwebsites die gratis inhoud aanbieden, is PirloTV een van de bekendste: het biedt links naar de doorgifte van wedstrijden en sportevenementen waarvan het signaal online wordt verzonden. PirloTV is een online platform waar je de beste sportcompetities, de beste voetbalcompetities en andere sporten zoals de NBA, tennis of MotoGP kunt bekijken.

Inleiding 2

Het biedt een dagelijkse lijst met evenementen waarin u, wanneer u klikt, naar een externe pagina gaat waar u de uitzending van de wedstrijd in de taal en in de aangegeven kenmerken kunt zien. De streams worden niet op hun servers gehost, dus het bedrijfsmodel is in feite om geld te ontvangen voor advertenties, wat de pagina op bepaalde links vertraagt.

Voordeel

Als we een samenvatting maken van PirloTV, zullen we zien dat het een van de beste pagina's is om online voetbal te kijken, waar je praktisch alle competities ter wereld en Europese en Zuid-Amerikaanse competities kunt zien. Het heeft een zeer gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken interface, die live wedstrijden toont en de wedstrijden die worden aangeboden. Er is reclame, zoals op alle vergelijkbare pagina's, maar het is meestal niet zo invasief of vervelend als op andere websites.

Voordeel 2

Het aanbod van links dat voor elke wedstrijd of sportevenement op PirloTV te zien is, is gemiddeld ongeveer 5. In het geval van grote evenementen met sportevenementen op hoog niveau, zoals de knock-outwedstrijden van de Champions League, kunnen deze worden vermenigvuldigd omdat het is bekend dat de meeste van deze evenementen worden uitgezonden op betalingsplatforms, waardoor exploitanten van streamingsites hun aanbod om het verkeer te vangen dat zich zeker zal verzamelen in de minuten voor en tijdens de wedstrijd aanzienlijk vergroten.

Voordeel 3

Er zijn honderden manieren om je favoriete team te streamen vanaf elk mobiel apparaat met een internetverbinding. Er zijn honderden webpagina's en applicaties om voetbalwedstrijden zonder enige complicatie te bekijken, Pirlo TV is een goede optie. Deze pagina is een van de beste waar je gratis online voetbal kunt kijken.

Nadeel

Er zijn niet veel pop-ups, maar ze kunnen ons zeker boos maken op een slechte dag waarop je alleen maar naar sport wilt kijken. Als je Pirlo TV nu vanaf een computer gaat gebruiken, heb je niet zoveel last van pop-upvensters, maar het zal erger zijn als je het vanaf je mobiel opent, want elke keer dat je een venster wilt, zal er zeker een ander verschijnen .

Nadeel 2

Lage overdrachtskwaliteit. Een van de belangrijkste redenen waarom het niet wordt aanbevolen om Pirlo TV vanaf een telefoon te kijken, is dat de kwaliteit van de streaming slecht is. Als het je lukt om de advertenties te vermijden en snel naar de game te gaan, zul je gefrustreerd blijven omdat het is ongelooflijk slechte kwaliteit.

Nadeel 3

Het probleem is dat de verwerking van de streaming ook niet goed werkt, zeker als de mobiele telefoon wordt gebruikt. Het PirloTV-kanaal is door de autoriteiten gesloten wegens schending van televisierechten en blijkbaar heeft de provider Arenavision Tv al lange tijd geen live video-inhoud gehost die op deze site wordt gereproduceerd. Om het gebrek aan auteursrechten te omzeilen, lijkt het erop dat de indices nu worden verspreid via externe platforms zoals Reddit en Buffstreamz, die vrij toegankelijk zijn maar nog steeds worden gecontroleerd door regelgevers.
Iedereen die toegang probeert te krijgen tot de links op deze portals, riskeert ook zware straffen. Ondanks de constante druk van lokale autoriteiten in veel landen over de hele wereld en van nationale televisienetwerken die de televisierechten hebben voor live voetbalwedstrijden, vindt PirloTV, de zender voor live-evenementen, altijd nieuwe manieren om links aan te bieden aan gebruikers die de games gratis willen bekijken .

Nadeel 4

De meeste live-evenementen zijn beschikbaar op de portal, maar ook herhalingen van uitzendingen van vorige dagen.

conclusies

Op zichzelf veroorzaakt toegang tot PirloTV geen onomkeerbare schade aan de pc, tablet of telefoon van degenen die het bezoeken, omdat het alleen links biedt naar live voetbalwedstrijden of herhalingen van evenementen die al hebben plaatsgevonden. Hoewel het toegankelijk is vanaf elk apparaat en vanuit verschillende landen wereldwijd, kan livestreaming in sommige landen worden geblokkeerd.

conclusies 2

Wat pop-upvensters betreft, het is een van de portalen waarin u het minst gestrest raakt wanneer u op de talrijke kruisjes drukt om de vervelende vensters te sluiten die op het scherm van het apparaat verschijnen. Pirlotv is een van de vele opties waarmee we gratis online naar sport kunnen kijken.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Pirlotv: Wij zijn de betere gratis voetbal live stream alternatief!.

Bekijk ons eens en je zult versteld staan hoeveel meer gratis en legale voetbal vandaag we te bieden hebben dan Pirlotv. Je zal verrast zijn...

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op