Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Subscene Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Duizenden en duizenden ondertitelingsbestanden zijn beschikbaar op Sub Scene. Als je onlangs een film of tv-programma hebt gedownload en helaas niet met een eigen ondertitelingstrack is geleverd, maak je geen zorgen! Op Sub Scene kun je ondertitels vinden in zoveel mogelijk talen voor zoveel films en shows als je zou willen. Of u nu slechthorend bent of niet, Sub Scene is een uitstekende bron voor toegang tot ondertitels in uw taal. Lees vandaag mijn recensie voor meer informatie!

Subscene

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

subscene.com

Ondertiteling is een redder in nood voor mensen die doof of slechthorend zijn. Dankzij ondertitels kan iedereen die doof of slechthorend is op dezelfde manier van elke film en tv-show genieten als iemand die kan horen. Of u nu ondertiteling gebruikt die bij live-tv wordt geleverd; de vooraf geschreven ondertitels die vooraf zijn geladen op Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, Disney Plus, enz.; of u downloadt ondertitels voor uw favoriete films en shows, er is nog nooit een toegankelijker tijd geweest in de tv- of filmgeschiedenis voor vandaag.
Dat is natuurlijk wanneer de ondertitels correct zijn. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb persoonlijk menig ondertitelscript gezien dat ver afwijkt van wat er gezegd wordt. Natuurlijk zijn er genoeg kleine fouten om je zorgen over te maken, zoals de verkeerde spelling van woorden, het onjuiste gebruik van homoniemen of vervelende grammaticale fouten (misschien storen deze je niet zo veel als ze onder mijn huid kruipen). Maar soms krijgen de ondertitels dingen gewoon ronduit verkeerd.
Keer op keer heb ik een film met ondertiteling aan gekeken en de acteur iets horen zeggen om vervolgens de onderstaande ondertiteltekst te lezen die een heel ander sentiment biedt. Slecht uitgevoerde ondertitels zijn één ding als je ze kunt horen, maar ze zijn volledig onaanvaardbaar voor iemand die slechthorend is. Het is helemaal niet eerlijk voor horende en niet-horende mensen om te moeten kijken naar wat in wezen 2 verschillende films zijn!
Daarom kan een degelijke ondertitelingssite voor slechthorenden alles zijn. Misschien wist je voor vandaag nog niet dat er ondertitelingssites bestonden? nou, bereid je voor om je film- en tv-kijkervaring exponentieel te verbeteren. Er zijn tal van sites die zijn gewijd aan het verstrekken van de best mogelijke ondertitels.
Ondertiteling kan nuttig zijn voor slechthorende of niet-horende kijkers, omdat ze verduidelijking kunnen bieden voor moeilijk te begrijpen dialogen of onbekende accenten.
Als fervent lezer laat ik de ondertitels graag 99% van de tijd staan als ik naar een film of tv-programma kijk. Ze kunnen niet alleen helpen om duidelijk te maken wat acteurs zeggen, maar het kan ook leuk zijn om soms mee te lezen. Het zou je ook verbazen dat sommige beschrijvingen (vooral van de muziek en andere niet-dialooggeluiden) bijzonder humoristisch kunnen zijn.
Sommige streamingdiensten bieden geen automatische ondertiteling die wordt geladen, dus een site zoals Subtitles.org kan nuttig zijn bij het aanbieden ervan.
Er zijn verschillende situaties waarin u mogelijk een ondertitelbestand nodig hebt. Als u bijvoorbeeld een aflevering van een film of tv-programma hebt gedownload en het ondertitelingsbestand ervoor in de verkeerde taal is, past u een nieuwe toe in uw voorkeurstaal om het probleem op te lossen.
Als u een film hebt gedownload en deze wordt niet geleverd met een ondertitelingsbestand, kunt u een mediaspeler gebruiken om een ondertiteling toe te voegen. VLC is gratis en kan worden gebruikt om ondertitels toe te voegen voor de meeste bestanden.
We weten nu dus waarom en hoe we een ondertitelingswebsite kunnen maken; het is tijd om een van de vele sites te verkennen die ondertitelingsbestanden in verschillende talen biedt voor veel verschillende films en tv-series. De site waar we vandaag naar zullen kijken, staat bekend als Sub Scene, een internationaalvriendelijke ondertitelingshub die een breed scala aan filmgenres bestrijkt.

Ontwerpen

Wanneer u op Sub Scene terechtkomt, zult u merken dat de lay-out relatief eenvoudig en gebruiksvriendelijk is. Het is wat het is en u kunt onmiddellijk beginnen met het bladeren door aanbevolen ondertitels op de startpagina of de zoekbalk gebruiken als u een specifieke film of tv-programma in gedachten hebt.
Er is een sitemenubalk, maar deze is niet goed gedefinieerd of uitgebreid. Het heeft niet de verheven aanwezigheid die menubalken van de site vaak aannemen. In kleine lettertjes, diagonaal in de zoekbalk, kunt u kiezen uit het volgende: Inloggen of Registreren, Forums of Donker thema. Ook direct rechts van de zoekbalk vind je een ?browse? knop en een ?upload? knop, die je aanmoedigt om deel uit te maken van de actieve community van Sub Scene.
Ik geniet van de keuze tussen lichte en donkere thema's op websites. Ik merk dat donkere thema's de neiging hebben om gemakkelijker voor mijn ogen te zijn (vooral als ik in de nachtbrakermodus ben), dus ik waardeer de keuze altijd. Door de site in een zwarte achtergrond en blauwe tekst te veranderen, verandert deze in een donkerder uiterlijk. Terugkeren naar de normale modus en een gradiëntschaduw zien met wolken, blauw, wit en beige die geleidelijk vervagen, is ook leuk. Hoe dan ook, de website ziet er goed uit.

Inhoud en functies

Subscene heeft een indrukwekkende selectie van film- en tv-show ondertitels. Zowat alles wat je je maar kunt voorstellen, typ het in en de kans is groot dat je er een ondertitelbestand voor kunt vinden. Vanaf daar kan het niet eenvoudiger. Zoek gewoon uw taal, klik op downloaden en binnen enkele seconden is de ondertitel daar, klaar om te worden geëxtraheerd.
Het kan voordelig voor u zijn om een mapontzipper te downloaden, zoals Win Rar, 7 Zip of Rarzilla.
Naast duizenden ondertitelingsbestanden is Sub Scene ook een online community met forums. Leden hier praten over hun favoriete films, ondertitelkwaliteiten en alles wat in je opkomt. Het is altijd een leuke bijkomstigheid wanneer een site een actieve en betrokken online community kan bieden naast de belangrijkste services.
Ondanks enkele kleine tekortkomingen is Sub Scene een eenvoudige, eenvoudige website die slaagt in zijn belangrijkste doel: het bieden van ondertitels in veel verschillende talen. Deze site zou de eerste zijn die ik aanbeveel aan iemand die op zoek is naar een goede downloadsite voor ondertitels.

Mobiele en desktopervaring

Subscene is een mobielvriendelijke website. Het heeft echter niet de meest mobielvriendelijke lay-out ter wereld. Dat wil zeggen, de tekst is klein en de site ziet eruit alsof er geen moeite is gedaan om het er goed uit te laten zien op mobiele apparaten. Maar het werkt in ieder geval goed genoeg om ondertitels van te downloaden.
Ik heb een groot probleem met de advertenties op de site. Ze zijn lang niet zo irritant of invasief als advertenties op andere websites (vooral sommige van de gratis streamingwebsites die er zijn), maar alle advertenties zijn meestal een grote afknapper voor mij. Bovendien ben ik er zeker van dat als Sub Scene donaties zou aannemen, hun toegewijde leden hen zonder advertenties zouden kunnen ondersteunen.

Suggesties die ik heb voor Sub Scene

Op zoek naar een manier om van advertenties af te komen, zou ik graag zien dat Sub Scene hun mobiele site herziet om het intuïtiever te maken voor telefoons en tablets. Anders dan dat, ben ik dol op deze site als geheel, en ik raad het ten zeerste aan aan iedereen die zo snel mogelijk ondertitels nodig heeft.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Subscene

Subscene Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Duizenden en duizenden ondertitelingsbestanden zijn beschikbaar op Sub Scene. Als je onlangs een film of tv-programma hebt gedownload en helaas niet met een eigen ondertitelingstrack is geleverd, maak je geen zorgen! Op Sub Scene kun je ondertitels vinden in zoveel mogelijk talen voor zoveel films en shows als je zou willen. Of u nu slechthorend bent of niet, Sub Scene is een uitstekende bron voor toegang tot ondertitels in uw taal. Lees vandaag mijn recensie voor meer informatie!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op