Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

TMZ Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

De website TMZ is gewijd aan entertainmentnieuws. Deze website behandelt een verscheidenheid aan onderwerpen, waaronder roddels over beroemdheden, drama, breuken, sport en meer. Ze bieden artikelen, foto's en video's. Er zijn ook celebrity tours beschikbaar via het bedrijf. TMZ beweert Hollywood te laten zien zoals het werkelijk is, met zowel het goede als het slechte. Ze plaatsen items die variëren van interessant tot grappig tot verontrustend.

Tmz

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

tmz.com

De entertainmentnieuwswebsite TMZ staat bekend om zijn snelle berichtgeving over roddels over beroemdheden en juridische kwesties.
TMZ werd opgericht in 2005 en werd snel populair vanwege hun snelle krantenkoppen. In 2007 riep Newsweek TMZ uit tot 'Breakout Blog of 2007'.

Website Ontwerp

Het TMZ-schema bestaat uit rode, zwarte en witte kleuren met een gestileerd tekstlogo. De esthetiek ziet er erg plakkerig uit, maar het is wat het bedrijf altijd heeft gebruikt. Het veranderen ervan zou op dit moment verwarrend zijn.
De lay-out is schoon en georganiseerd. De algehele toon van de website communiceert een tabloid-vibe. Ondanks de funky stijl van de pagina's functioneert de website echter goed. Er staat een kleine advertentie in de kop die nauwelijks opvalt.
De sociale knoppen staan bovenaan de website en zijn gemakkelijk te vinden. De website navigatie is een andere goede functie. Niet alleen is de website georganiseerd, maar de startpagina is een goed voorbeeld van hoe entertainmentwebsites hun laatste nieuws moeten opzetten. Onder de koptekst staat een strategisch geplaatste line-up van populaire nieuwsverhalen.

Tevreden

De website TMZ staat bekend om zijn berichtgeving over Hollywood-beroemdheden. Het doet verslag van hun persoonlijke leven en hun werk in de entertainmentindustrie. TMZ doet ook aandacht aan sport en biedt rondleidingen aan.
De website heeft een groot aantal foto's en video's. De foto's zijn vaak paparazzi-achtige foto's zonder medeweten van beroemdheden. Soms krijgen ze openhartige foto's van hen in het openbaar, maar op andere momenten lijkt het alsof ze de privacy binnendringen van mensen die hun leven proberen te leiden. De videosectie bevat veel interviews - TMZ Newsroom maakt er deel van uit. Dit segment voedt controversieel celebritynieuws met verwijzingen naar de basis van hun beweringen. Een ongelukkig probleem met de video's van de website is dat de ondertiteling erop onjuist is.
TMZ Sports publiceert nieuws en berichtgeving over sportgerelateerde evenementen. Onlangs stond op de voorpagina van de sportrubriek een video van een woordenwisseling tussen vrouwencollegebasketbalteams. Andere verhalen meldden spelers in heet water of dat relaties verzuurden.
De website biedt ook celebrity tours aan. Wanneer kijkers op de tourknop in het hoofdmenu klikken, worden ze naar een andere website geleid. Op de homepage staat een grote bus met het TMZ-logo erop en passagiers die glimlachen en zwaaien met camera's in de hand. De tours zijn in heel Hollywood en de ticketprijzen beginnen bij $ 50 per persoon voor volwassenen. Voor kinderen die hun ouders vergezellen, is de prijs $ 29 per ticket. Er is ook een grote diavoorstelling van ontmoetingen en interacties met beroemdheden op deze pagina.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

De desktopversie van TMZ is erg goed. De website ziet er misschien plakkerig uit, maar het werkt goed. Er zijn weinig problemen met de website. Een van de weinige die ik kon vinden na het graven was onjuiste ondertiteling op video's.
De TMZ mobiele browser is goed geformatteerd en is geoptimaliseerd voor mobiele weergave. De browser vouwt de zijbalk op de website samen en houdt het bij slechts één kolom. Het hoofdmenu is iets kleiner gemaakt, maar het instortende menu maakt het meer dan goed. De lettergrootte is groot en goed leesbaar. Er is een kleine advertentie die onderaan de webpagina zweeft, maar deze valt niet erg op.
Bovenaan de mobiele browser vraagt TMZ kijkers om hun app te downloaden. Het heeft hoge beoordelingen in de app store met een score van 4,78 sterren. De app is op dezelfde manier geformatteerd als de mobiele browser, maar ziet er schoner en gestroomlijnder uit.

Positieven

De positieve aspecten van TMZ zijn de mogelijkheid om hun sociale media snel bij te werken en het vermogen om nieuws te breken voor andere websites.
De website bevat weinig advertenties, wat altijd een pluspunt is in mijn boek. Er is een kleine headeradvertentie die meestal is afgestemd op de interesses van kijkers. Er zijn ook een paar advertenties in de zijbalk. Over het algemeen zijn er niet veel.
De website biedt een grote hoeveelheid inhoud voor lezers om uit te kiezen. Er is altijd nieuw nieuws te vinden, evenals video's en foto's van beroemdheden waarin lezers mogelijk geïnteresseerd zijn. Het kan moeilijk zijn om te beslissen welke route te nemen, maar uiteindelijk is het aan de lezer.

Negatieven

Daarnaast publiceert TMZ vaak verhalen die niet geverifieerd en onnauwkeurig zijn. Ondanks dat het een van de meest populaire entertainmentnieuwsbronnen is die er zijn, heeft TMZ een paar gebreken. Ten eerste zien hun websiteontwerp en kleurenschema eruit alsof ze uit een tabloid komen. De lay-out voelt onbetrouwbaar aan en sommige koppen zijn ongepast. Bovendien zijn niet alle verhalen op hun site geverifieerd of nauwkeurig - in feite zijn er nogal wat volledig nep.
Ik ontdekte dat de ondertiteling vaak onjuist is. Ik weet niet zeker of ze software gebruiken om de audio naar tekst te transcriberen of dat iemand dit handmatig doet, maar helaas waren er veel fouten. Dit maakt het moeilijk voor kijkers met een auditieve beperking. Hopelijk werkt TMZ in de toekomst aan het verbeteren van deze functie.
Een mogelijk nadeel van TMZ is de manier waarop sommige verslaggevers handelen. Onlangs is de website onder vuur komen te liggen voor het vrijgeven van nieuws over de dood van een beroemdheid. Normaal gesproken is dit geen probleem, maar in dit geval heeft TMZ de informatie vrijgegeven voordat de familie werd gewaarschuwd. Dit zorgde ervoor dat ze verwoestend nieuws ontvingen van een entertainmentnieuwsuitzending.

Verbeteringen nodig

Sommige mensen denken dat het website-ontwerp van TMZ verbetering kan gebruiken. Ze zeggen dat het kleurenschema en het algehele uiterlijk van de site een gevoel van wantrouwen en angst afgeeft, wat niet is wat je zou verwachten van een site die entertainmentnieuws behandelt. Het lijkt erop dat er een beetje inconsistentie is in de manier waarop dingen op deze website worden gepresenteerd - sommige secties zien er bijvoorbeeld erg gepolijst uit, terwijl andere meer op roddelkolommen lijken. Toch vinden veel mensen ondanks deze kritiek nog steeds waarde in een bezoek aan TMZ.
Een van de belangrijkste verbeteringen die TMZ zou moeten aanbrengen, is het corrigeren van de ondertiteling op hun video's. In eerste instantie besefte ik de fout niet, maar hoe verder ik de TMZ Newsroom-video's bekeek, hoe meer ik besefte dat er een probleem was. Gelukkig kon ik naar de audio luisteren en begrijpen wat er in deze interviews werd gezegd. Voor slechthorenden zou dit echter geen nauwkeurige informatie zijn omdat ze de ondertiteling niet zouden kunnen zien of horen. TMZ moet deze fout snel herstellen. Een snelle beoordeling voordat u het plaatst, zou zeer nuttig zijn.
De recente controverse van TMZ over het laatste nieuws van de dood van een beroemdheid voordat hun familie door de autoriteiten wordt gecontacteerd, heeft een deuk in hun reputatie veroorzaakt. Dit gedrag moet beter en ik hoop dat TMZ in de toekomst meer respect zal tonen in deze situaties.

Samenvatting

Veel entertainmentwebsites richten zich op celebrity-drama, break-ups en meer. TMZ is een van deze websites en het is snel om nieuws te melden, geeft regelmatig updates en slaagt erin om informatie te bemachtigen die geen andere websites kunnen vinden.
Er zijn echter ook enkele minpunten; hun rapportage kan bijvoorbeeld onnauwkeurig zijn en ze kunnen soms niet-geverifieerde verhalen publiceren. Bovendien kan de website behoorlijk gebruiksonvriendelijk zijn, waardoor het moeilijk is om te vinden wat u zoekt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Tmz

TMZ Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

De website TMZ is gewijd aan entertainmentnieuws. Deze website behandelt een verscheidenheid aan onderwerpen, waaronder roddels over beroemdheden, drama, breuken, sport en meer. Ze bieden artikelen, foto's en video's. Er zijn ook celebrity tours beschikbaar via het bedrijf. TMZ beweert Hollywood te laten zien zoals het werkelijk is, met zowel het goede als het slechte. Ze plaatsen items die variëren van interessant tot grappig tot verontrustend.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op