Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Videoland Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Veel mensen geloven dat Video Land.nl in feite een van de beste filmstreamingsites van Nederland is. Deze site heeft een uitgebreide selectie van Nederlandse en internationale films en tv-series, allemaal tegen een ongelooflijk eerlijke prijs per maand. Voor iedereen die op zoek is naar een geweldige plek om hun favoriete films en tv-programma's te streamen, moet Video Land zeker op uw lijst met sites staan om uit te checken! Lees vandaag mijn volledige recensie van deze prachtige site voor meer informatie!

Videoland

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

videoland.com

Ik kwam een filmstreamer tegen die zo goed is, het is een no-brainer om deze toe te voegen aan de lijst met de beste filmstreamingsites aller tijden. Dit was zeker het geval met Video Land. Ik ben zelfs verbaasd dat het zo lang heeft geduurd voordat ik deze kon beoordelen. Het bestaat niet alleen al meer dan een decennium, maar het staat ook bekend om zijn hoogwaardige inhoud. Sterker nog, in Nederland is de enige echte concurrentie die Video Land heeft Netflix - geen enkele andere premium streamer is zelfs maar in de buurt van hetzelfde niveau als Video Land.
Wat deze site een van de beste in het universum voor filmstreaming maakt, is het gebruiksvriendelijke ontwerp en de interface, de honderden geweldige films en series die beschikbaar zijn, HD-streaming en eerlijke abonnementskosten.
Video Land staat bekend om zijn uitgebreide selectie van topshows en films. Dit is vooral indrukwekkend gezien het feit dat veel streamingdiensten niet zoveel inhoud hebben als Video Land. De selectie kan van maand tot maand variëren, maar over het algemeen zijn er honderden geweldige shows en films beschikbaar op een abonnement op Video Land.
Video Land heeft niet alleen een grote selectie internationale films en series, maar ze hebben ook meer dan 700 Nederlandse films en series die rechtstreeks van de bron komen. Het zou niet moeilijk zijn om te beweren dat Video Land de beste filmstreamingsite van Nederland is - misschien wel een van de beste filmstreamingsites ter wereld.
Video Land is al bijna vier decennia actief in de filmindustrie en hun OTT-streamingdienst is slechts de laatste stap in een draai naar een moderner bedrijfsmodel. Laten we eens kijken waar Video Land vandaan komt voordat we beslissen of het inderdaad de beste filmstreamingsite van Nederland is.

Geschiedenis

Nico Broerson en Gerard Van Stijn openden in 1984 de eerste Video Land videotheek. De multinational Philips werd tussen 1992 en 1996 officieel eigenaar van Video Land. Volgens juridische documenten wordt een bedrijf in de ogen van de wet als een individu beschouwd, dus het is logisch dat Philips tussen die jaren eigenaar van Video Land zou worden. In 2004 opende Video Land zijn 200e winkel, een indrukwekkende prestatie voor een bedrijf dat in 1984 begon als een kleine operatie.
Zoals Blockbuster op de harde manier leerde in de Verenigde Staten, dreigden streamingdiensten tegen het einde van het eerste decennium van de 21e eeuw een einde te maken aan de hele videotheekindustrie. Video Land was ook niet immuun voor deze druk, want het werd zo erg dat hun moederbedrijf, Entertainment Retail Group, in 2010 faillissement aanvroeg. Moving Pictures Holding ging verder met het kopen van het videoland-bedrijfsmodel en de franchise, toen de draai naar streaming voor het merk begon.
De on demand streamingdienst van Video Land is sinds 2010 beschikbaar. Het was ook veelbelovend, vanaf het allereerste begin. Zozeer zelfs dat RTL Nederland in 2013 een belang van 65% in het bedrijf verwierf. Sinds 2015 is RTL Nederland de volledige eigenaar van Video Land en hebben ze het brick & mortar-model volledig verlaten. Geen enkele Video Land-locatie blijft vandaag open.
Naast het licentiëren van populaire Nederlandse en internationale films en tv-programma's, produceert Video Land sinds 2015 ook hun eigen originele content. Tegenwoordig danken enkele van de beste Nederlandse films en tv-series hun succes aan de voorliefde van Video Land voor kwaliteit. Video Land bestaat misschien niet meer in de fysieke wereld, maar de producties worden online zeer geprezen.

Ontwerpen

Als een eersteklas filmstreamingsite biedt Video Land een intuïtieve en moderne interface met een gemakkelijk herkenbare lay-out. Het zal bekend zijn voor iedereen die eerder Netflix of Hulu heeft gebruikt, trouw aan hun beproefde ontwerp.
Zoals gebruikelijk op sites van deze aard, wordt u begroet door een oversized banner die uitgelichte of gepromoot serie- en filmposters afwisselt. Als u echter liever bladert, kunt u dit doen door een menu met genres net onder de banner te openen. Filter de honderden en honderden titels die beschikbaar zijn op Video Land met een enkele klik. Kies uit actie, animatie, documentaire, fantasy, horror, familie, etc.
Terwijl u verder naar beneden scrolt, ziet u een lijst met menu-items (rijen) die worden gescheiden door inhoudstype (series, films, kinderen, enz.). U kunt verschillende secties van het menu openen door op de titels van deze rijen te klikken. Aan de rechterkant van deze pagina bevindt zich een dashboard met inhoudsgerelateerde informatie. Dit omvat een lijst met alle beschikbare programma's en films, evenals informatie over uw downloads, accountinstellingen en zoekbalk.
Deze filmstreamingsite is eenvoudig te gebruiken, strak, modern, dynamisch en handig. Als u wilt worden beschouwd als de beste site voor het streamen van films in Nederland, moet uw site er als volgt uitzien.

Inhoud en functies

Video Land streeft er actief naar om naast kwantiteit ook kwalitatieve content te leveren. Het heeft een breed scala aan titels, van veelgeprezen films en series tot enkele van de meest populaire hits. Daarnaast heeft het een geweldige mix van internationale en Nederlandse titels.
Op het moment van deze review zijn er 728 Nederlandse films en shows beschikbaar op VideoLand. Met nieuwe films en series die regelmatig worden toegevoegd, zal het aantal naar verwachting toenemen. Van deze meer dan 700 Nederlandse films en series vinden gebruikers tal van hun favoriete films en shows, evenals een grote selectie van Video Land originals.
Video Land biedt een groot aantal internationale films en series, waarvan vele populaire Amerikaanse en Britse voertuigen zijn die meestal niet te vinden zijn op de meeste andere Nederlandse filmstreamingsites. Dit draagt bij aan de Video Land-bibliotheek, waardoor het een van de beste filmstreamingsites in Nederland is.
Enkele opmerkelijke kenmerken van Video Land zijn dat leden op maximaal vier schermen tegelijk kunnen streamen en dat ze titels kunnen downloaden en offline kunnen streamen. Video Land is gemakkelijk een van de beste deals in de wereld van streaming-abonnementen.

Mobiele en desktopervaring

Als je een mobiele streamer bent, heb ik goed nieuws en mogelijk slecht nieuws. Het goede nieuws is dat Android-gebruikers geen probleem zullen hebben om te profiteren van de prachtige en intuïtieve app die beschikbaar is in de Google Play Store. Wat iOS-gebruikers betreft, kon ik geen Video Land-app vinden in de Apple App Store. Hopelijk is dit iets dat zo snel mogelijk wordt aangepakt.
Er is enige platformonafhankelijke compatibiliteit met Video Land, maar wat betreft tv- en consoletoegankelijkheid kan Video Land worden bekeken op Chrome Cast, Apple TV, Ziggo Box en PlayStation. Misschien is de enige fatale fout van de filmstreamingsite de relatief korte lijst met compatibele apparaten.

Prijzen en abonnementen

Een van de dingen die ik waardeer aan Video Land is dat het drie abonnementsniveaus biedt - Base, Plus en Premium. Het Base-lidmaatschap is advertentievrij, terwijl Plus- en Premium-lidmaatschappen advertentie-ondersteunde inhoud bevatten. De prijzen en voordelen voor elk lidmaatschap zijn als volgt:
Met Base kunt u één scherm tegelijk bekijken, zonder te downloaden, en het is niet op alle apparaten beschikbaar.
Dit Plus-abonnement biedt twee schermen en downloadmogelijkheden op alle compatibele apparaten.
Het premium-abonnement biedt vier schermen, downloads en toegang tot alle apparaten.
Video Land is een betaalbare filmstreamingsite die gebruikers veel waarde biedt voor hun maandelijkse betaling. Bovendien bevat elke optie een gratis proefperiode van 14 dagen.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Videoland

Videoland Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Veel mensen geloven dat Video Land.nl in feite een van de beste filmstreamingsites van Nederland is. Deze site heeft een uitgebreide selectie van Nederlandse en internationale films en tv-series, allemaal tegen een ongelooflijk eerlijke prijs per maand. Voor iedereen die op zoek is naar een geweldige plek om hun favoriete films en tv-programma's te streamen, moet Video Land zeker op uw lijst met sites staan om uit te checken! Lees vandaag mijn volledige recensie van deze prachtige site voor meer informatie!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op