Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Qobuz Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Qobuz.com biedt een unieke luisterervaring die dichter bij de dagen van vinyl ligt dan het massaal geproduceerde digitale streamingtijdperk van vandaag. Het combineert het gemak van onze digitale wereld met de intimiteit en geluidskwaliteit van cd's en platen. Als u op zoek bent naar kwaliteitsmuziek, is Qobuz de juiste keuze. Ik heb het grondig bekeken om meer te weten te komen!

Qobuz

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

qobuz.com

Het lijkt erop dat er om de maand nieuwe muziekstreamingdiensten uitkomen. De lijst blijft groeien en groeien zonder tekenen van stoppen of vertragen. Er zijn Spotify, Tidal, Google Play, Apple Music, Amazon Music, YouTube Music, Pandora en iHeart Radio.
Het lijkt erop dat iedereen een stukje van de muziekstreamingtaart wil. Dit is begrijpelijk, want muziek is een van de meest gevraagde vormen van kunst en entertainment. Hoe goed andere vormen van media het ook doen - film, televisie, radio - er zal altijd een grote vraag naar muziek zijn.
Er is iets speciaals aan muziek dat het een van de meest populaire vormen van kunst maakt. Mensen lijken zich er op een dieper niveau mee te verbinden dan met andere vormen van kunst. Natuurlijk, we genieten er allemaal van om een goede serie te kijken en ons leven een tijdje te vergeten in het drama van een klassieke film. Maar niets komt in de buurt van de emotionele band die mensen vaak hebben met muziek.
We geloven dat muziek een essentieel onderdeel van ons leven is en gebruiken het om elke activiteit te soundtracken. Of we er nu naartoe werken, er naartoe oefenen, er rouwen om, er feest aan geven of er gewoon van genieten om ernaar te luisteren omwille van zichzelf, muziek heeft een speciale rol in het verbinden van ons met elkaar en het motiveren van ons naar succes. Hoewel er momenten zijn waarop de aanwezigheid ervan niet noodzakelijkerwijs wordt verwelkomd, is muziek over het algemeen een belangrijk onderdeel van ons leven en zoeken we een streamingdienst die specifiek aan onze behoeften voldoet.
Om erachter te komen welke audiostreamingservice geschikt is voor u, is het belangrijk om uzelf af te vragen welk type luisteren u verkiest. Elke muziekstreamingservice heeft een andere stijl die bij verschillende luisteraars past, dus ik denk dat het belangrijk is om te overwegen wat je stijl is voordat je een beslissing neemt. In het artikel van vandaag zullen we zien hoe Qobuz zich verhoudt tot enkele van de meer populaire audiostreamingservices.

Geschiedenis

Qobuz (uitgesproken als ?co-buzz?) is een streamingdienst met Franse roots, opgericht in 2007 door Yves Riesel. Het breidde zich geleidelijk uit naar Europese grenzen en overzee, aanvankelijk deelnemend aan de markten van het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Spanje, Duitsland en Italië. Vanaf mei 2019 staat Qobuz terecht in de Verenigde Staten.
Qobuz is volgens mij nauwer afgestemd op Tidal dan op Spotify. Dat wil zeggen dat het de geluidskwaliteit boven alles waardeert. Als je een serieuze audiofiel bent, denk ik dat je veel zult vinden om enthousiast over te zijn dankzij Qobuz. Bovendien zijn er als relatief jong muziekstreamingplatform nog zoveel richtingen over voor deze schrale streamingdienst om te groeien. Wie weet waar de weg naar Qobuz zal leiden?

Ontwerpen

Als ik het siteontwerp van Qobuz in één woord zou moeten samenvatten, zou ik zeggen dat het dynamisch is. Het maakt gebruik van een eenvoudige minimalistische aanpak die niet minder modern aanvoelt dan zou moeten. Als je door de pagina scrolt, merk je dat de lay-out prachtig eenvoudig is (elegant zelfs), maar afbeeldingen en tekst stuiteren en springen naar je toe om je aandacht te trekken - op een smaakvolle manier - net genoeg om interactief te zijn zonder cheesy te zijn of op welke manier dan ook sophomorisch te voelen.
Qobuz richt zich duidelijk op professionals in de muziekindustrie. Niet noodzakelijkerwijs degenen die in de muziekindustrie zitten, hoewel ik er zeker van ben dat deze site zelfs de meest kieskeurige audio-ingenieur die er is tevreden zou stellen. Maar de beelden op de site tonen bijvoorbeeld volwassen individuen die zich laten verdwalen in soundscapes van weelderige muziek.
De webervaring van Qobuz voelt als luisteren naar een symfonie. Hoe verder je naar beneden scrolt, hoe meer je ondergedompeld raakt in de muziek. Dit resulteert in een ongeëvenaarde webervaring waarmee gebruikers kunnen ontsnappen en zich kunnen onderdompelen in de muziek.

Tevreden

Qobuz is een streaming-app die mooi naast andere populaire streaming-apps op de markt zit. In termen van het aantal nummers verslaat Qobuz Spotify en YouTube Music, met een indrukwekkende 40 miljoen nummers. Bovendien kunt u afzonderlijke nummers streamen of kopen om offline van te genieten als u dat wilt.
Qobuz biedt een uitgebreide en zorgvuldig samengestelde muziekervaring, of je nu liever geniet van vakkundig samengestelde afspeellijsten of directe toegang hebt tot nieuwe releases. Er zijn ook veel afspeellijsten die specifiek gericht zijn op wereldmuziek, wat zorgt voor een heerlijk diverse luisterervaring.
Qobuz lijkt zich te willen profileren als het vinylequivalent van een digitale streamingwereld. En de strategie om dit te doen, naast de superieure geluidskwaliteit, ligt in de inhoud. Naast meer dan 40 miljoen nummers in studiostreamingkwaliteit, kunnen gebruikers ook genieten van exclusieve interviews met artiesten en digitale boekjes met albums, waardoor de nostalgische jeuk wordt gekrast voor iedereen die de geneugten van het bezit van fysieke albums mist.

Desktop- en mobiele ervaring

Webbrowserspeler lijkt net zo goed ontworpen te zijn als de app zelf als het gaat om Qobuz. Het maakt niet uit op welk apparaat u luistert, u kunt verzekerd zijn van een uitstekende luisterervaring, met deskundige geluidskwaliteit, vlekkeloze streaming en een prachtig ontwerp.
Sommige mensen zijn van mening dat Qobuz een uitstekende luisterervaring is, met beoordelingen van gemiddeld 4,7 sterren op 5. Dit komt door de intieme en uitstekende Qobuz-luisterervaring die u overal mee naartoe kunt nemen.

Prijzen en plannen

Dit is waar het naar het zuiden begint te gaan, vrees ik. Zoals ik al eerder zei, lijkt Qobuz op de markt te worden gebracht voor volwassen professionals, en de prijs lijkt die doelgroep demografisch te weerspiegelen. Het maakt niet uit voor welk niveau-abonnement u gaat, het zal u een beetje meer laten lopen dan de concurrerende services. De prijzen fluctueren vrij vaak, maar op dit moment zijn dit de huidige prijzen:
Studio Premiere is een maandelijks abonnement dat streaming met hoge resolutie, offline luisteren, exclusieve inhoud en de eerste maand gratis biedt.
Het Sublime Plus-abonnement biedt alles wat het Premiere-abonnement biedt, plus kortingen op aankopen en exclusieve deals. Bovendien is de eerste maand niet gratis voor deze optie.

Suggesties die ik heb voor Qobuz

Over prijzen gesproken, mijn belangrijkste suggestie voor Qobuz is om een manier te vinden om die prijspunten naar beneden te krijgen! Het zou waarschijnlijk het beste zijn voor Qobuz om een iets grotere demografie aan te spreken door het goedkoper te maken. Een optie van $ 10 / maand zou een goed begin zijn. Dat of zelfs het aanbieden van een freemium-model met advertenties en beperkte skips of functies zou een goede manier zijn om meer mensen naar binnen te lokken. Vanaf nu ken ik echter niet veel mensen die meer dan $ 15 per maand gaan vorken op de kans dat Qobuz de juiste streamingdienst is voor hun behoeften.
Ik denk dat de prijsniveaus van Qobuz moeten worden heroverwogen. Ze bieden momenteel een niveau dat elke maand $ 25 is, maar dit is niet genoeg. Ik zou graag zien dat ze iets meer aanbieden dan downloads met korting. Ik bedoel, een deel van het punt van het downloaden van een muziekstreaming-app is zodat je geen bestanden naar je computer of telefoon hoeft te downloaden, toch?

Conclusie

Al met al heb ik het gevoel dat Qobuz veel potentieel heeft en uiteindelijk de beste muziekstreaming-app op de markt zou kunnen zijn. De branding, het site- en app-ontwerp, de geluidskwaliteit en het unieke randje maken het een geweldige optie, maar het moet meer doen om de prijs te verlagen of meer functies te bieden voor het geld dat het momenteel vraagt.
Als u echter op zoek bent naar een luisterervaring die in het digitale tijdperk zo dicht mogelijk bij vinyl komt, is Qobuz het.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Qobuz

Qobuz Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Qobuz.com biedt een unieke luisterervaring die dichter bij de dagen van vinyl ligt dan het massaal geproduceerde digitale streamingtijdperk van vandaag. Het combineert het gemak van onze digitale wereld met de intimiteit en geluidskwaliteit van cd's en platen. Als u op zoek bent naar kwaliteitsmuziek, is Qobuz de juiste keuze. Ik heb het grondig bekeken om meer te weten te komen!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op