Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

VH1 Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Vh1.com is de thuisbasis van een al lang bestaand en succesvol kabelnetwerk, Video Hits 1. Naast content uit de geschiedenis van VH1 bieden de site en app toegang tot actuele hitshows en gearchiveerde programmering. Ik heb vandaag een uitgebreide recensie van VH1 voor u geschreven om meer te weten te komen over de kwaliteit en waarde ervan.

Vh1

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

vh1.com

Iedereen die opgroeide in de jaren 80 of 90 is waarschijnlijk bekend met VH1. Dit was het enige andere kanaal op de basiskabel dat voornamelijk was gewijd aan het afspelen van muziekvideo's, maar VH1 maakte ook een aantal iconische shows in de 20e eeuw, zoals 'Pop Up Video', 'Vh1 Story Tellers', 'Behind the Music' en 'Vh1 Legends'. Wat entertainmentnieuws betreft, en met name muzikaal gebaseerde content, neemt VH1 een belangrijke plaats in de branche in.
Het is moeilijk om de invloed van VH1 op muziek en de entertainmentnieuwswereld te overschatten. Niet alleen staan ze bekend om hun oudere shows, maar VH1 heeft zich ook goed aangepast aan veranderende tijden en is populair gebleven in de jaren 2000 en tot op de dag van vandaag.
Nog maar een paar jaar geleden bestond de programmering van Vh1 voornamelijk uit shows die populair waren tijdens de jaren 1990. In het licht van het huidige medialandschap, dat wispelturiger en vluchtiger is, heeft Vh1 echter vertrouwd op recente en succesvolle programma's zoals Love and Hip Hop, Wild?n Out, RuPaul's Drag Race en Martha and Snoop's Potluck Party Challenge om zijn kijkersaantal hoog te houden.
Sommige bedrijven waren niet in staat om effectief de overstap naar het internettijdperk te maken, vooral die welke beroemd werden in de jaren 1980 en 1990. Vh1 kon echter precies laten zien hoe een entertainmentbedrijf kan rebranden voor een jeugdiger publiek met behoud van de integriteit die het gedurende zijn hele bestaan heeft gehad.
Tegenwoordig is Vh1.com een site die betrouwbaar muziek- en entertainmentnieuws kan bieden voor iedereen die erin geïnteresseerd is. Met een breed scala aan inhoud is Vh1 een betrouwbare bron voor informatie over elk type muziek of entertainment dat u interesseert.

Geschiedenis

In zijn vroegste dagen werd Vh1 opgevat als een soort tegenpool van MTV. Waar MTV luid en in your face was, wilde Vh1 een uitlaatklep bieden voor fans van de zachtere kant van populaire muziek. Zo richtten ze zich tijdens de beginjaren (1985-1990) sterk op artiesten als Olivia Newton-John, Tina Turner, Carly Simon, Elton John, Kenny Rogers, Kenny G, Fleetwood Mac, Eric Clapton en Billy Joel (om er maar een paar te noemen).
VH1 hoopte aanvankelijk een demografie van mensen van 18-35 jaar of ouder aan te spreken. Als MTV voor de kinderen was, hoopte VH1 een muziekvideonetwerk te bieden voor oudere, meer volwassen kijkers. Naast het afspelen van muziekvideo's waar deze kijkers van zouden genieten, speelde VH1 in deze jaren ook vaak oudjes, zoals Motown en oude concertbeelden uit de jaren 1960.
Deze mal is ontworpen door Vh1 om decennialang een imperium van muziekcontent en nieuws te creëren. Van daaruit was het niet meer dan normaal dat Vh1 hun gevestigde basis van legendarische en klassieke muziek voortzette door middel van retrospectieve programma's zoals Vh1 Legends en Behind the Music - filmische kenmerken en profielen van artiesten met echte erfenissen.
Vanochtend kondigde Vh1 een verandering van focus voor zichzelf aan. In het licht van nieuwe technologieën en een meer op jongeren gerichte markt, is het netwerk overgestapt op een programmeringsopstelling die is gericht op sociale media: Wild?n Out, een show geïnspireerd door de rap battle-cultuur.

Ontwerpen

De Vh1 website heeft een verfijnde, stijlvolle uitstraling. De strakke lijnen en overzichtelijke structuur dragen hieraan bij, net als het eenvoudige zwart-wit ontwerp van het thema. Het is minimalistisch en niet te flitsend, en het is netjes. Als ik één woord zou moeten gebruiken om het ontwerp van de Vh1-website te beschrijven, zou ik waarschijnlijk elegant zeggen.
Vh1.com biedt een eenvoudig te gebruiken menubalk bovenaan de pagina die u door alles op de site leidt. Dit omvat toegang tot shows, app en live tv kijken. Er zijn hier geen externe toeters en bellen, alleen een snelle en gemakkelijke manier om Vh1.com op de meest effectieve manier mogelijk te gebruiken. Met veel clips en muzieknieuws en opiniestukken om door te bladeren wanneer u naar beneden scrolt, is Vh1.com een uitstekende bron voor iedereen die op zoek is naar inhoud op televisie of muziek.

Tevreden

Ik zei net dat Vh1 een mix van muziek en entertainment nieuws en shows biedt. Het grootste deel van wat deze site biedt updates over hun eigen programmering - je zult hier helaas niet heel veel algemeen muzieknieuws vinden. Onderaan de pagina hebben ze zeker hun uiterste best gedaan om een klein gedeelte van trending artikelen van gesponsorde sites van derden op te nemen, maar zelfs toch lijkt de meerderheid van hen betrekking te hebben op Vh1-programmering. Ik neem aan dat je zou kunnen zeggen dat Vh1 in ieder geval wat de inhoud van de site betreft een beetje bijziend is.
Dat gezegd hebbende, als uw primaire interesse het bekijken van live tv-programma's op VH1 is, maken hun website en app het zo gemakkelijk mogelijk. Zolang je een kabelprovider hebt, welteverstaan. Zoals het geval is met de meeste tv-kanalen die streamingsites zijn geworden, kunt u met VH1 inloggen via uw kabelprovider om al hun uitgezonden shows te bekijken, en om af te stemmen op VH1 live door op de knop "Live tv kijken" bovenaan de pagina te klikken.

Desktop- en mobiele ervaring

Het website ontwerp van Vh1 is elegant en gebruiksvriendelijk. Ongeacht het apparaat dat u gebruikt, zult u merken dat Vh1 hun website heeft ontworpen om gestroomlijnd en gebruiksvriendelijk te zijn. De website biedt live streaming van shows met weinig tot geen storingen, evenals gearchiveerde programmering voor toegang wanneer u maar wilt. Voor een kabelnetwerk dat in de jaren 1980 zijn start maakte met nostalgie, is Vh1 verrassend succesvol geweest in het bijhouden van alle gemakken van de moderne wereld.

Prijzen en plannen

Nou, als het gaat om de prijsstelling van VH1, is er niet heel veel dat ik kan zeggen. Dit komt omdat VH1 geen eigen abonnementsdienst aanbiedt. Althans niet op dit moment. Om te genieten van alles wat VH1 te bieden heeft, is uw prijspunt wat uw kabelbedrijf u in rekening brengt. Dus als u al een maandelijkse kabelrekening betaalt, bent u klaar om te gaan. Dat gezegd hebbende, als je een van de miljoenen "cord-cutters" in de wereld bent die hebben afgezien van traditionele televisie in plaats van alle streamingdiensten die tegenwoordig beschikbaar zijn, is VH1 misschien niet in de kaarten voor jou.

Suggesties die ik heb voor VH1

Ten eerste zou ik graag zien dat Vh1 zich meer vertakt. Ik begrijp dat ze in de eerste plaats een kabel-tv-netwerk zijn en dat van hen wordt verwacht dat ze zich richten op hun eigen programmering, maar het zou leuk zijn als ze meer zouden bieden voor degenen onder ons die geen kabel hebben. Meer entertainment- en muzieknieuwsartikelen, opiniestukken, listicles en denkstukken zouden een welkome aanvulling zijn op wat deze site al te bieden heeft.
Ik zou graag willen dat Vh1 gebruikers die geen kabelabonnement hebben, toestaat zich aan te melden voor abonnementen om ten minste een deel van de inhoud op deze site te bekijken. Dit is immers de weg van de toekomst en Vh1 moet zich opnieuw aanpassen aan de veranderende tijden.

Conclusie

Als u op zoek bent naar alle huidige inhoud van Vh1, zullen deze website en app het zo gemakkelijk mogelijk maken. Je vindt misschien niet veel op het gebied van algemene muziek- en entertainmentinhoud buiten het Vh1-universum, maar voor alles wat met dit legendarische muziekvideonetwerk te maken heeft, wordt het niet veel beter dan dit.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Vh1

VH1 Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Vh1.com is de thuisbasis van een al lang bestaand en succesvol kabelnetwerk, Video Hits 1. Naast content uit de geschiedenis van VH1 bieden de site en app toegang tot actuele hitshows en gearchiveerde programmering. Ik heb vandaag een uitgebreide recensie van VH1 voor u geschreven om meer te weten te komen over de kwaliteit en waarde ervan.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op