Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

TCM Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Als je van klassieke films houdt, is TCM de perfecte site voor jou! Hun uitgebreide catalogus van films die dateren uit de jaren 1930 is een must-see voor elke filmliefhebber. Of je ze nu live of on-demand wilt bekijken, TCM heeft voor elk wat wils. Om meer te weten te komen over deze geweldige streamingsite, moet je mijn volledige recensie lezen.

Tcm

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

tcm.com

In 1986 kocht Ted Turner de Metro Goldwyn Mayer filmstudio van een man genaamd Kerk Kerkorian voor $ 1,5 miljard. Deze extravagante aankoop was echter van korte duur, omdat Turner de studio al snel terug moest verkopen aan Kerkorian vanwege zorgen over de bedrijfsschuld van Turner Entertainment.
Dit had een beschamend kort verhaal kunnen zijn voor mr. Ted Turner, ware het niet dat er één cruciaal detail in het oorspronkelijke verkoopcontract was. Er werd gespecificeerd dat, wat er ook gebeurde, Turner Entertainment alle rechten op MGM's filmcatalogus zou behouden. Dit is de filmbibliotheek die, samen met de al uitgestrekte lijst met films waar Turner eerder de rechten op bezat, uiteindelijk diende als basis voor Turner Classic Movies toen het eindelijk werd gelanceerd, op 14 april 1994.
Zoals TCM-fans weten, is het verhaal achter het kanaal bijna als dat van een film die je op TCM zou zien. Een slordig filmondernemer riskeert het allemaal op een droom, faalt bijna, maar overwint uiteindelijk zijn strijd om meer te bereiken dan hij ooit had kunnen dromen. Alleen al zeggen "Ik zou die film kijken" (Teddy boy, laten we snel lunchen, ik denk dat we wat zaken te bespreken hebben) klinkt me goed in de oren.
Gelukkig kwam ted Turner's droom van TCM uiteindelijk uit. Dit is de enige reden dat we al bijna 30 jaar een betrouwbare bron hebben voor het bekijken van klassieke films op tv. En tegenwoordig is er een nog betrouwbaardere manier om te genieten van de eersteklas inhoud van TCM, dankzij een van de beste filmstreamingsites op internet, Watch TCM.

Ontwerpen

met hun moderne en creatieve website design. Ik bewonder het horloge TCM-websiteontwerp voor het breken met conventies. Ik kan je niet vertellen hoeveel streamingsites ik elke dag zie, elke site ziet er identiek uit als de volgende. Het komt zelden voor dat je een site vindt om films op te streamen die zich onderscheidt van de rest, zichzelf op de een of andere manier gedenkwaardig maakt. Dit is echter precies wat Watch TCM weet te doen met hun moderne en creatieve website-ontwerp.
Titels als ? De Kunstenaar? en? Existentialistische? zijn gegroepeerd, evenals ? Klassieke films? die bestaat uit oudere films die misschien niet populair zijn bij jongere kijkers. Eerlijk gezegd lijkt deze site op het eerste gezicht meer een journalistieke uitlaatklep dan een filmstreamingsite. Het kan het zwart-witontwerp zijn dat mijn oog bedriegt, of het feit dat de aanbevolen films op Watch TCM worden gepresenteerd in een lay-out die erg lijkt op nieuwssites - met verschillende genres gegroepeerd en enige variatie tussen hen. Titels als "The Artist" en "Existentialism" zijn gegroepeerd, evenals "Classic Films" die oudere films bevatten die misschien niet populair zijn bij jongere kijkers.
Dit is op zijn zachtst gezegd verfrissend - een filmstreamingsite die streeft naar innovatie, terwijl veel sites steeds uniformer worden. Maar het betekent niets tenzij het ook zo effectief is als de zij het eentonige lay-outs van de beste filmstreamingsites zoals Netflix, Hulu en de rest. Ik zou zelfs zo ver gaan om te zeggen dat Watch TCM?' s site design is bijna net zo effectief.
Ik hou er niet van dat het meer klikken vereist dan sommige van de andere grote filmstreamingsites. Door bijvoorbeeld niet simpelweg zoveel mogelijk inhoud op de hoofdpagina van de site aan te bieden, zoals Netflix doet, krijgt u eenvoudigweg een beperkt aantal titels om door te bladeren op basis van slechts één criterium: onlangs toegevoegd. Om door meer dan de 20 films te bladeren die hier te zien zijn, moet u op een nieuwe pagina klikken. Dit is niet zo gestroomlijnd of gebruiksvriendelijk als de meer typische lay-outs van de meeste van de beste filmstreamingsites op internet.
Een voordeel van Watch TCM is de eenvoud. Zodra u de pagina opent, kunt u uw resultaten filteren door een genre in het hoofdmenu te selecteren en hoe u uw resultaten in het rechtermenu wilt laten ordenen. Er is geen rommel op deze pagina en het is gemakkelijk te navigeren. Mijn enige klacht is dat gebruikers maar één genre tegelijk mogen selecteren.
Dit zou een effectiever browsemechanisme zijn geweest als u er meerdere tegelijk kon selecteren. Soms wil je niet één specifiek ding, snap je wat ik bedoel? misschien kan ik bijvoorbeeld voor een noir-film of een western gaan. De browsefunctie van de site zou het voor mij mogelijk moeten maken om beide genres tegelijkertijd uit te filteren.

Inhoud en functies

Over eenvoud gesproken, het lijkt erop dat TCM deze filosofie op vele manieren volgt. De functies op deze website zijn ook vrij minimaal (om het vriendelijk te zeggen). Veel van de beste filmstreamingsites laten gebruikers titels toevoegen aan kijklijsten, commentaar geven op films en ze beoordelen. Deze functie is hier niet aanwezig, maar het is geen dealbreaker voor mij. Het lijkt er echter op dat dit soort sociale functies zeer nuttig zouden zijn op een site als Watch TCM.
Ik zeg dat vanwege het nichekarakter van de inhoud die Watch TCM biedt, het precies in de naam staat: "Klassieke films." Het spreekt voor zich dat mensen graag een middel willen hebben om deze klassiekers te bespreken, omdat ze rijp zijn voor nostalgie en discours.
Watch TCM biedt een eenvoudige service: het streamen van klassieke films. Misschien heb je hier niet zoveel last van als ik. Als dat zo is, voel je dan vrij om te negeren wat ik hier zeg - één ding blijft echter onbespreekbaar: Watch TCM heeft een van de grootste bibliotheken met klassieke films om vandaag op internet te streamen. Als dat het enige is dat belangrijk voor je is, een enorme selectie tijdloze films, dan kan Watch TCM zonder twijfel een van de beste filmstreamingsites op de markt worden genoemd. Van romantiek tot oorlog, van misdaad tot sci-fi, er is hier iets te vinden voor elke liefhebber van klassieke cinema.
Als kabelabonnee kunt u TCM live online bekijken via de website van uw kabelprovider als u zich in de juiste tijdzone bevindt. Klik gewoon op 'Live kijken' en kies uw tijdzone en u bekijkt de nieuwste film die op TCM wordt uitgezonden. TCM is een van de weinige streamingsites die ook wordt geleverd met het extra voordeel van live televisie - een combinatie van het beste van twee werelden!

Mobiele en desktopervaring

Een recente update van de Watch TCM-app voor Android en iOS heeft het voor fans van het kanaal gemakkelijker gemaakt om TCM te bekijken, waar ze ook zijn. Of u nu live een film opneemt terwijl u naar huis pendelt of klassieke films on-demand vertoont terwijl u bij de DMV bent, met de Watch TCM-app bent u gedekt.
Ik denk dat deze filmstreaming-app ongeveer op hetzelfde niveau presteert als de site zelf. Het is niet de beste filmstreaming-app die ik ooit heb gezien, maar het is ook niet de slechtste. Ik heb een vergelijkbare klacht met de app als met de site - het is gewoon een beetje onhandiger en moeilijker te navigeren dan nodig is. Maar het klaart toch de klus.
Veel gebruikers geloven dat de middelmatigheid van deze app duidelijk is. In de Apple App Store heeft Watch TCM bijvoorbeeld een gemiddelde gebruikersbeoordeling van 3,9. Dit is niet geweldig, maar het is ook niet verschrikkelijk.

Prijzen en abonnementen

Helaas is er geen manier om je op zichzelf te abonneren op Watch TCM. Om zowel de filmstreamingsite als de app te gebruiken, moet u een traditionele kabelklant zijn. Dat wil zeggen, u moet toegang hebben tot TCM via een old-school kabel om online toegang te krijgen tot TCM. Hoewel dit ongelooflijk vervelend is, is het verre van ongewoon - de meeste kabelnetwerken gaan op deze manier over hun streamingsites. Tenzij, dat wil zeggen, ze de sprong wagen en hun eigen stand-alone streamingdienst creëren, a la NBC's Peacock (maar dit is zeer zeldzaam).
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Tcm

TCM Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Als je van klassieke films houdt, is TCM de perfecte site voor jou! Hun uitgebreide catalogus van films die dateren uit de jaren 1930 is een must-see voor elke filmliefhebber. Of je ze nu live of on-demand wilt bekijken, TCM heeft voor elk wat wils. Om meer te weten te komen over deze geweldige streamingsite, moet je mijn volledige recensie lezen.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op