Eerste Divisie
Ma 20:00
Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Eredivisie
Wo 21:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Viaplay Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Viaplay.se is een website die snel een populaire plek wordt om films en series te kijken. Vanwege het gebruiksgemak en de beschikbaarheid van een verscheidenheid aan diensten, is het perfect voor iedereen die zijn favoriete films en series on-demand wil streamen. Bovendien biedt Viaplay abonnees toegang tot live televisieverslaggeving van enkele van 's werelds grootste sportcompetities, waaronder de NFL, NHL, UFC en Premier League. Deze site biedt echt voor ieder wat wils. Als je het nog niet hebt bekeken, raad ik je aan mijn volledige recensie te lezen voor meer informatie!

Viaplay

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Maandag, 25.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

viaplay.se

Het vinden van een streamingsite die iets anders biedt, is de laatste jaren steeds moeilijker geworden. Natuurlijk zijn er tal van streamingsites op de markt, elk met een eigen bibliotheek met titels en functies. Toch voelt het soms alsof deze sites in hun kern in wezen hetzelfde bieden als hun concurrenten.
Dat is waar gespecialiseerde diensten binnenkomen. Als het gaat om het streamen van films en tv-programma's, zijn de gebruikelijke verdachten - zoals Netflix, Hulu, Prime Video en HBO Max - vrijwel hetzelfde. Wat u kunt verwachten in ruil voor uw maandelijkse abonnementskosten, is toegang tot een bibliotheek met originele en gesyndiceerde shows en films. Maar wat als je meer wilt dan dat? Wat als u een site nodig heeft die meer doet dan alleen on-demand streaming van films en tv-series aanbieden? Dat is waar gespecialiseerde diensten binnenkomen. Deze services bieden extra functies zoals exclusieve inhoud of een diepere betrokkenheid bij hun platforms. Dus als u op zoek bent naar iets anders dan de traditionele filmstreamingsites, moet u een van deze gespecialiseerde services bekijken!
Als u niet tevreden bent met uw huidige abonnementen voor het streamen van films, geloof ik dat ViaPlay de oplossing kan zijn waarnaar u op zoek bent. ViaPlay is een uitstekende filmstreamingsite die veel van de problemen oplost die inherent zijn aan andere sites. Het is divers, veelzijdig en heeft een groot aantal exclusieve streamingrechten die nog niet eerder op andere websites beschikbaar waren. Bovendien biedt ViaPlay gebruikers meerdere manieren om van inhoud te genieten.
Mensen zijn divers. We zijn excentriek. We hebben allemaal een breed scala aan interesses en hobby's. Dus waarom zouden onze filmstreamingsites dat niet weerspiegelen? Waarom zouden ze zo eendimensionaal moeten zijn? ViaPlay gelooft in het bieden van vele opties aan haar gebruikers.
Als u zich bijvoorbeeld niet wilt inschrijven voor een maandelijks abonnement, kunt u er eenvoudig voor kiezen om u te registreren voor een gratis account en pay-per-view-films te streamen. Met andere woorden, door u te registreren voor een gratis account heeft u toegang tot de nieuwste en populairste films die één voor één kunnen worden gehuurd. ViaPlay maakt het voor abonnees mogelijk om de nieuwste bioscoopreleases te huren als dat nodig is.
Als u besluit dat ViaPlay de beste filmstreamingsite voor u is, zijn er twee opties voor u beschikbaar. Je kunt Viaplay gebruiken als een meer traditionele filmstreamingservice met zijn Movies & Series-abonnement, of als je in staat en bereid bent om een beetje meer te betalen, kun je je aanmelden voor Viaplay Total, dat ook toegang biedt tot live sportevenementen, UFC-gevechten en al het andere dat Viaplay te bieden heeft.
Er is echt geen andere streamingdienst zoals ViaPlay. Het is echter niet zonder gebreken. Laten we deze in meer detail bekijken en beslissen of ViaPlay de beste streamingservice voor u is.

Geschiedenis

ViaPlay is een dochteronderneming van de Nordic Entertainment Group en stond oorspronkelijk bekend als ViaSat On Demand. In maart 2011 veranderde het bedrijf officieel zijn naam in ViaPlay. In 2016 onderging ViaPlay enkele veranderingen, waardoor het bereik werd uitgebreid naar de Baltische landen (Letland, Litouwen en Estland). Het jaar daarop verkocht ViaPlay All Media Baltics de rechten om de Baltische versies van hun website te exploiteren.
In 2021 zal ViaPlay een herlancering en rebranding ondergaan in de Baltische staten, in augustus beschikbaar komen in Polen en aan het einde van het jaar in de Verenigde Staten worden gelanceerd. De sportverslaggeving zal het volgend jaar vrijwel zeker een van de meest competitieve streamingdiensten in de VS maken.
Dus, in tegenstelling tot enkele van de beste filmstreamingsites op internet, heeft Viaplay minder geschiedenis dan een stralende toekomst. Ik kan bijvoorbeeld niet wachten om te zien wat Viaplay de komende maanden en jaren doet.

Ontwerpen

Ik vind dat de gebruikersinterface van ViaPlay zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk is. Het is dynamisch, responsief en visueel verbluffend. Er zijn veel sites voor het streamen van films die enkele van de ontwerptips kunnen gebruiken die ViaPlay heeft geïmplementeerd.
De lay-out van ViaPlay is min of meer vergelijkbaar met die van een typische filmstreamingsite. Je vindt er een extra grote banner die films en series promoot, met afwisselend suggesties op een lus. Daaronder komt, zoals te verwachten is, een reeks horizontaal gelegen menu's die per categorie zijn gescheiden. Blader eenvoudig en soepel door nieuwe releases, topfilms, samengestelde collecties of genre.
In tegenstelling tot andere sites voor het streamen van films, is het ontwerp van ViaPlay gericht op de kleine details. De site is bijvoorbeeld verre van visueel statisch. U vindt er verschillende tegelformaten, vormen en manieren om te bladeren. Er zijn bijvoorbeeld een paar extra aanbevolen films en series, doorspekt met lijsten en menu's die je sporadisch zult kruisen terwijl je door de pagina scrolt.
bovenste rij van het inhoudsgebied. Een andere ontwerp-eigenaardigheid die het vermelden waard is en die u zult opmerken als u door de pagina scrolt, is een categoriefilter. Zodra u naar beneden scrolt onder de sitemenubalk, verschijnt er een vervolgkeuzetabblad in de bovenste rij van het inhoudsgebied.
De linkerhoek van het scherm biedt onmiddellijke toegang tot elk categorie- en genreonderscheid dat de site te bieden heeft. Ik heb dit nog nooit eerder gezien, maar ik wil ineens dat elke andere filmstreamingsite die ik gebruik het opneemt.
ViaPlay is een geweldige filmstreamingsite die een effectieve en plezierige gebruikerservaring biedt. Wie had gedacht dat het bladeren naar films ook leuk zou kunnen zijn?

Inhoud en functies

ViaPlay heeft contracten met enkele van de meest invloedrijke studio's, netwerken en sportcompetities ter wereld. Dit stelt het in staat om een breed scala aan inhoud te bieden, waaronder films, shows en manieren om te bekijken, waardoor het een van de beste filmstreamingsites is die beschikbaar zijn. Het zou moeilijk zijn om een streamingdienst te vinden die in de buurt komt van het brede aanbod van ViaPlay.
De bibliotheek hier heeft een grote selectie films om te bekijken, of u nu on-demand wilt huren, kopen of streamen. ViaPlay heeft alles van de heetste Disney-films en huidige blockbuster-smashes tot favoriete klassiekers en Netflix en Hulu Originals (die ik geweldig vind).
Nu kunnen we naar de televisie. ViaPlay heeft live tv-streaming die per regio verschilt, maar in Zweden kun je op elk moment van de dag of nacht afstemmen op kanalen 3, 6, 8 en 10. En dit houdt zelfs geen rekening met de talloze populaire tv-series die u on-demand kunt huren, kopen of streamen met uw abonnement op ViaPlay.
Tot slot de sport. Premium sportstreamingdiensten vereisen vaak een abonnement. ViaPlay is vastbesloten om te laten zien dat je alle sportdekking die je nodig hebt op één plek kunt hebben met hun service. Live verslaggeving van UEFA Champions League, Premier League, NHL, European Tour, Bundesliga, UFC en NFL is beschikbaar.
Ik vind het moeilijk te geloven dat ViaPlay eigenlijk een goed product is.

Mobiele en desktopervaring

Inderdaad, we hebben nog een andere streamingdienst om te overwegen - ViaPlay is ook een van de meest toegankelijke. Het is beschikbaar op mobiele Android- en iOS-apparaten, ChromeCast, Apple TV, Samsung / Panasonic / LG Smart TV's, Android TV, PS3 / 4, Xbox One en zelfs Google Home. Zo zit je nooit zonder een manier om je favoriete films te bekijken.

Prijzen en abonnementen

Als u niet geïnteresseerd bent in een maandelijks abonnement, is er een gratis abonnement beschikbaar waarmee u één film per dag kunt bekijken. Als u wilt profiteren van de maandelijkse abonnementsservice, die onbeperkte streaming van films biedt, moet u zich abonneren voor $ 14.99 per maand.
Het basisplan geeft u toegang tot alle on-demand films en series voor SEK109 (ongeveer $ 13 USD) per maand. Dit plan is niet de goedkoopste filmstreamingsite in de buurt, maar het is misschien wel de moeite waard.
Als u toegang wilt tot live tv, sport en PPV-gevechten (tegen een toeslag), brengt ViaPlay u SEK 449 / maand in rekening.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Viaplay

Viaplay Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Viaplay.se is een website die snel een populaire plek wordt om films en series te kijken. Vanwege het gebruiksgemak en de beschikbaarheid van een verscheidenheid aan diensten, is het perfect voor iedereen die zijn favoriete films en series on-demand wil streamen. Bovendien biedt Viaplay abonnees toegang tot live televisieverslaggeving van enkele van 's werelds grootste sportcompetities, waaronder de NFL, NHL, UFC en Premier League. Deze site biedt echt voor ieder wat wils. Als je het nog niet hebt bekeken, raad ik je aan mijn volledige recensie te lezen voor meer informatie!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op