Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Viki Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Viki.com is een streamingdienst die gratis te gebruiken is en honderden films en tv-programma's uit Korea en China kan streamen. Voor hardcore fans biedt Viki echter premium abonnementen die exclusieve content bieden. De toegewijde community van ondertitelmakers en kijkers op Viki maakt het een geweldige plek om ondertitels te vinden voor je favoriete films en tv-programma's.

Viki

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

viki.com

Het lijkt alsof er elke dag een nieuwe premium streamingdienst wordt uitgebracht. Tegenwoordig wil elk tv-netwerk en elke filmstudio een graantje meepikken. Vroeg of laat vraag ik me af of de allure van premium streamingdiensten misschien aan het vervagen is. Het begint minder als een goede deal te voelen, zoals het deed toen je je alleen maar zorgen hoefde te maken over het betalen voor Netflix, Hulu en Amazon Prime Video. Tegenwoordig, met iedereen die zijn eigen premium streamingsites begint, lijkt het gewoon kabel, maar dan duurder.
Dit is de reden waarom elke gratis streamingsite die ik tegenwoordig tegenkom een zegen is. Gelukkig is er voor elke nieuwe premium filmstreamingservice momenteel ten minste één gratis filmstreamingsite in ontwikkeling. Of deze gratis filmstreamingsites nu door advertenties worden ondersteund of freemium-lidmaatschappen aanbieden, ik verwelkom gratis filmstreamingservices van harte in de plooi zoals Viki.
Er is geen andere streamingsite die ik heb gezien die zo uniek is als Viki. Van hun bedrijfsmodel tot hun contentfocus, deze site volgt een oude Silicon Valley-filosofie van verstoring van een T-shirt en voldoet tegelijkertijd aan de groeiende nichevraag naar Aziatische inhoud over de hele wereld.
Viki, hoewel het hoofdkantoor in de Verenigde Staten is gevestigd, is niet gespecialiseerd in anime-inhoud. Het biedt voornamelijk Zuid-Koreaanse en Chinese drama's, die beide gratis te bekijken zijn. Het bedrijf bevindt zich in een geweldige positie om de beste Aziatische streamingdienst op de markt te worden.
Viki's volledige naam is Rakuten Viki, knikkend naar het moederbedrijf van de gratis streamingdienst, de Japanse techgigant Rakuten. Dus, om dit strikt te noemen, een Amerikaans bedrijf zou niet helemaal accuraat zijn. Viki is een van die bedrijven die bestaat uit een breed scala aan culturen, die allemaal vertegenwoordigd zijn in de service en het publiek. Naast het Amerikaanse hoofdkantoor heeft Viki ook kantoren in Seoul, Singapore, Tokio en Japan.
Wat Viki zo'n unieke gratis film- en tv-streamingsite maakt, is dat de naam verwijst naar het gebruik van vrijwilligers als het gaat om contentmanagement. Dit unieke systeem geeft kijkers meer controle over hun streamingervaring en kan de weg vrijmaken voor meer interactieve en hands-on streaming in de toekomst.
In de kern van Viki is hun benadering van het verwerven en distribueren van inhoud niet uniek. Hun premium syndicatie kan worden vergeleken met die van Hulu's. Het verschil ligt in wat er met die inhoud gebeurt zodra deze in licentie is gegeven; eerst wordt een show of film toegevoegd aan een van de kanalen van de site. Van daaruit kan de inhoud worden ondertiteld door vrijwilligers uit de gemeenschap. Viki is de eerste freemium streaming site die real-time ondertiteling en community content editing biedt; er zijn 200 ondertiteltalen beschikbaar op Viki, en ongeveer 50 daarvan zijn bedreigde of kwetsbare talen.

Geschiedenis

Viki is een sociaal netwerk opgericht in 2007 door ondernemers Razmig Havaghiman, Changseong Ho en Jiwon Moon. De eerste financieringsronde voor het bedrijf kwam van een Singaporese startup, Neoteny Labs. Dit geld werd ook gefinancierd door Joichi Ito en de mede-oprichter van Linked In, Reid Hoffman.
Na een jaar van beraad nam het bedrijf een strategische beslissing om zijn activiteiten naar Singapore te verplaatsen om te profiteren van genereuze overheidssubsidies en de toplocatie als een rijke en bruisende Pan-Aziatische hub. Na drie jaar met succes te hebben ontwikkeld en fondsenwerving te hebben gedaan, bracht Viki in 2010 hun officiële streamingdienst uit voor het grote publiek.
In september 2013 kondigde het bedrijf aan dat het zou worden overgenomen door het nieuwe moederbedrijf, Rakuten. De overname werd naar verluidt gewaardeerd op 200 miljoen dollar.

Ontwerpen

Viki biedt een vrij eenvoudige benadering van het ontwerp van hun streamingsite. Een ding dat ik echt leuk vind aan Viki is hoe gemakkelijk en direct het is om te beginnen met het streamen van gratis tv-programma's en films. Er is niets aan de hand! Het enige dat u hoeft te doen, is door de bibliotheek bladeren, een show en aflevering of film kiezen en op afspelen klikken. Voila, geen aanmelding vereist. De HD-stream begint met weinig tot geen enkele vertraging. Het is niet elke dag dat je een gratis streamingsite vindt die zo intuïtief en vereenvoudigd is.
De kijkinterface is effectief, alles is gestroomlijnd en soepel, handig om door andere afleveringen en seizoenen van een bepaalde serie te bladeren terwijl u nog steeds een bepaalde aflevering bekijkt, uw kijkervaring te wijzigen en aan te passen met diepgaande ondertitelingstools en -opties en cast via Chrome Cast met slechts één klik op de knop.
De bibliotheek browse-indeling van Viki is over het algemeen standaard. U kunt bladeren op genre, onderwerp of kanaal met een side-scrolling lay-out. Als je ooit Netflix of Hulu hebt gebruikt, zijn de lay-out en browsefuncties van Viki onmiddellijk herkenbaar en intuïtief.

Inhoud en functies

De vele unieke en interessante functies op Viki omvatten de ongewone benadering van community- en vrijwilligersondertiteling, evenals ingebouwde getimede opmerkingen die gebruikers kunnen in- of uitschakelen. Dit biedt een ongekend niveau van de community voor een streamingsite van deze omvang, die samen met anderen kan kijken en reageren. Dit is een ingenieuze extra functie die helpt om Viki verder te onderscheiden van andere streamingsites voor films en tv-series.
Viki biedt zijn gebruikers een verscheidenheid aan populaire Koreaanse en Chinese drama's, evenals een aantal geweldige originele inhoud. Bepaalde shows en films zijn alleen beschikbaar voor Viki Pass-gebruikers, waardoor de service exclusiever is.
Viki is zonder twijfel een van de beste streamingsites voor Aziatische drama's. Het is ook een van de beste gratis tv- en filmstreamingsites op internet. Hun innovatieve aanpak zal zeker resoneren in de rest van de industrie.

Mobiele en desktopervaring

De Viki mobiele app is uitstekend en gebruiksvriendelijk. De app is beschikbaar op een breed scala aan apparaten en biedt een soepele, intuïtieve en gebruiksvriendelijke kijkervaring, waar u ook bent.
Fans van Viki zullen geen moeite hebben om hun favoriete shows en films bij te houden op mobiele streaming-apps. De gemiddelde gebruikersbeoordeling voor de Viki app is 4.8 sterren, wat je een goed idee geeft van de kwaliteit van Viki's app design.

Prijzen en plannen

Met Viki Pass hebben gebruikers toegang tot alle inhoud op het platform, inclusief shows en films die alleen beschikbaar zijn voor betaalde abonnees. Viki Pass Plus, aan de andere kant, geeft gebruikers toegang tot extra functies en voordelen, zoals advertentievrije weergave en snellere laadtijden.
De Viki Pass biedt abonnees een gereduceerd tarief van $ 4,99 / maand voor onbeperkte toegang tot alle Viki-streamingdiensten.
met een lidmaatschap -Toegang tot alle standaard content is beschikbaar met een lidmaatschap.
-Zal beschikbaar zijn voor gebruikers op de app en website Actief: Gebruikers hebben toegang tot exclusieve interviews, originelen, films en wereldwijde drama's van Viki op de app en website.
, 5 uur inhoud HD-streaming, geen advertenties, voor vijf uur aan content.
De Viki Pass Plus is een maandelijkse abonnementsservice die toegang biedt tot premium content van Viki. Het kost $ 9.99 per maand en biedt toegang tot een verscheidenheid aan inhoud, waaronder films, tv-programma's en muziek.
Ontgrendel alle Plus-programma's en -films.
voor een eenmalige betaling van $19.99 Ontgrendel alle standaardprogramma's en -films voor een eenmalige betaling van $ 19,99.
met uw abonnement -Het Viki Pass Standard-abonnement bevat alle functies die bij het Viki Pass premium-abonnement horen.
Extra uren Koreaanse televisie werden door verschillende omroepen opgenomen.
een paragraaf over hoe je goed voor een huisdier kunt zorgen Kocowa nam een paragraaf op over hoe je goed voor een huisdier kunt zorgen in haar artikel.
Zowel de standaard- als de studentenversie van Viki Pass worden geleverd met een gratis proefperiode van 7 dagen, evenals een korting van 20% voor de standaardversie.

Conclusie

Als je graag Koreaanse en Chinese tv-programma's en films bekijkt, dan is Viki een streamingsite die je zeker moet kennen. Als je een serieuze Aziatische entertainmentfan bent, raad ik je ten zeerste aan om je te abonneren als een premium gebruiker. Dit is een hoogwaardige streamingdienst met innovatieve benaderingen van communityfuncties en het bewerken van inhoud.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Viki

Viki Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Viki.com is een streamingdienst die gratis te gebruiken is en honderden films en tv-programma's uit Korea en China kan streamen. Voor hardcore fans biedt Viki echter premium abonnementen die exclusieve content bieden. De toegewijde community van ondertitelmakers en kijkers op Viki maakt het een geweldige plek om ondertitels te vinden voor je favoriete films en tv-programma's.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op