Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

SportLemon Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Sportlemons.com is een verouderde directory met sportinhoud die geen links naar daadwerkelijke sportevenementen biedt. De wedstrijdkalender wordt regelmatig bijgewerkt, maar er is geen informatie op de website. Je kunt dus geen wedstrijd bekijken op dit platform of via de link die het biedt. bovendien, wanneer u probeert toegang te krijgen tot de streams via de link, blijft het u gewoon omleiden naar gaming, dating of een goksite.

Sportlemon

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

sportlemons.com

We bekijken Sportlemon, een gratis sportstreamingsite. Hoewel de gebruikersinterface niet op peil is, is de kwaliteit van links goed. Sportlemon biedt inhoudelijk echter niets inhoudelijks.

Wat is Sportlemon?

Sportlemon (voorheen een van de meest wijdverspreide sportstreamingsites) bood vroeger uitgebreide sportdekking. De huidige Sportlemon heeft echter niet dezelfde lay-out of functies als in het verleden en leidt gebruikers in plaats daarvan om naar andere sites.
Ik heb dus geen enkele reden om u aan te bevelen deze website te gebruiken voor streaming; maar met vertrouwen in de capaciteiten van de ontwikkelaars, zijn hier een paar redenen waarom je Sportlemon wel of niet zou kunnen streamen.

Waarom zou je streamen op Sportlemon?

Vanwege zijn gerenommeerde naam in de sportstreamingindustrie heeft Sportlemon een cult-aanhang die kan worden toegeschreven aan zijn nalatenschap. Je vindt er tientallen threads over de gloriedagen van deze streaminggigant, samen met zijn erfenis. Afgezien van het bieden van een verscheidenheid aan inhoud aan zijn publiek, heeft Sportlemon uitstekend werk geleverd door probleemloos te zijn met betrekking tot het bekijken van sporten zoals voetbal, basketbal, honkbal en American Football.

Gratis streaming

Bij Sportlemon vinden we het belangrijk dat onze gebruikers toegang hebben tot premium streamingdiensten en kabel- / satelliettelevisie, evenals de mogelijkheid om inhoud te bekijken zonder een account aan te maken of te betalen voor lidmaatschappen. Met dit in gedachten kan alle inhoud die op onze website te vinden is, gratis worden gestreamd, zonder andere vereisten dan een browser.

Fatsoenlijke gebruikersinterface

Het is interessant om op te merken dat veel andere gratis streamingsites de lay-out hebben overgenomen die voor het eerst op Sportlemon is geïntroduceerd. FromHOT's gebruikt bijvoorbeeld een ontwerp en lay-out die erg lijken op Sportlemon. De reden waarom nieuwe ontwikkelaars het leuk vinden, is dat het zeer intuïtief is; het ziet er eenvoudig uit en maakt het mogelijk om inhoud op een aantrekkelijke manier te plaatsen.
Na het beschrijven van een paar van de goede eigenschappen uit het verleden, wil ik graag enkele punten delen over waarom je niet meer op Sportlemon zou moeten streamen.

Waarom zou je niet streamen op Sportlemon?

Een extreem boze gebruiker op een populaire forumthread postte: "Wat is er mis met Sportlemon? Ik word constant doorgestuurd naar dating-apps in mijn Play Store. Er zijn constant pop-ups en er is weinig tot geen echte streaming content op de website. Help alsjeblieft voordat ik uiteindelijk een groot sportevenement mis!?" Veel forumgebruikers uitten vergelijkbare gevoelens op verschillende forums.

Geen streaming content

Ik heb ervaring met Sportlemon. Ooit was het een populaire streamingsite voor iedereen. Dat is echter niet langer het geval. Wanneer u de website bezoekt, vindt u alle bijgewerkte armaturen, maar wanneer u erop klikt, wordt u mogelijk doorgestuurd naar een datingwebsite of in mijn geval een gokwebsite. U kunt geen inhoud bekijken omdat er geen interne streamingpagina is. Als u dus op een optie op de startpagina klikt, wordt u doorgestuurd naar een nieuwe site van derden.

Gevaarlijk voor nieuwe gebruikers

Sommige mensen die niet gewend zijn aan gratis streaming, kunnen uiteindelijk veel geld verliezen op deze website. Dat heeft alles te maken met de adware, malware en pop-ups op deze website. Ik ontving bijvoorbeeld onlangs een e-mail van een gebruiker die deelde dat hij werd verleid om zijn Flash-speler voor $ 18 te upgraden omdat deze verouderd was. Nu lachen ervaren streamers hier misschien om, maar stel je een nieuwe streamer voor, wiens eerste ervaring spam bleek te zijn. Die newstreamer zou geen enkele gratis streamingsite meer vertrouwen, alweer!

Hoe krijg ik toegang tot Sportlemon?

Ik raad je niet aan om deze website te controleren, maar als je het wilt proberen, zorg er dan voor dat je VPN en Adblocker zijn ingeschakeld.

Ontwerpen

Ondanks al het bashen, moet ik krediet geven waar krediet verschuldigd is. Sportlemon is qua ontwerpen een pionier geweest. Het gebruik van contrasterende blauwe kleuren - Air Force Blue en Powder Blue die we vandaag zien, werd voor het eerst geïntroduceerd op deze website. De alternatieve witte achtergrond in armaturen samen met het effectieve gebruik van symbolen om sport aan te geven, werden 7-8 jaar geleden geïntroduceerd.

Rubriek

In het hoofdtekstgebied van Sportlemon vindt u 10 hoofdcategorieën - Thuis, Voetbal, Hockey, Tennis, Basketbal, Honkbal, American Football, Boksen, MotoGP en overige. De koptekst heeft een poederblauwe achtergrond met een zwart verloop waardoor de witte tekst opvalt.

Hero Sectie

Ik waardeer het dat het heldengedeelte van deze website verstoken is van opdringerige advertentiebanners. Op het eerste gezicht zult u zich realiseren dat deze website legitiem is. De lijst met lopende en aankomende wedstrijden bevestigt dat de site wordt gemonitord. Wanneer u echter op een armatuur probeert te klikken, realiseert u zich dat er geen inhoud achter zit.

Lichaam

Het lichaamsgedeelte van deze website is onvolledig en heeft niet veel zin.

Voettekst

Het voettekstgedeelte van de website heeft privacy- en DMCA-opties die beter zijn dan wat we zagen op vanHOT's. Er zijn echter geen opvallende navigatie-opties, wat nogal een afknapper is.

Binnenste pagina's

Er zijn geen binnenpagina's op Sportlemon. De website leidt u door naar een website van derden. Ik weet niet zeker of dit zelfs als een sportgids kan worden beschouwd.

Tevreden

Er zijn wedstrijden met betrekking tot veel sporten, maar er zijn geen streaminglinks die werken.

Desktop/mobiele ervaring

Ik bladerde door de website op mijn HP 15 laptop en nam niet eens de moeite om het op mijn mobiele telefoon te controleren. Ik wilde onlangs een EPL-wedstrijd bekijken en dus stemde ik af op Spotlemon om te ontdekken dat er behalve omleidingen niet veel op deze website staat. Dus, zonder tijd te verspillen, zag ik de wedstrijd Watford vs Liverpool op Stream2Watch. Mijn recente ervaring op deze website was vrij kortstondig.

Suggesties die ik heb voor Sportlemon

Ik zou graag zien dat de website in zijn oude glorie wordt hersteld. Het was in het verleden een geweldige website waar ik talloze voetbal- en tenniswedstrijden heb bekeken. Ik zou graag willen dat de ontwikkelaars dit passieve project in een actief project veranderen door kwaliteitslinks toe te voegen waarmee de kijkers daadwerkelijk inhoud kunnen bekijken.

Conclusie

Sportlemon is niet langer een bloeiende website en ik zou het niet aanraden om het te bekijken. Als de streaminggoden echter luisteren, kunnen ze alle problemen met de website oplossen.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Sportlemon

SportLemon Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Sportlemons.com is een verouderde directory met sportinhoud die geen links naar daadwerkelijke sportevenementen biedt. De wedstrijdkalender wordt regelmatig bijgewerkt, maar er is geen informatie op de website. Je kunt dus geen wedstrijd bekijken op dit platform of via de link die het biedt. bovendien, wanneer u probeert toegang te krijgen tot de streams via de link, blijft het u gewoon omleiden naar gaming, dating of een goksite.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op