Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

SVT Play Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

SVT Play is een geweldige gratis streamingsite en app die ik ten zeerste aanbeveel. Met duizenden Zweedse tv-programma's, films, documenten en meer gratis beschikbaar, is er geen reden om het niet te bekijken! Voor meer informatie over SVT Play en of het de juiste gratis streamingsite voor u is, lees vandaag mijn recensie.

Svt Play

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

svtplay.se

Hoe meer ik leer over de vele gratis tv-streamingdiensten die in het buitenland bestaan, hoe meer ik zou willen dat ik mezelf uit de Verenigde Staten kon laten expatriateren. Misschien is dat een beetje een extreme daad om tonnen gratis tv-programma's van hoge kwaliteit te kunnen bekijken en te profiteren van de geweldige gratis tv-streamingdiensten die beschikbaar zijn in landen als Zweden.
Je vertelt me dat als ik een Zweeds staatsburger zou worden, ik toegang zou hebben tot geweldige, gratis tv-streamingsites zoals SVT Play? Ik ben geïnteresseerd! Waar kan ik me aanmelden?
Ik weet dat deze dingen technisch gezien niet "gratis" zijn, in de ware zin van het woord - Zweedse burgers worden meestal belast met ongeveer 62% van hun persoonlijke inkomen, naast het betalen van een vrij steile consumptiebelasting van 25% - maar hey, als deze belastingen uiteindelijk betekenen dat ik minder moet betalen om een comfortabel en gezond leven te leiden, Ik ben er helemaal voor.
Deze paragraaf gaat over hoe SVT Play niet echt een gratis site is omdat mensen belasting moeten betalen om het te gebruiken. Het is echter nog steeds een goede site omdat het gratis tv-streaming biedt voor iedereen in Zweden.
Met SVT Play kunt u kijken wat u maar wilt, wanneer u maar wilt, zolang het momenteel beschikbaar is op de site of app. SVT Play is een streamingsite en -app die "inhaalacties" biedt voor het bekijken van tv-programma's en films. Dit model verschilt van de typische manier om inhoud te verkrijgen waarbij een show of film beschikbaar wordt gesteld voor een vooraf afgesproken en contractueel verplichte hoeveelheid tijd (meestal ten minste 1 jaar). Met SVT Play kunt u kijken wat u maar wilt, wanneer u maar wilt, zolang het momenteel beschikbaar is op de site of app.
Catchup TV-streamingdiensten zoals SVT Play zijn ontworpen met de reguliere, Over The Top kabel-tv-kijker in gedachten. Deze diensten bieden een manier voor kijkers die de uitzending van hun favoriete programma's hebben gemist om ze in te halen. Elke service heeft verschillende duur voor hoe lang eerdere uitzendingen beschikbaar zijn, maar ze zijn meestal beschikbaar gedurende dertig dagen na uitzending. Na die dertig dagen, als je het programma niet hebt bekeken, is het niet beschikbaar, tenzij je het op een andere streamingdienst vindt.
Hoewel de meeste inhoud op SVT Play de vorm aanneemt van afleveringen van tv-series, is er een breed scala aan inhoud die veel verder gaat dan alleen sitcoms en drama's. Als het in de afgelopen 30 dagen op een van de kabelkanalen van SVT is uitgezonden, kunt u het vinden en streamen op SVT Play. Dit resulteert in tal van films, documentaires, nieuwsprogramma's, standup comedy specials, uitgezonden evenementen en ceremonies, en zelfs (voorheen) live concerten. Wat betreft gratis tv-streamingsites, SVT Play heeft zeker een van de meest consistente indrukwekkende line-ups â maar dat komt omdat, gelukkig voor al jullie tv-liefhebbers in Zweden, SVT een geschiedenis heeft van het bieden van boeiend, doordacht en ronduit goed entertainment.

Geschiedenis

Hoewel SVT Play zoals we het vandaag kennen pas in december 2006 werd gelanceerd, is het Zweedse publieke omroepsysteem terug te voeren tot de jaren 1920. Op dat moment besloot de Zweedse regering een mediastructuur aan te nemen die vergelijkbaar was met die van de British Broadcasting Company. Met andere woorden, radio zou een overheidsmonopolie zijn met licentiekosten en gestructureerd als een naamloze vennootschap. Het was toen bekend als Radiotjänst, of Radio Service Ltd.?
Op 29 oktober 1954 zond het Koninklijk Instituut voor Technologie in Stockholm voor het eerst een televisiesignaal uit. Deze gebeurtenis vond plaats drie jaar nadat de reguliere televisieprogramma's in Zweden zouden worden uitgezonden, op 15 mei 1957. Ondertussen, op hetzelfde moment dat SR verschuivingen in eigendom onderging, waardoor 40% van het bedrijf aan de staat en 20% aan de pers werd gegeven, onderging Sveriges Radio (SR) ook seismische verschuivingen. Op 2 december 1967 verhoogde SR het eigen aandeel tot 60%.
En zo ontstond SVT in 1965 als gevolg van de herstructurering van de Zweedse televisie-industrie. Dit leidde tot een gestage stroom van groei en uitbreiding waarbij SVT meer kanalen en een breder scala aan reguliere programmering bood. Tegen het midden van de jaren 1960 was SVT een multi-channel mediamonopolie geworden met alles van feel-good sitcoms tot stoïcijnse drama's.
Tegenwoordig zorgt SVT Play ervoor dat je alles wat op SVT wordt uitgezonden kunt bekijken, zelfs als het van lang geleden of ver weg is (zolang het maar wordt uitgezonden binnen 30 dagen na de uitzending in Zweden). Wat een lange weg hebben we afgelegd.

Ontwerpen

Ik waardeer de no-nonsense benadering van site design bij SVT Play. Het is erg minimalistisch en barebones, wat attributen zijn die ik op elke streamingsite waardeer. Een ding dat me is opgevallen over gratis tv-streamingsites (en ook premium) is het feit dat ze vaak proberen veel te veel inhoud op elke pagina te proppen. SVT Play begrijpt gelukkig de waarde van het adagium 'less is more'.
Niet alleen is de lay-out van SVT goed tempo en gespreid, maar het omvat ook een onderschat en onderbelicht element voor een goed website-ontwerp - een die ik afwisseling ga noemen. Je zou het ook patroonvorming kunnen noemen. Wat ik bedoel is dat, terwijl je naar beneden scrolt op de SVT Play-startpagina, je een patroon van afwisselende miniatuurformaten begint op te merken. De ene categorie presenteert inhoud met kleinere miniaturen, de volgende met langere. De pagina volleyt dan in deze aard heen en weer. Ik denk dat het, naast het bieden van een gevoel van stilistische organisatie, ook het oog laat geloven dat het een dynamische gebruikerservaring in zich opneemt, ook al is het gewoon een kwestie van het afwisselen van de afmetingen van rechthoeken.
Voer een tv-programma of film in om het goed ontworpen websiteontwerp te verkennen. De speler is groot en overspant bijna het hele scherm in de breedte. De achtergrond is zwart, waardoor een filmisch effect ontstaat. Onder de speler vind je een side-scrolling lijst met vergelijkbare shows om te bekijken - alles wat ik zou kunnen vragen van een streamingsite, althans vanuit een ontwerpperspectief? Alles is precies waar ik het wil hebben.

Inhoud en functies

Het aantal aangeboden functies laat echter te wensen over. SVT Play doet het goed qua inhoud, met meer dan 2.000 titels die op elk moment gratis kunnen worden gestreamd. Het aantal aangeboden functies is echter niet zo sterk als het zou kunnen zijn.
Er zijn echter niet veel gebruikersgerichte functies. Ik kan bladeren op kanaal, op categorie en op genre. Dat is ongeveer alles wat ik kan doen op SVT Play. Ik had graag een aantal aanpasbare functies gezien - zoals de mogelijkheid om shows aan een lijst toe te voegen, ze te beoordelen, ze te markeren als 'later kijken' of misschien opmerkingen achter te laten. Buiten het bekijken van tonnen geweldige inhoud, is er niet veel dat je kunt doen op SVT Play.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Svt Play

SVT Play Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

SVT Play is een geweldige gratis streamingsite en app die ik ten zeerste aanbeveel. Met duizenden Zweedse tv-programma's, films, documenten en meer gratis beschikbaar, is er geen reden om het niet te bekijken! Voor meer informatie over SVT Play en of het de juiste gratis streamingsite voor u is, lees vandaag mijn recensie.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op