Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Tor Browser Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Torproject.org is het epicentrum van de Tor-browserbeweging en het doel is om een privé, gedecentraliseerd, volledig anoniem en gecodeerd internet te creëren. Om dit te doen, creëerde het Tor Project de ultra-private webbrowser, Tor. Met Tor kunt u garanderen dat uw gegevens door niemand anders op internet worden gezien. Sommige gebruikers ruilen echter een goede browse-ervaring in voor privacy; lees mijn review van de Tor browser om erachter te komen of dat iets is waar je in geïnteresseerd bent!

Tor Browser

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

torproject.org

Het Tor-project behaalde pas in 2006 zijn 501©3 non-profitcertificering, hoewel het onderzoek en de codering die leidden tot het concept van ?ui-routing? begon in het midden van de jaren 1990.
Laten we eerst eens kijken naar het Tor Project, een privé en gecodeerde webbrowser. Dit is vooral handig als u online tv of films wilt kijken, omdat dit uw privacy kan helpen beschermen. Tor bestaat al vele jaren en is gebaseerd op dezelfde filosofie die tot de oprichting heeft geleid - het behoud van online privacy.
Als je naar het gedeelte Over torproject.org kijkt, zie je dat de ontwikkelaars, onderzoekers en oprichters die Tor mogelijk hebben gemaakt een diverse groep mensen zijn. Al deze personen delen een gemeenschappelijke overtuiging dat internetgebruikers privétoegang moeten hebben tot een ongecensureerd web.
En dit is eigenlijk waar Tor voor staat, namelijk bescherming van de privacy. Terwijl we zien dat het traditionele internet of clearnet steeds meer wordt gecensureerd, gemodereerd, bewaakt en gedolven voor gegevens, biedt Tor een versie van het internet die van de mensen en voor de mensen is. Met alles wat men doet op de Tor-browser die via een complex netwerk van codering wordt verzonden, bent u vrijwel gegarandeerd dat u niet wordt gevolgd. Uw webgeschiedenis en gegevens worden niet gemakkelijk (of helemaal niet) verzameld. Kortom, Tor komt het dichtst in de buurt van 100% privacy op het web - een zeldzaam en zeer gewaardeerd goed.

Geschiedenis

Toen het in 1995 duidelijk werd dat online gebruikersactiviteit gemakkelijk kon worden gevolgd, begonnen David Goldschlag, Mike Reed en Paul Syverson - onderzoekers van het United States Naval Research Lab - zich af te vragen of het mogelijk zou zijn om een volledig anonieme surfervaring op het web te creëren. Vanuit deze gewaagde vraag werden de eerste ontwerpen gemaakt voor wat bekend zou worden als een uiennetwerk.
het netwerk is ook bekend als een ? uienroutering? netwerk. Een uiennetwerk wordt gecreëerd door verkeer door tal van verschillende servers te routeren en alle gegevens die via hen worden verzonden bij elke stap te versleutelen. Dit is in wezen dezelfde manier waarop de Tor-browser tot op de dag van vandaag werkt. De term "uiennetwerk" verwijst naar de vele lagen van encryptie die in het spel zijn; zo wordt het netwerk ook wel een "uienrouteringsnetwerk" genoemd.
Een uiennetwerk bestaat uit het routeren van internetverkeer via zoveel mogelijk verschillende servers, waarbij de gegevens onderweg constant worden versleuteld. Min of meer zo werkt het Tor-netwerk van nu. Dit is de reden waarom het wordt aangeduid als ?ui? routing - het bestaat uit meerdere lagen en lagen van encryptie en privacy.
Vele jaren gingen voorbij, er werden veel proeven uitgevoerd en uiennetwerken bleken succesvol te zijn. De drie mannen die het eerste uiennetwerk creëerden, hadden bereikt wat eerder voor onmogelijk werd gehouden: een gedecentraliseerde, 100% privéversie van het internet. Onion-netwerken bleken met succes overheidsfirewalls te kunnen omzeilen (waardoor censuurwetten werden omzeild). Dit leidde ertoe dat het Tor-project een onschatbare bron werd voor activisten, journalisten en revolutionairen die leefden onder dictaturen in het midden van de jaren 2000.
De Tor-browser werd officieel ingevoerd in 2006. Het is afgestemd op de vrijheidsfocus van codering en privacy en krijgt een wereldwijde release als freeware - iedereen kan het gratis downloaden en zonder dat u zich hoeft aan te melden. De browser bestaat nog steeds als freeware tot op de dag van vandaag, net als webbrowsers met minder anonimiteit (d.w.z. Chrome, Firefox, enz.). Het enige dat Tor vereist, is een snelle download en je bent klaar om te gaan. De netwerkherroutering en -codering worden allemaal automatisch voor u gedaan door de browser zelf.
Ondanks de zeer succesvolle versleutelingskracht en het potentieel voor anonimiteit, heeft Tor geresulteerd in de creatie van enkele van de donkere aspecten van het internet. Met andere woorden, het 'dark' web (ook wel het 'deep web?' genoemd) is toegankelijk voor Tor. Een broeinest voor illegale activiteiten, in een draai van ironie, deze gedecentraliseerde versie van het internet die werd gecreëerd door het Amerikaanse leger is uitgegroeid tot een van de grootste uitdagingen voor federale autoriteiten.
Het zou onverantwoord zijn om het dark web te bespreken zonder een woord van waarschuwing te geven. Dit kan een gevaarlijke en potentieel traumatiserende onderbuik van het internet zijn om terloops rond te bladeren. Om het op één manier te zeggen, er is hier inhoud te vinden die niet ongezien kan zijn. Dus, als u de Tor-browser gebruikt, ga dan voorzichtig te werk. Het is over het algemeen niet aan te raden om rond te klikken op willekeurige links op het dark web. Dat gezegd hebbende, als u gewoon privé en anoniem wilt streamen vanaf sites die u al kent en vertrouwt, hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Ontwerpen

Dus als u overweegt de Tor-browser te downloaden, is het een goed idee om te weten hoe het eruit ziet en hoe het werkt voordat u een beslissing neemt. Het ontwerp is vergelijkbaar met Google Chrome, dus je moet er snel aan kunnen wennen. Er zal niet veel nieuwe informatie voor u zijn om te leren (of af te leren), dus het streamen van uw favoriete programma's en films zal gemakkelijk zijn.
U vindt uw verzameling tabbladen bovenaan de browser, waartussen u kunt klikken en navigeren zoals u zou verwachten. In de rechterbovenhoek van de browser vindt u een vervolgkeuzemenu met instellingen, waar u toegang hebt tot uw bibliotheek met opgeslagen sites en inhoud, een lijst met uw aanmeldingen en wachtwoorden, extensies, opties voor het bekijken van pagina's, enz. Een ding dat misschien opvallend ontbreekt in dit menu is een geschiedenisknop - omdat dat deel uitmaakt van het doel van Tor, het houdt je geschiedenis niet bij.

Desktop- en mobiele ervaring

Als gebruiker is de ervaring van het gebruik van Tor net zo intuïtief en vertrouwd als elke andere niet-gecodeerde webbrowser. De sneltoetsen zijn allemaal hetzelfde en er is geen leercurve om het te gebruiken. En of u nu de desktopversie van de mobiele app-versie van Tor gebruikt, u bent verzekerd van een soepele en betrouwbare ervaring.
Er zijn echter enkele nadelen aan het gebruik van Tor die andere webbrowsers niet noodzakelijkerwijs creëren. U zult waarschijnlijk een vertraging in laad- en buffertijden opmerken. Dit is gewoon een vereiste prijs om te betalen voor privacy, helaas. Dit komt door het feit dat, zoals ik eerder heb uiteengezet, de aard van een gedecentraliseerd netwerk is om uw gegevens voortdurend te versleutelen en over een enorm servernetwerk te versleutelen en te versleutelen. Uw gegevens moeten dus over talloze servers worden verzonden en meerdere keren worden gecodeerd voordat ze onversleuteld naar u terug kunnen komen.
Dit kan natuurlijk frustrerend zijn voor iedereen die graag high-definition video-inhoud streamt (vooral als je liever live streamt). Sterker nog, je kunt zelfs merken dat je ongeduldig wordt met de buffersnelheden van streams van lagere kwaliteit. De beslissing om Tor al dan niet te gebruiken, zal echter waarschijnlijk een kwestie zijn van beslissen hoeveel u uw online privacy waardeert. Met andere woorden, wat waardeert u meer: snelheid van het downloaden en streamen van inhoud of een volledig gecodeerde privé online ervaring?
Dat gezegd hebbende, kunt u nog steeds profiteren van de meeste toeters en bellen die een traditionele webbrowser biedt. Hoewel uw gegevens niet traceerbaar zijn, kunt u nog steeds bladwijzers en inloggegevens maken en opslaan. Er zijn ook uitbreidingen beschikbaar voor Tor. Er moet echter worden opgemerkt dat het Tor-project zelf het gebruik ervan niet aanbeveelt? tenminste als echte anonimiteit je doel is. Makers van add-ons kunnen natuurlijk mogelijk toegang krijgen tot uw gegevens en Tor kan daarom niet reguleren wat die add-on softwareontwikkelaars ermee doen. Daarom kan een adblocker bijvoorbeeld worden gebruikt met Tor ? maar het zou mogelijk het hele doel van het gebruik van Tor in de eerste plaats ongedaan kunnen maken; het kan uw privacy in gevaar brengen.

Conclusie

Uiteindelijk is Tor een uitstekend hulpmiddel voor het beschermen van uw gegevens en anonimiteit online. Als u echter op zoek bent naar snelle en verliesvrije streaming video, geeft u misschien de voorkeur aan andere browsers. Nogmaals, het komt allemaal neer op wat voor u het belangrijkst is in termen van uw online ervaring.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Tor Browser

Tor Browser Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Torproject.org is het epicentrum van de Tor-browserbeweging en het doel is om een privé, gedecentraliseerd, volledig anoniem en gecodeerd internet te creëren. Om dit te doen, creëerde het Tor Project de ultra-private webbrowser, Tor. Met Tor kunt u garanderen dat uw gegevens door niemand anders op internet worden gezien. Sommige gebruikers ruilen echter een goede browse-ervaring in voor privacy; lees mijn review van de Tor browser om erachter te komen of dat iets is waar je in geïnteresseerd bent!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op