Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stan Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

De Stan TV-app is een must-have voor inwoners van Australië. Als je in Australië woont en moeite hebt om te kiezen tussen Netflix en Stan, bekijk dan mijn recensie van de Stan TV-app om te zien hoe Stan werkt op mobiele apparaten, vooral als je een grote fan bent van het streamen van je favoriete shows en films onderweg. Heeft Stan het in zich om een grote concurrent van Netflix te worden? Nou, lees vandaag mijn recensie van de Stan-app om erachter te komen!

Stan

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

stan.com.au

Het kan moeilijk zijn om te beslissen welke streamingdienst geschikt is voor u, omdat er een aantal hoogwaardige opties beschikbaar zijn. Welke past het beste bij uw behoeften? Het is belangrijk om te onthouden dat niet elke service duur hoeft te zijn en dat er opties beschikbaar zijn die zeer betaalbaar zijn.
Daarom is het belangrijk om erachter te komen welke premium streaming-apps het beste zijn voordat u er een kiest om te gebruiken. Om dit te doen, is het noodzakelijk om te begrijpen hoe je kunt identificeren welke goed zijn en welke je tijd en ruimte niet waard zijn. Hoe kun je dan snel en gemakkelijk een geweldige premium streaming-app identificeren uit de steeds groter wordende stapel streaming-apps die beschikbaar zijn in de app store?
Het eerste waar ik naar kijk bij het wegen van een premium streaming-app is de inhoud. Zoals in alle dingen het geval is, is inhoud de sleutel. Immers, wat heb je aan een streaming-app als deze geen tonnen geweldige shows en films heeft waaruit je kunt kiezen? Heb ik gelijk? Als al die aangeboden app ondermaatse shows was waar niemand ooit eerder van heeft gehoord, zou niemand het willen downloaden.
Het is aan het individu om te beslissen welk type streamingdienst ze willen. Sommige mensen geven de voorkeur aan bekroonde of genomineerde, veelgeprezen series en films, terwijl anderen misschien gewoon een streamingdienst willen die inhoud biedt waarin ze geïnteresseerd zijn. Er zijn veel premium streaming-apps die in een van deze twee categorieën vallen, dus het is belangrijk voor het individu om te beslissen wat ze willen voordat ze een beslissing nemen.
Als u op zoek bent naar een streamingdienst die een breed scala aan inhoud biedt, is Stan TV misschien perfect voor u. Deze service is beschikbaar in Australië en veel van de contracten die Stan TV heeft afgesloten, zijn behoorlijk indrukwekkend. Ze hebben bijvoorbeeld rechten op inhoud van enkele van de meest bekende film- en televisiestudio's.
Maar iedereen die bekend is met streaming-apps weet dat deze apps een geweldig ontwerp, veel handige functies en een eerlijke prijs bieden. Dus laten we zonder verder oponthoud erin duiken en een kijkje nemen op Stan TV en zien of het je tijd en geld waard is.

Geschiedenis

Het is misschien het beste om de geschiedenis van Stan te bespreken door middel van de inhoudsverwerving. In januari 2015 kwam Stan TV uit en viel samen met de première van Better Call Saul. De show kreeg ook de exclusieve rechten op Breaking Bad, dat daarvoor alleen op Foxtel in Australië was uitgezonden. Bovendien bood Stan gebruikers vanaf het allereerste begin Transparent en Mozart in the Jungle aan.
Stan heeft vanaf het begin partnerschappen gesloten met Sony, ABC, SBS, Viacom, MGM, BBC Worldwide, Showtime, CBS, Village Roadshow en Warner Bros. Dit succes was onvermijdelijk voor Stan.
Op 15 december 2014 tekende Stan TV een overeenkomst met ABC Commercial. Deze overeenkomst omvatte honderden uren gearchiveerde Australische ABC-inhoud, waaronder de populaire series Summer Heights High, Janet King, Ja?mie: Private School Girl, Jack Irish, Upper Middle Bogan, Bob the Builder, The Moodys en Angelina Ballerina.
Op 17 december 2014 tekende Stan niet-exclusieve overeenkomsten met Viacom voor shows van MTV, Comedy Central en Nickelodeon. Dit gaf Stan de rechten om shows aan te bieden zoals SpongeBob SquarePants, iCarly, Teen Mom, South Park, Tosh.0, My Super Sweet Sixteen, Teenage Mutant Ninja Turtles en Reno 911.
Stan stopte ook in 2014 niet met groeien. In de jaren daarna zou Stan content uit verschillende bronnen verwerven. In een oorlog om content te delen met Netflix, zegt iets me dat Stan pas begint als het gaat om het verwerven van de beste beschikbare inhoud.

Ontwerpen

Ik geniet echt van de manier waarop Stan eruit ziet. Het heeft een strakke en professionele uitstraling. Met een verfrissend thema dat grotendeels blauw en zwart is, is het leuk om een vleugje kleur te zien op een premium streaming-app, omdat de meerderheid van hen de neiging heeft om donkere thema's te gebruiken, zwaar op zwart en grijs.
Ik ben een enorme fan van de lay-out van de app. In plaats van het op te delen in een heleboel secties aan de boven- of onderkant van de app, heeft Stan gekozen voor een slankere en minder afleidende manier om de inhoud te scheiden. Met een eenvoudig hamburger dropdown menu bovenaan, klik je gewoon op het menu om over te schakelen naar een nieuwe categorie (shows, films, enz.). Wanneer u het menu niet gebruikt, verdwijnt het, waardoor u de app vollediger kunt ervaren terwijl u door inhoud bladert en deze verkent.
Dat gezegd hebbende, de app is niet zo betrouwbaar als het lijkt. Het crasht vaak en u kunt video's niet minimaliseren, zodat u inhoud kunt blijven bekijken terwijl u andere dingen op uw telefoon doet (sms'jes, berichten beantwoorden, enz.). Ook is het vegen tussen shows functie lang niet zo soepel of natuurlijk als het zou kunnen zijn. Het is gemakkelijk om soms te vergeten dat app-ontwerp over meer gaat dan alleen uiterlijk. De functionaliteit is nog belangrijker en helaas is Stan niet de best werkende streaming-app die er is.

Tevreden

Zoals ik al heb geschetst, is Stan een van de beste premium streaming-apps voor de kwantiteit en kwaliteit van de inhoud. Je kunt niet discussiëren met de shows en films die Stan te bieden heeft. Het heeft tal van fanfavorieten, cultklassiekers en hitshows en films om naar te kijken. Bovendien biedt Stan, net als Netflix en Hulu, een aantal van zijn eigen originele programmering. Originele shows zoals No Activity, Plonk, Wolf Creek, Romper Stomper, Bloom, The Other Guy, The Gloaming en The Commons helpen Stan zich te onderscheiden van de concurrentie.
Als kwaliteitsinhoud uw belangrijkste zorg is, kunt u niet fout gaan met Stan.

Prijzen en plannen

Wat u voor Stan betaalt, hangt af van de streamingkwaliteit, het aantal gelijktijdige streams en het aantal offline downloadapparaten dat u wilt. Hier is een kort overzicht van de verschillende plannen die Stan TV biedt:
Stan biedt drie abonnementen voor zijn streaming-apparaten: Standard, Premium en Ultra. Het Standard-abonnement biedt HD-streaming en één gelijktijdige stream, terwijl het Premium-abonnement 4K-streaming en vier gelijktijdige streams biedt. Het Ultra-abonnement biedt de best mogelijke streamingervaring met vijf gelijktijdige streams en geen advertenties.
Dus, tot slot, als je het meeste uit de Stan TV-app wilt halen, moet je een aardige cent betalen.

Suggesties die ik heb voor Stan TV App

Als Stan echt een grote concurrent voor Netflix wil worden, zullen ze meer moeten bieden voor hun basisabonnement van $ 10 / maand. De standaardresolutie is prima, maar ik denk dat ten minste twee Stand meer een concurrentievoordeel in de ruimte zouden geven. Ze zullen ook eindelijk al die vervelende bugs en crashende problemen op de app moeten oplossen.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Stan

Stan Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

De Stan TV-app is een must-have voor inwoners van Australië. Als je in Australië woont en moeite hebt om te kiezen tussen Netflix en Stan, bekijk dan mijn recensie van de Stan TV-app om te zien hoe Stan werkt op mobiele apparaten, vooral als je een grote fan bent van het streamen van je favoriete shows en films onderweg. Heeft Stan het in zich om een grote concurrent van Netflix te worden? Nou, lees vandaag mijn recensie van de Stan-app om erachter te komen!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op