Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

VTM GO Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Vtm.be/vtmgo is de beste gratis Belgische tv-streamingsite waar je nog nooit van hebt gehoord! Maar is de kans groot dat je al eerder van VTM hebt gehoord? Wist je dat dit lang geliefde kabelnetwerk ook zijn eigen geweldige streamingplatform had dat je op je desktop of mobiele apparaat kunt openen? Bekijk uw favoriete programma's live of on-demand, wanneer u maar wilt en waar u ook bent. Lees vandaag nog mijn review van VTM Go voor meer informatie!

Vtm GO

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

vtm.be

Sinds de lancering van premium streamingdiensten zoals Netflix en Hulu is er een wildgroei aan nieuwe sites die zich richten op kijkers die inhoud van hoge kwaliteit willen zonder te hoeven betalen voor een abonnement. Het lijkt erop dat er bijna om de week een gloednieuwe streamingsite wordt gelanceerd die een verscheidenheid aan opties biedt voor het bekijken van inhoud. Het lijkt niet gisteren dat we moesten kiezen tussen Netflix en Hulu.
Tegenwoordig is het aantal premium streamingdiensten dat voor ons beschikbaar is exponentieel toegenomen. Er zijn nu veel verschillende opties, waaronder Netflix, Hulu, Apple TV, Disney Plus, HBO Max, Amazon Prime Video en Peacock. En het is niet alleen traditionele televisie waar we ons zorgen over moeten maken - tegen het einde van het decennium gok ik erop dat grote filmstudio's ook hun eigen premium streamingdiensten zullen lanceren.
Voor de komst van streamingdiensten als Netflix was het doorknippen van het snoer een kwestie van gemak en betaalbaarheid. Je zou gewoon elke maand bijna 100 dollar betalen voor live kabel die je zelden keek, terwijl je $ 10 per maand kon betalen voor een Netflix-abonnement en honderden en honderden kwaliteitsshows en films on-demand kon bekijken.
Nu elk mediabedrijf probeert zijn hebzuchtige vingertjes te krijgen over het potentiële geld dat te verdienen is in de streamingindustrie (en geloof me, er is een hoop van te maken), kan het allemaal een beetje te veel voelen. Niet alleen moeten we verdomd dicht bij wat onze kabelrekening vroeger was (tenminste als we toegang willen hebben tot al onze favoriete shows en films), maar er zijn er gewoon zoveel dat het een ontmoedigende taak kan zijn om te proberen erachter te komen welke tv-streamingsites het beste voor ons zullen zijn.
Daarom ben ik altijd erg enthousiast als ik een nieuwe gratis streamingsite vind die van hoge kwaliteit is. Hoe groter het aantal gratis tv- en filmstreamingsites dat u als bladwijzer kunt hebben en klaar hebt staan, hoe meer inhoud u kunt streamen zonder de bank te hoeven breken.
Natuurlijk is het enigszins zeldzaam dat je een gratis tv-streamingsite tegenkomt die echt je tijd en energie waard is. Zovelen van hen hebben de neiging om ondermaats te zijn. Van elke tien gratis tv-streamingsites die ik op internet tegenkom, worden er negen overspoeld met pop-upadvertenties tot het punt waarop de site niet eens leuk is om te gebruiken, of, in sommige extreme gevallen, helemaal niet kan worden gebruikt. Bovendien is er altijd het probleem dat gratis tv-streamingsites een beetje te vaag zijn naar mijn smaak. Misschien heb je het soort gratis streamingsite gezien waar ik het over heb - weet je, het soort site waarvan je bijna zeker weet dat het je een soort virus zal geven als je er te veel tijd aan besteedt om erop te klikken?
Aan de andere kant van het spectrum zijn er echter gratis tv- en filmstreamingsites zoals VTM Go. In feite is er iets dat verkeerd voelt om VTM Go alleen maar een 'gratis streamingsite' te noemen. Dat ondermijnt op de een of andere manier de kwaliteit en breedte van de inhoud en diensten die VTM Go aanbiedt (waarschijnlijk juist vanwege de connotatie rond gratis tv-streamingsites waar ik zojuist op zinspeelde). Niettemin is VTM Go misschien wel een van de beste gratis streamingsites ter wereld, en ik zou zeggen dat het waarschijnlijk de beste gratis Belgische streamingsite is, zeker (naar mijn eigen bescheiden mening).
Het Belgische VTM-netwerk is een van de populairste van het land en biedt honderden hoogwaardige programma's, zowel Vlaams als internationaal. Er zijn 4 verschillende VTM-kanalen, dus het is moeilijk om het op een kabeldoos te vermijden.
Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om hun favoriete televisieprogramma's en films on-demand te streamen in plaats van zich te abonneren op een kabelbox. Daarom heeft VTM al zijn programmering (van alle 4 zijn kanalen) geconsolideerd en op het web gezet onder de handige streamingdienst VTM Go.
Ik vind het geweldig dat je tv-programma's en films kunt streamen waar en wanneer je maar wilt op VTM Go. Maar nog beter dan dat, je kan ook live-uitzendingen bekijken met VTM Go. Het is niet elke dag dat je een gratis tv-streamingsite vindt waarmee je beide kunt doen; VTM Go is echter duidelijk niet je dagelijkse streamingdienst. Dit is waarom ik denk dat het zijn plaats verdient op mijn lijst met de beste gratis tv-streamingsites aller tijden!
Maar alleen omdat ik van VTM Go hou, betekent dat niet per se dat jij dat ook zult doen. De enige manier om zeker te weten of dit de beste gratis streamingsite en -app voor u is, is door de site (en app) van dichterbij te bekijken, evenals alles wat deze te bieden heeft. Dus, zonder verder oponthoud, breng ik je een diepgaande en zeldzame blik achter de schermen bij VTM Go?

Ontwerpen

De streamingsite die VTM Go biedt, is vrij gebruikelijk en vrij effectief voor degenen die eerder vergelijkbare sites hebben gebruikt. Iedereen die weet hoe hij door Netflix, Hulu of vergelijkbare sites moet navigeren, kan dit eenvoudig doen op deze gratis streamingsite. Mijn grootvader zei altijd: "Als het niet kapot is, repareer het dan niet." Dus ik denk hetzelfde over de lay-out van deze site - het is effectief en heeft geen speciaal ontwerp nodig om gebruiksvriendelijk te zijn.
Een manier waarop de lay-out van VTM Go verschilt van die van de grote premium streamingsites, is dat de centrale lay-out bijna identiek is, met een soort raster van categorieën en genres, en een side-scrolling menu van titels daarin. Het verschil komt echter aan het licht als je ziet hoe slank elk van deze secties is op VTM Go versus bijvoorbeeld Netflix. Ik denk dat VTM Go hierdoor eigenlijk lijkt alsof het tonnen inhoud heeft (wat het ook doet); het geeft de site ook een beetje een strakkere, modernere uitstraling.
Ik kan niet genoeg benadrukken hoe zeldzaam het is om een gratis streamingsite te vinden die er net zo goed uitziet en functioneert als VTM Go. Deze site is tot nu toe een juweeltje.

Inhoud en functies

De website VTM Go biedt een verscheidenheid aan standaard streamingfuncties, zoals de mogelijkheid om series, afleveringen en films toe te voegen aan gepersonaliseerde lijsten en film- en showaanbevelingen te ontvangen op basis van wat u in het verleden hebt bekeken. Er is niets bijzonder unieks of baanbrekends aan de functies die door deze website worden aangeboden, maar ze zijn allemaal nodig voor het streamen van inhoud.
Wat inhoud betreft, is dit misschien wel een van de grootste gratis tv-streamingsites die ik ooit heb gezien. Er zijn tal van gratis tv-series en gratis films hier beschikbaar. Je vindt er ook een goede mix van Belgische en internationale producties. Naast al uw favoriete Belgische films en tv-programma's, kunt u ook genieten van populaire shows en films uit het VK, de VS, Canada en elders. Ik denk niet dat de inhoudskeuze in het minst zal teleurstellen.

Mobiele en desktopervaring

De mobiele VTM Go-app biedt een uitstekende desktopervaring en een soepele, responsieve mobiele app. Beschikbaar op zowel iOS- als Android-apparaten, dit is een van mijn favoriete gratis tv-streaming-apps op de markt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Vtm GO

VTM GO Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Vtm.be/vtmgo is de beste gratis Belgische tv-streamingsite waar je nog nooit van hebt gehoord! Maar is de kans groot dat je al eerder van VTM hebt gehoord? Wist je dat dit lang geliefde kabelnetwerk ook zijn eigen geweldige streamingplatform had dat je op je desktop of mobiele apparaat kunt openen? Bekijk uw favoriete programma's live of on-demand, wanneer u maar wilt en waar u ook bent. Lees vandaag nog mijn review van VTM Go voor meer informatie!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op