Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
Pro League
Do 20:45
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Radio Times Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Als u op zoek bent naar informatie over televisie, film en radio in het Verenigd Koninkrijk, is Radiotimes.com de perfecte site. Geschreven door professionele critici en gevuld met inzichtelijke inhoud, biedt deze website alles wat u nodig hebt om op de hoogte te blijven van uw favoriete entertainmentmedia. Ik raad aan om vandaag mijn recensie te lezen om meer te weten te komen!

Radio Times

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Woensdag, 27.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

radiotimes.com

Veel mensen hebben ontdekt dat het zoeken naar uitzendtijden voor tv en films op Google niet zo eenvoudig is als het lijkt. In de meeste gevallen doet Google goed werk door handige resultaten te bieden. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een recept, kunt u de informatie intypen en zijn er veel opties om uit te kiezen. Het zoeken naar restaurants bij u in de buurt is ook eenvoudig - typ gewoon uw adres in en binnen enkele seconden heeft u een lijst met opties. Wanneer u echter zendtijden probeert te vinden voor populaire shows of films, is Google meestal minder succesvol. Dit is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat uitzendtijden niet altijd beschikbaar zijn op internet.
Er zijn een paar sites die u voorzien van informatie over verschillende onderwerpen, waaronder entertainmentnieuws en commentaar. Bovendien bieden veel van deze sites ook zendtijden voor uw favoriete shows en andere informatie met betrekking tot de kunst. Voorbij zijn de dagen dat je door een weekblad moest zoeken om erachter te komen wanneer je favoriete shows werden uitgezonden. Tegenwoordig is alles wat je nodig hebt een paar snelle klikken om al deze informatie te achterhalen.
Woon je in het Verenigd Koninkrijk, dan is de kans groot dat je radio times al goed kent. Misschien ben je zelfs opgegroeid met het zien van deze wekelijkse publicaties verspreid over het huis. Radio Times heeft echter uitstekend werk verricht door zich aan te passen aan de tijd. Hoewel je er nog steeds voor kunt kiezen om je te abonneren op de papieren versie van Radio Times (als je van nature wat ouderwetser bent), heeft iedereen toegang tot Radio Times? inhoud gratis op het internet. Maar het is zoveel meer dan alleen een weekschema van wat er op de televisie is. Radio Times is niet alleen een wekelijks schema van wat er op de televisie is, het is ook een digitaal tijdschrift dat zijn lezers informatie biedt over nieuwe releases, film- en muziekinformatie en nog veel meer. Iedereen die in het Verenigd Koninkrijk woont, heeft gratis toegang tot deze inhoud op internet.
met alle nieuwe functies die zijn toegevoegd. Als je de nieuwe en verbeterde radiotimes.com nog niet hebt bekeken, is het misschien tijd om een kijkje te nemen. Ik denk dat je misschien blij bent met alle nieuwe functies die zijn toegevoegd.

Geschiedenis

Radio Times was 's werelds eerste tijdschrift voor omroeplijsten, opgericht in 1923 door John Reith (toen manager van de BBC). Het tijdschrift werd van 1937 tot 2011 in eigen beheer uitgegeven door BBC Magazines - toen BBC Magazines werd opgevouwen in Immediate Media Company. In 2017 werd het gekocht door het Duitse bedrijf Hubert Burda.
Radio Times werd voor het eerst gepubliceerd op 28 september 1923. Het kostte slechts twee pence, en het bood details over alle BBC Wireless-programma's, evenals een iconische wekelijkse boodschap aan luisteraars die werd geschreven door de toenmalige voorzitter van de BBC, Lord Pease.
De oorspronkelijke visie voor Radio Times was dat het een joint venture zou worden tussen de BBC en de beroemde uitgever George Newnes. Tegen de tijd dat 1937 rondrolde, had de BBC echter de volledige controle over het publicatieproces overgenomen en kreeg al snel een reputatie voor het presenteren van topschrijvers en illustratoren. Veel van de covers van klassieke edities van Radio Times zijn nu verkrijgbaar als verzamelobjecten, vereerd om hun tijdloze ontwerp.
Radio Times bleef in de loop der jaren groeien en bloeien. Ondanks de Tweede Wereldoorlog en de rantsoenering van nationale kranten, heeft Radio Times zich uitgebreid met Ierse uitzendingen, maar heeft ervoor gekozen om voornamelijk een Brits noteringsblad te blijven. Het heeft geen interesse getoond in het uitbreiden van zijn aanbiedingen met Amerikaanse shows, noch hebben ze zich vertakt naar andere landen in Europa, in plaats daarvan de neiging om strikt Engels van smaak te blijven. Radio Times is typisch een Engelse onderneming en is dat altijd geweest.

Ontwerpen

Hoewel de online aanwezigheid van Radio Times sterk verschilt van het klassieke 20e-eeuwse ontwerp van de publicatie, behoudt het een gevoel van ingetogen elegantie. Ze hebben gekozen voor een zeer minimalistische benadering van hun webdesign. Het is informatief en gemakkelijk te gebruiken, maar op geen enkele manier flitsend of overdreven interactief. Er staat: "Dit is onze inhoud; hier zijn de eenvoudige manieren waarop je er toegang toe hebt." Niets meer, niets minder.
Ik vind het ontwerp van de Radio Times-website heel aangenaam. Het is meestal een zwart-wit thema, met hier en daar spatten van kleur die worden geleverd door afbeeldingen of gemarkeerde artikelen, die het oog trekken waar de ontwerpers het willen hebben. De sitemenubalk zorgt ook voor een eenvoudige gebruikerservaring. Blader gewoon door de site door een van de volgende kopteksten: TV Guide, News, TV, On Demand, Film, Sport, Radio of My Radio Times.
Radio Times biedt een geweldige mix van entertainment en informatieve inhoud. Ze combineren het laatste nieuws met informatieve uitzendinformatie, evenals tonnen insider-informatie over aankomende shows en films. De site ziet er geweldig uit met al deze inhoud en het is een uitstekende bron van informatie voor luisteraars.

Tevreden

Nou, ik heb al aangestipt wat Radio Times biedt bij het bespreken van het siteontwerp, maar laten we het nog verder uitsplitsen. Dus ja, er is de beroemde tv-gids die, wanneer u erop klikt, verschijnt als een klassieke tv-gidsgrafiek verschijnt. Als u uw cursor over een specifiek programma beweegt, kunt u ook extra informatie weergeven: een synopsis, castinginformatie, enz. Dit is een leuke bijkomstigheid als je het mij vraagt. Ik vind het leuk hoe interactief ze de gids hebben gemaakt.
Het entertainmentnieuwsgedeelte van de site is georganiseerd per genre. Je kunt kiezen uit soaps, comedy, sci-fi fantasy, on-demand (nieuws over content van streamingplatforms), films of drama. Ik hou van het gevoel van organisatie van deze site!
Je kunt bij Radio Times terecht voor het laatste sportnieuws of natuurlijk radioprogramma's. Het gedeelte "radio" van de site is net als de tv-gids opgezet, maar dan voor radioprogrammering. Radio Times biedt echt alles wat je ooit zou moeten weten over de Britse omroep.

Desktop- en mobiele ervaring

De desktopversie van deze website is eenvoudig te gebruiken en ziet er goed uit. De app is ook goed, en lijkt meer op het papieren magazine. Door de manier waarop het is opgezet, ziet het eruit als een wekelijkse publicatie, hoewel je in artikelen kunt klikken in plaats van ze te moeten omdraaien en vinden.
Ik waardeer de manier waarop de Radio Times-app op dezelfde manier werkt als traditionele leesgewoonten. Ik vind dat een geweldige touch. En andere mensen lijken het daarmee eens te zijn. De Radio Times-app heeft een 5-sterrenbeoordeling gekregen in de Apple App Store. Een gepersonaliseerde versie van de site en app is momenteel in beta-modus, My Radio Times, dus wees daar op je hoede!

Prijzen en plannen

Radio Lab is gratis beschikbaar om te gebruiken, zonder dat u hoeft te betalen. Als u echter toegang wilt tot de wekelijkse papieren tijdschriftpublicatie Radio Times, moet u betalen. De site biedt echter veel geweldige inhoud zonder prijskaartjes. Het enige probleem is dat er advertenties op de site staan. Maar hé, elke site heeft advertenties, toch? Het is een kleine prijs om te betalen voor alle geweldige inhoud op Radio Lab.

Suggesties die ik heb voor Radio Times

Ik denk dat de enige suggestie die ik voor Radio Times zou hebben, al wordt behandeld in hun My Radio Times-app en lidmaatschap. Ik zou zeggen dat het leuk zou zijn als de Radio Times-ervaring persoonlijker zou kunnen zijn, maar het lijkt erop dat ze al hebben geanticipeerd en die kritiek aanpakken. Verder heb ik geen klachten. Voor wat het is, een bron van informatie over Britse tv en radio, is het bijna perfect.

Conclusie

Er zijn maar weinig publicaties die de hele 20e eeuw kunnen overleven en nog steeds in gebruik zijn als een hedendaagse webpublicatie. In feite is de lijst waarschijnlijk klein genoeg om op dit moment te noemen: Rolling Stone magazine, Playboy, Time, People en Radio Time. Geen van de bovengenoemde publicaties bestaat echter al bijna zo lang als Radio Times. Het is dus echt een indrukwekkende prestatie om te zien dat ze zo'n succesvolle website hebben. Al bijna 200 jaar is Radio Times de gezaghebbende bron op Britse media en het blijft gedijen in het digitale tijdperk.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Radio Times

Radio Times Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Als u op zoek bent naar informatie over televisie, film en radio in het Verenigd Koninkrijk, is Radiotimes.com de perfecte site. Geschreven door professionele critici en gevuld met inzichtelijke inhoud, biedt deze website alles wat u nodig hebt om op de hoogte te blijven van uw favoriete entertainmentmedia. Ik raad aan om vandaag mijn recensie te lezen om meer te weten te komen!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op