Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

uBlock Origin Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Objectief gezien is uBlock Origin waarschijnlijk de beste adblocker-extensie die vandaag beschikbaar is. Als opvolger van uBlock, een populaire adblocker die bekend staat om zijn waakzaamheid, gratis en open-source karakter, evenals zijn gevoeligheid voor advertenties die acceptabel zijn voor betaalde partijen, is uBlock Origin een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een effectieve adblocker. Ik raad je ten zeerste aan om het te bekijken als je geïnteresseerd bent!

Ublock Origin

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

ublockorigin.com/

Niemand houdt van advertenties. Ze zijn vervelend, opdringerig en vaak het gevolg van een andere partij die onze persoonlijke gegevens verkoopt. Advertenties en commercials zijn al heel lang een van de grootste problemen met media, een probleem dat we met tegenzin hebben moeten verdragen.
Er is een recente pushback geweest naar advertenties en commercials, deels als gevolg van de toegenomen beschikbaarheid van technologie. Dit komt ook doordat bedrijven overijverig worden met hun reclametactieken - reclame is op zichzelf een uiterst winstgevend bedrijfsmodel geworden, in plaats van een manier voor mediabedrijven om extra geld te verdienen.
De advertenties die de kern vormen van het bedrijfsmodel van YouTube zijn agressief en vereisen dat gebruikers ze tolereren om inhoud gratis te bekijken. Degenen die niet bereid zijn om dit soort marketing te accepteren, kunnen de service eenvoudig betalen met hun dollars, in plaats van hun tijd om advertenties te bekijken.
Veel sociale mediasites verkopen onze persoonlijke gegevens aan adverteerders om meer geld te verdienen. Dit is waar het echte geld is - in de big data-business. Sites zoals Facebook en Instagram verkopen schaamteloos onze persoonlijke interesses en browsegeschiedenis aan een aantal bedrijven die deze informatie vervolgens gebruiken om ons producten te verkopen die we statistisch gezien waarschijnlijk willen.
Soms kan dit als handig worden ervaren - ik zie nogal wat Instagram-advertenties voor producten die ik in feite leuk zou vinden - maar in principe is het naar mijn mening een grove inbreuk op privacy en onethisch.
Veel mensen vinden het onrealistisch om het gebruik van sociale mediasites te vermijden, omdat zoveel afhangt van het hebben van een sociaal mediaprofiel tegenwoordig. Dit is een antwoord op het vermijden van online adverteren, maar als we kijken naar de hele reikwijdte van advertenties op internet, zou deze oplossing snel veranderen in helemaal stoppen met internet als we geen advertenties wilden zien. Gelukkig is er een andere manier om advertenties te vermijden die niet nodig zijn om off the grid te gaan en onze favoriete streamingdiensten te verlaten: een hoogwaardige, krachtige adblocker.
Misschien heb je een soort adblocker. Lange tijd heb ik de standaard extensies gebruikt die door de meeste grote webbrowsers worden aangeboden. Deze bleken echter niet sterk genoeg te zijn - vooral wanneer ze werden afgezet tegen de extreem advertentiezware gratis streamingsites die ik graag gebruik. Uiteindelijk kwam ik erachter dat als ik deze gratis streamingsites wilde blijven gebruiken (en ervan wilde genieten), ik iets beters moest vinden.
Ik vond uBlock Origin via een Google-zoekopdracht. Het is een plug-in die geen 'acceptabele advertenties' toestaat. De andere opvallende kwaliteit van uBlock Origin is dat het gratis en open source is, wat betekent dat de ontwikkelaars niet worden gemotiveerd door winst.

Geschiedenis

Dit was niet altijd het geval voor uBlock, dat evolueerde van een gratis en open-source adblocker. De hele reden dat uBlock Origin ontstond (als een evolutie van de originele software, uBlock) was als een terugkeer naar vorm, een terugkeer naar de oorsprong van wat uBlock oorspronkelijk bedoeld was te zijn: een volledig gratis, open-source adblocker.
In april 2015 droeg Raymond Hill de officiële repository voor uBlock over aan Chris Aijoudi. Hill was gefrustreerd over verzoeken die hij ontving en wilde het project weghalen van inmenging. Na de overdracht heeft Hill echter zelf uBlock gevorkt en zijn anti-reclame-inspanningen voortgezet onder zijn nieuw gemaakte software. Deze software zou later bekend komen te staan als uBlock Origin. Het staat nu volledig los van het originele uBlock ontwikkeld door Aijoudi.
Hoewel uBlock sinds 2015 is gestopt met ontwikkelen, werd het in juli 2018 overgenomen door AdBlock. Vanaf februari 2019 begon uBlock (onder het nieuwe AdBlock-eigendom) "acceptabele advertenties" toe te staan, wat advertenties zijn die de software toestaat op basis van ontvangen betalingen.
Ondanks dat het een onafhankelijke entiteit is, staat uBlock Origin nog steeds advertenties toe. Het is een van de weinige adblockers die nog integer zijn.

Ontwerpen

Er is niet veel te zeggen over het ontwerp van uBlock Origin, aangezien het een browserextensie is. Desalniettemin is de extensie zelf intuïtief en gebruiksvriendelijk. Bij het toevoegen van uBlock Origin aan Google Chrome, kon ik er onmiddellijk gebruik van maken - zoals veel VPN's, de add-on verschijnt met een grote aan / uit-knop bovenaan de vervolgkeuzelijst - snel in- of uitschakelen volgens uw behoeften.
U vindt extra functies en enkele gegevens over de effectiviteit van uBlock Origin onder de aan / uit-knop. Het ontwerp is schaars, waardoor het duidelijk is hoe uBlock Origin moet worden gebruikt en hoe effectief de extensie is geweest.

Inhoud en functies

Met UBlock Origin kunnen gebruikers advertenties en andere opdringerige inhoud met grote precisie blokkeren, waardoor ze volledige controle hebben over de advertenties die ze zien en hoe ze worden geblokkeerd. In termen van adblockers is UBlock Origin gemakkelijk de meest veelzijdige die ik ben tegengekomen.
Concreet kunt u ervoor kiezen om alle pop-ups op een specifieke pagina te blokkeren, bijvoorbeeld door op een knop te klikken. U kunt deze voorkeuren permanent maken of ervoor kiezen om dit eenmalig te doen. Op dezelfde manier kunt u ervoor kiezen om grote media-elementen, cosmetische filtering en JavaScript te blokkeren. uBlock Origin doet meer dan alleen advertenties blokkeren; het geeft u de volledige controle over uw online ervaring.
U kunt profiteren van de Element Zapper-modus van de software, waarmee u op specifieke inhoud op een webpagina kunt klikken en deze kunt wissen. Dit is een extreem krachtige functie. Klik gewoon op een stukje van een website en zie het voor je ogen verdwijnen.

Mobiele en desktopervaring

Het lijkt er niet op dat er een mobiele versie van uBlock Origin is. Dit is een grote teleurstelling, omdat er weinig solide adblockers zijn voor mobiele apparaten. Als gevolg hiervan wordt mobiel surfen op het web meestal het meest overspoeld met advertenties - het is een wilde jungle van commercie. Natuurlijk, als je een techneut bent, kun je een tijdelijke oplossing voor Android bedenken; maar als je iOS gebruikt, ben je een soort SOL.

Prijzen en abonnementen

Zoals ik eerder al zei, is uBlock Origin een gratis en open-source software met broncode beschikbaar op Git Hub. Dat gezegd hebbende, uBlock Origin overleeft op donaties. Dus, als je de middelen hebt en je merkt dat je geniet van het gebruik van uBlock Origin, raad ik je ten zeerste aan om te overwegen om te doneren - wat je je ook kunt veroorloven om je waardering te tonen en ervoor te zorgen dat Hill en uBlock Origin in staat blijven om het hoofd boven water te houden en iedereen te voorzien van de beste, meest kieskeurige adblocking-service op het web vandaag.

Suggesties die ik heb voor uBlock Origin

Eerlijk gezegd heb ik niet veel klachten. Het enige dat echter leuk zou zijn, is als het gemakkelijker zou zijn om individuele acties die met de extensie zijn gepleegd, ongedaan te maken. Als ik bijvoorbeeld element zapper gebruik en ik zap per ongeluk het verkeerde element, zou ik die actie zonder al te veel moeite ongedaan moeten kunnen maken. Ik had echter moeite om erachter te komen hoe ik kon uit-zappen (als het al mogelijk is).
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Ublock Origin

uBlock Origin Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Objectief gezien is uBlock Origin waarschijnlijk de beste adblocker-extensie die vandaag beschikbaar is. Als opvolger van uBlock, een populaire adblocker die bekend staat om zijn waakzaamheid, gratis en open-source karakter, evenals zijn gevoeligheid voor advertenties die acceptabel zijn voor betaalde partijen, is uBlock Origin een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een effectieve adblocker. Ik raad je ten zeerste aan om het te bekijken als je geïnteresseerd bent!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op