Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

VRT NU Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Vrt.be is de thuisbasis van een van de beste gratis live tv-streamingsites ter wereld. Deze site combineert honderden uren van uw favoriete Belgische en internationale tv-series die beschikbaar zijn om gratis live of on-demand te streamen, een geweldige app en interface en betrouwbare live tv-streaming van hoge kwaliteit. Deze site heeft zich opgewerkt tot het verdienen van een plaats op mijn lijst met de beste gratis live tv-streamingsites. Kom vandaag nog mijn review bekijken voor meer informatie!

Vrt NU

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

vrt.be

Denk je dat het je tijd en energie waard is om VRT Nu te bekijken, een gratis live tv-streamingsite zoals Netflix of Hulu? Misschien heb je al een abonnement op een van deze diensten, of ken je iemand die dat wel doet. Het is mogelijk dat een openbaar kabelbedrijf een service heeft die net zo goed of zelfs beter is dan deze betaalde opties.
Uiteindelijk is deze beslissing aan jou. Ik kan zeggen dat VRT Nu doorgaans een geweldige live tv-streamingervaring biedt en een uitgebreide bibliotheek met inhoud heeft (inclusief internationale opties).

Geschiedenis

Vrt is de huidige opvolger van 3 eerdere Belgische nationale mediabedrijven. Voor de VRT waren dat het Nationaal Instituut voor de Radio-omroep (1931-1960), Belgische Radio- en Televisieomroep (1960-1991) en Belgische Radio- en Televisieomroep Nederlandstalige Uitzendingen (1991-1998). Op 1 januari 1998 hernoemde de VRT zichzelf.
Op deze datum veranderden de structuur en juridische status van het bedrijf volledig- van een semi-overheidsentiteit naar een overheidsbedrijf.
Aangezien de VRT de opvolger is van de NIR en INR, delen zowel de openbare vennootschap als haar Frans-Belgische tegenhangers nu het EBU-lidmaatschap binnen de European Broadcasting Union (EBU). Deze vereniging van publieke media-omroepen houdt toezicht op veel andere zaken, zoals het jaarlijkse Eurovisiesongfestival.
De oprichting van VTM betekende het einde van het lang gekoesterde monopolie van de VRT op commerciële televisie, waardoor de commerciële tv-maatschappij VTM ongeveer de helft van het kijkerspubliek van de VRT in beslag nam. Dit heeft de VRT gedwongen om de kwaliteit van hun programmering sterk te verbeteren in een poging om terug te vechten voor het publiek. Een manier waarop vrt dit heeft geprobeerd, is door externe productiebedrijven uit te besteden, zoals Woestijnvis, die verantwoordelijk zijn voor hits als De mol en Man bijt hond.
Een andere manier waarop VRT heeft geconcurreerd met VTM is door hun online streamingdiensten op te richten en te laten groeien. Vandaag heeft elk kanaal van de VRT zijn eigen gratis streamingsite. Dan is er natuurlijk VRT Nu, dat alle VRT-programmering combineert voor een van de beste gratis live tv-streamingervaringen die vandaag op het web beschikbaar zijn.

Ontwerpen

Persoonlijk ben ik onder de indruk van het siteontwerp van VRT Nu. Dit is een uitstekend voorbeeld van een oud bedrijf dat bewijst dat ze nog steeds kunnen concurreren met de jonge kanonnen. Dit is een van de beste gratis live tv-streamingsites, qua ontwerp, die ik in enige tijd ben tegengekomen. Het is geavanceerd, modern, professioneel, gebruiksvriendelijk, intuïtief en meeslepend - allemaal kwaliteiten die ik zoek in een geweldige streamingsite.
Zodra je op de homepage belandt, ziet VRT Nu er misschien niet veel uit. Het begint min of meer met uw typische tv-streaming website-indeling. Er is een grote banner bovenaan de pagina met een nieuwe of populaire tv-serie, film of aflevering. Daaronder is een klein beetje van wat populair is, wat meer voorgestelde titels om uit te checken, en een geweldige rangschikking van catalogi gescheiden door interesse en categorie - van cultuur, kinderentertainment, sport, nieuwsclips en meer. Elk van deze secties biedt een mooi tempo met zijwaarts scrollende horizontale menu's en galerijen met miniaturen.
Hoewel VRT Nu niets nieuws innoveert, maakt het goed gebruik van de ruimte en biedt het een meeslepende gebruikerservaring die nooit verouderd of stagnerend wordt - ongeacht waar op de website u zich bevindt.
Het tabblad "Live kijken" in de menubalk van de site biedt een volledig dynamische en responsieve tv-gids die snelle en gemakkelijke toegang biedt tot alle livestreams van de VRT per kanaal. Elk momenteel live programma komt als optie (duidelijk en netjes van elkaar gescheiden), met een extra grote thumbnail van het programma. Je kunt ook naar rechts kijken voor een glimp van wat er daarna wordt uitgezonden. Dit is het soort gratis live tv-streamingervaring waar ik van droom (dat niet genoeg gratis live tv-streamingsites naar mijn mening in de buurt komen van het aanbieden).
Als u op zoek bent naar een meer gedetailleerde televisiegids, kunt u altijd het gedeelte TV-gids van de site openen. Deze is allemaal tekst, en bevestigt zichzelf in een slim en dynamisch formaat. Opgesplitst in drie hoofdsecties (Een, Canvas en Ketnet), bladert u op een intuïtieve en meeslepende manier door elk uur programmeren. Schakel gemakkelijk naar morgen of overmorgen, om te kijken naar wat er later deze week gebeurt.
Ik weet niet of ik ooit een tv-gids ben tegengekomen die net zo leuk is om te gebruiken als deze. En dit zegt echt iets, nietwaar? Ik bedoel, het is een tv-gids waar we het hier over hebben, tenslotte niet iets drone-achtigs.
Ik vind het ontwerp van de site erg goed gedaan, met veel slimme functies. Ik denk echter dat er nog een element moet worden genoemd: een sectie gewijd aan browsecategorieën. Dit maakt het veel gemakkelijker om nieuwe programma's te vinden op basis van uw interesses, en het maakt het ook gemakkelijker om te vinden wat u zoekt op de site in het algemeen. Of je nu geïnteresseerd bent in films, human interest stukken, cultuur en kunst, humor, filosofie, klassieke shows of iets anders - VRT Nu heeft je gedekt.

Inhoud en functies

Omdat VRT Nu content aanbiedt van alle VRT-zenders - momenteel uitgezonden en recent uitgezonden - kunnen gebruikers hun favoriete programma's, films en zelfs livestreams gratis bekijken.
Op deze tv-streamingsite kunt u gratis live tv kijken of eerdere inhoud inhalen. Je kan genieten van honderden uren premium tv-streaming, volledig gratis (zolang je in België woont).

Mobiele en desktopervaring

Veel gebruikers houden van de gratis live tv-streamingervaring van VRT NU op hun desktop- of laptopcomputer, evenals de hoge beoordeling van de mobiele app. In de Apple App Store beoordelen gebruikers de app van VRT Nu gemiddeld met 4,8 op 5 sterren. Deze gebruiksvriendelijke interface en vlotte streaming ervaring maken VRT NU tot een van de meest populaire live tv streaming apps.
Helaas is er geen native VRT Nu-app beschikbaar voor Android. Er zijn echter verschillende APK's online beschikbaar waarmee gebruikers virtual reality op hun telefoon kunnen ervaren. Het kan een beetje extra werk zijn om de APK naar je telefoon te vinden, te downloaden en over te zetten, maar als de Android APK net zo goed is als de native iOS-apk, is het zeker de moeite waard.
Als u geen iOS-apparaat bezit en u niet de knowhow of de interesse hebt om te knoeien met het downloaden van de Android-tijdelijke oplossingsapp, dan bent u misschien opgelucht om te weten dat onze mobiele site volledig is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Hoewel het misschien niet zo handig is als het kunnen gebruiken van de meeslepende en uiterst responsieve app, zal toegang tot de mobiele site van VRT Nu zeker de klus klaren. Sterker nog, je merkt misschien niet eens dat je helemaal geen app gebruikt!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Vrt NU

VRT NU Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Vrt.be is de thuisbasis van een van de beste gratis live tv-streamingsites ter wereld. Deze site combineert honderden uren van uw favoriete Belgische en internationale tv-series die beschikbaar zijn om gratis live of on-demand te streamen, een geweldige app en interface en betrouwbare live tv-streaming van hoge kwaliteit. Deze site heeft zich opgewerkt tot het verdienen van een plaats op mijn lijst met de beste gratis live tv-streamingsites. Kom vandaag nog mijn review bekijken voor meer informatie!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op