Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Rotten Tomatoes Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Rottentomatoes.com stijgt snel in de gelederen van gerenommeerde televisie- en filmrecensiesites. In feite heeft hun zeer nauwkeurige systeem van geaggregeerde beoordelingen en ranglijsten hen tot de autoriteit op het gebied van entertainmentrecensies gemaakt. Als je op zoek bent naar informatie over wat te kijken, zoek dan niet verder dan mijn recensie van Rotten Tomatoes vandaag!

Rotten Tomatoes

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

rottentomatoes.com

Sinds de eeuwwisseling worden film- en televisieseriekritieken gecrowdsourced door leden van het publiek.
Sinds Wikipedia in 2001 op het toneel verscheen, is het geleidelijk verschoven van het top-down model van informatie-uitwisseling waarbij de meerderheid van de informatie wordt doorgegeven van een paar bronnen aan de massa. In plaats daarvan liet Wikipedia de wereld kennismaken met de eerste en enige encyclopedie die volledig door burgervrijwilligers werd gemaakt, bijgewerkt en gecontroleerd. Deze verandering heeft verstrekkende gevolgen gehad voor de manier waarop we informatie delen en onderhouden, waardoor de manier waarop we toegang krijgen tot informatie en deze gebruiken fundamenteel is veranderd.
Dit model van een meer peer-reviewed systeem voor het delen van informatie heeft een revolutie teweeggebracht in bijna elke grote industrie - van restaurantrecensies (dankzij Yelp) tot meer op burgers gebaseerde vormen van journalistiek (a la Twitter). Ook film- en televisierecensies zijn dankzij deze doorbraak revolutionair veranderd. Waar autoriteiten over het onderwerp, zoals Roger en Ebert, vroeger de filmkritiek domineerden, rust die plicht nu op gewone bioscoopbezoekers en tv-consumenten.
Er zijn discussies over de vraag of deze verschuiving heeft geresulteerd in een min of meer accurate manier om film en televisie te beoordelen. Sommigen zeggen dat het een systeem van media-beoordeling heeft gecreëerd dat de meningen van de massa beter weerspiegelt, in tegenstelling tot slechts een paar experts, dat het heeft geresulteerd in minder pretentieuze en meer eerlijke kritiek. Anderen beweren dat dit systeem heeft geleid tot het afzwakken van filmkritiek, waardoor een lagere en minder geïnformeerde consensus is ontstaan.
Ongeacht aan welke kant van het film- en tv-debat je valt, het valt niet te ontkennen dat sites als Rotten Tomatoes, Meta Critic en IMDB onze opvatting van film- en tv-kritieken volledig hebben veranderd. Tot het punt waarop de autoriteit op het gebied van films en series bijna volledig afhangt van de Rotten Tomatoes-rating van een project, in plaats van die van een enkele criticus. Deskundigenadviezen in dit opzicht zijn vrijwel achterhaald - meer als kers op de taart dan de stichting zelf.

Geschiedenis

De site is sindsdien uitgegroeid tot een populaire bron voor film- en televisierecensies van over de hele wereld. Het is momenteel eigendom van Amazon.com, Inc. Rotten Tomatoes is een online film- en televisierecensie-aggregator die in 1998 werd opgericht door drie niet-gegradueerde studenten aan de Universiteit van Californië, Berkeley. De naam komt van de historische praktijk van toeschouwers die tomaten naar podiumartiesten gooiden om hun ontevredenheid aan te geven. De site is sindsdien uitgegroeid tot een populaire bron voor film- en tv-recensies van over de hele wereld, waarbij Amazon het vanaf 2019 bezit.
Rotten Tomatoes werd officieel gelanceerd op 12 augustus 1998 door Senh Duong als een passieproject terwijl hij student was aan de UCLA. De site bevatte alleen recensies van Jackie Chan's eerste Hollywood-film, Rush Hour, die in augustus van dat jaar zou worden uitgebracht. Duong's motivatie voor het maken van de site was om een aggregaat te maken van alle Amerikaanse recensies van Chan's eerste Hollywood-film.
Duong codeerde de site in slechts twee weken en had het binnen het aangegeven tijdsbestek operationeel. Dit gaf Duong wat tijd om te beginnen met het opnemen van films zonder Jackie Chan in de Rotten Tomatoes-recensiedatabase. En zo was de site meteen een succes. In de eerste week na de lancering ontving Rotten Tomatoes tussen de 600 en 1.000 unieke dagelijkse bezoekers.
In juni 2004 nam IGN Entertainment Rotten Tomatoes over. In 2005 nam Fox IGN over, dat op zijn beurt de site uiteindelijk in 2010 verkocht aan Flixster. Een jaar later, in 2011, nam Warner Brothers Rotten Tomatoes over en hield het vast tot 2016, toen Comcast's Fandango-imprint het uiteindelijk kocht. In 2016 had Warner Brothers een minderheidsbelang in Rotten Tomatoes toen Comcast's Fandango-imprint het kocht.

Ontwerpen

Rotten Tomatoes kondigde in maart 2018 een nieuw logo, iconen en webdesign aan op het South by Southwest festival. Het herontwerp kreeg een meer toegankelijke en massamarktvriendelijke uitstraling, waarbij de kleurrijke tomatenspetters en luide lettertypekeuzes werden behouden, maar enigszins werden afgezwakt.
De website is goed ontworpen en gemakkelijk te gebruiken. Er is een meervoudige banner bovenaan de pagina die bezoekers helpt gemakkelijk door trending en aanbevolen artikelen en listicles te bladeren. De website heeft een uitgebreide verzameling aankondigingen en statistieken eronder die u helpen op de hoogte te blijven van wat er gebeurt in film en televisie.
Met een paar klikken heb je toegang tot recensies, video's, trailers en meer over de nieuwste Hollywood-releases. Ons certificeringsproces zorgt ervoor dat alleen de beste inhoud onze site haalt, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de allerlaatste informatie krijgt over wat er populair is in Hollywood.

Tevreden

Rotten Tomatoes is een kritiekaggregator, geen door gebruikers gegenereerde beoordelingssite. Net als veel andere aggregators, zoals IMDb, verzamelt Rotten Tomatoes alle film- en tv-recensies die het kan vinden en berekent een algemene score. Deze score is gebaseerd op de gemiddelden van de individuele beoordelingen die critici hebben gegeven. Daarom biedt het een redelijk betrouwbare manier om te beoordelen of een film of tv-programma uw tijd waard is.
Rotten Tomatoes heeft een staf van deskundige schrijvers die aanvullend commentaar toevoegen in de vorm van listicles en denkstukken, wat de site een professioneler, journalistieker gevoel geeft. De nieuwssectie van deze site is een van de grootste en meest up-to-date in zijn soort.
Volgens mijn mening is een van de meest onderschatte aspecten van Rotten Tomatoes het vermogen om doordachte en goed onderzochte stukken over huidige media en retrospectieven aan te bieden. Bovendien, als u op zoek bent naar informatie over tickets en aanvangstijden, is Rotten Tomatoes een geweldige site om uit te checken.

Desktop- en mobiele ervaring

Ik zei net al dat de desktopervaring van Rotten Tomatoes bijna perfect is. Dit is een van die sites die erin geslaagd is om een hoop informatie te verpakken in een gemakkelijk te navigeren, schoon en zeer georganiseerd formaat. Bovendien biedt de sitemenubalk grote en gestroomlijnde vervolgkeuzemenu's die de gebruikerservaring helemaal niet belemmeren.
Ik heb niet veel te zeggen over de mobiele ervaring, omdat er geen mobiele ervaring is om over te spreken. Dat gezegd hebbende, de site draait prima op mobiele browsers en lijkt even geoptimaliseerd te zijn voor webbrowsers van smartphones. Er zijn geen significante glitches of opdringerige advertenties, wat leuk is.

Prijzen en plannen

Ik ben blij te kunnen melden dat Rotten Tomatoes gratis is voor leden (of gasten). Er zijn geen kosten verbonden aan iets op de site.

Suggesties die ik heb

Ik denk dat het ontwikkelen van een app voor Rotten Tomatoes een heel goed idee zou zijn. Het zou de gebruikerservaring veel handiger maken, met updates en gepersonaliseerde inhoud binnen handbereik.

Conclusie

Over het algemeen, als het gaat om de handigste manier om een nauwkeurige glimp op te vangen van film- en televisierecensies en beoordelingen, is Rotten Tomatoes de juiste keuze. Bovendien, als u op de hoogte wilt blijven van alles wat er gebeurt en nieuw is in de wereld van film en tv, heeft u waarschijnlijk geen andere site in uw bladwijzers nodig. Nu maar hopen dat ze snel een app aan hun repertoire toevoegen!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Rotten Tomatoes

Rotten Tomatoes Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Rottentomatoes.com stijgt snel in de gelederen van gerenommeerde televisie- en filmrecensiesites. In feite heeft hun zeer nauwkeurige systeem van geaggregeerde beoordelingen en ranglijsten hen tot de autoriteit op het gebied van entertainmentrecensies gemaakt. Als je op zoek bent naar informatie over wat te kijken, zoek dan niet verder dan mijn recensie van Rotten Tomatoes vandaag!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op