Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

TLC Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

De laatste tijd wint TLC veel aan populariteit als een van de toonaangevende streamingwebsites voor reality-televisie. Het heeft een goed ontworpen lay-out en eenvoudige navigatie. Hoewel de video- en audiokwaliteit soms te wensen overlaat, is de website zelf nog steeds een goede keuze. Er zijn meerdere opties om te bekijken en met de app kun je shows live bekijken terwijl ze op televisie worden uitgezonden.

Tlc

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

tlc.com

De televisiezender TLC is eigendom van Discovery Communications. Het zendt shows uit over levensstijlen, gezinsleven en persoonlijke verhalen in plaats van wetenschap en natuur. De realitysterren zijn gewone mensen die hun dagelijks leven leiden. Enkele populaire series geproduceerd door TLC zijn 90 Day Fiance, Cake Boss en Dr. Pimple Popper.
In 1991 zond TLC hun eerste show uit die uitsluitend gewijd was aan koken. Oorspronkelijk begon TLC als Discovery, het uitzenden van educatieve shows. Het evolueerde in de loop der jaren naar een netwerk dat zich richtte op verschillende onderwerpen, waaronder huis- en huisverbetering, maar nam in 1980 ook babystapjes weg van educatieve inhoud. In 1991 zond TLC hun eerste show uit die uitsluitend gericht was op koken.
In de late jaren 1990 schakelde TLC over van het presenteren van educatieve programma's naar het produceren van meer reality-tv-shows. De naam van het netwerk veranderde van het Learning Channel naar TLC en de verschuiving in inhoud kwam met een reeks nieuwe titels zoals Trading Spaces, Junkyard Wars en A Wedding Story.
In de vroege jaren 2000 was er een toename van op woondecoratie gerichte programmering op TLC. In latere jaren verlegde het kanaal zijn focus naar meer op realiteit gebaseerde series. Shows als 17 Kids and Counting, Toddlers and Tiaras, Cake Boss en Here Comes Honey Boo-Boo werden steeds populairder.

Website Ontwerp

Het ontwerp van de website is goed. Er is niets te flitsends aan de hand dat kijkers afleidt. Het is heel gemakkelijk om je favoriete programma's te vinden. De zoekbalk is gemakkelijk te vinden, wat altijd een pluspunt is. U kunt ook op een vervolgkeuzemenu klikken met de populairste titels op TLC.
Er staat slechts één middelgrote advertentie bovenaan de pagina. In video's zijn er enkele frustrerende. Voor mensen die geen lidmaatschap hebben, mogen ze de advertenties niet opnemen.
De achtergrond is strak en modern zwart, waarbij de aanbevolen programma's mooi zijn geblokkeerd. Het eerste programma is grotendeels bovenaan te zien en terwijl je door de rest van de shows scrolt, worden ze geblokkeerd in een consistent patroon en grootte.
Het bovenste menu op de navigatiebalk leest van links naar rechts - Shows, Schedule, TLC Me, Sign In en een alternatief vervolgkeuzemenu met opties. Het menu is gemakkelijk te lezen en aangenaam om mee te werken.

Tevreden

Het is een geweldige site om te gebruiken als u op zoek bent naar iets om te bekijken tijdens uw vrije tijd. Voor reality-tv-fans is TLC de beste netwerk- en streamingdienst. Het aantal reality-tv-programma's dat de website host is veel. De inhoud van deze programma's varieert van oudere shows die in de vroege jaren 2010 werden uitgezonden tot huidige shows die worden uitgezonden. Het is een geweldige site om te gebruiken als je iets wilt bekijken in je vrije tijd.
Op de website kunt u zich aanmelden om deel te nemen aan hun shows. Als je op de castingknop in het extra menu klikt, kun je berichten vinden op zoek naar mensen voor meerdere shows. 90 Day Fiance lijkt altijd een casting call te hebben. Een paar andere shows die momenteel op zoek zijn naar mensen zijn Smothered, Seeking Sister Wife, Drag Me, Four Weddings en Dr. Pimple Popper.
Ondanks dat de bibliotheek met televisieprogramma's enorm is, is het belangrijk om te beseffen dat je er maar een klein deel van kunt bekijken. Tenzij je een lidmaatschap voor kabeltelevisie hebt, geeft de site je geen toegang tot veel van hun video's. Gelukkig voor mij heb ik een lidmaatschap en kan ik het volledige aantal shows bekijken.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

Over het algemeen is de website toegankelijk en gemakkelijk te navigeren. Het ontwerp is modern en strak en het logo is duidelijk en herkenbaar. Toegang krijgen tot video's is eenvoudig. Het enige probleem dat we opmerkten, was dat de desktopversie van de website niet zo responsief was als we hadden gewild.
De mobiele browserversie is een verkleinde versie van de desktop. Het is in wezen hetzelfde. Over het algemeen is het ongecompliceerd om te gebruiken. De mobiele browserversie vraagt of u de app wilt downloaden. Het enige grote verschil is dat er nog een paar advertenties zijn als je tussen shows scrolt.
Aan de linkerkant van de app kunt u al uw momenteel bekeken programma's zien, samen met hun huidige tijd. Het menu aan de rechterkant bevat andere opties, zoals het wijzigen van kanalen, het in- en uitschakelen van ondertitels en het toevoegen van nieuwe programma's aan uw lijst Later kijken. Ik heb de applicatie genaamd TLC Go geprobeerd, die goed werkt. Het TLC-logo bevindt zich in de linkerbovenhoek en de zoekbalk weerspiegelt het aan de andere kant. Er is een menu dat inklapbaar is en dat de opties biedt van - Home, Shows, Watch Live, Continue Watching, Favorite Shows, Watch Later, Browse en Setting. Aan de linkerkant van de app kon ik al mijn momenteel bekeken shows zien, evenals hun huidige tijd. Het menu aan de rechterkant bevatte andere opties, zoals het wijzigen van kanalen en het in- en uitschakelen van ondertitels en het toevoegen van nieuwe programma's aan mijn watch later-lijst
De mobiele app is de beste manier om te gaan. Het heeft de beste kijkervaring, die in deze versie is geoptimaliseerd. Er zijn geen problemen met de andere twee versies, maar de app is het beste.

Positieven

Ten tweede is de site zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren. Tot slot is de streamingkwaliteit uitstekend. Deze streamingsite heeft veel positieve kanten aan het gebruik ervan. Ten eerste is het aantal afleveringen dat beschikbaar is voor leden groot en beslaat het een groot aantal jaren. Er zijn titels beschikbaar op de streamingdienst die niet meer op televisie te zien zijn. Ten tweede is de site zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren. Ten derde is de streamingkwaliteit uitstekend.
Een ander interessant kenmerk van TLC is dat het leden in staat stelt om volledige afleveringen op hun website te bekijken voordat het op televisie wordt uitgezonden. Deze functie wordt vaak onderbenut, maar vanaf nu zal het iets zijn dat ik overweeg in de toekomst te doen.
Op de website is er een optie om je aan te melden als castlid voor de TLC-show. Het proces is eenvoudigâje e-mailt het bijbehorende adres met redenen waarom je moet worden gekozen, samen met een recente foto van jezelf. Als je aan de richtlijnen voldoet, zullen ze contact met je opnemen en overwegen om je in de show te laten zien. Ze werken hun castingoproepen regelmatig bij, zodat iedereen weet waar ze naar op zoek zijn.
De mobiele app voor TLC is een geweldige functie. Het heeft eenvoudige navigatie en meerdere handige functies. De Watch Live-functie is een van de leukere opties. Als je niet thuis kunt komen voordat je must-see show opkomt, kun je het overal bekijken terwijl het wordt uitgezonden!

Negatieven

Een probleem met de website is dat als je geen kabellidmaatschap hebt, je je niet kunt aanmelden om nieuwere afleveringen te bekijken. Het beperkt uw opties sterk tot voornamelijk advertenties voor de shows. Zelfs afleveringen uit 2017 zitten op slot. Dit is ongetwijfeld het slechtste deel van de website.
De kwaliteit van veel TLC-video's is wisselvallig. Soms is de video prima, terwijl andere keren wazig is. Wanneer de videokwaliteit doorkomt, ziet het er vaak geweldig uit. De audiokwaliteit is echter meestal slecht, ongeacht welke instellingen worden gewijzigd.
Zelfs als u bent geabonneerd, moet u nog steeds door advertenties zitten. Ze duren lang. Advertenties zijn normaal voor streamingsites. Deze slaan echter de hele tijd over waardoor de wachttijd nog langer wordt.

Verbeteringen nodig

Enkele verbeteringen die kunnen worden aangebracht aan de TLC-streamingdienst zijn het verhogen van het aantal afleveringen dat beschikbaar is voor mensen zonder lidmaatschap, het beperken van shows van jaren geleden, zodat nieuwe potentiële abonnees zich meer welkom voelen en het creëren van meer gebruiksvriendelijke functies.
Een ander gebied waar TLC zijn service zou kunnen verbeteren, is door de video- en audiokwaliteit te verbeteren. Dit zou een uitstekende verbetering zijn voor oude kijkers, en het is onaanvaardbaar dat mensen die voor de service betalen, geen video's kunnen bekijken zonder dat ze wazig worden en audio gedempt klinkt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Tlc

TLC Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

De laatste tijd wint TLC veel aan populariteit als een van de toonaangevende streamingwebsites voor reality-televisie. Het heeft een goed ontworpen lay-out en eenvoudige navigatie. Hoewel de video- en audiokwaliteit soms te wensen overlaat, is de website zelf nog steeds een goede keuze. Er zijn meerdere opties om te bekijken en met de app kun je shows live bekijken terwijl ze op televisie worden uitgezonden.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op