Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Primephonic Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Primephonic.com is een innovatieve audiostreamingdienst die gespecialiseerd is in klassieke muziek. Het heeft bijna drie miljoen opnames om uit te kiezen, evenals een krachtige zoekfunctie die speciaal is ontworpen voor de behoeften van archivarissen van klassieke muziek. Ik raad aan om vandaag mijn recensie van Primephonic te bekijken voor meer informatie!

Primephonic

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

primephonic.com

De klassieke wereld is heel anders dan andere muziekgenres. Er is heel weinig cross-over tussen het en andere vormen van populaire muziek. Zo zul je beethovens 5e symfonie zelden op popradiostations horen. En hetzelfde geldt voor Justin Bieber - hij zou niet goed passen bij een klassieke concertzaal.
Deze twee werelden vallen zelden samen. En als ze dat doen, is het alleen als een orkest een speciaal klassiek arrangement van populaire liedjes opzet. Toch hebben deze uitvoeringen niet zozeer de neiging om fans van de top 40-radio aan te trekken als wel muziektheoriestudenten en -instructeurs, collega-muzikanten en nieuwsgierige componisten.
Daarom is het logisch dat er een streamingdienst is die specifiek gewijd is aan klassieke muziek. De meeste beschikbare audiostreamingservices zijn niet ideaal als het gaat om het ontdekken van nieuwe klassieke stukken of het vinden van een uitgebreide bibliotheek met de beste uitvoeringen van de werken die we kennen en waar we van houden. Ze zijn gewoon niet ontworpen om tegemoet te komen aan de unieke archiveringsstructuren die klassieke muziek vereist.
Honderden verschillende opgenomen uitvoeringen van bepaalde liederen zijn beschikbaar, waarvan vele zeer geliefde delen uit sonates en symfonieën zijn. Zo is de Chopin nocturne door tal van pianisten op veel verschillende manieren geïnterpreteerd, elk met zijn eigen unieke nuances.
Elke klassieke musicus heeft zijn eigen interpretatie van de muziek, de dynamiek en de uitdrukkingen in een stuk. Dit is de reden waarom echte fans en studenten van klassieke muziek een streamingdienst nodig hebben die het bekijken van al deze versies zo gemakkelijk mogelijk maakt.
Als je van klassieke muziek houdt, heb je misschien moeite gehad met het vinden van een specifieke opname van een stuk, afhankelijk van het type streamingdienst dat je gebruikt. Spotify richt zich bijvoorbeeld meer op populaire muziek, terwijl Tidal en Apple Music zijn ontworpen voor archivering en niet zoveel specifieke artiesten of opnames bevatten.
Fans van klassieke muziek verheugen zich echter. Vandaag zal ik je kennis laten maken met een streamingdienst gemaakt voor en door mensen die van klassieke muziek houden en deze begrijpen. Maak kennis met Primephonic.

Geschiedenis

In 2014 werd Primephonic ontwikkeld als een manier om gemakkelijk klassieke muziekbestanden te vinden en strikt te downloaden op populaire muziekstreaming-apps. Er waren, in eerste instantie toch, geen streamingmogelijkheden ingebouwd in de dienst.
In mei 2016 nam Sony Classical Primephonic over. In juni van hetzelfde jaar (2017) herintroduceerde Primephonic zichzelf als een volledig streamingplatform in zowel de Verenigde Staten als het Verenigd Koninkrijk. Tegenwoordig, vanaf het moment van deze recensie, biedt Primephonic streaming en downloaden van meer dan 10.000 titels, met een streamingkwaliteit van 16-bits FLAC (standaard cd-kwaliteit). 10.000 unieke titels komt neer op ongeveer 3 miljoen individuele tracks als je rekening houdt met de meervoudige opnamefactor.
Een team van zes musicologen bedacht het idee voor de site en de daaropvolgende apps. En een legioen van klassieke muziekstudenten heeft systematisch alle nummers die beschikbaar zijn op de service gearchiveerd, gecategoriseerd en gecatalogiseerd.
Het belangrijkste doel van Primephonic, volgens het Wikipedia-artikel, is om de rijkdom aan metadata voor klassieke muziekstukken onder de knie te krijgen. Dit is niet het geval op generalistische sites zoals Spotify of Deezer, waar het zoeken naar klassieke muziek ijl of zelfs onsamenhangend is. Op Primephonic bieden alle pagina's gewijd aan werken of kunstenaars volledige informatie en suggesties op basis van overeenkomsten tussen metadata.
Ten slotte is er een geloofwaardige autoriteit op het gebied van het streamen en downloaden van klassieke muziek op de juiste manier - Primephonic.

Ontwerpen

Elke site, de app en de webplayer zijn allemaal vakkundig ontworpen. Alle formaten van Primephonic zijn naar mijn mening erg prettig voor het oog. Het heeft een elegante (durf ik te zeggen stijlvolle?) esthetiek. Door te kiezen voor een minimalistische look, kan Primephonic gemakkelijk concurreren met de grote spelers op het gebied van muziekstreaming - in feite geven sommigen misschien zelfs de voorkeur aan de slanke look en feel van Primephonic boven de enigszins relatief onhandige ontwerpen van Apple Music of Spotify.
De zoekfunctie van de Primephonic-app is geweldig, omdat deze speciaal is ontworpen voor het archiveren van klassieke muziek. Daarnaast is er een app waarmee gebruikers gemakkelijk en gemakkelijk een exact stuk, componist, dirigent, uitvoerder of uitvoering kunnen vinden zonder mogelijk uren van kruisverwijzingen en onderzoek te hoeven doorlopen.
Het Discover-gedeelte van de app is perfect, Primephonic leert wat je leuk zult vinden op basis van je luistergewoonten en schijnt dienovereenkomstig een licht op bepaalde klassieke werken, componisten en uitvoeringen waar je zeker van zult genieten. Dit is gemakkelijk een van de meest gebruiksvriendelijke muziekstreamingservices die op de markt beschikbaar zijn.

Tevreden

Zoals ik al eerder zei, biedt Primephonic bijna drie miljoen individuele stukken. En terwijl het klassieke muziekpersoneel van de app van Primephonic voortdurend nieuwe titels en uitvoeringen aan de database toevoegt, groeit, evolueert en wordt de catalogus van klassieke muziek bij Primephonic voortdurend groeiend, evoluerend en efficiënter.
Primephonic biedt het beste in geavanceerde audiokwaliteit, en dit maakt het een geweldige bron van klassieke muziek. Het feit dat Primephonic de beste kwaliteit biedt, betekent dat je nooit door rommelige en rommelige bibliotheken met ondermaatse klassieke muziekopnamen op Spotify of Apple Music hoeft te gaan. Dit komt omdat je op elk moment van de dag of nacht een vakkundig samengestelde verzameling composities binnen handbereik kunt hebben met de Primephonic-app.

Desktop- en mobiele ervaring

Nogmaals, het ontwerp van Primephonic is geoptimaliseerd, visueel aantrekkelijk en super gebruiksvriendelijk. De web- en app-versies van deze streamingdienst zijn top, eenvoudig en effectief in het bieden van een handige catalogus van de hoogste kwaliteit klassieke opnames ter wereld.

Prijzen en plannen

Primephonic biedt twee abonnementsniveaus: Primephonic Premium en Primephonic Platinum. De prijzen voor deze abonnementen zijn vergelijkbaar met wat Tidal biedt.
Premium muziekstreamingdienst Primephonic biedt een abonnement van $ 9,99 per maand (of een gereduceerde prijs wanneer deze twaalf maanden vooruitbetaald is voor $ 99,99) die volledige toegang biedt tot zijn bibliotheek met 2,8 miljoen opnames (en tellen), slim zoeken, wekelijks nieuwe releases, exclusieve podcasts over klassieke muziek en interviews met topartiesten en dagelijkse aanbevelingen die met de hand zijn geselecteerd door klassieke muziekexperts.
Als u echter gewoon de beste streamingervaring zonder verplichtingen wilt, is Platinum absoluut de juiste keuze. Dan zijn er nog de twee opties: Premium en Platinum. De Premium-optie biedt 320kbps MP3-bestanden voor streaming, terwijl Platinum 24-bits lossless FLAC-kwaliteit streaming biedt. Er zijn ook een paar andere verschillen tussen deze opties, waaronder geluidskwaliteit. Als je iemand bent die echt om geluidskwaliteit geeft en van klassieke muziek houdt, kost de Premium-optie $ 19,99 per maand (of $ 149,99 voor een verbintenis van een volledig jaar), maar als je gewoon de beste streamingervaring wilt zonder verplichtingen, is de Platinum-optie zeker de juiste keuze.

Suggesties die ik heb voor Primephonic

gezien het feit dat deze service iets heel goeds wilde doen en een bijna perfecte uitvoering heeft bereikt, zou de enige klacht die ik ertegen zou kunnen indienen, de prijs voor het Platinum-plan zijn.
Ik vind $ 20 per maand iets meer dan ik zou willen uitgeven aan een streamingdienst die slechts één muziekgenre biedt. Ik ben ook onverschillig over de toevoeging van videostreaming. Als je echter exclusieve opnames zou kunnen bekijken van muzikanten van wereldklasse die klassieke stukken uitvoeren, zou dat een extra bonus zijn.

Conclusie

Over het algemeen is Primephonic een van de beste audiostreamingservices op de markt. Het feit dat het met de hand is gemaakt door studenten klassieke muziek en professionals maakt het een echt unieke service - een die uiterst effectief is en de moeite waard om naar te kijken. Als je van klassieke muziek houdt, is dit de streamingdienst die je verdient.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Primephonic

Primephonic Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Primephonic.com is een innovatieve audiostreamingdienst die gespecialiseerd is in klassieke muziek. Het heeft bijna drie miljoen opnames om uit te kiezen, evenals een krachtige zoekfunctie die speciaal is ontworpen voor de behoeften van archivarissen van klassieke muziek. Ik raad aan om vandaag mijn recensie van Primephonic te bekijken voor meer informatie!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op