Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Quibi Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Quibi is een streamingdienst waar veel over gesproken wordt onder 2020-gebruikers. Het staat bekend om zijn korte inhoud die bedoeld is om een jongere demografie te boeien, en het concurreert momenteel met andere populaire streamingdiensten zoals Netflix en TikTok. Ik heb de nieuwste streaming-app beoordeeld om een buzz te creëren, Quibi, en ik geloof dat het heeft wat nodig is om te concurreren. Lees zeker mijn review om meer te weten te komen!

Quibi

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

quibi.com

Beleggers zijn in een dolle bui om te investeren in hapklare contentplatforms, zoals TikTok, die extreem korte video's serveren. Het lijkt erop dat hoe korter, hoe beter, omdat dit wordt gezien als een effectieve manier om een jongere demografie te bereiken. Maar is dit echt het recept voor succes? Tegemoetkomen aan afnemende aandachtsspanne is op de lange termijn misschien niet de beste strategie.
Ondanks het gebrek aan interesse van het publiek, lijken veel bedrijfsentiteiten en mensen die Quibi steunden te geloven dat het een succes is. Sommige gebeurtenissen die zich sinds de lancering hebben voorgedaan, zijn in strijd met het oorspronkelijke bedrijfsmodel van het bedrijf, maar dit betekent niet dat Quibi een mislukking is.
Ik heb het natuurlijk over de COVID-19 pandemie. Quibi heeft, in tegenstelling tot de traditionele tv-afleveringen van een half uur en films van 2 uur, ervoor gekozen om uitsluitend in korte inhoud te handelen; Tv-programma's van 10 minuten bijvoorbeeld. Dit licht verteerbare, snel geconsumeerde model voor inhoud werd zwaar op de markt gebracht als een manier om verveling te onderdrukken terwijl je bijvoorbeeld in de rij moet wachten of om wat snelle tijd te doden terwijl je weg bent.
Met de pandemie kwamen echter social distancing-bevelen en intensieve quarantaine. Dit, in combinatie met het feit dat mensen vóór de pandemie onbekend waren met Quibi, heeft geleid tot een afname van het aantal kijkers van video's van 10 minuten op een nieuwe premium streamingdienst.
Wat in een oogopslag misschien ironisch lijkt als je bedenkt hoe Quibi, een app die gespecialiseerd is in korte inhoud (zelfs korter dan Tik Tok, eigenlijk), een nachtelijk hoofdbestanddeel van sociale media is geworden. Tik Tok is echter participatief, wat een van de belangrijkste redenen is, denk ik, dat mensen zich ertoe hebben aangetrokken tijdens deze verlengde quarantaine.
Tik Tok vraagt je om zelf iets te maken; het is ervaringsgericht en actief. Quibi, aan de andere kant, is nog een andere passief geconsumeerde streamingdienst - mensen lijken tevreden met hun Netflix-, Hulu- en Amazon Prime-abonnementen met zoveel uren om te vullen. Dan is er natuurlijk het sociale karakter van Tik Tok - een ander onderdeel dat Quibi mist. Wat ik erg schokkend vind. Het is verbazingwekkend om te zien dat Quibi zijn potentieel als streamingdienst voor sociale media verwaarloost wanneer sociale media koning zijn en korte inhoud wordt gemaakt voor sociale media. Zeker als je kijkt hoeveel geld er in Quibi is gestoken (en van wie het kwam).
Quibi maakte een groot publiek spektakel van zijn lancering, het verkrijgen van tal van celebrity endorsements en het tentoonstellen van een van de meest weelderige lanceringen door een onbekend bedrijf in de tech-sector. Op dit moment ben ik niet bereid om Quibi een mislukking te verklaren, maar het is duidelijk dat de eerste cijfers niet aan de verwachtingen voldoen. Het lijkt erop dat er het komende jaar nog meer geld in Quibi wordt geïnvesteerd; is Quibi echter de moeite waard om in te investeren met een maandelijks abonnementsgeld? Laten we eens kijken.

Geschiedenis

Quibi werd in augustus 2018 opgericht door de Amerikaanse filmproducent en media-eigenaar Jeffrey Katzenberg. Meg Whitman nam echter kort daarna het roer over. In 2018, tijdens de eerste financieringsronde, slaagde Quibi erin om maar liefst $ 1 miljard op te halen bij 11 afzonderlijke investeerders en grote Hollywood-film- en tv-studio's. Deze omvatten The Walt Disney Company, Sony Pictures, NBC Universal, Viacom CBS, Warner Media, Liberty Global en Alibaba Group.
Quibi heeft sindsdien zijn samenwerking aangekondigd met het Canadese telecommunicatiebedrijf BCE, waardoor Bell Media Canadees nieuws en sportcontent kan produceren. Bell Mobility wordt quibi's exclusieve telecom marketing partner.
Quibi is officieel gelanceerd in de Verenigde Staten en Canada op 6 april 2020. In de eerste week zag Quibi 1,7 miljoen downloads van zijn app. Quibi viel begin mei uit de top 50 van meest gedownloade iPhone-apps in de VS volgens analysebedrijf Sensor Tower, maar stond begin mei op de 125e plaats in de App Store.
Ongeacht welk aantal nauwkeuriger is, Quibi beweert dat het momenteel 1,3 miljoen actieve maandelijkse gebruikers heeft. Katzenberg zelf heeft erkend dat dit prestatieniveau niet in de buurt kwam van wat we wilden, en zei verder: "Ik schrijf alles wat er mis is gegaan toe aan het Coronavirus." Ik veronderstel echter dat alleen de tijd zal leren of de pandemie echt de schuld is van Quibi's matige prestaties.

Ontwerpen

Ik denk dat Quibi's ontwerp perfect is voor smartphones. Het is zeer intuïtief en gemakkelijk te gebruiken, snel, gestroomlijnd en leuk. Ik waardeer het altijd als een streaming-app een nieuwe of interessante manier kan bieden om de inhoud te bekijken. Dit is wat Quibi heeft gedaan in de manier waarop het video's snel en soepel streamt.
Vanaf hier heb je toegang tot de volledige cast- en crewbiografieën van de show, evenals verdere afleveringsinformatie. In plaats van tegels of miniaturen van showafleveringen te bieden, voor het hoofdgedeelte van de app: For You heeft Quibi gekozen voor een zeer intuïtief newsfeed-achtig veegmodel - nogmaals, net als dat van Tik Tok. Op basis van uw voorkeuren en uw kijkgedrag veegt u eenvoudig omhoog en omlaag door titels. Vind je een serie of special waarin je geïnteresseerd bent? Tik er gewoon op om te beginnen met kijken. U kunt ook op de tekst van de titel tikken om een menu te vinden. Vanaf hier heb je toegang tot de volledige cast- en crewbiografieën van de show, evenals verdere afleveringsinformatie.
Kies vanaf hier uit Meer info en afleveringen, Volgen, Downloaden, Delen, Niet geïnteresseerd of Afspelen. Alles aan deze app is speciaal ontworpen voor smartphones of tablets. Het ontwerp is zeer passend bij de inhoud.

Inhoud en functies

Quibi is een platform dat korte inhoud van 10 minuten biedt in verschillende genres. Dit wordt vaak 'snelle hapjes' genoemd. Wat je kunt verwachten van Quibi-shows is over het algemeen popcultuurgericht, met shows als Chrissy's Court (met Chrissy Teigan die shows parodieert zoals Judge Judy en The Real Housewives), een reboot van Punk'd (met Chance the Rapper in de hoofdrol) en Kirby Jenner als enkele voorbeelden.
Daarnaast biedt Quibi ook nieuwssegmenten van NBC, BBC, Vox, ESPN, Telemundo, TMZ, Entertainment Weekly, E-News, Rotten Tomatoes en iHeart Radio (om er maar een paar te noemen). Ik vond dat de inhoud op Quibi erg popcultuur vooruit is, maar er is hier voor elk wat wils - ervan uitgaande dat je het niet erg vindt om uitsluitend korte inhoud te maken.
Quibi biedt ook streaming van hoge kwaliteit (met de mogelijkheid om de kwaliteit te schakelen), een geminimaliseerde gegevensfunctie, linkshandige modus (die de oriëntatie van de hele app verandert om beter geschikt te zijn voor linkshandigen), een volledig gepersonaliseerde curatie van shows en de mogelijkheid om inhoud te downloaden voor offline weergave.

Prijzen en plannen

maandelijks, driemaandelijks of jaarlijks. Quibi biedt twee abonnementsniveaus: een maandelijks en driemaandelijks abonnement. Ze hebben ook een proefperiode van 2 weken. Als u echter geïnteresseerd bent in het gebruik van Quibi vandaag, moet u zich registreren voor een van de volgende betalingsplannen: maandelijks, driemaandelijks of jaarlijks.
Deze service biedt toegang tot artikelen en andere inhoud uit een breed scala aan bronnen voor een maandelijks bedrag.
Advertentievrij: $ 7.99 / maand met een eenmalige betaling van $ 39.99 Maandelijks: $7.99/maand Maandelijks: $ 7.99 / maand met een eenmalige betaling van $ 39.99
Ik denk dat deze twee niveaus voor zich spreken. Is Quibi het geld waard? Deze vraag hangt af van wat u hoopt te winnen met de door u gekozen streamingdienst. Voor $ 7.99 per maand lijkt het me een beetje prijzig voor afleveringen van 10 minuten - maar dat is slechts mijn mening. Echter, met nieuwe shows die bijna elke dag verschijnen, als je het niet erg vindt om kortere inhoud te maken, zul je ongetwijfeld waar voor je geld krijgen.

Suggesties die ik heb voor Quibi

Ik zou graag zien dat Quibi toegankelijker wordt op andere apparaten. Het feit dat Quibi niet ChromeCast-compatibel is, vind ik absurd. Het is niet logisch dat ik geen Quibi-aflevering van 10 minuten kan casten naar mijn Smart TV, het primaire apparaat dat ik gebruik voor het bekijken van Quibi-inhoud.
Ik denk ook dat Quibi zou moeten overwegen om wat gesyndiceerde televisie-inhoud toe te voegen (zelfs als die inhoud langer is dan 10 minuten). Ik geloof dat het nog steeds Quibi's "ding" kan zijn, om zo te zeggen, om korte inhoud aan te bieden, maar dat betekent niet dat ze de hele tv die eraan vooraf is gegaan moeten verwaarlozen, toch?
Ten slotte moet Quibi een vorm van sociale media-functies omarmen om te overleven.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Quibi

Quibi Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Quibi is een streamingdienst waar veel over gesproken wordt onder 2020-gebruikers. Het staat bekend om zijn korte inhoud die bedoeld is om een jongere demografie te boeien, en het concurreert momenteel met andere populaire streamingdiensten zoals Netflix en TikTok. Ik heb de nieuwste streaming-app beoordeeld om een buzz te creëren, Quibi, en ik geloof dat het heeft wat nodig is om te concurreren. Lees zeker mijn review om meer te weten te komen!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op