Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Vimeo Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Als je genoeg hebt van advertenties, enquêtes en constant wordt gevraagd om te upgraden naar een van de verschillende premiumservices van YouTube, wordt het misschien tijd dat je de overstap maakt. Perfect voor zowel professionals als casual vide streamers, Vimeo is zeker de moeite waard om te bekijken. Lees mijn recensie voor meer informatie!

Vimeo

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

vimeo.com

De populairste en meest gebruikte site voor het streamen van video's is YouTube, dat een van de eerste sites was die een soort wurggreep op de markt ontwikkelde. Met honderden miljoenen gebruikers is het moeilijk voor een videostreamingsite om te concurreren met deze gigant voor het delen van sociale video's.
Veel mensen over de hele wereld zijn YouTube gaan verachten vanwege de vele advertenties en opdringerige advertenties. Als je enige tijd op YouTube hebt doorgebracht, weet je hoe belabberd het is met advertenties. De eenvoudige, gratis versie van de videostreamingservice heeft advertenties die vóór bijna elke video worden afgespeeld, waarvan de meeste niet kunnen worden overgeslagen. Bovendien hebben sommige video's (vooral die op kanalen met inkomsten) advertenties ingebouwd, in stappen gedurende de videostream.
Veel YouTube-gebruikers hebben de site frustrerend gevonden omdat er te veel advertenties in één video staan. Dit is iets dat niet het geval was toen YouTube voor het eerst hun advertenties verhoogde.
Sinds YouTube begon met het plaatsen van advertenties over hun inhoud, hebben ze geleidelijk de frequentie verhoogd en de controle van de gebruiker over welke advertenties ze wel en niet kunnen overslaan verminderd. Tegenwoordig schat ik dat een meerderheid van je video-kijktijd op YouTube wordt besteed aan het bekijken van advertenties.
Een van de redenen dat er een groeiende vraag is naar alternatieve videoplatforms, is omdat YouTube zijn premiumdiensten voortdurend op gebruikers duwt. Bovendien integreert YouTube vaak enquêtes in video's, wat bijdraagt aan de ergernis van het gebruik van het platform. Dit is de reden waarom concurrerende sites zijn ontstaan in de hoop een deel van de honderden miljoenen gebruikers van YouTube weg te stelen.
Er zijn een paar belangrijke verschillen tussen Vimeo en YouTube. Ten eerste moet je betalen om Vimeo te gebruiken, terwijl je YouTube gratis kunt gebruiken. Bovendien is Vimeo meer gericht op videomakers die geld willen verdienen met hun video's, terwijl YouTube eerder door gebruikers wordt gebruikt voor het gratis delen van inhoud. Tot slot is Vimeo populair bij een ander type gebruiker dan YouTube: videomakers die geld willen verdienen. Als gevolg hiervan is Vimeo mogelijk niet het beste alternatief voor gedesillusioneerde YouTube-gebruikers.

Geschiedenis

In november 2004 richtten Jake Lodwick, een Amerikaanse software-ingenieur, en Zach Klein, een Amerikaanse ondernemer en investeerder, Vimeo op. Lodwick zou de naam hebben bedacht - een woordspeling gemaakt door het combineren van ?video? en ?me.? Vimeo, handig (of creatief) genoeg is ook een anagram van het woord ?film.? Dus, met een pakkende naam en een droom om de wereld te voorzien van advertentievrije videostreaming, werd Vimeo geboren.
Vimeo stelt professionele filmmakers en producenten nu in staat om hun eigen inhoud in te dienen voor hosting op de site. Vimeo heeft zijn diensten in juli 2008 gewijzigd door professionele filmmakers en producenten toe te staan hun eigen inhoud in te dienen voor hosting op de site. Voorheen mochten alleen amateurgebruikers video's plaatsen.
In juli 2008 kondigde de website aan dat ze niet langer gamingvideo's zouden hosten. De redenen die werden aangehaald, waren dat deze video's meestal lang waren en te veel serverruimte in beslag namen. In september 2008 werden alle gamevideo's van de site verwijderd. Naarmate Vimeo echter in populariteit groeide (en dus serverruimte), werd het verbod in oktober 2014 opgeheven. Vanaf oktober 2014 zijn gamevideo's weer toegestaan op de site.
2014 was een belangrijk jaar voor Vimeo omdat ze de eerste videostreamingservice werden die HD-video's aanbood. In december introduceerde Vimeo 4K-video-ondersteuningstechnologie, wat er sindsdien toe heeft geleid dat bijna elk ander videostreamingplatform deze functie heeft toegevoegd. Tegenwoordig biedt bijna elke site waarop u video's kunt streamen, dankzij het leiderschap en het precedent van Vimeo 4K-mogelijkheden.
In september 2017 introduceerde Vimeo zijn livestreamingplatform en nam het bedrijf LiveStream over. Dit maakt Vimeo een van de livestreamingplatforms van de hoogste kwaliteit, zelfs als het iets langer duurde om daar te komen.

Ontwerpen

Bovendien voelt de site veel minder rommelig aan en zijn er veel minder advertenties. Ik vind het ontwerp van Vimeo veel netter dan dat van YouTube. De lettergroottes en miniaturen zijn bijvoorbeeld kleiner op Vimeo en de afbakeningen tussen videospeler, beschrijving, opmerkingen en voorgestelde video's zijn veel duidelijker. Bovendien voelt Vimeo minder rommelig aan dan YouTube. Er zijn ook veel minder advertenties op Vimeo.
Ik vind het ontwerp van de website op Vimeo erg aantrekkelijk. De nadruk wordt mooi gelegd op de video's die je bekijkt, in plaats van ze gewoon op de pagina te slaan zoals YouTube doet. De website lijkt veel meer op een echte mediaspeler met strakke lijnen en overzichtelijke lay-outs. Ik denk dat dit zorgt voor een uitstekend ontwerp

Tevreden

Volgens recente rapporten schiet Vimeo tekort ten opzichte van YouTube als het gaat om het aantal beschikbare video's en de verscheidenheid aan video's op het platform. Dit is waarschijnlijk te wijten aan een kleinere gemeenschap van actieve gebruikers op Vimeo in tegenstelling tot YouTube.
De gebruikers van Vimeo zijn relatief klein in vergelijking met die van YouTube. Dit lijkt in eerste instantie misschien onbeduidend, maar wanneer het in gesprek wordt gebracht met het grotere platform, wordt het duidelijk dat Vimeo een veel kleinere speler is. De inhoud op Vimeo is over het algemeen ook zwakker in vergelijking met die van YouTube.
Dat gezegd hebbende, Vimeo heeft de neiging om kwaliteit boven kwantiteit te verkiezen. Dit betekent dat hoewel het aantal video's en gebruikers relatief minuscuul is, de streamingkwaliteit en ondersteunende aard van de gebruikersbasis is waar de voordelen van de afweging in het spel komen.
Zoals ik eerder al zei, biedt Vimeo video's in resolutie van 4K, terwijl veel YouTube-video's korrelig zijn. Vimeo heeft ook aanzienlijk hogere buffersnelheden, terwijl YouTube vaak achterblijft en glitches vertoont. Bovendien is de community van Vimeo ondersteunend en bieden veel leden doordachte en constructieve kritiek waar het wordt gewaardeerd. Lof wordt gegeven waar het gepast is op Vimeo-opmerkingen.

Desktop- en mobiele ervaring

Zoals ik al heb beschreven, is de traditionele webbrowsersite adembenemend. En de app ziet er net zo indrukwekkend uit. Naar mijn mening kan de functionaliteit van de app echter iets worden verbeterd. Het is lang niet zo georganiseerd of logisch ingedeeld als de website, wat resulteert in browsen dat soms een beetje omslachtig kan zijn. Het is niet de meest intuïtieve app op de markt. Het is op geen enkele manier de slechtste app voor het streamen van video's, maar er is zeker een beetje een leercurve voordat je je er volledig comfortabel bij voelt.

Prijzen en plannen

Vimeo Plus, dat $ 9,99 / maand kost, biedt meer functies, zoals de mogelijkheid om gehoste video's van andere Vimeo-gebruikers toe te voegen, advertentievrije video's voor ouders met kinderen jonger dan 13 jaar en de mogelijkheid om video's te bekijken in een meer geavanceerde speler. Het $ 19.99 / jaarplan geeft je toegang tot alle functies van Vimeo Plus en onbeperkte opslagruimte voor je video's. Het $ 29.99 / jaarplan biedt u nog meer functies, waaronder toegang tot geavanceerde analyse- en stemtools, zodat u kunt helpen kiezen welke video's op de site worden weergegeven. Vimeo biedt vier verschillende plannen om uit te kiezen (naast Vimeo Basic, die iedereen gratis kan gebruiken). Als je gewoon advertentievrije video's wilt streamen en je hebt niet echt ontwerpen of inhoudsideeën om veel van jezelf te maken, is de gratis versie waarschijnlijk voldoende. Vimeo Plus, dat $ 9.99 / maand kost, biedt meer functies, zoals de mogelijkheid om gehoste video's van andere Vimeo-gebruikers toe te voegen, advertentievrije video's voor ouders met kinderen jonger dan 13 jaar en de mogelijkheid om video's te bekijken in een meer geavanceerde speler. Het $ 19.99 / jaarplan geeft je toegang tot alle functies van Vimeo Plus en onbeperkte opslagruimte voor je video's. Het $ 29.99 / jaarplan biedt u nog meer functies, waaronder toegang tot geavanceerde analyse- en stemtools, zodat u kunt helpen kiezen welke video's op de site worden weergegeven.
Er zijn een paar verschillende manieren waarop u Vimeo kunt gebruiken om inhoud te maken. Een manier is om een van de onderstaande plannen te kiezen als u van plan bent Vimeo te gebruiken om uw inhoud te maken.
Vimeo Plus kost $ 7 per maand en biedt gebruikers 5 GB opslagruimte per week.
Vimeo Pro biedt een maandelijks abonnement voor $ 20, waardoor gebruikers elke week 20 GB opslagruimte hebben.
Vimeo Business biedt een maandelijks abonnement van $ 50 zonder wekelijkse limieten en 5 TB aan opslag.
Ten slotte is Vimeo Pro $ 75 / maand en dat biedt gebruikers geen limieten, 7 TB totale opslagruimte en HD-livestreaming.

Suggesties die ik heb voor Vimeo

Mijn suggestie is dat Vimeo hun app-ontwerp moet herzien om het gebruiksvriendelijker en intuïtiever te maken om video's te maken en te bewerken.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Vimeo

Vimeo Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Als je genoeg hebt van advertenties, enquêtes en constant wordt gevraagd om te upgraden naar een van de verschillende premiumservices van YouTube, wordt het misschien tijd dat je de overstap maakt. Perfect voor zowel professionals als casual vide streamers, Vimeo is zeker de moeite waard om te bekijken. Lees mijn recensie voor meer informatie!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op