Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Surfshark Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Surfshark.com wordt snel een van de meest populaire en veelgeprezen VPN's ter wereld. Als u op zoek bent naar een VPN die u onbeperkte apparaten en toegang tot meer dan 1.000 servers in 60 verschillende landen biedt, is Surf Shark een geweldige optie. Bovendien is deze streaming en P2P-vriendelijke VPN zeer betaalbaar en effectief. Als je Surf Shark overweegt, raad ik je aan mijn recensie te lezen om meer te weten te komen over waarom het zo'n geweldige keuze voor je is!

Surfshark

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

surfshark.com

U kunt net zo goed nu stoppen als u niet wilt dat uw identiteit wordt gestolen of uw gegevens worden gestolen of dat uw computer wordt gehackt. Men moet heel voorzichtig zijn bij het surfen op internet, omdat er een grote kans is op het maken van een fout die ertoe kan leiden dat iemands persoonlijke informatie wordt aangetast. Als men bijvoorbeeld op links in e-mails klikt die advertenties lijken te zijn, kan men uiteindelijk persoonlijke informatie weggeven, zoals hun bankrekeningnummer en wachtwoord. Het is ook belangrijk om op de hoogte te zijn van schadelijke software die iemands computer kan infecteren en persoonlijke informatie zoals inloggegevens of creditcardnummers kan stelen. Als men het gevoel heeft dat ze het doelwit zijn van hackers, is het misschien het beste om volledig te stoppen met het gebruik van internet totdat de situatie kan worden opgelost.
Virtual Private Networks zijn belangrijk voor iedereen die tijd online doorbrengt. Door een VPN te gebruiken, kunt u uw privacy en anonimiteit beschermen en toegang krijgen tot websites die meestal worden geblokkeerd. Bovendien kan een VPN helpen om beperkingen op bepaalde websites te omzeilen.
Niet elke VPN is echter gelijk en er is veel variatie als het gaat om de effectiviteit, snelheid, werkelijke privacyniveaus, transparantie en prijsstelling van alle VPN's op de markt. Bovendien zijn er gewoon zoveel om uit te kiezen. Hoe moet je in hemelsnaam weten welke de beste VPN is voor jouw doeleinden? Nou, het is mijn taak om je te helpen die beslissing te nemen.
Ik heb ook gekeken naar de beste VPN's voor gaming en vond de perfecte voor elk type gamer. Ik heb het onderzoek gedaan zodat dat niet hoeft. Niet alleen als het gaat om de toonaangevende VPN's, maar zowat elke bron van entertainment op internet: gratis streamingsites, premium streamingdiensten, gratis apps voor het streamen van films, gratis tv-streamingsites, muziekstreamingplatforms? als je erop kunt streamen, kun je er een grondige beoordeling van vinden op StreamingSites. Maar daar bleef het niet bij. Ik heb ook gekeken naar de beste VPN's voor gaming en vond de perfecte voor elk type gamer.
Het is net zo belangrijk om alle inhoud die u online wilt hebben, zowel veilig als privé, als anoniem te kunnen vinden. Een VPN maakt je niet alleen 100% anoniem online, waardoor je veilig en ondetecteerbaar blijft; hiermee kunt u ook eventuele beperkingen omzeilen die door uw land aan websites zijn opgelegd. Als een bepaalde site niet beschikbaar is in uw land, gebruikt u gewoon een VPN om verbinding te maken met een server in Canada en u hebt er hoe dan ook toegang toe.
Maar wat is de beste VPN in 2020? Om dat te achterhalen, moeten we eerst identificeren wat de ene VPN beter maakt dan de andere. Er zijn een paar algemene factoren waar we naar kijken om VPN's te evalueren: privacy, bereik (servernummers en locaties), snelheid, prestaties, gebruiksvriendelijkheid en kosten.
Om erachter te komen welke de beste VPN voor u zal zijn, moet u rekening houden met uw voorkeuren en interesses, evenals de prestaties van verschillende VPN's.
Misschien doe je bijvoorbeeld veel aan online gamen of streamen. Sommige VPN's kunnen mogelijk niet veel bandbreedte aan. Misschien kijk je veel films. Nogmaals, er zijn bepaalde VPN's die beter zijn voor streaming of gaming dan andere. De beste VPN voor u zal degene zijn die goed genoeg presteert om uw unieke levensstijl aan te kunnen.
De VPN die we vandaag gaan bekijken heet Surf Shark. Het is geprezen als een van de goedkoopste VPN's op de markt, maar dit is niet altijd het geval geweest. Ik ben optimistisch dat Surf Shark in staat zou zijn om die stelregel te breken, hoewel? Hoe dan ook, er is maar één manier om erachter te komen. We moeten erin duiken en zien hoe Surf Shark voor onszelf functioneert.

Ontwerpen

Het ontwerp van Surf Shark is complexer dan veel andere VPN's. Dit is echter geen slechte zaak; het betekent alleen dat de service een paar meer functies en opties biedt dan zijn concurrenten. Het ontwerp, hoewel nog steeds strak, gestroomlijnd en gebruiksvriendelijk, is niet zo voor de hand liggend of simplistisch als veel andere VPN's. Over het algemeen hebben VPN's de neiging om extreem intuïtieve, slanke en glanzende ontwerpen te hebben. En Surf Shark is niet anders.
Met de ? S? van het Surf Shark-logo dat in het midden van het scherm verschijnt, geven signalen die ervan uitgaan aan dat er naar servers wordt gezocht. Je kiest dan met welk land je verbinding wilt maken en voila, je hebt 100% anoniem en privé internet tot je beschikking. Dat is alles.
Ik vind het aquamarijn kleurenschema in het ontwerp van Surf Shark erg aantrekkelijk. VPN's kunnen vaak overkomen als overdreven serieus met hun ontwerpen, waarbij ze de voorkeur geven aan thema's die meer gericht zijn op beveiligingsproblemen. Surf Shark is er echter in geslaagd om vertrouwen te houden in hun privé- en gecodeerde netwerken, waardoor ze een beetje lichtzinnig zijn in hun app- en softwareontwerpen.

Inhoud en functies

Geniet van de mogelijkheid om te kiezen uit meer dan 1.041 servers in 61 landen. Maak gebruik van zowat elke regio van de wereld om lokale internetten te ervaren die je misschien nooit zult kunnen, allemaal zonder je bank of bed te verlaten. Deze diversiteit in servers betekent niet alleen dat je voldoende verbindingssnelheden hebt om tussen te schakelen, maar het betekent ook dat je online mogelijkheden niet langer worden beperkt door de beperkingen van je eigen land.
Dit is gunstig omdat men ten volle kan profiteren van internationale bibliotheken van verschillende streamingdiensten. Surf Shark gaat er bijvoorbeeld prat op dat hun VPN gebruikers automatisch toegang geeft tot 15 verschillende Netflix-bibliotheken. Verschillende landen hebben verschillende content op Netflix. Als u op zoek bent naar een film die niet beschikbaar is in uw land, maak dan gewoon verbinding met een Surf Shark-server in een land waar die film beschikbaar is en stream weg!

Snelheid en kracht

Surf Shark test als het hebben van een hoge snelheid op elke server die ze bieden. Dit betekent dat u zonder problemen HD-inhoud moet kunnen streamen op de server van uw thuisland of een server aan de andere kant van de wereld. Bovendien is Surf Shark een van de weinige VPN's die vriendelijk zijn voor P2P-verkeer, wat betekent dat torrenting geen probleem zal zijn.

Schoon web, ad-blocking, top-notch encryptie

De Clean Web-knop op deze VPN is een functie die naar eigen goeddunken kan worden in- of uitgeschakeld. Wanneer geactiveerd, werkt het om effectief alle malware en phishing-pogingen op uw apparaat te voorkomen. Deze functie functioneert ook als een adblocker. Door zowat alle advertenties en trackers te vermijden, kunt u de afleiding en ergernis van deze advertenties aanzienlijk verminderen. Deze functie is zelfs zo krachtig dat het naar verluidt die vervelende YouTube-advertenties omzeilt die tegenwoordig in zowat elke video worden gepeperd.
Surf Shark beschikt over de beste codering op de markt en bevat optionele Cha Cha- en ShadowSocks-protocollen om privacy voor Android-gebruikers of Windows-gebruikers te garanderen. Het is een krachtigere manier om restrictieve regeringen, zoals China, te omzeilen.

Mobiele en desktopervaring

Surf Shark is beschikbaar op veel apparaten, waaronder een prachtige app voor zowel Android als iOS. Het maakt niet uit welk apparaat je privacy nodig hebt, Surf Shark kan je helpen.
En een van de grote voordelen van Surf Shark? Het feit dat abonnees het op een onbeperkt aantal apparaten tegelijkertijd mogen gebruiken. Dit is ook een ongelooflijke deal als je bedenkt dat veel andere VPN's apparaatbeperkingen hebben die dichter bij het bereik van 5 of 7 liggen. Als u Surf Shark koopt, hoeft u zich nooit zorgen te maken dat u anoniem op internet kunt surfen, waar u ook bent.

Prijzen en plannen

maandelijks, driemaandelijks of jaarlijks. Ik zweer het, deze VPN-service wordt steeds beter naarmate ik er verder in kijk. Surf Shark biedt niet alleen uitzonderlijke snelheid, privacy en bypassing op een onbeperkt aantal apparaten, het is ook een van de goedkoopste VPN's op de markt. De opties voor het betalingsplan zijn als volgt: maandelijks, driemaandelijks of jaarlijks.
Het maandelijkse abonnement kost $ 11.95 / maand.
Het jaarplan is voor $ 5.99 / maand.
Het 3-jarenplan is $ 1.99 / maand.
Omdat de abonnementsprijzen van Surf Shark meestal goedkoper zijn wanneer u vooraf volledig betaalt, bieden ze een 30-dagen geld-terug-garantie op die optie.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Surfshark

Surfshark Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Surfshark.com wordt snel een van de meest populaire en veelgeprezen VPN's ter wereld. Als u op zoek bent naar een VPN die u onbeperkte apparaten en toegang tot meer dan 1.000 servers in 60 verschillende landen biedt, is Surf Shark een geweldige optie. Bovendien is deze streaming en P2P-vriendelijke VPN zeer betaalbaar en effectief. Als je Surf Shark overweegt, raad ik je aan mijn recensie te lezen om meer te weten te komen over waarom het zo'n geweldige keuze voor je is!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op