Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

SlashFilm Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Slashfilm is een online magazine dat zich richt op het bieden van vermakelijke inhoud met betrekking tot geek-centrische onderwerpen. De website heeft een grote selectie van filmrecensies, interviews, trailers en andere interessante functies. Hoewel de website verouderd is, is de beschikbare inhoud nog steeds erg interessant.

Slashfilm

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

slashfilm.com

In 2007 werd Slashfilm overgenomen door Sony Pictures Entertainment. Slashfilm is een entertainmentwebsite die al sinds de vroege jaren 2000 actief is en zich richt op geeky filmnieuws. De oprichter van de website, Peter Sciretted, lanceerde het in 2005. De website groeide snel als gevolg van het bloggen personeel en werd overgenomen door Sony Pictures Entertainment in 2007.
Oorspronkelijk plaatste Slashfilm veel nieuws over beroemdheden. Ze leerden al snel dat de vraag naar de nerdcultuur veel groter was en gingen daarom in plaats daarvan die kant op. De website bood unieke persoonlijke meningen over nieuwe films en popcultuur.
In januari 2007 onderging Slashfilm een herontwerp in een poging om de website toegankelijker te maken voor hun publiek. De gegevens van hun About Us-sectie suggereren dat het aantal kijkers als gevolg daarvan omhoog is geschoten.

Website Ontwerp

Slashfilm is toe aan een redesign. De bureaubladweergave is niet ideaal, omdat er een paar continuïteitsproblemen zijn met het ontwerp. Ik weet niet zeker of het thema er zo uit moest zien, maar vaker wel dan niet zien secties en vakken eruit alsof ze worden afgesneden.
Er zijn veel advertenties geclusterd op deze pagina, waardoor het moeilijk is om te navigeren. Advertenties zijn nodig om websites te laten profiteren, maar plaatsing is belangrijk. Er zijn manieren om advertenties op websites te plaatsen zonder af te leiden van de inhoud, maar helaas doet Slashfilm dit niet goed. Ze zijn erg in your face en hinderlijk.
De website is overzichtelijk met een focus op de header. Het is gemakkelijk te vinden en wanneer u de muisaanwijzer op de primaire menucategorieën plaatst, worden subcategorieën weergegeven waaruit u kunt kiezen. De zoekbalk bevindt zich bovenaan de pagina, maar zodra u erin begint te typen, gaat u naar de zoekresultaten van Google in plaats van de resultaten van het websitearchief. Het zou handig zijn als iemand instructies zou kunnen geven over hoe toegang te krijgen tot eerdere archieven.

Tevreden

Het is moeilijk om fout te gaan met iets op de site. De verscheidenheid en hoeveelheid inhoud op Slashfilms is een sterk punt. Er is zoveel te lezen, te bekijken en te beluisteren op de site, waardoor het moeilijk is om fout te gaan.
De website heeft gebruik gemaakt van een geweldige monteur in subcategorieën. Er zijn veel artikelen om subcategorieën te doorzoeken, wat het veel gemakkelijker maakt. Verder hebben de artikelen ook gerelateerde links, waardoor het lezen van vergelijkbare inhoud eenvoudig is. Tags zijn ook een geweldige bron en de website gebruikt ze royaal. Omdat de zoekbalk niet goed presteert, bieden tags een alternatieve zoekfunctie. Door op een tag te klikken, brengt de website u naar een lijst met alle titels die betrekking hebben op de specifieke tag.
Slashfilm rapporteert over nieuwe releases, castings en buzz-waardige gebeurtenissen in de filmwereld, en belicht enkele van de beste tv-shows en films die in 2020 naar Netflix komen. Het artikel bevat een overzicht van titels zoals Horsegirl, Jerry McGuire, Love Is Blind en nog veel meer.
De categorie 'coole dingen' op de website van Slashfilm is een andere leuke functie. In deze sectie kunnen lezers nette producten vinden zoals Funko Pops, exclusieve kunstprints en andere unieke items. Mijn favoriete vondst uit deze hoek van Slashfilm is Ben & Jerry's ijs - Netflix en Chill?d. De smaak is pindakaasijs met zoete en zoute pretzels en fudge brownies.
Vroege buzz in de nieuwssectie bestaat uit vroege recensies voor nieuw uitgebrachte titels. Frozen 2, Star Wars: The Rise of Skywalker en Doctor Sleep zijn enkele van de titels die in de vroege buzz zijn behandeld.
De recensies van Slashfilm zijn onbevooroordeeld en komen van echte schrijvers. Hoewel ik het misschien niet met alle beoordelingen eens ben, zijn ze zeer goed geschreven en maken ze geldige punten. De schrijvers besteden veel aandacht aan details in hun gekozen films en hun meningen zijn duidelijk.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

Er zijn verschillende problemen met de desktopbrowser voor Slashfilm die ik graag opgelost zou zien. Een herontwerp van deze website zou geweldig zijn, en er is zoveel geweldige kwaliteitsinhoud, maar het ontwerp is gewoon niet gastvrij. Bovendien werken sommige tools op deze website niet goed, met name de zoekbalk die Google doorzoekt in plaats van de website-archieven.
De mobiele browser is oké. Het is anders opgemaakt dan de website, maar het is leesbaarder dan ik had verwacht. De tekstgrootte is redelijk goed. De koptekst ziet er beter uit in de mobiele vorm. Er is ook een zijmenu dat goed wordt gebruikt. Het primaire menu en het zijbalkmenu delen dezelfde inhoud, maar het kan moeilijk zijn om door het hoofdmenu te glijden. Door de zijbalk te maken, hebben gebruikers ook toegang tot het menu terwijl ze midden in het scrollen zijn. Helaas is er geen mobiele app voor de website.

Positieven

Er zijn veel positieve aspecten van de Slashfilm website. Ten eerste is de website een van de grotere geek-centrische entertainmentwebsites. Bovendien heeft het personeel, vanwege de nauwe relatie van de site met perspassen voor grote evenementen zoals het jaarlijkse Sundance Film Festival, toegang tot enkele van de meest begeerde plekken in Hollywood.
De naam en het logo van Slashfilm intrigeren me in eerste instantie omdat ik het associeer met horrorgenre entertainment, maar bij nader onderzoek begrijp ik dat het platform veel meer is dan dat. De tekstfilm met een schuine streep ervoor is slim en uniek, en ik gebruik hem graag als mijn schermnaam op de website.
Ik heb verschillende klachten over het ontwerp van de website, maar soms heeft Slashfilm het goed. Het gebruik van sidebars is geweldig. Het helpt muren van tekst te doorbreken en te voorkomen dat de ogen van kijkers zich vervelen over dezelfde lay-outs. De menucategorieën en subcategorieën zijn andere goede voorbeelden die in het voordeel van de website werken. De organisatie op Slashfilm is zeer zorgvuldig.
Slashfilm is een website met een verscheidenheid aan interessante artikelen. Sommige van deze artikelen bevatten interviews, trailers, filmrecensies, fotogalerijen en interessante producten. De inhoud op deze website is goed geschreven en de bijbehorende berichten zijn geweldig. De schrijvers doen geweldig werk door onbevooroordeelde en eerlijke recensies te plaatsen. Mijn favoriete categorie op deze website is de Cool Stuff-sectie waar hun lezers exclusieve Funko Pops, Legos, unieke verzamelobjecten en meer kunnen vinden.

Negatieven

Ondanks dat er veel positieve functies zijn, zijn er ook enkele negatieve aspecten aan de website. Een van de meest urgente problemen is het gedateerde en rommelige ontwerp. De website beweert in 2007 een grote update te hebben ondergaan, maar ziet er nog steeds niet toegankelijk of modern uit. Het kleurenschema en het algemene thema is schokkend voor een site van dit kaliber.
Veel advertenties worden geplaatst op Slashfilm, wat geen groot probleem is voor lezers. Het helpt websites wat extra geld te verdienen, maar de plaatsing van de advertenties kan problematisch zijn. De meeste van hen zijn verborgen tussen andere aanbevolen artikelen, maar advertenties aan de boven- en onderkant van de pagina zitten in de weg.
Mijn laatste klacht is dat de zoekbalk van Slashfilm functioneert als een google-zoekopdracht en dat externe links worden gebruikt in plaats van de bibliotheek van de website te gebruiken. Het leidt lezers weg van de website en verder dan de inhoud waarin ze geïnteresseerd zouden zijn. Afgezien van de zoekbalk, trokken de coole berichten uit het webgedeelte mijn aandacht. Ik weet zeker dat de links affiliate zijn, maar ik zou liever worden gekoppeld aan meer inhoud op Slashfilm dan aan externe bronnen.

Verbeteringen nodig

Een groot herontwerp van de website zou zeer gunstig zijn voor Slashfilm. Als de pagina visueel aantrekkelijker en gemakkelijker te navigeren was, zou ik de pagina waarschijnlijk dagelijks bezoeken. Soms maakt het ontwerp het echter verwarrend. De coole berichten uit het webgedeelte leiden lezers bijvoorbeeld naar een andere website. Een nieuw logo en facelift voor deze website is nodig en welverdiend. De inhoud is fenomenaal.
Slashfilm zou de plaatsing van advertenties op de site kunnen verbeteren door ze te verbergen tussen de eigen aanbevolen inhoud en ervoor te zorgen dat ze geen tekst overlappen. Deze wijziging zou een grote impact hebben op de site.

Samenvatting

Entertainmentwebsites bieden een leuke manier om meer te weten te komen over uw favoriete televisieprogramma's, films en andere populaire media. Slashfilm is een goede bron van informatie voor popcultuurfans van alle interesses. Het klassieke ontwerp van de website uit de jaren 2000 is zeer geschikt voor de beschikbare inhoud, waaronder inzichtelijke personeelsschrijvers. Over het algemeen is deze website een geweldige bron voor iedereen die geïnteresseerd is in popcultuur!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Slashfilm

SlashFilm Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Slashfilm is een online magazine dat zich richt op het bieden van vermakelijke inhoud met betrekking tot geek-centrische onderwerpen. De website heeft een grote selectie van filmrecensies, interviews, trailers en andere interessante functies. Hoewel de website verouderd is, is de beschikbare inhoud nog steeds erg interessant.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op