Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Pluto TV Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Pluto TV is een app waar gebruikers gratis nieuws, films, tv-programma's en sporthoogtepunten kunnen bekijken. Een nadeel van de app is dat het vereist dat gebruikers tijdens de stream een aanzienlijke hoeveelheid videoadvertenties bekijken. Voor de rest zijn er echter geen negatieve aspecten aan de app.

Pluto TV

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

pluto.tv

Bovendien omvat het live en on-demand streaming van netwerken zoals CBS, MTV en Nickelodeon. Grote bedrijven hebben de mogelijkheid gerealiseerd om inhoud wereldwijd te streamen op wereldwijde streamingplatforms. Tegenwoordig vind je streamingdiensten zoals Netflix en Prime Video voor een publiek van over de hele wereld. De vraag naar premium streaming content is aanzienlijk gestegen en mediaconglomeraten willen van deze mogelijkheid profiteren door gebruik te maken van specifieke platforms, waaronder Pluto TV van ViacomCBS. Pluto is gepositioneerd als een gratis mobiele tv-kijk-app waarmee gebruikers gratis inhoud kunnen bekijken. Bovendien omvat het live en on-demand streaming van netwerken zoals CBS, MTV en Nickelodeon.

Wat is Pluto TV?

Pluto TV is een streaming-app waarmee gebruikers gratis livestreams van meer dan 100 kanalen kunnen bekijken, samen met een on-demand videoservice. De eigenaren van de app zijn erin geslaagd om de app gratis te houden door gebruik te maken van pre-roll advertenties. Als gebruiker die op zoek is naar gratis inhoud, kunt u zeker advertenties verdragen als u gratis premiumkanalen zoals MTV, Nickelodeon en Comedy Central wilt bekijken. Met pluto's on-demand service kunnen gebruikers films, tv-programma's en nieuws van meer dan 100 tv-kanalen bekijken.
Het is niet nodig om creditcardgegevens in te dienen of uzelf te binden aan contracten of maandelijkse rekeningen; met behulp van de Android-app kunt u een televisie-achtige ervaring direct op uw mobiele scherm hebben. Niet alleen dat, je kunt de app ook daadwerkelijk gebruiken om inhoud op je tv te casten met behulp van verschillende tv-apps en Chromecast.

Wat mag je verwachten van Pluto TV?

Pluto TV biedt geweldige compatibiliteit en compatibiliteit wordt gegarandeerd door ten minste één apparaat dat u kunt gebruiken om inhoud op deze app te bekijken. Hoewel het via een webbrowser kan worden gestreamd, kunt u rechtstreeks vanuit de app downloaden en streamen op iOS- en Android-platforms. Niet alleen dat, Pluto heeft een speciale lokale en internationale versie van de app om aan de behoeften van het publiek te voldoen. Anders dan laptops en mobiele telefoons, kunt u Apple TV, Amazon Fire TV, Android TV, Chromecast en PlayStation 4 gebruiken om toegang te krijgen tot de app. Als je Smart TV's van Samsung, Vizio en Sony hebt, kun je ook op die apparaten streamen.

On-Demand Content

Pluto TV heeft geen tekort aan on-demand content, maar de service is niet op elk platform beschikbaar. Van alle hierboven genoemde compatibele apparaten mist PlayStation 4 bijvoorbeeld de on-demand contentfunctie. Dus als je Fire TV, iOS, Roku, Android of Apple TV hebt, ben je klaar om te gaan, maar als het de spelconsole van Sony is, krijg je geen toegang tot de on-demand functie.

Interface vernieuwen

De Pluto TV-app heeft een slanke gebruikersinterface. Het donkere thema volgt het thema dat je over het algemeen ziet in topstreamingsites. Dankzij het intuïtieve ontwerp is de toegang tot verschillende genres zoals nieuws, sport, films, komedie en entertainment naadloos. Met slechts één klik hebt u toegang tot alle gewenste inhoud. De video-on-demand heeft dezelfde UI-functies, samen met de traditionele tv-gidsfunctie waarmee u op de hoogte kunt blijven van alles wat op het platform wordt uitgezonden.

Enorme inhoudsbibliotheek

Aangezien Pluto TV een samenwerking is tussen Viacom en CBS, kunt u er zeker van zijn dat er een overvloed aan inhoud op dit platform zal zijn. Enkele populaire kanalen die je op de app vindt, zijn The Addams Family, Fear Factor, Criss Angel Mindfreak, Hillsong Channel, MTV Bloc Party, American Gladiators. Anders dan deze netwerken, vind je Awesomeness TV, de verschillende kanalen van VH1 en Pluto TV Sci-Fi. Geloof me, we hebben nog niet eens het oppervlak bekrast met deze namen, er zijn ook tal van andere topkanalen.

Pluto TV App Informatie

De nieuwste update voor de service is uitgebracht op 8 april 2020. Het is een zeer populaire service met meer dan 10 miljoen installaties op Android-apparaten. Als u een Android-gebruiker bent, kunt u de service streamen met behulp van de app als u de nieuwste versies van Android hebt - bij voorkeur KitKat en hoger. Afhankelijk van het apparaat waarop u de app gebruikt, varieert de grootte van de app echter.

Hoe krijg je toegang tot Pluto TV?

Om toegang te krijgen tot Pluto TV, moet men eerst de app downloaden op hun mobiele apparaat. De app is beschikbaar op mobiele Android-apparaten, Android TV en iOS-apparaten. U kunt door het platform bladeren en zelfs inhoud streamen zonder u aan te melden voor een account.

Ontwerpen

De Pluto TV-app onderging onlangs een grote update die de gebruikersinterface stroomlijnde en het ontdekken van inhoud veel naadlozer maakte. Voorheen moesten gebruikers handmatig via kanalen zoeken, maar met de recente update is dit proces gestroomlijnd. Nu is het afspelen en ontdekken van inhoud veel eenvoudiger dan voorheen dankzij een intuïtief ontwerp. Navigatie in verschillende categorieën zoals sport, nieuws, films, komedie en entertainment is eenvoudig en ongecompliceerd. Je hoeft niet langer te wieden via meer dan 250 kanalen en kunt eenvoudig clips opslaan, shows markeren als bekeken en inhoud toevoegen aan je volglijst.
Wanneer gebruikers de video uitbreiden naar volledig scherm, hebben ze de mogelijkheid om door andere categorieën te bladeren, zelfs tijdens het streamen. De sorteerfunctie maakt het mogelijk om video's eenvoudig te categoriseren op basis van genre. De vernieuwde kanaalgids geeft het platform een modernere uitstraling.

Tevreden

Bovendien heeft Pluto TV een advertentievrije ervaring! Ik geniet van Pluto TV vanwege de uitgebreide bibliotheek met klassieke films, cultklassiekers en kaskrakers zoals 'Shutter Island', 'Batman Begins', 'Purple Rain', 'Bill & Ted's Excellent Adventure', 'Legally Blonde', 'Hellraiser', 'Overboard', 'Two Night Stand' en 'Child's Play'. Er zijn duizenden on-demand films en tv-programma's beschikbaar zonder advertenties, waardoor het een geweldige keuze is voor diegenen die inhoud zonder onderbreking willen bekijken.
Dit platform heeft een breed scala aan films om uit te kiezen, of je nu in de stemming bent voor actiefilms of horrortitels. Er zijn ook uitstekende documentaires, romantische films, gedurfde indiefilms, komedie en klassiekers beschikbaar op het platform. Je kunt zowel Spaanse als Engelse titels op het platform vinden.
Er zijn meer dan 100 + top tv-kanalen beschikbaar op deze app. Met Pluto TV kunt u on-demand films streamen, live kanalen bekijken en gratis toegang krijgen tot andere inhoud.

Kanalen

Sinds CBS zich bij de app heeft aangesloten, hebben gebruikers de hele dag door toegang tot nieuwskanalen. Natuurlijk host het niet de hele programmering en vind je alleen belangrijke hoogtepunten, gecondenseerde clips die de belangrijkste segmenten vastleggen of commentaar op een onderwerp. De lijst met nieuwskanalen op de app omvat NBC News, CBSN, CNN, Bloomberg, Cheddar News, Court TV, WeatherNation, Newsmax TV en Best of the Today Show.
Allereerst wil ik duidelijk maken dat je op dit platform geen live sport kunt streamen. In feite kunt u alleen gecondenseerde clips van de werkelijke gebeurtenissen vinden. Daarnaast zijn er vier verschillende kanalen die je via de app kunt openen: Fox Sports, NFL Channel, Red Bull TV en Major League Soccer.
Entertainment: Een uitgebreide contentbibliotheek kan nooit worden voltooid zonder entertainmentkanalen. Met Pluto TV heeft u toegang tot tal van kanalen van netwerken zoals ? Comedy Central?, ? MTV?? Nickelodeon?? VH1?, ? Spike tv?, ? Entertainment Vanavond??, ? CMT?, en ?BET.? Vergeet niet dat u geen volledige toegang krijgt tot deze kanalen; je kunt hier gewoon clips en afleveringen bekijken.

Desktop/mobiele ervaring

Hoewel ik niet ontevreden ben over de inhoud, ben ik teleurgesteld over de advertenties. Er zijn te veel pre-roll-advertenties die de streamingervaring verpesten. In feite voelt het kijken naar Pluto TV alsof je op een traditioneel kanaal streamt. Voor elke stream van 30 minuten moet je 4 reclameblokken bekijken. Elke pauze herbergt 5-7 advertenties van elk 20-30 seconden. Natuurlijk zijn de commercials niet zo repetitief als we op Crackle zagen, maar het is gewoon te veel.

Suggesties die ik heb voor Pluto TV

Ik ben vrij comfortabel met geen live tv-toegang. Ik dring er bij de ontwikkelaars op aan om het aantal commercials in elk slot te verlagen. Pluto TV is een geweldig platform, maar het wordt gebombardeerd met advertenties die ertoe kunnen leiden dat mensen alternatieve streaming-apps vinden.

Conclusie

Als u de advertenties echter wilt vermijden, probeer dan streaming op een ander platform. Als je met de advertenties kunt omgaan en gewoon hoogtepunten wilt bekijken en op de hoogte wilt blijven van de nieuwste inhoud, zul je geen spijt krijgen van het streamen op Pluto TV. Hoewel de kwaliteit van de stream goed is, wordt deze ontsierd door advertenties. Dus als je op het platform streamt en denkt dat je naar een gewoon tv-kanaal kijkt, zul je niet teleurgesteld zijn. Als u de advertenties echter wilt vermijden, probeer dan streaming op een ander platform.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Pluto TV

Pluto TV Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Pluto TV is een app waar gebruikers gratis nieuws, films, tv-programma's en sporthoogtepunten kunnen bekijken. Een nadeel van de app is dat het vereist dat gebruikers tijdens de stream een aanzienlijke hoeveelheid videoadvertenties bekijken. Voor de rest zijn er echter geen negatieve aspecten aan de app.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op