Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Plex Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Als u op zoek bent naar een site die toegang biedt tot duizenden gratis films, moet u zeker Plex bezoeken. Plex is echter meer dan alleen een filmsite. Het is ook een alles-in-één mediaserver die muziek, podcasts, shows, films en live-tv kan streamen. Dus als u al uw media op één plek wilt consolideren, is Plex de perfecte keuze. Lees mijn volledige recensie voor meer informatie!

Plex

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

plex.tv

Naarmate verschillende bronnen van media steeds meer in ons leven worden ingebakken, worden we eigenlijk overspoeld. Dit is misschien een understatement, omdat de verschillende bronnen een deel zijn geworden van wie we zijn. Technologie wordt steeds meer een onderdeel van ons dagelijks leven, en dit heeft ook een effect op hoe we de wereld om ons heen waarnemen.
We nemen voortdurend een vorm van media in, zelfs als we ons daar niet bewust van zijn. De meeste van deze activiteiten en genoegens zijn onhandig verspreid over tal van platforms en apparaten en besturingssystemen. Zou het niet mooi zijn als er één stuk software was waarmee we gemakkelijk toegang hadden tot al onze media zonder de hele tijd een miljoen verschillende apps en vensters en tabbladen en schermen te hoeven openen?
Gelukkig is er een softwaresuite die precies biedt wat we nodig hebben. Het wordt een softwaresuite genoemd en er zijn veel verschillende om uit te kiezen. Simpelweg bepalen welke lay-out we het leukst vinden, welke ons in staat stelt om de media te consumeren die we willen zien op de manier waarop we het willen zien, en welke het meest betaalbaar zal zijn, is alles wat nodig is!
Overweeg een softwaresuite die de snelheid en complexiteit van uw levensstijl kan bijhouden. Deze software zou feilloos moeten werken, ongeacht op welk apparaat u het gebruikt. Met nieuwere programma's zoals Plex kun je van elk apparaat een smart-tv maken.

Geschiedenis

In december 2007 bouwde Plex-maker Elan Feingold een doe-het-zelf mediacenter-app voor zijn Apple Mac-computer. Hij besloot toen om de mediaspeler XBMC (nu bekend als Kodi) over te zetten naar zijn Mac Os X.
Zowel Cayce Ullman als Scott Olechowski waren ongeveer tegelijkertijd geïnteresseerd in het porten van XBMC naar Mac OS X. Ze merkten op dat Feingold de ontwikkeling van XBMC op het online forum leidde en namen rechtstreeks contact met hem op. Zij boden steun en financiering aan voor zijn project.
In januari 2008 vormden Feingold, Ullman en Olechowski samen om aan het project te werken. Plex Inc. werd opgericht in december 2009 nadat veel streamingplatforms hun ongenoegen hadden geuit over het nieuwe project.
Veel streamingdiensten waren niet blij toen Plex voor het eerst apps maakte voor servers als Hulu en Netflix. Met name Hulu veranderde hun HTML zodat Plex het niet langer kon parseren. Deze controverse leidde ertoe dat Plex Hulu en Netflix niet langer aanbiedt als onderdeel van hun app.
Dat gezegd hebbende, heeft Plex goede relaties kunnen ontwikkelen met contentproductiebedrijven. Vanaf november 2019 kondigde Plex bijvoorbeeld een lijst aan met negentien productiebedrijven waarmee ze zouden samenwerken, waaronder grote namen als MGM, Lionsgate en Legendary. Plex is in 2018 ook een partnerschap aangegaan met Tidal en biedt muziek- en podcaststreaming aan hun community. In augustus 2019 kondigde Plex ook aan dat ze een deal hadden gesloten met Warner Brothers, waardoor de sluizen openden voor een hoop televisiecontent.
Plex is een uitstekend voorbeeld van een technologiebedrijf dat al vroeg voor veel uitdagingen stond en zich kon aanpassen en als overwinnaar uit de bus kwam. Het blijkt dat Plex netflix of Hulu niet nodig had om succes te vinden, immers! Tegenwoordig maakt Plex het leven van honderdduizenden gebruikers veel gemakkelijker door veel inhoud aan te bieden en een manier om toegang te krijgen tot hun eigen bestanden in de cloud, allemaal vanaf één handige plek.

Ontwerpen

Naar mijn mening heeft Plex een zeer slim ontwerp. Het is scherp en professioneel. Het valt op. Ik hou van het grijze en gele thema dat het inzet (een zeldzame kleurencombinatie voor een technisch merk, zo lijkt het). Plex ziet er gewoon geweldig uit. Er zit een zekere lichamelijkheid in, als dat zinvol is, met de manier waarop het is ontworpen. Het lijkt bijna een soort matte afwerking te hebben. Plex is een rustig en minimalistisch ontwerp dat niet zal teleurstellen.
Plex is een softwaretoepassing die het gemakkelijk maakt om toegang te krijgen tot uw inhoud. U kunt door uw media bladeren op recent bekeken, 'aan dek', of op genre. Dit is het hoofdscherm van Plex. Aan de linkerkant van dit browservenster vindt u ook een iTunes-achtig navigatiemenu. Vanaf hier kunt u bladeren op mediatype: muziek, films, foto's, video's, podcasts, enz. Met Plex kun je ook afspeellijsten maken van elke inhoud die je leuk vindt! Het is echt een krachtige lay-out.

Tevreden

Dus, welke inhoud biedt Plex? Welnu, het is een mediabibliotheekaggregator met streamingmogelijkheden. Alles wat je wilt bekijken (behalve je Netflix- en Hulu-accounts), kun je toevoegen aan Plex.
Plex biedt een grote selectie gratis films om te bekijken. Duizenden titels zijn beschikbaar om te streamen, van over de hele wereld. Dit is een geweldige kans voor filmliefhebbers, omdat het niet nodig is om te betalen of je te abonneren om films op Plex te bekijken.
Plex werkt samen met Tidal om een geïntegreerde muziekstreamingervaring te bieden. Je kunt kiezen uit maximaal 60 miljoen nummers (en extra podcasts daarbovenop) door een Tidal-account aan Plex te koppelen. U hoeft niet meer te schakelen tussen apps om toegang te krijgen tot verschillende soorten inhoud. Ga van je favoriete aflevering van The Office naar een fotoalbum van je jubileum, naar het stoten van je favoriete Jay Z-album zonder ooit het mediacentrum van Plex te verlaten.
Plex biedt de mogelijkheid om live televisie en DVR uw favoriete programma's te streamen. Dit zijn beide gratis diensten met het Plex Pass-abonnement. Als je een compatibele antenne hebt, kun je met Plex toegang krijgen tot lokale tv-kanalen en live-programmering streamen. Ze bieden ook tal van webkanalen om uit te kiezen - of het nu GQ, PC Gamer, Conde Nast of Engadget is - nu kunt u genieten van al uw favoriete webseries op het grote scherm door door deze sites te bladeren bijna alsof het kabel-tv-kanalen zijn.

Desktop- en mobiele ervaring

De Plex-ervaring is consistent geweldig op alle apparaten, met een beoordeling van 4 in de Google Play Store, 4,7 in de Apple App Store en 4,1 in de Roku-app store. Ik denk dat de Google Play- en Roku-gebruikers een beetje muggenzifterij zijn omdat deze app geweldig is, ongeacht waar je hem uitvoert.

Prijzen en plannen

We hebben al besproken hoe een van de dingen die Plex zo geweldig maakt, het feit is dat het een freemium-service is. Dit betekent dat u vandaag nog kunt beginnen met het streamen van films en live tv (of gewoon als een persoonlijke mediabestandscloudserver), helemaal gratis. Er zijn ook betaalde abonnementsversies van Plex, als je nog meer toegang wilt hebben tot de functies.
Plex biedt geavanceerde audio-opties, zoals een korting op Tidal, geavanceerde opties voor het mixen van audio, hybride caching, stiltecompressie en albumillustraties van hogere kwaliteit en biografieën van artiesten. Het biedt ook premium foto's met automatische tagging en uploading, tijdlijnweergave en een theaterachtige film- en tv-ervaring met bioscooptrailers vóór het hoofdevenement.
Als je Plex Premium wilt, moet je $ 4.99 per maand betalen; $ 39,99 per jaar; of een levenslang abonnement voor $ 119,99.

Suggesties die ik heb voor Plex

Als Plex hun relatie met Netflix en Hulu zou kunnen herstellen, zouden ze gemakkelijk de one-stop-shop worden voor alle mediastreamingbehoeften. Dit is waarschijnlijk niet in het belang van Netflix of Hulu, dus ik betwijfel of het zal gebeuren, maar hey, een man kan dromen.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Plex

Plex Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Als u op zoek bent naar een site die toegang biedt tot duizenden gratis films, moet u zeker Plex bezoeken. Plex is echter meer dan alleen een filmsite. Het is ook een alles-in-één mediaserver die muziek, podcasts, shows, films en live-tv kan streamen. Dus als u al uw media op één plek wilt consolideren, is Plex de perfecte keuze. Lees mijn volledige recensie voor meer informatie!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op