Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Popcornflix Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Popcornflix is geïnspireerd door het succes van de streaming website. De app is schoon en goed ontworpen, met een gebruikersinterface waarmee u inhoud naadloos kunt vinden. U kunt uw favoriete inhoud bekijken - films en tv-programma's in SD-kwaliteit. Er is ook een kinderversie van de app waar je tekenfilms en animatiefilms kunt vinden. Als u zich aanmeldt, kunt u zelfs gebruik maken van de video naar GIF-functie voor een interactieve en creatieve streamingsessie.

Popcornflix

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

popcornflix.com

Opvallend is dat streaminggiganten als Hulu, HBO en Netflix geen groot deel van de premium streamingmarkt hebben veroverd. In feite zijn het de gratis, door advertenties ondersteunde streamingdiensten die tegenwoordig de meeste aandacht trekken. Deze relatief nieuwe instroom van gratis sites concurreert om de aandacht van het publiek te trekken en staat in de rij om uitgebreide cord cutting-opties te worden.
Deze streaming-apps en netwerken zijn echter gratis en zijn een geweldige bundel van vreugde voor streamers. Van een intuïtieve interface tot een opvallend ontwerp en inhoud, er is niets meer dat u zou verwachten van een gratis streamingsite of apps. Vandaag beoordelen we zo'n app die de afgelopen tijd op de voorgrond is getreden, het staat bekend als Popcornflix. Met deze app kunt u tv-programma's, films en lokale bestanden op verschillende apparaten bekijken.

Wat is Popcornflix?

Popcornflix is een streamingplatform waarmee gebruikers films en tv-programma's van SD-kwaliteit kunnen bekijken zonder persoonlijke informatie te verstrekken. Deze beoordeling zal zich richten op de app, dus alle commentaar over de website zal beperkt zijn.

Wat mag je verwachten van de Popcornflix App?

Popcornflix is verkrijgbaar op een tiental verschillende apparaten. Eerst kunt u het downloaden op uw mobiele telefoon (s). Anders dan dat, is de app te vinden op Amazon Fire TV, Xbox 360, Roku, BlackBerry, Samsung en zelfs gameconsoles zoals Xbox 360 en Xbox One. De Popcornflix-app ondersteunt Chromecast, dus als u geïnteresseerd bent in het bekijken van inhoud op uw Smart TV, kunt u dit direct doen.

Geweldige in-app-ervaring

Voordat ik deze recensie schreef, heb ik elke versie van Popcornflix onderzocht die voor verschillende platforms is gemaakt. Ik moet zeggen dat de app de beste was in vergelijking met de web-app en website. De interface was elegant en de advertentieplaatsing was niet opdringerig. Bovendien is het ontdekken van inhoud in de app geweldig dankzij de zoekbalk en talloze filteropties om de inhoudsemmer te verfijnen. Het meest opvallende aspect was het verborgen menu bovenaan het scherm, waardoor het heldengedeelte en het lichaamsgedeelte van de app meer opvielen.

Inhoud bij de vleet

Popcornflix is waanzinnig populair bij alle demografische groepen vanwege het gevarieerde inhoudsbereik. Films kunnen worden gegroepeerd in verschillende genres, zoals komedie, actie, thriller, familie, drama, mysterie, old school klassiekers, stand-up comedy en documentaires. Het is niet nodig om naar inhoud te zoeken; de films worden automatisch in deze categorieën ingedeeld. Als je alleen de nieuwste films wilt zien, zorg er dan voor dat je het gedeelte New Arrivals bekijkt.

Unieke videospeler

Een van de belangrijkste redenen waarom ik geïnteresseerd raakte in dit platform was de unieke videospeler. Met de speler van Popcornflix kun je GIF's maken van een video. Niet alleen dat, je kunt opmerkingen toevoegen aan specifieke delen van de video - vergelijkbaar met die op SoundCloud. Deze opmerkingen zijn een geweldige manier om de mening van andere kijkers over bepaalde scènes, dialogen en het algehele scenario te peilen. Om deze functies te gebruiken, moet u een account aanmaken.

Mist bepaalde functies

In tegenstelling tot andere gratis streamingplatforms waarmee ondertitels kunnen worden in- en uitgeschakeld, heeft Popcornflix deze functie volledig weggelaten. De enige schakelopties die u zult vinden, zijn volumeregeling, knop op volledig scherm en videobeweging. Hoewel ik enigszins teleurgesteld ben over het gebrek aan ondertitelingsoptie, kan ik de ? Theatermodus? na full-screen waardoor ik me kan onderdompelen in de video.

Meerdere apps

Weet je dat Popcornflix meerdere apps aanbiedt? Er zijn twee app-versiesâeen volwassen versie en een kind versie. Dat is een bedachtzaam gebaar van de ontwikkelaars. Hoewel Popcornflix Kids alleen kinderfilms heeft, kunnen ouders gemakkelijk ademen zonder zich zorgen te maken over de inhoud van de reguliere app. De gebruikersinterface en het ontwerp van beide apps lijken behoorlijk op elkaar, dus u kunt beide gemakkelijk gebruiken.

Popcornflix App Informatie

Popcornflix is meer dan een miljoen keer geïnstalleerd en draait momenteel op een 4.53.0 versie. Als je Android KitKat hebt of een besturingssysteem dat daarna is uitgebracht, zou je geen problemen moeten hebben met het streamen van inhoud op deze app.

Hoe krijg je toegang tot Popcornflix?

U hebt toegang tot Popcornflix vanaf verschillende apparaten, waaronder uw tv met Chromecast, gameconsoles of uw Roku-apparaat. Om de app te vinden, hoeft u alleen maar te zoeken naar de term "Popcornflix-app?" en u zult deze waarschijnlijk vinden in de Google Play Store, wat waarschijnlijk de eerste link in het zoekresultaat is. U kunt de app ook rechtstreeks op uw apparaat installeren, anders dan uw telefoon, met behulp van Bluestacks of Virtual Box.

Ontwerpen

Ik geef toe dat ik dol ben op de simplistische en intuïtieve interface van deze app. Het is super eenvoudig te navigeren. Het verborgen menu geeft het heldengedeelte een uitgebreide ademruimte, wat het navigeren nog beter maakt. De inhoud is goed georganiseerd op basis van aanbevolen genres en de miniaturen vallen op door het donkere thema.

Startpagina van de app

Als u op Tv-programma's klikt, worden alle tv-programmagerelateerde informatie weergegeven, inclusief seizoenen, afleveringen en beoordelingen. Net onder de hoofdbanner ziet u ook een Chromecast-knop waarmee u shows rechtstreeks via uw apparaat kunt streamen. Het koptekstgedeelte heeft een vervolgkeuzemenu aan de linkerkant, een logo in het midden en een Chromecast / zoekbalk aan de rechterkant. Onder het kopje zijn er twee tabbladen: Films en tv-programma's. Als u op Films klikt, bevatten de miniaturen alle filmgerelateerde categorieën enzovoort. Onder de hoofdbanner vindt u secties zoals ? Nieuwkomers?? Meest populair?, en andere genre-gebaseerde content diversificatie. Als u op Tv-programma's klikt, worden alle tv-programmagerelateerde informatie weergegeven, inclusief seizoenen, afleveringen en beoordelingen. Net onder de hoofdbanner bevindt zich een Chromecast-knop waarmee u shows rechtstreeks via uw apparaat kunt streamen.

Binnenste pagina's

Ten slotte heb je daaronder de officiële website voor die specifieke show. Als u op een titel op de startpagina klikt, wordt u doorgestuurd naar de binnenpagina. Ik hou van hoe eenvoudig maar effectief deze pagina is. Eerst ziet u een kleine banner gevolgd door de titel, het genre en ? Meer spelen? knoop. Daaronder heb je een korte synopsis gevolgd door informatie met betrekking tot cast en crew. U vindt deze informatie voor elke show. Ten slotte heb je daaronder de officiële website voor die specifieke show.

Tevreden

Je kunt redelijkerwijs geen inhoud van hoge kwaliteit verwachten op een gratis streamingplatform zoals Popcornflix. Het is echter gratis, dus we moeten op sommige gebieden compromissen sluiten. Er is een adequate inhoudsbibliotheek die een breed scala aan genres bestrijkt, maar verwacht niets extravagants. Wat ik wel zeker kan zeggen is dat deze app voor ieder wat wils heeft. Oudere geanimeerde inhoud voor volwassenen uit de jaren 1990 is hier te vinden.

Desktop/mobiele ervaring

Popcornflix presteert feilloos op de meeste compatibele platforms. Ik moet je echter adviseren dat je geen HD- of Ultra HD-helderheid van deze app kunt verwachten. Natuurlijk is het veel beter dan de pixilated web-app-versie, maar het is niets buitengewoons. Afgezien daarvan, als je streamt op Roku, zou je gemakkelijk kunnen streamen op Standard Definition-kwaliteit.
Het maakt niet uit welke streaming-ervaring je leuk vindt in de app, advertenties zijn een feit van het leven. U moet vóór elke stream ten minste 15-20 seconden advertenties bekijken en dat kan snel vervelend worden. Maar als u de inhoud wilt bekijken, is dat de prijs die u betaalt.
Zelfs op Pixel 3 had ik te maken met buffering- en laadproblemen met video's. Bij 32MBPs beschouw ik mijn internet niet als een struikelblok, maar als je streamt, verwacht dan dit soort problemen.

Suggesties die ik heb voor Popcornflix

Als Popcornflix wil concurreren met door bedrijven gesteunde apps zoals Crackle, moet het de streamingkwaliteit aanzienlijk verbeteren. Ik dring er bij de ontwikkelaars op aan om recht te doen aan de geweldige interface door er een back-up van te maken met indrukwekkende streamingmogelijkheden.

Conclusie

Over het algemeen is de Popcornflix-app geen slechte streamingoptie. Het heeft een verscheidenheid aan indrukwekkende titels en een behoorlijke streamingkwaliteit. Bovendien is het zeer compatibel met apparaten. Dus als je op zoek bent naar een alternatief voor Crackle en klaar bent met Netflix, kun je Popcornflix proberen. Hoewel ik niet zeker weet of deze app aan je streamingbehoeften zal voldoen, kan het geen kwaad om het uit te proberen.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Popcornflix

Popcornflix Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Popcornflix is geïnspireerd door het succes van de streaming website. De app is schoon en goed ontworpen, met een gebruikersinterface waarmee u inhoud naadloos kunt vinden. U kunt uw favoriete inhoud bekijken - films en tv-programma's in SD-kwaliteit. Er is ook een kinderversie van de app waar je tekenfilms en animatiefilms kunt vinden. Als u zich aanmeldt, kunt u zelfs gebruik maken van de video naar GIF-functie voor een interactieve en creatieve streamingsessie.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op