Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

US Weekly Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Het US Weekly Magazine is een bekende bron van roddels over beroemdheden en entertainmentnieuws. De website werd voor het eerst gelanceerd in 2006 en is sindsdien een populaire bron geworden voor fans van beroemdheden en andere entertainmentgerelateerde informatie. De website biedt interessante verhalen, evenals functies over mode, zwangerschappen en meer. Het is een uitstekende bron voor nieuws en informatie over beroemdheden.

Us Weekly

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

usmagazine.com

US Weekly Magazine was een van de oorspronkelijke celebrity nieuwsmagazines. Het maakte de weg vrij voor veel andere mediabronnen zoals deze. Het tijdschrift zelf vergaarde een grote aanhang, waarbij de website in 2006 toegankelijker werd. Miljoenen kijkers bezoeken de site regelmatig om de nieuwste primeur te lezen.
De website blijft miljoenen lezers trekken met zijn roddels over beroemdheden, modenieuws, video's en andere inhoud. De functionaliteit van de site is een andere reden waarom het zo succesvol is.

Website Ontwerp

Dit maakt het gemakkelijk voor online lezers om te vinden wat ze zoeken. Het website ontwerp van US Weekly is zeer professioneel. Het logo is hetzelfde als het logo dat ze in hun tijdschrift gebruiken en het is duidelijk en direct herkenbaar. De lay-out van de website bootst sterk de opzet van het tijdschrift na, waardoor het voor online lezers gemakkelijk is om te vinden wat ze zoeken.
De Amerikaanse website is zeer herkenbaar en aantrekkelijk. Het beschikt over een schoon en professioneel ontwerp, met een opvallende witte achtergrond die een geweldige basis biedt voor de kenmerkende roze hoogtepunten.
Een ander geweldig ontwerpkenmerk van deze website is de organisatie en installatie. De menu's zijn duidelijk en de zijbalk wordt goed gebruikt. Het menu zweeft boven alles terwijl je scrolt, waardoor je niet meer naar boven hoeft te scrollen. De zijbalk belicht het laatste nieuws dat de website heeft gepost, waardoor het gemakkelijk te zien is voor lezers. De flow van de website is goed, met een aangename esthetiek. Koppen zijn intrigerend en versterken de betrokkenheid van lezers.

Tevreden

De website US Weekly biedt een verscheidenheid aan inhoud, waaronder nieuws over beroemdheden, mode, entertainment, royals, moeders, eten, huisdieren, podcasts, video en anderen.
De nieuwssectie van de website richt zich op beroemdheden en hun nieuwste escapades. Er zijn opbeurende krantenkoppen, evenals break-up geruchten. Sommige titels van artikelen op de pagina zijn ? Leondardo Dicaprio redt man van verdrinking? en? Harry Styles keek naar een hond terwijl de eigenaar een restaurant binnenrende. Deze sectie bevat ook een fotogalerij van Hollywood's Lelijkste Echtscheidingen.
Een ander onderdeel van de website is de categorie Moeders. Dit deel betreft zwangere beroemdheden en moeders. Er zijn baby bump fotogalerijen van de Golden Globes en andere awardshows. Naast baby-updates en sneak peeks in kinderkamers, is er ook een hall of fame-lijst en foto van baby bumps.
De US Food-website is een deel van de website met artikelen met betrekking tot beroemdheden die koken, hun keukens en favoriete gerechten. Recepten zijn leuk om te lezen. De diversiteit aan voedselartikelen is er in overvloed. Er zijn net zoveel celebs die van fastfoodposts houden als er celeb-dieetlijsten zijn.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

De desktop browser versie van US Weekly is bijna foutloos. De branding is geweldig. De lay-out van de website is schoon en consistent. De flow van de artikelplaatsingen smelt goed samen en moedigt de lezer aan om te blijven scrollen.
De mobiele browserversie van de website is moeilijker te navigeren dan de desktop. Het scrollen is lastig vanwege de advertenties. De tekst is kleiner en moeilijker te lezen. Een ander probleem zijn de advertenties. Op de desktopversie is de schaal van de advertentie niet erg groot in vergelijking met de rest van de website. In de mobiele browser is de advertentie een stuk groter en moeilijk te omzeilen om het materiaal van de website te lezen.
De app-versie van US Weekly is niet geoptimaliseerd voor mobiel kijken en de website is gratis te lezen. De app vereist echter dat kijkers $ 5,99 per nummer betalen om toegang te krijgen tot de volledige inhoud. Het is verwarrend dat ze vergelijkbare en mogelijk dezelfde inhoud gratis op een webpagina zouden aanbieden wanneer een betaald abonnement beschikbaar is.

Positieven

De US Weekly-website is geweldig omdat de inhoud gratis beschikbaar is. Het bedrijf verkoopt nog steeds tijdschriften in de winkel, maar website krijgt ongetwijfeld meer kijkers. Het is een geweldige bron van entertainmentnieuws.
De branding van de website is consistent en het is fijn om een website te kunnen herkennen aan het logo en de kenmerkende kleuren. US Weekly doet geweldig werk om deze dingen over te brengen zonder er rommelig uit te zien.
De organisatie van de website is uitstekend en stroomt perfect om de lezer betrokken te houden. Het formaat moedigt kijkers aan om te scrollen, met tal van backlinks die strategisch door de artikelen zijn geplaatst.
Er is slechts een paar advertenties op de webpagina. De meeste hebben betrekking op het tijdschrift en de website, dus ze zijn draaglijker. Op de desktopversie staat er één middelgrote advertentie direct boven de koptekst. Het is gemakkelijk om de advertentie te negeren en verder te lezen.

Negatieven

Ik heb een kleine klacht over de feed van de startpagina van de website. De website is een WordPress-website en dit is een gemeenschappelijk thema onder hen. Op een gegeven moment willen lezers echter de onderkant van de pagina zien. Het is moeilijk om bij zaken als Contact en FAQ's te komen met het eindeloze scrollen. Dit probleem treedt alleen op op de hoofdstartpagina. Met de categoriepagina's is het gemakkelijker om tot op de bodem uit te zoeken.
Het menu is netjes opgezet, maar ik wou dat er subcategorieën waren. In plaats van al het nieuws van beroemdheden in één categorie te gooien, zou het leuk zijn om ze te kunnen filteren op filmsterren, tv-sterren, muzikanten, enz. Een andere subcategorie die leuk zou kunnen zijn, zou een positief of negatief filter zijn dat goede daden of slechte gemaakte keuzes zou kunnen uitspugen.
Hoewel er weinig advertenties op de website staan, zijn ze toch een ergernis. Een van de ergste problemen die ik met de website heb, zijn de plotselinge pop-ups en het harde geluid van video's. Het is opzienbarend en onderbreekt leeservaringen.
Ik heb een probleem met de mobiele weergave van de US Weekly-website. In deze tijd is een app of zelfs een geoptimaliseerde mobiele browser essentieel voor alle websites. Voor zo'n spraakmakende naam in de entertainmentindustrie was ik erg teleurgesteld in dit aspect van de VS.
De mobiele browser functioneerde niet goed vanwege de advertenties. Toen ik probeerde de website te doorzoeken, verschenen de advertenties en werd ik in plaats daarvan naar die websites geleid. Als het gaat om de applicatie, is er niet vreselijk een op zijn plaats die op dezelfde manier functioneert als de website. De enige apps zijn voor de verkoop van hun tijdschriften. Het zou leuk zijn om te zien dat de VS een app ontwerpt die op dezelfde manier werkt als zijn website en een gevoel van gemeenschap biedt.

Verbeteringen nodig

Wat zijn enkele van de verbeteringen die US Weekly Magazine zou kunnen aanbrengen om beter bij zijn kijkers te passen? Een van de belangrijkste zou het ontwerpen van een goede app zijn. Een goede app zou nog meer verkeer naar hun merk leiden.
Ik ben dankbaar dat de Verenigde Staten niet veel advertenties op hun website gebruiken, maar ze zijn nog steeds problematisch. De mobiele browser werkt bijna niet vanwege de pop-ups. Als het ontwerpen van apps niet iets is dat in de kaarten zit voor het bedrijf, zou het updaten van de mobiele browser ook een grote verbetering zijn.
Ik denk dat het een goed idee zou zijn om subcategorieën op de website te maken zodat lezers gemakkelijker kunnen vinden wat ze zoeken. Het zou veel werk zijn, maar het zou de moeite waard kunnen zijn als het wordt voltooid.
De inhoud is gevarieerd en uniek, met enkele titels die van de muur zijn, maar nog steeds in het oog springen. De categorieën uit het hoofdmenu zijn goed, maar subcategorieën zouden nog beter zijn. Over het algemeen is US Weekly Magazine uw dagelijkse roddelsite voor beroemdheden. Qua entertainmentnieuws valt het ergens in het midden.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Us Weekly

US Weekly Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Het US Weekly Magazine is een bekende bron van roddels over beroemdheden en entertainmentnieuws. De website werd voor het eerst gelanceerd in 2006 en is sindsdien een populaire bron geworden voor fans van beroemdheden en andere entertainmentgerelateerde informatie. De website biedt interessante verhalen, evenals functies over mode, zwangerschappen en meer. Het is een uitstekende bron voor nieuws en informatie over beroemdheden.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op