Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Sling TV Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Sling TV is een live-streaming tv-serviceprovider die populair is in de Verenigde Staten. Het is een geweldig alternatief voor cord-cutters die willen genieten van hoogwaardige inhoud tegen een betaalbare prijs. De skinny-bundel die Sling biedt, komt tegemoet aan uw inhoudsbehoeften en heeft voor elk wat wils. Bovendien is Sling TV betaalbaar en uiterst compatibel. U kunt inhoud streamen met behulp van digitale mediaspelers, mobiele telefoons, desktop, apps en smart-tv's.

Sling TV

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

sling.com

Sling TV was een van de eerste live OTT Internet TV-streamingdiensten die aan de wereld werd geïntroduceerd. Met zijn magere bundel heeft Sling TV meer dan 2,4 miljoen abonnees verzameld, waarvan de meesten vanuit Amerika streamen. Wat deze live streaming-service succesvol maakt, zijn de betaalbare plannen, samen met een enorme inhoudsbibliotheek en de mogelijkheid om u in staat te stellen inhoud overal en op elk apparaat te bekijken. Sling TV is al uitgegroeid tot een van de meest populaire live tv-streamingdiensten in de VS en vertoont geen tekenen van vertraging.
Sinds 2014 is Sling TV een geweldig alternatief voor kijkers die de koorden willen doorknippen. Deze service biedt een compacte tv-kijkervaring bestaande uit kanalen die ertoe doen, zonder dure rekeningen te hoeven betalen of dure apparatuur op te stapelen die de ruimte onder hun tv rommelig maakt. U kunt live streamen vanaf elk apparaat en tegen een betaalbare prijs.
Sinds het succes van Sling TV zijn er tal van andere live streamingplatforms ontstaan, waaronder DirecTV Now, PlayStation Vue en zelfs YouTubeTV. Het enige aspect dat Sling TV onderscheidt van deze diensten is dat het de goedkoopste is in vergelijking met de meeste van deze kanalen.

Is Sling TV en Slingbox hetzelfde?

Het lijdt geen twijfel dat Sling TV is geëvolueerd van Slingbox. Sling TV is echter in zijn eigen competitie als het gaat om cord-cutting alternatieven. Via deze service richt het merk zich op het hele Amerikaanse publiek, waardoor ze de meerderheid van de basiskanalen kunnen bekijken zonder de noodzaak van vervelende apparatuur in de woonkamer of op het dak.
Sling TV zorgt voor een grote mate van flexibiliteit in welke kanalen het bevat. Extra kanalen kunnen worden toegevoegd tegen een extra vergoeding, en degenen die op zoek zijn naar premiumkanalen zoals HBO, EPIX en STARZ kunnen dit elke maand doen voor een kleine meerprijs.
Sling TV is een live streaming service die de internetverbinding gebruikt voor zijn functie. Je hebt een compatibele speler nodig, zoals een Xbox One-, Roku- of Android-apparaat om het te gebruiken.

Geschiedenis

Sling TV werd onthuld op 5 januari 2015. Het is een Amerikaanse over-the-top internettelevisiedienst die eigendom is van Dish Network. De service werd beschikbaar gesteld op de ? Consumentenelektronica Show? in Las Vegas. Sinds de lancering wordt het gezien als een virtuele multichannel videoprogrammeringsdistributeur (MCVPD) die een aanvulling vormt op vod-diensten voor cord-cutters. Tegenwoordig kunt u inhoud op Sling TV streamen via digitale mediaspelers, smart-tv's en apps vanaf elke gewenste locatie.

Ontwerpen

De interface van Sling TV is een beetje verwarrend, maar het werkt prima. Ik moest wat tijd besteden om het onder de knie te krijgen, maar mijn eerste indruk was dat het niet de meest intuïtieve interface had. De grijze, zwarte en witte tekstcombinatie is een standaard kleurtoon die je op de meeste bekende websites van streamingdiensten zou vinden.
Ik denk dat de mogelijkheid van Sling TV om programma's en kanalen op te slaan en je favoriete te markeren, iets is dat ik het leukst vind. Dit is gebruikelijk in alle grote streamingnetwerken.
De kleine oranje lijntjes onder de video's geven aan hoeveel van de video je hebt gezien. Hetzelfde zagen we in Hotstar, waar een groene lijn staat. Deze kleine details tellen veel en helpen je om verder te gaan vanaf je linker.
Hoewel de interface misschien niet extreem aantrekkelijk of intuïtief is, krijgt Sling de klus wel geklaard. Als je gewend bent om kanalen om te draaien, zul je minder tevreden zijn omdat er geen surfoptie is in Sling. De startpagina is opgezet in een horizontaal mozaïekvensterformaat, te beginnen met uw favoriete kanalen. Het scherm is geoptimaliseerd op de meeste apparaten en dus kunt u overal tussen de drie en vijf kanalen tegelijk op uw scherm zien. Maar je zult veel moeten kantelen.
In 2019 geven kijkers de voorkeur aan heen en weer schakelen in vergelijking met zoeken, sorteren en horizontaal scrollen.

Tevreden

Het Orange Plan heeft echter meer add-on-kanalen, terwijl het Blue Plan meer premiumkanalen heeft. Het Blue Plan omvat ook HBO en Cinemax, die beide inhoudsproviders van hogere kwaliteit zijn dan de andere twee plannen. Sling TV is een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een afgeslankte inhoudservaring met een overvloed aan add-on-opties. Sling TV biedt een strak inhoudspakket met verschillende add-on keuzes. Hoewel de bibliotheek met inhoud niet zo uitgebreid is als die van veel toonaangevende streamingdiensten, is deze nog steeds indrukwekkend. Wat de inhoud betreft, zijn er twee plannen - Oranje en Blauw Plan. Het enige verschil tussen deze plannen is welke extra kanalen zijn opgenomen; beide hebben vergelijkbare basiskanalen. Het Orange Plan bevat echter meer add-on-kanalen, terwijl het Blue Plan meer premiumkanalen bevat. Bovendien omvat het Blue Plan HBO en Cinemax, beide providers van hogere kwaliteit dan de andere twee plannen. Sling TV is een geweldige optie voor diegenen die op zoek zijn naar een afgeslankte inhoudservaring met voldoende opties voor add-on streamingdiensten.
Kanalen zoals ESPN, ESPN2, ESPN3, TBS, TNT, DIY Network, Food Network, HGTV, CNN, Travel Channel, ABC Family, Cartoon Network, Disney Channel, IFC, AMC en History zijn beschikbaar via uw tv.
Het enige verschil tussen de twee pakketten is dat Sling Blue geen kanalen heeft die eigendom zijn van Disney.

On-Demand content is een USP

Afgezien van de hierboven genoemde live tv-kanalen, kunt u ook kiezen uit een uitgebreide on-demand inhoudsbibliotheek die u alleen op Sling zou vinden. Ik was blij om enkele van de titels van Sling te vinden, deze omvatten de hele collectie van ? Miljarden?? Echte huisvrouwen?, ? Goed eten? en het laatste seizoen van ? Het is altijd zonnig in Philadelphia?.
Als het basispakket niet aan uw inhoudsbehoeften voldoet, kunt u zich ook abonneren op extra kanalen tegen een maandelijks bedrag van $ 5. Deze add-ons kunnen kinderkanalen, filmkanalen, sportkanalen omvatten - wat uw favoriete toevoegingen ook zijn.

Desktop/mobiele ervaring

Met Slingbox kunt u live tv kijken op uw computer en ook toegang krijgen tot opnames die u hebt gemaakt. Je moet een ontvanger kopen en vervolgens de kanalen toevoegen die je wilt bekijken. Er is geen manier om Live TV te pauzeren of terug te spoelen met Slingbox.
Ik hou niet van de manier waarop de ervaring verandert bij het casten van streams van een kleiner scherm naar een groter scherm. De video- en audiokwaliteit op mijn iPhone SE was bijvoorbeeld helder en helder, maar toen ik hem via Chromecast castte, daalde de kwaliteit en ging alles mis.
De zoekervaring is slecht als gevolg van de inconsistentie van de resultaten. Ongeacht uw apparaat, als u een zoekopdracht uitvoert, krijgt u resultaten die niet veel zin hebben. Probeer bijvoorbeeld te zoeken op "Game of Thrones?", en je zult willekeurige resultaten vinden met het GOT-segment, achter de schermen, enzovoort. Het enige dat je niet zult vinden, is de show zelf - wat erg frustrerend is.

Compatibiliteit is geen probleem

Om toegang te krijgen tot Sling TV, kunt u een account aanmaken op de Dish-website. U kunt die informatie gebruiken om in te loggen op de Sling TV-app. Je hebt toegang tot de content via een app op Android, Apple TV, iOS, Amazon Fire TV Stick, Chromecast, Roku, Android TV System en Xbox One. Dankzij een samenwerking tussen LG en Dish kun je live streamen op Koreaanse apparaten zoals LG's webOS smart-tv's, Vizio SmartCast-tv's en Samsung Smart TV's.

Plannen & Prijzen

Als u nieuw bent bij cord-cutting, vindt u de pakketten van Sling TV misschien verwarrend. Laten we dat eerst verduidelijken. Er zijn twee pakketten - Sling Orange en Sling Blue. Als u op zoek bent naar een individueel plan dat aan uw behoeften voldoet, moet u voor het Sling Orange Plan gaan. Als je het met je familie wilt delen, moet je Blauw kiezen.
Elk plan kost $ 25 / maand. Voor de eerste maand moet u slechts $ 15 / maand betalen als introductiekorting. Beide kanalen zullen op een paar gebieden een verschil hebben. Als u een all-inclusive pakket wilt, kunt u de twee pakketten combineren en een multiservice korting krijgen. Als u voor die optie kiest, krijgt u twee maanden bekijken voor slechts $ 25 / maand. Na twee maanden kost het $ 40 per maand.

Suggesties die ik heb voor Sling TV

Ik gebruik Sling TV al meer dan twee jaar en gedurende deze tijd is de service geleidelijk verbeterd. Ik begon met het Orange-pakket en ben later overgestapt op Sling Blue omdat ik vond dat Orange niet aan mijn inhoudsbehoeften voldeed.

Conclusie

Sling TV heeft een revolutie teweeggebracht in de OTT-livestreamingservice en ondanks de minder dan ideale gebruikersinterface biedt het nog steeds veel waar voor zijn geld. Het is een van de meest betaalbare manieren om live tv en on-demand content te bekijken. Ik zou ten zeerste aanraden om het twee maanden te bekijken en als je denkt dat het je tijd en geld waard is, kun je doorgaan met een volledig abonnement.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Sling TV

Sling TV Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Sling TV is een live-streaming tv-serviceprovider die populair is in de Verenigde Staten. Het is een geweldig alternatief voor cord-cutters die willen genieten van hoogwaardige inhoud tegen een betaalbare prijs. De skinny-bundel die Sling biedt, komt tegemoet aan uw inhoudsbehoeften en heeft voor elk wat wils. Bovendien is Sling TV betaalbaar en uiterst compatibel. U kunt inhoud streamen met behulp van digitale mediaspelers, mobiele telefoons, desktop, apps en smart-tv's.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op