Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Vudu Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Vudu is geen doorsnee streaming-app. Het biedt een andere manier om films en tv-programma's te streamen, inclusief gratis toegang, maar het grootste deel van de inhoud die beschikbaar is op deze premium app is alleen beschikbaar om te huren of te kopen. Naar mijn mening is Vudu de moeite waard als je op zoek bent naar een manier om premium films en tv-programma's te bekijken zonder maandelijkse kosten te hoeven betalen.

Vudu

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

vudu.com/apps

Het feit dat we zoveel geweldige shows en films hebben om naar te kijken tijdens de gouden eeuw van film en televisie is een zeer waardevol iets. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om geweldige films en tv-programma's te bekijken, ongeacht waar we zijn of wat we doen.
Ik zou willen beweren dat de kwaliteit van shows en films die voor ons beschikbaar zijn ook hoger is dan ooit tevoren. De opkomst van streaming-apps heeft film- en televisiestudio's gedwongen om betere inhoud te produceren, wat resulteert in meer geweldige films en shows om uit te kiezen.
Nu de nieuwe productiestudio's op het toneel verschijnen en de lat hoger wordt gelegd dan ooit tevoren, is elke film- en tv-studio gedwongen om bij te blijven. Naar mijn mening is veel van deze recente toename in kwaliteit te wijten aan Netflix, Hulu en Amazon Prime Video die bekroonde en veelgeprezen inhoud uitbrengen die exclusief beschikbaar is op hun streamingplatforms. En met het succes van deze eerder genoemde streamingdiensten wil nu iedereen een graantje meepikken.
Er zijn nu een overvloed aan nieuwe streaming-apps en -services om uit te kiezen, wat zowel opwindend als verwarrend kan zijn voor consumenten. Dit is onvermijdelijk een goede zaak, omdat het betekent dat er meer keuze en variatie beschikbaar is, maar het maakt het moeilijk om te beslissen in welke premiumopties u wilt investeren.
Het zoeken naar een streaming-app met een verscheidenheid aan inhoud is de nummer één zorg voor mij. Ik denk ook dat kwaliteit erg belangrijk is, vooral als je op zoek bent naar shows en films om naar te kijken. Bovenal moet de app bieden wat ik zoek. Voordat u echter een beslissing neemt op basis van deze factoren, is het belangrijk om naar de inhoud van de app te kijken.
Het belangrijkste aspect van een streaming-app is naar mijn mening hoe goed het is ontworpen en wat voor soort functies het biedt. Als een bepaalde streaming-app titels heeft waarvan je weet dat je ze leuk zult vinden, maar het biedt geen gebruiksvriendelijke, intuïtieve, betrouwbare manieren om het te gebruiken, dan heeft het niet veel zin. Wat heb je aan een app als deze vaak crasht of als je er niet achter lijkt te komen hoe je hem moet gebruiken? U wilt dat uw streaming-app een uitstekende gebruikerservaring, een geweldig ontwerp en tal van handige functies biedt die uw film- en tv-binging zo aangenaam mogelijk maken.
Na het overwegen van de inhoud, kwaliteit en functies van elke streaming-app, moet u ook rekening houden met de prijs. De meeste streaming-apps zijn geprijsd tussen $ 5 en $ 10 per maand, maar er zijn er een paar die oplopen tot $ 20 per maand. Naar mijn mening moet een streaming-app veel inhoud, kwaliteit en functies bieden om de kosten waard te zijn.
Wat echter echt verbazingwekkend is aan Vudu, is dat het niets kost om je aan te melden voor de service. Download gewoon de app en maak een account aan en je bent klaar om te gaan. Er zijn geen verborgen kosten of betalingen vereist - alles is gratis! De enige kosten die u zult tegenkomen, zijn commercials, die we kort zullen toelichten. Maar over het algemeen is deze app een fantastische waarde en moet deze zeker op je radar staan als je op zoek bent naar een streamingdienst die eersteklas inhoud biedt zonder forse kosten.

Geschiedenis

Vudu is opgericht op 1 januari 2004. Het bedrijf begon als een settopboxmaker en stapte in 2010 over naar streamingdiensten, toen het werd overgenomen door Walmart.

Ontwerpen

Ik vind het ontwerp van Vudu heel aantrekkelijk. Het heeft een goed uitgevoerd en verfrissend thema dat zich onderscheidt van andere premium streaming-apps. Hoewel het de standaard zwarte achtergrond heeft, zorgen de heldere spatten hemelsblauw voor een mooi onderscheid van de anderen. Vudu ziet er geweldig uit en de functionaliteit is nog beter.
De app is zeer georganiseerd en gemakkelijk te gebruiken. Ik waardeer de lay-out van Vudu. Het is eenvoudig, intuïtief en praktisch. Er zijn een paar hoofdcategorieën bovenaan de app om uit te kiezen: Home, Rentals, Deals, TV, Kids en vervolgens een paar geselecteerde genres. Klik gewoon op het tabblad van wat u zoekt en blader door miniaturen die verschijnen. De app is goed georganiseerd en gemakkelijk te gebruiken.
Onder het hoofdmenu van de app vindt u een parallel gebruikersmenu. Dit menu bevat Spotlight (aanbevolen films en shows, Zoeken, My Vudu, Gratis en Instellingen), wat een van de meest gebruiksvriendelijke en intuïtieve premium streaming-apps op de markt van vandaag is.

Tevreden

Vudu beschikt over een uitgebreide selectie films en televisieprogramma's om uit te kiezen. Een van de beste functies van deze app is ongetwijfeld het gebrek aan vooringenomenheid ten opzichte van een netwerk of productiestudio. Naast nieuwe titels van Paramount, 21st Century Fox en alle traditionele filmstudio's, biedt Vudu ook films geproduceerd door Netflix en Disney (Disney Plus is tegenwoordig niet de enige manier om van Disney-inhoud te genieten!).
Hoewel er films en shows beschikbaar zijn die u kunt streamen met uw Vudu-lidmaatschap, is het grootste deel van de inhoud die Vudu te bieden heeft titels die kunnen worden gehuurd of gekocht digitale kopieën van rechtstreeks vanuit de app. Deze versie van video content delivery is zeker niet de meest voorkomende in deze tijd; het is zoiets als een volledig digitale versie van Blockbuster met enkele elementen van Netflix erin gegooid.
Met Vudu kunt u uw films en shows downloaden, zodat u ze offline kunt bekijken of andere streamingaccounts kunt koppelen voor één handige locatie.

Prijzen en plannen

Ik weet dus dat het een tijdje geleden niet helemaal eerlijk was om te zeggen dat Vudu een volledig gratis streaming-app is. In feite is het alleen gratis te downloaden en te gebruiken en is er niet veel gratis beschikbare inhoud. Waar Vudu echter wel geld aan verdient, is het feit dat hun films voor het grootste deel alleen beschikbaar zijn als gehuurde of gekochte titels. Op deze manier hebben ze een veel grotere selectie dan veel van de andere streaming-apps die er zijn. Prijzen voor films variëren afhankelijk van hoe nieuw en populair ze zijn.

Suggesties die ik heb voor Vudu

Ondanks mijn persoonlijke afkeer van het digitale verhuursysteem, denk ik dat de nieuwste app van Vudu enorm succesvol is. Ik denk dat de app nog populairder zou zijn als het een alternatieve manier van gebruik zou bieden, bijvoorbeeld door ons in staat te stellen per maand te betalen en toegang te krijgen tot een breder scala aan titels zonder dat we een huur of aankoop nodig hebben.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Vudu

Vudu Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Vudu is geen doorsnee streaming-app. Het biedt een andere manier om films en tv-programma's te streamen, inclusief gratis toegang, maar het grootste deel van de inhoud die beschikbaar is op deze premium app is alleen beschikbaar om te huren of te kopen. Naar mijn mening is Vudu de moeite waard als je op zoek bent naar een manier om premium films en tv-programma's te bekijken zonder maandelijkse kosten te hoeven betalen.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op