Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Showtime Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Sho.com, een van de toonaangevende premium streamingnetwerken ter wereld, staat bijna bovenaan de totempaal als het gaat om populariteit. De indrukwekkende verzameling originele inhoud, allemaal met offline beschikbaarheid en geen commercials, maakt het een populaire keuze voor veel mensen. Hoewel het misschien niet goedkoop is, zijn de apps van Sho.com goed gemaakt en is de inhoud ongeëvenaard door andere services.

Showtime

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

sho.com

Je hebt misschien gehoord van Showtime en je overweegt misschien om je erop te abonneren. In vergelijking daarmee zijn Netflix en Hulu populairder, maar dat betekent niet dat je de ene boven de andere moet kiezen, alleen omdat ze populairder zijn. Er zijn verschillende redenen om de ene service boven de andere te kiezen en om te beslissen of het de prijs waard is of niet. Laten we eens kijken naar wat Showtime te bieden heeft, zodat we de vraag kunnen beantwoorden - is het goed? Wat onderscheidt het van zijn concurrenten en is het de kosten waard?

Hoe het begon

In 1976 werd Showtime het bedrijf opgericht. Het bedrijf heeft binnen twee verschillende millennia bestaan, met weinig moderne streamingdiensten die die claim kunnen maken. In de jaren 1970 was het een premium televisienetwerk met een breed scala aan programma's, waaronder in het theater uitgebrachte films, originele tv-series, sportevenementen en stand-upcomedy. In de jaren 2000 lanceerde het bedrijf Showtime on Demand, voornamelijk om te concurreren met HBO. In 2010 gingen ze met hun tijd mee en kwamen ze uit met Showtime Anytime, hun eerste iteratie van hun online streamingdienst. Vijf jaar later brachten ze Showtime uit, de standalone service die sindsdien een kracht is geworden om rekening mee te houden in de premium streaming arena.

Hoe het werkt

Als u een bestaand Showtime-account hebt, maar geen traditioneel abonnement, kunt u een zelfstandig Showtime Anytime-abonnement kopen voor $ 8 per maand. Mensen zijn vaak in de war over de verschillen tussen Showtime en Showtime Anytime. Dus hier is de deal: als je een traditioneel abonnement hebt met Showtime via een deelnemende tv-provider, heb je zonder extra kosten toegang tot de Showtime Anytime-app. Als u al een account bij Showtime hebt, maar geen traditioneel abonnement, kunt u een zelfstandig Showtime Anytime-abonnement kopen voor $ 8 per maand.

Wat is inbegrepen

Dus, ben je benieuwd welke soorten inhoud Showtime biedt en of het kan concurreren met enkele van de grotere namen in de branche? Hoewel ze geen enorme bibliotheek hebben die vergelijkbaar is met Netflix, Hulu en Prime Video, richt Showtime zich in plaats daarvan op het ontwikkelen van originele programma's van hoge kwaliteit. Deze filosofie resulteert in minder maar kwalitatief goede shows. Ter vergelijking: hun bibliotheekgrootte is miniem in vergelijking met die van de industriereuzen. Door echter 'junk'-programmering te vermijden die op andere netwerken te vinden is, heeft Showtime wel een paar series die het vermelden waard zijn. Klaar? Hier zijn er een paar: Schaamteloos Deze serie volgt het leven van down-on-their-luck familieleden die in de verpauperde buurten van Chicago wonen. Ray Donovan Met Steven Van Zandt in de hoofdrol als een hollywoodfixer uit L.A., vertelt deze show het verhaal van zijn klanten en hoe hij hen helpt bij het navigeren door het leven in Tinseltown. Twin Pieken Deze mysterieserie, gemaakt door David Lynch en Mark Frost en uitgebracht in 1990, volgt FBI-agent Dale Cooper terwijl hij de dood van een jong meisje in Twin Peaks, Washington onderzoekt. Dexter Een seriemoordenaar wiens heldendaden worden uitgezonden voor het plezier van wetshandhavers in heel Amerika onderzoekt zijn nieuwste moord - alleen om zichzelf voortdurend een stap voor te zijn op detectives Harry Morgan en Mike Anderson van Miami Metro. Wie is Amerika? Gemaakt door Sacha Baron Cohen (die ook schittert) en gepresenteerd als een onderzoeksjournalistieke show binnen een Amerikaans televisienetwerk dat verslaggever Ali G volgt terwijl hij probeert het geheime leven van gewone Amerikanen te onthullen. Kidding Jeffrey Tambor schittert als "Archie Bunker" - een karikatuur van een old school Amerikaanse blanke vader uit de jaren 1950 die gedwongen wordt om te gaan met veranderingen in zijn leven nadat zijn zoon scheidt en verhuist - terwijl hij ook probeert zijn vrienden Norm (Alan Arkin) en Jerry (Jack McBrayer) bij te houden. Afleveringen Gebaseerd op Bill Paxton's roman over een televisienetwerkmanager wiens leven een onverwachte wending neemt wanneer hij thuiskomt uit een afkickkliniek om te ontdekken dat zijn dochter een heel seizoen aan afleveringen heeft geschreven voor haar nieuwe show zonder hem eerst te raadplegen. Thuisland Gemaakt door Alex Gansa en Howard Gordon nadat ze Fox News verlieten na controverse over de berichtgeving tijdens de Bush-jaren Homeland speelt zich voornamelijk af tijdens de tweede ambtstermijn van president Obama, maar bevat nog steeds veel met betrekking tot The War on Terror
De bibliotheek heeft een aanzienlijke selectie van films, televisieprogramma's en boeken. Daarnaast biedt de bibliotheek een verscheidenheid aan programma's, waaronder Below the Belt met Brendan Schaub. Als u door de bibliotheek wilt bladeren, kunt u deze hier bezoeken. U kunt alles uit de bibliotheek downloaden voor offline gebruik en u hoeft zich nooit zorgen te maken over commercials die uw favoriete programma onderbreken.
Inhoudelijk blinkt Showtime uit in de originele serie. Het biedt ook een kleine selectie van films en sportprogramma's (inclusief live sportwedstrijden). Degenen die een gecentraliseerd entertainmentcentrum zoals Netflix verwachten, zullen zwaar teleurgesteld zijn. Showtime is een premium televisienetwerk dat inhoud uitbrengt die is afgestemd op het imago van hun merk. Met andere woorden, ze zijn kieskeurig.
Deze focus op kwaliteit heeft een keerzijde. In plaats van urenlang door een enorme bibliotheek te scrollen, is wat je ziet met Showtime wat je krijgt. Je hoeft niet door de digitale murk te waden om iets goeds te vinden. Besteed vijf minuten browsen, en je zult min of meer alles zien wat er te zien is. Dit is slecht - er zijn maar weinig dingen frustrerender dan gaan zitten om te genieten van wat downtime voor de tv, alleen om verlamd te raken door de eindeloze mogelijkheden op Netflix of Hulu.
Als je je aangetrokken voelt tot dit streamingmodel, is er één belangrijke overweging die je wilt maken: HBO is tegengesteld aan Showtime in termen van zijn minimalistische aanpak. Beide services hebben voor- en nadelen, dus het is de moeite waard om onze [HBO Go-recensie] ((link wanneer gepubliceerd) te lezen voordat u een beslissing neemt.

Ontwerp van de Website

De gebruikersinterface is strak en eenvoudig, waardoor het gemakkelijk te navigeren is. De landingspagina van Showtime is eenvoudig en gestroomlijnd. Het is eenvoudig en schoon, waardoor het een gebruiksvriendelijke ervaring is. De client heeft veel gemeen met Netflix, maar met minder rommel en geen vervelende auto-play previews die de bestemmingspagina bedekken. Een enkel vervolgkeuzemenu toont alle gewenste subcategorieën: series, films, sport, komedie, documentaires, enz. De gebruikersinterface is strak en eenvoudig, waardoor het gemakkelijk te navigeren is.

Mobiele ervaring

Als u Showtime gebruikt, is het belangrijk om te weten dat gebruikers onlangs hun bezorgdheid hebben geuit over de algemene voorwaarden waarmee u moet instemmen bij het downloaden van Showtime Anytime. De overeenkomst geeft Showtime rechten over uw gebruikersgegevens die volgens velen buitensporig en onnodig zijn. Ik weet niet precies wat Showtime met die gegevens doet, maar het is belangrijk dat je je hiervan bewust bent.
De Showtime Anytime-app is niet erg goed als het gaat om integratie en prestaties. Dit geldt vooral als het gaat om de integratie met een Smart TV. Het proces is onnodig ingewikkeld en het kan meerdere pogingen kosten om het met succes te doen. Zelfs wanneer u ze koppelt, vereist de app vaak dat u opnieuw inlogt, zelfs als u zeker weet dat u uw inloggegevens hebt opgeslagen. Hoewel dit een klein ongemak is in plaats van een opvallende fout, is het vervelend als de hel en moet het zo snel mogelijk worden opgelost.
De standaard Showtime-app voor kabelabonnees is beter, maar heeft nog steeds enkele problemen. Ik ben gepikeerd door de downloadsnelheden en ik merk dat mijn shows vaker bufferen dan op bijvoorbeeld Hulu. De interface is echter vrij eenvoudig te navigeren en wanneer alles soepel verloopt, heb ik geen problemen.

De sterke punten van Prime Video

Dus nu ik Showtime een kort overzicht heb gegeven, laten we de sterke punten samenvatten. Ik hou echt van de programmering die dit netwerk biedt, en hoewel sommigen de voorkeur geven aan HBO, blijf ik bij mijn wapens en kies ik de kant van Showtime. Shows als Kidding, Who is America?, Shameless en Homeland zijn uniek genoeg om mijn goedkeuring te winnen. Gecombineerd met reclamevrije, downloadbare inhoud, een intuïtieve webclient en een aantal fatsoenlijke live programmeeropties, is er hier veel om van te houden.

De zwakke punten van Prime Video

Ondanks zijn populariteit is er nog steeds een reden dat Showtime niet de populairste streamingdienst is die er is. De bibliotheek is grotendeels klein en hoewel het een aantal originele series, films, documentaires en comedyspecials kan hebben, is het onwaarschijnlijk dat ze genoeg zullen zijn om iemand op de service te verkopen als ze de originelen van Showtime niet leuk vinden. Bovendien is het met $ 10.99 / maand niet goedkoop, wat potentiële gebruikers verder ontmoedigt. Naast deze ongemakken met de mobiele apps is er ruimte voor verbetering in de huidige staat van Showtime.

Suggesties

De scheiding tussen Showtime Anytime en Showtime (de standalone service) zorgt voor problemen voor gebruikers, vooral voor nieuwe klanten. We begrijpen de noodzaak om afzonderlijke portals te maken voor degenen die via een kabelprovider zijn versus degenen die rechtstreeks via het bedrijf gaan, maar misschien kan Showtime een manier vinden om al zijn abonnees in één enkel platform te integreren. Zoals het er nu uitziet, moet het bedrijf zijn middelen verdelen over de twee voor zaken als het bijwerken en oplossen van problemen met beide apps. Ik denk dat het hebben van een enkele app om op te focussen zou resulteren in een meer deskundig vervaardigd eindproduct.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Showtime

Showtime Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Sho.com, een van de toonaangevende premium streamingnetwerken ter wereld, staat bijna bovenaan de totempaal als het gaat om populariteit. De indrukwekkende verzameling originele inhoud, allemaal met offline beschikbaarheid en geen commercials, maakt het een populaire keuze voor veel mensen. Hoewel het misschien niet goedkoop is, zijn de apps van Sho.com goed gemaakt en is de inhoud ongeëvenaard door andere services.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op