Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Private Internet Access Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Privateinternetaccess.com waardeert het belang van privacy online. Een Virtual Private Network met een uitstekende reputatie voor het beschermen van persoonlijke informatie, Internet Private Access biedt enkele van 's werelds snelste en veiligste lokale gecodeerde verbindingen. Als u op zoek bent naar een streamingvriendelijke, P2P-vriendelijke, gebruiksvriendelijke VPN die uw privacy en anonimiteit online beschermt, is Private Internet Access een goede plek om te beginnen. Kom vandaag mijn recensie lezen voor meer informatie en beslis of Private Internet Access de juiste VPN voor u is!

Private Internet Access

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

privateinternetaccess.com

Een Virtual Private Network (VPN) is een hulpmiddel waarmee u uw privacy kunt beschermen en uw gegevens veilig kunt houden wanneer u online bent. Zonder een VPN zijn uw gegevens gemakkelijk te zien en kunnen ze worden gestolen door mensen die weten hoe ze deze kunnen vinden. Bovendien wordt uw IP-adres onthuld, wat betekent dat iedereen uw bewegingen en activiteiten online kan volgen. Er zijn veel kwaadwillende actoren op het internet die graag uw gegevens willen exploiteren of gebruiken op manieren die u niet wilt. Een VPN kan je helpen jezelf te beschermen tegen deze gevaren.
Uw creditcardnummer, burgerservicenummer, thuisadres, bankrekeninggegevens en privé-e-mails kunnen nuttig zijn voor een hacker. Bijna alles wat je op internet verstuurt, kan door iemand worden bekeken.
Het kan een hacker zijn, het kan uw ISP zijn, of het kan uw eigen overheid zijn. Het is inmiddels goed gedocumenteerd dat een meerderheid van de ISP's openlijk en schaamteloos de internetgegevens en -activiteit van hun gebruikers verzamelt en deze vervolgens verkoopt aan externe bedrijven. Dit is hoe bedrijven u targeten in advertenties (nou ja, een van de manieren). ISP's hebben ook de neiging om vaak in uw bedrijf te zijn, vooral als het gaat om P2P-bestandsdeling en, in sommige gevallen, gratis streaming via hun servers. Ik heb hiervoor een aantal staakt-het-vuren-brieven ontvangen. Persoonlijk voel ik me niet op mijn gemak om te weten dat mijn ISP elke beweging op internet in de gaten houdt.
De overheid is natuurlijk volledig in staat om haar burgers over de hele wereld te bespioneren. Vooral de Verenigde Staten zijn hier verderfelijk over, net als landen als het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland en Italië.
Een internationale coalitie die bekend staat als "The 14 Eyes" opereert op een clandestiene manier, bespioneert de online activiteiten van burgers en deelt de informatie onderling. Niet alleen zijn uw gegevens niet veilig vanuit uw eigen land, het is ook niet veilig voor buitenlandse overheden.
Als u privé en anoniem wilt blijven tijdens het surfen op internet, is het versleutelen van uw gegevens de sleutel. Niet alle coderingstools zijn echter gelijk, dus het is belangrijk om er een te kiezen die sterk genoeg is om uw informatie geheim te houden. Een goede manier om dit te doen is door gebruik te maken van een VPN-dienst. Maar welke? Er zijn er tegenwoordig veel op de markt, dus hoe weet je welke voor jou geschikt is?
Dat is mijn missie. Ik ben niet alleen een recensent van gratis filmstreamingsites, gratis tv-streaming-apps en premium streamingdiensten? Ik heb ook de beste virtuele privénetwerken onderzocht om je streamingleven veiliger, sneller en gemakkelijker dan ooit te maken. De VPN's die ik op mijn lijst heb staan, zijn niet alleen de beste VPN's in het algemeen - ze zijn specifiek gekozen vanwege hun vermogen om de streamingervaring te verbeteren. Wat heb je aan een VPN als het je niet kan helpen Netflix te kijken? Rechts?
Dat gezegd hebbende, zijn er een paar dingen om rekening mee te houden bij het evalueren van de kwaliteit van een Virtual Private Network. Elke VPN kan bijvoorbeeld worden bekritiseerd op basis van privacy, servernummers en -locaties, snelheid, prestaties, gebruiksvriendelijkheid en prijs.
Internet Private Access wordt snel populairder, waarbij veel mensen het als een must-have beschouwen. We zullen echter zien of het de hype in dit artikel kan waarmaken.

Ontwerpen

De internet private access VPN biedt een simplistische en eenvoudig te gebruiken interface. Het is eenvoudig en handig met snelle toegangsopties.
Zodra u het hoofdcontrolecentrum van Private Internet Access opent, vindt u een grote aan / uit-knop en een menu waarmee u eenvoudig van serverlocatie kunt wisselen. De interface is heel eenvoudig; Ik vertrouw erop dat zelfs mijn grootmoeder het met weinig (of geen) problemen zou kunnen gebruiken.
Onder de oversized aan/uit-knop staat een kaart van de wereld. De locatie van de server waarmee u bent verbonden, wordt op de kaart weergegeven met een groene stip. Dit is natuurlijk weinig meer dan een leuke esthetische draai, maar hey, het is een van die dingen die Internet Private Access uniek maakt.

Inhoud en functies

Private Internet Access beschikt over een lange lijst met functies. Ik heb nog niet zo'n lange lijst met functies in een andere VPN gezien.
Veilige VPN-service, topversleuteling en privacy zijn allemaal belangrijke functies voor gebruikers. De gecodeerde WIFI-verbindingen en P2P-ondersteuning dragen bij aan het gemak van het gebruik van de service. Ad-blocker, tracker blocker, malware blocker en meerdere gateways maken het gemakkelijk om de service op verschillende apparaten tegelijkertijd te gebruiken. Onbeperkte bandbreedte houdt u verbonden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over datalimieten. De installatie is onmiddellijk en er zijn wereldwijd meer dan 3.300 servers beschikbaar.
Na het doorlopen van deze uitgebreide lijst met functies, worden een paar dingen duidelijk. Ten eerste wordt Private Internet Access geleverd met zowat alles wat u in een VPN wilt - eersteklas beveiliging, privacy, codering, geen verkeerslogboeken, enz. Een probleem dat sommigen ermee kunnen nemen, is het gebrek aan servers en bereik dat Private Internet Access heeft in vergelijking met andere VPN's.
Dat gezegd hebbende, Private Internet Access is zowel P2P- als streamingvriendelijk. Krijg toegang tot Netflix in andere landen, stream HD-video's en profiteer van enkele van de snelste VPN-snelheden op de markt. Volgens Top 10 VPN is Private Internet Access zelfs de snelste VPN (voor lokale verbindingen) die is getest. Internationale verbindingen waren echter iets aan de tragere kant (maar dit is te verwachten).

Mobiele en desktopervaring

Private Internet Access is een algemeen beschikbare, standalone software en browser extensie, app en mobiele software. Private Internet Access is eenvoudig te gebruiken op zowel desktop als mobiele apparaten.
Private Internet Access zorgt voor maximale privacy, waar u ook bent, met maximaal 10 apparaten tegelijk toegestaan. Dit is een negatief teken voor deze VPN, omdat er enkele VPN's zijn waarmee gebruikers privacy en anonimiteit op onbeperkte apparaten kunnen krijgen.

Prijzen en plannen

Private Internet Access biedt drie betalingsopties: maandelijks, vooraf en op lange termijn. Elke optie lijkt me redelijk eerlijk. Zoals het geval is met zowat elke VPN op de markt, biedt Private Internet Access een maandelijkse optie, evenals nog een paar langetermijnopties die uiteindelijk goedkoper zijn, maar waarvoor u vooraf moet betalen.
-Eenmalige betaling: $ 9,95 De maandelijkse servicekosten voor het product zijn $ 9.95 / maand. De eenmalige betaling is $ 9,95.
Het abonnement van 6 maanden kost $ 5.99 / maand. Dit zal in totaal $ 35,95 waard zijn.
) Het jaarlijkse collegegeld is $ 39,95.

Suggesties die ik heb voor Private Internet Access

Ik raad Private Internet Access aan om zijn hoofdkantoor zo snel mogelijk te verplaatsen om de privacy van zijn klanten te beschermen. Dit komt omdat de Amerikaanse overheid gemakkelijk toegang heeft tot gegevens van Private Internet Access als ze dat willen, volgens de wet.
Dat gezegd hebbende, zijn er veel andere VPN's die zich op meer privacyvriendelijke locaties bevinden, zoals de Maagdeneilanden. Een andere opmerking is dat ik graag zou zien dat Private Internet Access wat meer wordt uitgebreid. Er zijn VPN's op de markt met bijna het dubbele aantal servers als Internet Private Access.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Private Internet Access

Private Internet Access Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Privateinternetaccess.com waardeert het belang van privacy online. Een Virtual Private Network met een uitstekende reputatie voor het beschermen van persoonlijke informatie, Internet Private Access biedt enkele van 's werelds snelste en veiligste lokale gecodeerde verbindingen. Als u op zoek bent naar een streamingvriendelijke, P2P-vriendelijke, gebruiksvriendelijke VPN die uw privacy en anonimiteit online beschermt, is Private Internet Access een goede plek om te beginnen. Kom vandaag mijn recensie lezen voor meer informatie en beslis of Private Internet Access de juiste VPN voor u is!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op