Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

VLC Media Player Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

De Videolan.org mediaspeler is een van de beste op de markt en is intuïtief, gemakkelijk te gebruiken, aanpasbaar en speelt elk bestandstype en codec zonder problemen af. Bovendien is het gratis te downloaden, te gebruiken en is het een uitstekend voorbeeld van open-source software. Als u niet tevreden bent met uw huidige mediaspeler, is het misschien tijd om de Videolan.org speler uit te proberen. Lees mijn recensie voor meer informatie!

Vlc Media Player

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

videolan.org

Hoe vaak ben je teleurgesteld geweest toen je een film probeerde te bekijken waarin je al weken of maanden geïnteresseerd was op de fabrieksmediaspeler van je computer (Windows Media of iTunes of iets dergelijks)? Soms kan het bestandstype niet worden herkend en dit veroorzaakt een probleem. Soms is het nodig om te onderzoeken hoe het bestand moet worden geconverteerd of is het downloaden van een andere versie van de film noodzakelijk.
Nu je dit allemaal weet, wat kun je eraan doen? Nou, er zijn een paar verschillende dingen die je kunt proberen. Een oplossing zou zijn om uw mediaspelersoftware bij te werken. Een andere zou zijn om een krachtigere handler voor bestandstypen te vinden die meer bestandstypen aankan. En ten slotte kunt u ook overwegen om een virtuele mediaspeler te gebruiken in plaats van te vertrouwen op de ingebouwde mediaspeler van uw computer.
Mediaspelers zijn belangrijke apparaten voor film- en tv-liefhebbers omdat ze u in staat stellen om uw favoriete films en series op uw computer of draagbaar apparaat te bekijken en ervan te genieten. Helaas zijn iTunes en Windows Media Player in sommige gevallen niet altijd in staat om bestanden te lezen of af te spelen, wat het genieten van inhoud moeilijk kan maken.
Een mediaspeler die net zo veelzijdig en aanpasbaar is als de voortdurende en constante veranderingen in de technologie zelf, moet gebruiksvriendelijk en dynamisch zijn. Hiervoor kan ik VLC Media Player niet genoeg aanbevelen. Of u nu op zoek bent naar een desktop- of mobiele ervaring die eenvoudig en gestroomlijnd is, VLC voldoet bij elke stap aan uw behoeften.

Geschiedenis

VLMC Media Player is een open source software ontwikkeld door het Video Lan Project, dat in 1996 zijn oorsprong vond aan een universiteit. Het initialisme, VLMC, staat voor Video Lan Client vanwege zijn oorspronkelijke rol van gewoon een clientprogramma van het Video Lan Project; omdat dit echter niet meer het geval is, is het initialisme niet meer van toepassing (ook al bestaat de naam nog steeds). Het oorspronkelijke doel van VLMC was om een client en server te implementeren om digitale media van satellietschotels over een universiteitscampus te streamen met behulp van het netwerk van de universiteit. VLMC is vandaag de dag echter verder gegaan dan deze bescheiden ambities en wordt op veel platforms veel gebruikt.
VLC is gemaakt door studenten van de Ecole Centrale Paris. Het is sindsdien overgenomen door bijdragers van over de hele wereld en wordt geïmplementeerd en gecoördineerd door de non-profitorganisatie, het Video Lan Project. De mediaspeler (en in feite alle vormen van software die door het Video Lan Project zijn uitgebracht) is vrije software - een zeldzaam geval van 100% open-source technologie.
Pas in 2010 begonnen mensen te werken aan mobiele versies van de mediaspeler en de eerste VLC Media Player-app werd in 2011 uitgebracht in de Google Play Store voor Android-gebruikers. Een bedrijf genaamd Applidium creëerde echter een versie van VLC voor iOS met volledige goedkeuring van het Video Land Project in 2011.
Uiteindelijk was er echter een licentieconflict tussen het Apple App Store-beleid en VLC-ontwikkelaar Remi Denis-Courmant, waardoor de app voor iOS uit de App Store werd gehaald. Pas in 2013 werd de VLC-app opnieuw gelicentieerd met een meer universeel aanvaardbare licentiecode, dankzij de komst van de Mozilla Public License-optie. VLC draait sindsdien sterk op iOS.

Ontwerpen

Als je VLC eerder hebt gebruikt, is de kans groot dat je het beroemde oranje verkeerskegelpictogram herkent. Deze ontwerpkeuze is geïnspireerd op de verkeerskegels die werden verzameld door de netwerkstudenten van Ecole Centrale Paris toen de oorspronkelijke iteratie van VLC werd gemaakt.
Het verkeerskegelicoon, nog voordat ik hiervan hoorde, vond ik altijd logisch. Want als ik ooit problemen had met het afspelen van een mediabestand, wist ik altijd dat ik op VLC kon klikken en dat het probleem zou worden opgelost. Het programma doet echt veel werk, dus zelfs al is het toeval, het zou moeilijk zijn om een passender icoon voor het programma voor te stellen.
De mediaspeler ziet er vrij eenvoudig uit, met de focus op de media-inhoud zelf. Er zijn slechts een paar knoppen en deze worden in de werkbalk boven aan het venster geplaatst. Naast een groot schermvenster (waarvan u het formaat kunt wijzigen), vindt u een paar eenvoudige knoppen om uit te kiezen, zoals afspelen, pauzeren, overslaan, stoppen, vooruitspoelen, terugspoelen, modus volledig scherm, enz. Daarnaast zit er een audio-equalizer in de taakbalk, zodat je je luisterervaring kunt aanpassen.
Over maatwerk gesproken, dat is een ander ding dat VLC Media Player zo geweldig maakt. Het is eigenlijk wat moeilijk om over ontwerp te spreken als het gaat om dit programma, aangezien VLC honderden en honderden vooraf ontworpen skins biedt waarmee je VLC volledig je eigen kunt maken. Afhankelijk van wat je wilt, kan het ontwerp van VLC zijn wat je ook maakt. Houdt u niet van een van de skins die worden aangeboden op de Video Lan Project-site? Dat is ook niet erg; omdat VLC je ook de mogelijkheid biedt om aangepaste skins te maken. Het ontwerp van VLC is eigenlijk aan elke individuele gebruiker. Nou, tenzij je VLC op Mac OS gebruikt; helaas zijn skins nog niet compatibel met Mac.

Tevreden

VLC Media Player is een uitstekende mediaspeler die de meeste bestanden kan afspelen. Het kan gedownloade bestanden, schijven, webcams en streams zonder problemen afspelen. Bovendien heeft het een breed scala aan ondersteunde codecs, zodat bijna elk soort bestand kan worden afgespeeld.
Bovendien zijn er veel mediaspelerextensies beschikbaar waarmee VLC kan worden aangepast. Video Lan Project biedt een indrukwekkende uitbreidingsbibliotheek met honderden opties om aan specifieke behoeften en interesses te voldoen. Blader door hun selecties om de perfecte extensie voor uw behoeften te vinden, deze naar wens aan te passen en te genieten van de voordelen. Er worden voortdurend nieuwe plug-ins ontwikkeld voor VLC, dus er is altijd potentieel voor nog meer aanpassingsopties in deze populaire mediaspeler.

Desktop- en mobiele ervaring

Ik heb de afgelopen 10+ jaar nooit problemen gehad met het desktopprogramma van VLC Media Player. Er zijn helemaal geen bugs of glitches geweest. Het werkt altijd soepel, gebruikt zeer weinig CPU-bronnen en speelt alle bestanden betrouwbaar af met hun hoogst mogelijke resolutie.
De app kan meer werk gebruiken als we het hebben over de iOS-versie. In de Apple Apps Store heeft VLC voor mobiel slechts een beoordeling van drie sterren, wat ik passend vind. De app is relatief onhandig en omslachtig en heeft meer werk nodig om effectief te zijn.
De mediaspeler-app is lang niet zo gebruiksvriendelijk of aanpasbaar als het desktopprogramma. Het is een one size fits all-ervaring die zeker zou kunnen profiteren van enkele herontwerpen, denk ik, om het handiger te maken. Dat gezegd hebbende, je zult nog steeds geen meer veelzijdige mediaspeler-app vinden die er gratis is.

Prijzen en plannen

Een van de grootste kwaliteiten van VLC is dat het open-source is en gratis voor iedereen te gebruiken. Er zijn geen gelaagde abonnementen of verborgen kosten om je zorgen over te maken. Vanaf het moment dat u de mediaspeler downloadt, kunt u onmiddellijk genieten van alles wat VLC te bieden heeft. Video Lan Project accepteert echter wel donaties. Dus als je merkt dat je van de software geniet, raad ik je ten zeerste aan om een paar dollar in te zetten als je het je kunt veroorloven. Freeware van dit kaliber is zeldzaam, dus het moet zeker worden gestimuleerd waar mogelijk!

Suggesties die ik heb voor VLC Media Player

Mijn enige suggestie voor VLC is dat het wordt herwerkt om meer op het desktopprogramma te lijken. Anders dan dat, blijf trucken!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Vlc Media Player

VLC Media Player Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

De Videolan.org mediaspeler is een van de beste op de markt en is intuïtief, gemakkelijk te gebruiken, aanpasbaar en speelt elk bestandstype en codec zonder problemen af. Bovendien is het gratis te downloaden, te gebruiken en is het een uitstekend voorbeeld van open-source software. Als u niet tevreden bent met uw huidige mediaspeler, is het misschien tijd om de Videolan.org speler uit te proberen. Lees mijn recensie voor meer informatie!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op