Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

VIZ Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

VIZ Media, of gewoon VIZ, is een gerenommeerde manga-uitgever met een uitgebreide website en mobiele app-catalogus. De website verkoopt manga in Engelse vertaling, met een focus op populaire tijdschriften, anime en wekelijkse shonen Jump. Bovendien kunnen gebruikers verschillende hoofdstukken lezen, anime-afleveringen bekijken en exclusieve inhoud van de artiest ontvangen.

Viz

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

viz.com

Sinds de late jaren 1970 is manga de dominante vorm van Japanse strips. Dit heeft een enorme impact gehad op de animatie-industrie, met anime-series en manga die de afgelopen decennia centraal stonden. Dit heeft geleid tot een felle concurrentie tussen streamingdiensten om de rechten om originele anime- en manga-content te produceren. Er is een constante strijd om dominantie tussen deze bedrijven, waarbij elk ernaar streeft een voorsprong op de ander te krijgen.

Wat is VIZ Media?

VIZ Media is een van de meest populaire platforms die worden gebruikt door gebruikers van over de hele wereld. Het heeft een van de beste manga-apps waar je de nieuwste shows kunt bekijken en kunt deelnemen aan interactiesessies met fans. Naast zijn digitale bekwaamheid staat VIZ Media bekend om zijn strips, tijdschriften en andere BTL-producten.
De geïntegreerde VIZ Media-bibliotheek zorgt ervoor dat elke aankoop via het netwerk automatisch wordt toegevoegd aan uw persoonlijke bibliotheek. U hebt altijd en overal toegang tot deze inhoud. De bibliotheek biedt de beste wereldwijde entertainmentopties die beschikbaar zijn als Engelstalige kijker.

Geschiedenis

VIZ Media LLC heeft een bibliotheek met meer dan 8.000 manga-titels, 6.000 anime-titels en meer dan 2.500 Engelstalige stripboeken en grafische romans. VIZ Media LLC is een manga-uitgever, anime-distributeur en uitgebreide aanbieder van entertainmentcontent gevestigd in San Francisco. VIZ begon zijn reis in 1986. In 2005 fuseerde VIZ met ShoPro entertainment wat leidde tot de oprichting van VIZ Media LLC. In 2017 werd VIZ Media de grootste uitgever van stripboeken en graphic novels in de VS (23% van het totale marktaandeel). VIZ Media heeft een bibliotheek met meer dan 8.000 manga-titels, 6.000 anime-titels en meer dan 2.500 Engelstalige stripboeken en graphic novels.

Waarom zou je streamen op VIZ?

VIZ wordt universeel erkend als een reus in de anime-industrie. Het heeft een zeer actieve aanwezigheid in de Verenigde Staten en de fans zijn geweldig. Daarom is dit alles te danken aan de grote offline en online aanwezigheid. We zullen bespreken waarom het online streamingplatform van VIZ het vandaag onderscheidt van de andere kanshebbers.

Geweldig website-ontwerp

Hoewel de meeste anime- en mangawebsites verouderd zijn en er onprofessioneel uitzien, is VIZ Media zeer up-to-date en heeft het een strakke uitstraling. Wanneer u de website bezoekt, zult u onder de indruk zijn van de prachtige banners, menu's, kleurenschema en functionaliteit.

Grote contentdiepte

Als een van de grootste aanbieders van anime- en manga-streamingdiensten heeft VIZ Media duidelijk de rechten op een breed scala aan anime-series. Afgezien van Pokemon, Naruto en Demon Slayer, kun je ook enkele van de beroemdste en meest iconische anime-series vinden, zoals Dragon Ball Z en One Punch Man. Met een uitgebreide selectie van genres om uit te kiezen, is er geen tekort aan inhoud op VIZ Media.

Grote gemeenschap

VIZ Media is een officiële leverancier van anime-inhoud en heeft dus een grote community. Gebruikers die liever anime op een legale manier bekijken, hebben de neiging om te profiteren van de diensten die door VIZ worden aangeboden. Je krijgt toegang tot premium content samen met exclusieve scoops die je nergens zou vinden. Als je van nagesynchroniseerde inhoud houdt, kun je geen platform vinden dat een anime-ervaring biedt die gelijkwaardig is aan die van VIZ Media.

Goed ontworpen app

De VIZ Manga-app is een essentieel hulpmiddel voor anime- en manga-fans. De populariteit berust op de tevredenheid van zijn gebruikers, die dol zijn op de innovatieve functies en frequente updates. De app is goed ontworpen en voldoet aan de verwachtingen van zijn gebruikers, die het met vertrouwen blijven gebruiken.

Geweldige streamingkwaliteit

Premium streamingwebsites bieden streamingervaringen van hoge kwaliteit die veel verder gaan dan wat beschikbaar is op gratis anime-websites. De streamingkwaliteit is echt subliem en de compatibiliteit verbetert de algehele streamingervaring.

Hoe krijg ik toegang tot VIZ?

U kunt VIZ Media op twee manieren openen - ten eerste door te zoeken naar de term "Viz Media" in uw zoekmachine en de website bovenaan uw zoekresultaten te vinden. Een alternatieve manier om toegang te krijgen tot de website is door gebruik te maken van de volgende link: VIZ. Wanneer u de website bezoekt, moet u ervoor zorgen dat u een actieve VPN gebruikt om u te beschermen tegen hackers.

Ontwerpen

Ik werd overrompeld door de interface van de website. Ik had niet verwacht dat een anime- of manga-gerelateerde website er zo professioneel en aantrekkelijk uit zou zien, maar ik had het mis. Het past perfect bij de vibe. Ik dacht altijd dat websites met moderne lay-outs niet professioneel konden zijn, maar ik had het mis.

Rubriek

Onder de koptekst heb je een lijst met planken. De eerste plank is voor anime-shows en manga, de tweede plank is voor films, de derde plank is voor OVA's en specials en de vierde plank is voor games. Ten slotte zijn er vier knoppen: Nu kijken, Toevoegen aan favorieten, Toevoegen aan mijn bibliotheek en Verwijderen.

Hero Sectie

Het is een geweldige manier om je liefde voor anime te tonen en ervoor te zorgen dat mensen je website willen komen bekijken. De heroïsche banner op de website heeft een geweldig geanimeerd effect. Dit geeft het het kleurrijke anime-gevoel, terwijl het er nog steeds professioneel uitziet. Op de website vindt u verschillende illustraties, animaties en elementen uit verschillende anime-series. Dit is een geweldige manier om je liefde voor anime te tonen en ervoor te zorgen dat mensen je website willen bezoeken.

Lichaam

Het lichaamsgedeelte van de website begint met de releases van de ? Hete Viz? reeks. Onder elke kop vind je vier manga. Op het moment van schrijven van deze review, ? Mijn Held Academia, Vol.23?, ? Transformers: De Manga?, ? Demon Slayer?, en ? Vampier Knight? behoorden tot de best verkochte albums. Als je verder scrolt, vind je de Shonen Jump-sectie gevolgd door de topserie op het netwerk. Voor fysieke afdrukken kunt u kiezen uit een enorme catalogus met illustraties.

Voettekst

Al met al is de voettekst een essentieel onderdeel van de meeste websites. Ik vind de voettekstsectie erg nuttig en belangrijk op de website. Boven het voettekstgedeelte heb je een aanmeldingsblunder waarin je je e-mailadres kunt invoeren om op de hoogte te blijven van wat er op de website gebeurt. Bovendien hebt u in het voettekstgedeelte belangrijke navigatieknoppen naar links en belangrijke informatie naar rechts. Over het algemeen denk ik dat de voettekst een essentieel onderdeel is van de meeste websites.

Binnenste pagina's

Er is ook een gedetailleerde beschrijving van de serie en zijn personages. Ten slotte kunt u informatie vinden over de releasedatum, streamingservice en andere gerelateerde details. Op de startpagina zijn er verschillende opties waarmee u toegang krijgt tot verschillende binnenpagina's. Elke binnenpagina heeft een ingewikkeld ontwerp dat vergelijkbaar is met dat van de startpagina's. U kunt een binnenpagina openen door op de verschillende opties op de startpagina te klikken. Er is een speciale banner voor elke anime-serie, die goed is ontworpen. Gedetailleerde beschrijvingen van elke serie en de personages zijn ook beschikbaar. Ten slotte zijn de releasedatum, streamingservice en andere gerelateerde details te vinden op elke binnenpagina.

Tevreden

VIZ Media is een centrum van inhoud door de jaren heen, met klassieke anime-series zoals Pokã©mon, Dragon Ball, One-Punch Man, Tokyo Ghoul en Naruto. Je kunt een breed scala aan inhoud uit verschillende genres bekijken, zoals actie, fantasie, romantiek, mysterie en avontuur om er maar een paar te noemen.
Het succes van VIZ Media wordt duidelijk door de vele prijzen die het heeft ontvangen voor zijn veelgeprezen originelen, grafische romans en boeken. Naast het vertalen en nasynchroniseren van die populaire shows, hebben de eigen producten van VIZ Media prestigieuze prijzen gewonnen, zoals Hugo, YALSA en Eisner voor digitale en gedrukte edities. Hun wekelijkse Shonen Jump wordt beschouwd als het populairste tijdschrift ter wereld.

Desktop/mobiele ervaring

Ik bezocht voor het eerst de website om de belangrijkste catalogus van manga en anime van VIZ te bekijken. Ik was geïntrigeerd door wat ik zag, en ik eindigde ook met het verzamelen van Blu-ray en dvd's van lokale retailers. Het is nog nooit voorgekomen dat ik overtuigd ben geraakt van het kopen van een product van de website van een merk. Dat is de impact van de prachtig vormgegeven website.
De website overtrof mijn verwachtingen en ik vond de streams erg boeiend. Bovendien hield ik van de preview-functie op manga omdat het me de kans gaf om de manga te zien voordat ik een aankoop deed.

Suggesties die ik heb voor VIZ

Ik geniet echt van de website, de app en alle fysieke verzamelobjecten. Ik zou echter graag zien dat de ontwikkelaars bepaalde inhoud gratis aanbieden. Dat zou de eindgebruiker aanmoedigen om zich te registreren en gebruik te maken van de gratis content. Ik geloof dat dit platform genoeg vlees heeft om de eindgebruiker te overtuigen en dus zou het aanbieden van gratis content een win-win situatie zijn.

Conclusie

VIZ heeft een breed scala aan manga en anime om uit te kiezen. Met VIZ kun je zonder problemen je favoriete manga lezen en je favoriete anime bekijken. VIZ is de perfecte plek voor iedereen die van anime en manga houdt. Als je niet van anime houdt, hebben we een brede selectie manga voor je om te lezen. Je kunt je favoriete anime op VIZ zonder problemen bekijken.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Viz

VIZ Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

VIZ Media, of gewoon VIZ, is een gerenommeerde manga-uitgever met een uitgebreide website en mobiele app-catalogus. De website verkoopt manga in Engelse vertaling, met een focus op populaire tijdschriften, anime en wekelijkse shonen Jump. Bovendien kunnen gebruikers verschillende hoofdstukken lezen, anime-afleveringen bekijken en exclusieve inhoud van de artiest ontvangen.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op