Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

STARZ Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

De groei van de COM. Starz.com heeft minder aandacht gekregen dan andere premium streamingdiensten, maar het kan ondergewaardeerd zijn. Het biedt een goedkoop maandelijks abonnement, een sterke verzameling klassieke films en nieuwe, originele series en een aangename, no-nonsense gebruikersinterface. Om deze redenen is het niet moeilijk om je voor te stellen dat HBO en Showtime over hun schouders kijken met een blik van bezorgdheid naar STARZ. De groei van de COM.

Starz

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

starz.com

Er komt een tijd in ieders leven dat hij een schijnbaar onmogelijke keuze moet maken. Deze specifieke beslissing zal naar buiten rimpelen, zijn toekomst informeren, uren van zijn vrije tijd vullen, hem laten lachen en soms huilen. Deze beslissing zal de manier veranderen waarop hij zichzelf en de wereld waarin hij leeft begrijpt.
Ik ben in gesprek over de beslissing aan welke streamingdienst ik me ga committeren. Zoals je niet hebt geraden, is deze beslissing een moeilijke. Er zijn veel goede streamingdiensten, elk met zijn eigen sterke en zwakke punten. Voordat ik mijn beslissing nam, heb ik al deze factoren overwogen.
Er zijn nog veel meer belangrijke dingen om je zorgen over te maken in het leven. Maar omdat de gemiddelde Amerikaanse volwassene ongeveer 5 uur tv-georiënteerde media per dag bekijkt, is het duidelijk dat de streamingdienst die je uiteindelijk kiest een grote impact op je leven zal hebben. Omdat elke service zijn eigen unieke verzameling shows en films heeft, kiest u door een bepaalde provider te kiezen echt de verhalen en personages die op dat netwerk worden gehost. En in de huidige gouden eeuw van televisie kan het maken van die keuze best moeilijk zijn.
Na het verkennen van de sterke en zwakke punten van starz's premium streaming platform, ben ik tot een conclusie gekomen over de goede, slechte en tussenliggende kwaliteiten. Er zijn veel platforms die vergelijkbare diensten aanbieden voor lagere kosten, dus is STARZ de kosten echt waard? Immers, ik geloof dat het zo is.

Hoe het begon

Dit leidde ertoe dat HBO, samen met andere premiumnetwerken zoals STARZ, een hogere vergoeding voor hun inhoud in rekening kon brengen. Sinds STARZ in de vroege jaren 2000 begon met het aanbieden van digitale kabeldiensten, heeft het zijn kijkersbestand en kijkersaantallen zien toenemen. Het platform werd een meer winstgevende onderneming vanaf 2007 toen het providers in rekening begon te brengen voor zijn inhoud en een bescheiden winst begon te maken. In de begindagen van de digitale kabel was dit type programmering niet direct beschikbaar. Naarmate de industrie groeide en meer aanbieders deze service aanboden, werden er echter premies geplaatst op deze premiumkanalen zoals STARZ.
STARZ merkte de trend op dat providers meer kanalen openen en hun verlangen naar nieuwe programmering, besloot een stap te zetten. Ze waren een aantrekkelijke keuze omdat ze veel programmering te bieden hadden.
In het midden van de jaren 2010 werd het netwerk overgenomen door Lionsgate, een enorm Amerikaans entertainmentbedrijf. Rond dezelfde tijd lanceerde STARZ een nieuwe app om mee te gaan met zijn abonnementsstreamingdienst. Sindsdien heeft het zijn positie als directe concurrent van netwerken als HBO en Showtime behouden.

Hoe het werkt

Klanten hebben de keuze tussen zich rechtstreeks abonneren via STARZ of een abonnement nemen via [Amazon's Prime Video] (link naar onze Prime Video-recensie). Beide portals bieden dezelfde inhoud, waaronder starz's huidige en back catalogus van programmering, evenals tv-series en films die momenteel worden uitgezonden op Encore. Of je je nu abonneert via Prime Video of rechtstreeks bij STARZ, het lidmaatschap kost je $ 8.99 / maand. Dit is goedkoper dan zowel Showtime ($ 10.99 / maand) als HBO ($ 14.99 / maand), afhankelijk van de tijd van het jaar. Soms biedt STARZ gratis proefversies op korte termijn, zodat u de service kunt uitproberen voordat u de betaling van de eerste maand opvoert.
Zodra u uw overeenkomst hebt afgerond, krijgt u toegang tot de bibliotheek van STARZ. Om er toegang toe te krijgen, heb je een paar opties. Je kunt het op een desktop of mobiel bekijken via de webclient van STARZ, of je kunt de app downloaden en bekijken op ondersteunde streamingapparaten zoals Roku of Chromecast. Het is ook vermeldenswaard dat sommige mensen die er zijn misschien al toegang hebben tot STARZ via hun kabelbundel. Als u een van deze mensen bent, moet u weten dat u de app of de webclient ook kunt gebruiken wanneer u maar wilt.

Wat is inbegrepen

Nu gaan we aan de slag. De belangrijkste factor in deze vergelijking is wat STARZ host. Je wilt in eenvoudige bewoordingen weten wat ze hebben en of het genoeg is om je naar binnen te lokken. Dus laten we eens kijken.
Het businessmodel van STARZ is om zich te richten op content van hoge kwaliteit. Sommige films op het platform zijn exclusief voor het netwerk, dus het is iets om te overwegen. STARZ heeft ook een behoorlijk indrukwekkende reeks blockbusters - met name klassiekers - op elk gewenst moment. Zo concurreren ze in dit opzicht zelfs met Netflix en Hulu. Hier kunt u bladeren welke films momenteel beschikbaar zijn, maar om u een idee te geven: - Casino - De Grote Lebowski - Noem me bij je naam - Terug naar de toekomst - Mijn neef Vinny - Fargo - Reservoir Honden - Het Meisje met de Drakentattoo - De Truman Show
De lijst met inhoud waar deze bioscopen zich op richten is uitgebreid, variërend van films uit de jaren 1990 uit het nostalgietijdperk tot hedendaagse films. Ze zijn echter mogelijk niet zo geschikt voor het produceren van inhoud in het huidige tijdperk.
STARZ mist grote series in vergelijking met HBO. Hun series zijn echter niet slecht; integendeel, veel van hen zijn minder bekende edelstenen. Ik denk dat deze beschrijving toepasselijk van toepassing is op shows als American Gods, een bewerking van de gelijknamige roman van Neil Gaiman, evenals Ash vs. Evil Dead, die een cult-achtige aanhang heeft die het ondersteunt.
Andere populaire series zijn de Counterpart, Black Sails en Spartacus collecties. Hier kunt u de hele collectie bekijken.

Ontwerp van de Website

Wanneer u zich aanmeldt bij STARZ via de webclient, ziet u eerst een grote banner met aanbevolen inhoud. Deze banner neemt een groot deel van het scherm in beslag en behalve dat het een beetje vervelend is, is het onpraktisch, omdat je één voor één door elke titel moet klikken om door de uitgelichte catalogus te bladeren. Dus wat ik doe, en wat ik me voorstel dat de meeste mensen doen, is dat ik vlak langs dat onstuimige spandoek spring. Daaronder vind je een rastergeoriënteerd scherm waar je gemakkelijker doorheen kunt schakelen. Elke rij is anders gecategoriseerd, waarbij de eerste wordt gesorteerd op wat populair is en de volgende originele serie alleen op STARZ?, enz. Vrij standaard spul.
Als u op zoek bent naar iets specifieks, is de zoekbalk gemakkelijk toegankelijk bovenaan de pagina. U kunt ook rechtstreeks naar de portal "Series" of "Movies" gaan door op een directe link bovenaan de bestemmingspagina te klikken.

Mobiele ervaring

Als u van plan bent uw telefoon te gebruiken om veel van uw inhoud te streamen, is de mobiele app van STARZ er zeker een om te overwegen. Veel gebruikers hebben ontdekt dat het een van de meest eenvoudige en functionele apps is die beschikbaar zijn, met standaardfuncties zoals Chromecast-connectiviteit, downloadbare inhoud en ondersteuning voor livestreaming. De gebruikersinterface is strak en gemakkelijk te gebruiken, waardoor navigatie een fluitje van een cent is.
Een mogelijk niet-zo-positief ding om op te merken over de app waar veel gebruikers over hebben geklaagd, is dat het moeilijk kan zijn om uw abonnement via de mobiele client te activeren of op te zeggen. Om welke reden dan ook, dit is een veel voorkomend probleem. Je zou je kunnen voorstellen hoe boos sommige mensen zijn omdat ze moeten betalen voor een extra maand van een dienst die ze tevergeefs probeerden op te zeggen. Hoewel dit probleem relatief zeldzaam is, bestaat het nog steeds, dus wees gewaarschuwd.

De sterke punten van Prime Video

Nu we een algemeen idee hebben van waar STARZ over gaat, laten we terugcirkelen en commentaar geven op de sterke punten ervan. Eerst en vooral is het goedkoop. Het is bijna de helft van de prijs van HBO en het is 20% goedkoper dan Showtime. Bovendien kunt u maandelijks betalen, uw abonnement opzeggen en u opnieuw abonneren wanneer u maar wilt. Dit is erg handig.
De inhoud aangeboden door STARZ omvat een groot aantal klassieke films uit de jaren 1970 tot de jaren 1990. Originele series geproduceerd door STARZ zijn niet altijd even bekend, maar dit is niet per se een slechte zaak. Ik vind shows als Ash vs. Evil Dead en American Gods erg leuk, en sommige van de andere series zijn ook goed. Vooral de STARZ-exclusieve collectie is indrukwekkend.

De zwakke punten van Prime Video

Hoewel STARZ zijn gebreken heeft, biedt het nog steeds geweldige programmering. Een nadeel is dat de selectie hedendaagse films van het kanaal niet geweldig is. Fans van oudere films zullen echter de programmering die beschikbaar is op STARZ waarderen. Bovendien zijn er weinig grote series op het netwerk, maar dat kan voor sommige mensen een goede zaak zijn, afhankelijk van hun voorkeuren.
Veel gebruikers hebben een idee van hoe moeilijk het is om een abonnement op de mobiele client te beheren, hoewel dit snel kan (en moet) worden opgelapt. Ik stel me voor, dus we zullen zien hoe dat uitpakt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Starz

STARZ Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

De groei van de COM. Starz.com heeft minder aandacht gekregen dan andere premium streamingdiensten, maar het kan ondergewaardeerd zijn. Het biedt een goedkoop maandelijks abonnement, een sterke verzameling klassieke films en nieuwe, originele series en een aangename, no-nonsense gebruikersinterface. Om deze redenen is het niet moeilijk om je voor te stellen dat HBO en Showtime over hun schouders kijken met een blik van bezorgdheid naar STARZ. De groei van de COM.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op