Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Sky TV Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Sky is de populairste aanbieder van betaaltelevisie in het Verenigd Koninkrijk. Het heeft meer dan 20 miljoen abonnees en biedt een breed scala aan entertainment, films en sportinhoud. Je hebt ook toegang tot 4K-tv-inhoud samen met originele shows van niet alleen Amazon, maar ook Netflix.

Sky TV

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

sky.com

Sky is de grootste aanbieder van betaaltelevisie in het Verenigd Koninkrijk en is aanwezig in grote Europese landen zoals Duitsland, Ierland, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje en Italië. Het is net zo groot als de vier grote netwerken in de VS. Het heeft de exclusieve rechten op 's werelds populairste blockbusters en is de thuisbasis van een van de meest lucratieve sportcompetities in de Engelse Premier League. Films en sport zijn niet de enige niches waarin Sky domineert; catch-up en on-demand tv-inhoud is een integraal onderdeel van haar netwerk.
Het succes en de dominantie van het netwerk in Groot-Brittannië leidde tot een eigen streamingdienst, Sky Q. Afgezien van satellietuitzendingen, kunt u een breed scala aan inhoud vinden op de service, die minder dan vijf jaar geleden werd gelanceerd. De Sky Q-streamingservice biedt zijn publiek een uitgebreide televisiekijkervaring.

Geschiedenis

Sky Limited is een media- en telecommunicatieconglomeraat dat momenteel eigendom is van Comcast. Voorafgaand aan de overname was het eigendom van 21st Century Fox, dat een meerderheidsbelang had van 39,14%. Sky's geschiedenis van acquisitie is er een met veel wendingen en bochten. After News Corporation wilde het netwerk samen met de Walt Disney Company overnemen, maar het was Comcast dat Sky Limited overnam nadat het ermee instemde om £ 17,28 per aandeel te betalen in 2018.

Ontwerpen

Ik vind websites met een consistente look en feel aantrekkelijk. De website van Sky heeft een mooie kleurencombinatie en de banners vallen erg op. De schuifregelaaroptie in het hero-gedeelte maakt het gemakkelijk om de inhoud te begrijpen. De homepage banners hebben een CTA die gebruikers vraagt om "Nu lid te worden" of "Meer informatie" over de service.
Als u naar beneden scrolt, vindt u drie horizontale tegels die zijn gecategoriseerd als tv, breedband en mobiel. U kunt op elk van deze services klikken om er in detail meer over te weten te komen. Sky is niet beperkt tot streamingdiensten en dus kunt u kiezen uit een breed scala aan opties, zoals tv, breedband en mobiel. Zie het als AT & T in de VS, behalve dat de opkomst tot dominantie kan worden toegeschreven aan zijn omroep in plaats van zijn telecommunicatiediensten.
Als u verder scrolt, vindt u zes miniatuurafbeeldingen met beschrijvingen die het belangrijkste aanbod op het netwerk markeren. Deze omvatten Sky Cinema, Mobile & Broadband Services, Sky Sports, Sky O, On-Demand Content en Sky Kids.
Ik vind de lay-out van ? Tv zoeken en kijken? mooi gemaakt en gebruiksvriendelijk. Elk van de creatieve banners heeft een titel gevolgd door een korte beschrijving en eindigt met een klikbare knop die u vraagt meer te weten te komen over een show. Het is gemakkelijk een van de meest gebruikersintuïtieve websites voor het streamen van shows en kan zijn mannetje staan tegen kanalen zoals FX for the throne.

Tevreden

De inhoudelijke bekwaamheid van Sky is uitstekend. Van Sky Box Sets tot zijn individuele emmers, het biedt veel waar voor uw geld. Met de SkyBox-sets krijg je digitale inhoud van de 400 meest uitstekende series van HBO, AMC, SKY en andere makers. Om toegang te krijgen tot deze service, hoeft u alleen maar een paar extra ponden te betalen en kunt u genieten van populaire series zoals ? Game of Thrones?, ? De Walking Dead?, ? Echte detective?, ? Grote leugens?, ? Vinyl?? Zwarte lijst?? Standvastigheid?? Premiejagers?, ? Dexter?? Ross Kemp's Extreme World? en? Grey's Anatomie? om er maar een paar te noemen.
SkyBox is misschien niet alles wat je verwachtte, want er is ook Sky Cinema, Sky Sports, Sky Kids en Sky Multiroom. Laten we elk van deze services bespreken om hun functies beter te begrijpen.

Sky Bioscoop

Sky Cinema is een netwerk dat filmkanalen aanbiedt die vergelijkbaar zijn met Disney's Movies Anywhere, maar het is veel beter. Het netwerk heeft elf filmkanalen die u op elk moment en op elke gewenste plaats kunt openen. Als je een internetverbinding hebt, heb je toegang tot meer dan 1000 titels die variëren van klassieke films zoals James Bond-series tot de meest recente release, ? Aladdin?. Sky werkt zijn bibliotheek op seizoensbasis bij, bijvoorbeeld, dit is de beste tijd om van vakantiefilms te genieten. Het is een beetje duurder dan de SkyBox, maar het is een add-on die je niet wilt missen.

Sky Sport

Als u een EPL-fan bent, kunt u niet voorkomen dat u zich op dit netwerk abonneert. Naast voetbal kunt u genieten van golf, cricket en zelfs Formule 1. De reden waarom Sky Sports twee keer zo duur is als Sky Cinema is omdat het enorme licentiekosten moet betalen voor de Premier League.

Sky Kinderen

Under the Sky Kids biedt 11 kinderkanalen met on-demand content, waaronder meer dan 4500 afleveringen van huidige en klassieke kindershows.

Sky Multiroom

Met de introductie van Sky Q heb je nu de mogelijkheid om een Multiroom TV te hebben. Dit wordt gedaan door Sky Q mini's te gebruiken die op uw extra tv worden aangesloten en deze helpen inhoud te streamen via een internetverbinding, bij voorkeur een Wi-Fi.

Sky Q heeft de compatibiliteit verbeterd

De komst van Sky Q heeft de manier waarop content wordt geleverd veranderd. Sky Q Mini-boxen, hoewel ze momenteel nog geen 4K ondersteunen, zijn geweldig voor het voeden van inhoud in alle tv's in het hele huis. De vernieuwde Sky GO-app is beschikbaar op een breed scala aan platforms, waaronder iPhones, Android en Amazon's Fire-tablets.

Goed beheerde on-demand content

Sky heeft echt de capaciteit om te concurreren met Netflix en ik zeg dat nadrukkelijk omdat het zijn on-demand content heel goed beheert. Zonder compromissen in de interface biedt het een stabiele kijkervaring op alle platforms. Ik heb genoten van het bekijken van inhoud op de iPlayer. Omdat shows al naar de doos zijn gedownload, kunt u ervan genieten zonder buffering. Dus zelfs als u niet over de beste breedbandverbindingen beschikt, komt het goed.
Het lijkt erop dat tot nu toe de recensie is betaald, maar ik moet zeggen dat de lof kan beginnen te verdwijnen.

4K-content is alleen beschikbaar via uitzending

Als u een 4K UHD-tv hebt, kunt u genieten van 4K-inhoud tijdens uitzendingen en televisieprogramma's. Als je geen 4K UHD-tv hebt en de 4K-ervaring wilt, heb je het Sky Q-ervaringspakket met 2TB Sky Q-box nodig om uitzendingen zoals Premier League-games, F1-races, bokswedstrijden, rugbygames en dartstoernooien op 4K-kwaliteit te kunnen bekijken.

Heeft niet de beste feedback van klanten

De slechte kijkcijfer van Sky is duidelijk als je naar hun Q-box kijkt, die nog steeds geen HDR-ondersteuning heeft. Bovendien is er geen manier om de 4K te bekijken, tenzij u live-evenementen streamt.

Plannen & Prijzen

Het betalingsplan van Sky is complex en de zaak bij alle aanbieders van betaaltelevisie. Het bedrag dat u betaalt, correleert met het type inhoud dat u wilt. Sky Q-box die wordt geleverd in de 1- en 2TB-versie stelt u in staat om drie shows tegelijkertijd op te nemen terwijl u de vierde titel kunt bekijken. Voor 4K-ervaring moet u zich abonneren op Sky Q-ervaring.
Om toegang te krijgen tot 4K-content is de Sky Q-seizoenspas een vereiste. Voor een extra £ 5 / maand kun je ook inhoud downloaden en 4K-mogelijkheden krijgen met Netflix als je deze koppelt aan de Ultimate On Demand-service.
Er zijn andere abonnementsopties, waaronder: Afgezien hiervan zijn andere abonnementsopties:
Sky Entertainment: De maandelijkse kosten zijn £ 22 voor standaarddefinitie en £ 5 voor HD-inhoud. Dit omvat 42 kanalen en ontgrendelt HD-inhoud in kinderpakketten, on-demand en HD-inhoud. Je hebt toegang tot maximaal twee schermen van Netflix, ITV, BBC en Channel 4 HD.
On Demand: Sky biedt een 500-box set en Netflix-abonnement voor een betaalbare £ 12 / maand.
Sky Cinema is een HD-aanbod met een filmbibliotheek die £ 11 / per maand kost.
Sky Sports: een HD-service die toegang biedt tot verschillende kanalen voor een maandelijks bedrag, vanaf £ 18 per maand.
Sky Kids TV is een streamingdienst die £ 5 per maand kost en 11 kanalen bevat, samen met meer dan 5000 afleveringen over on-demand inhoud voor kinderen.

Suggesties die ik heb voor Sky

Sky moet zijn spel verbeteren om competitief te blijven met BT Sport. Als Sky hun diensten concurrerender gaat prijzen, kan het een aantal klanten terugwinnen die zijn overgestapt naar BT Sport. Als Sky echter de overstap maakt naar een volledig digitale dienst, wordt dat alleen gewaardeerd als de veranderingen praktisch zijn voor eindklanten.

Conclusie

Als je toegang wilt tot een uitgebreide bibliotheek met inhoud met een overvloed aan kanalen in verschillende genres, overweeg je niet echt een andere service dan Sky of BT. Ik heb het gevoel dat ze hun plannen en prijzen moeten afzwakken wanneer ze helemaal digitaal gaan.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Sky TV

Sky TV Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Sky is de populairste aanbieder van betaaltelevisie in het Verenigd Koninkrijk. Het heeft meer dan 20 miljoen abonnees en biedt een breed scala aan entertainment, films en sportinhoud. Je hebt ook toegang tot 4K-tv-inhoud samen met originele shows van niet alleen Amazon, maar ook Netflix.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op